👆👆
این هم تصویری از ایران است.
🇮🇷برای آیت الله خامنه ای
🔸 پیش از انقلاب زیرساخت و امکانات برای ورود دختران به ورزش حرفه ای و قهرمانی وجود نداشت.
👈 ضمن اینکه حکومت پهلوی به ورزش زنان نمی پرداخت.
👈 در خانواده ها و جامعه سنتی ایران یک مانع عرفی برای ورود دختران به ورزش وجود داشت.
شاید بتوان گفت طبیعی بود و جامعه برنمی تافت.
🇮🇷پس از انقلاب، از ابتدا دهه هفتاد دو اتفاق شکل گرفت:
1⃣ آغاز ساخت زیرساختها و فراهم نمودن امکانات برای حضور زنان در ورزش حرفه ای و قهرمانی.
بسیاری از فدراسیونها و تیم های ورزشی دختران در سنین مختلف شکل گرفت.
⛔️ اما مانع دوم کماکان پابرجا بود.
هم از جهت قانونی و هم از لحاظ عرف سنتی فضا برای ورود زنان به ورزش قهرمانی فراهم نبود. عده ای تا تکفیر و رد حضور زنان در ورزش پیش رفتند.
2⃣ باید فضای فرهنگی تغییر پیدا میکرد، مقدمه آماده سازی فضا برای ورود زنان در ورزش حرفه ای نیازمند حمایت فرهنگی بود.
دیگر مساله فقط ساختن سالن ورزشی یا امکانات نبود.
دولت های می خواستند اما فضا پیش نمیرفت.
این سد را «آیت الله خامنه ای» شکست.
⁉️ شاید دختران امروزی که در عرصه های بین المللی مسابقه می دهند، مدال و قهرمانی می آورند اطلاع نداشته باشند که در اواخر دهه هفتاد چه فضا و فشاری وجود داشت و چگونه هر سال آیت الله خامنه ای با برگزاری دیدار ورزشکاران خانم، تمجید از زنان ورزشکار و مدل آوری آنان، ارسال پیام برای قهرمانی زنان، جامعه و حکومت را به سمت حمایت از حضور زنان سوق داد.
❗️تصویری که از آیت الله خامنه ای برای نسل امروز ساخته اند این نکات را دربرندارد.
این دختران جوان هم دختران ایرانند.
.
ویدئو: تیم هاکی روی یخ دختران ایران به نیمه نهایی آسیا رسید.
.
#علیرضا_زادبر
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
تاسیس اسراییل جدید
کارسازی برای تجزیه طلبان اسراییلی؛
🔹کمتر از یک هفته پس از پایان سفر ربع پهلوی به سرزمین های اشغالی و عکس های یادبود وی در کنار «بنیامین نتانیاهو»، 32 نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی با نگارش نامه ای خطاب به وزیرخارجه این رژیم خواستار تجزیه ایران و تشکیل کشوری موهوم تحت عنوان «آذربایجان جنوبی» شدند.
🔸در میان 32 نماینده امضا کننده این نامه اسامی 22 نماینده حاضر در ائتلاف حاکم تحت رهبری نتانیاهو 11 نماینده از جناح اپوزیسیون به چشم می خورد که نشانگر آن است که هرگونه ایده تجزیه طلبانه علیه جمهوری اسلامی ایران حمایت به عمل می آورند.
🔸انتشار جزئیات این خبر به سرعت در فضای رسانه ای داخل کشور و همچنین در میان لیدرهای رسانه ای اپوزیسیون خارج نشین بازتاب یافت تا خیلی زودتر از آنچه که تصور می شد از دستاوردهای سفر فرزند شاه خائن به سرزمین های اشغالی رونمایی شود تا مشخص شود که رونمایی از ایده «تجزیه ایران»، مهم ترین ارمغان سفر ربع پهلوی به سرزمین های اشغالی بوده است.
🔸در این بین سکوت ربع پهلوی نسبت به این اقدام متحد جدید خود در ساعات اولیه سبب شد تا چهرههای اپوزیسیون خارجنشین که حتی برخی از آنها مسئولیت دعوت و میزبانی از فرزند شاه را در سرزمینهای اشغالی بر عهده داشتند مجبور شوند تا حتی زودتر از وی نسبت به این اقدام نمایندگان کنست رژیم صهیونیستی واکنش نشان دهند و از کرده خویش ابراز ندامت کنند.
#تجزیه_طلبی #صهیونیست #صهیونیست_جهانی #رضا_دیبا #رضا_ربع_پهلوی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
دغدغه بی کاری
وضغیت اشتغال جوانان؛
🔹موضوع بیکاری ازجمله مواردی است که دغدغه رفع آن همواره در رتبه نخست اهداف سیاستگذاران و مجریان قرار دارد. بررسی آمار اشتغال کشور طی 17 سال گذشته نشان میدهد تعداد شاغلان کشور ، از 20.6 میلیون نفر در سال 1384 به 23.7 میلیون نفر در پایان سال 1401 رسیده که نشاندهنده افزایش 3.1 میلیون نفری است.
🔸دولتهای برسرکار آمده در ایران معمولا وعده ایجاد سالانه یک میلیون شغل را میدهند، اما زمانی که به خالص اشتغالزایی کشور نگاه میشود، در نگاه اول بهنظر میرسد وعده دولت غیرواقعی بوده یا آمارسازی شده است، اما باید توجه داشت شغل ایجاد شده یا ناپایدار بوده یا اینکه جای مشاغل حذفشده را در آمارها پر کرده است.
🔸با این حال با مشاهده رتبه 48 ایران و مقایسه آن با سایر کشورها شاید گفته شود که این میزان نرخ بیکاری چندان هم بالا نیست چراکه نرخ بیکاری جوانان در کشورهایی نظیر سوئد با 25.6 درصد، ایتالیا با 29.7 درصد از ایران بیشتر است.
🔸واضح است که یکی از موارد مهم در مسیر اشتغال جوانان مساله مهارتآموزی و داشتن تواناییهای فنی در این خصوص بوده کمااینکه گفتمان عدمکارایی نظام آموزشی در ایجاد ارزشافزوده واقعی در محصلان و افزایش مهارت آنان پذیرفته شده است.
#بی_کاری #اقتصاد #اشتغال #کارآفرینی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔻این خطای شناختی را فراموش نکنید!
✍️ راحله صالحی
🔸آن روزها که شعار زن، زندگی، آزادی تازه میهمان سفرهی کلام بعضیها شده بود؛ با یک عزیز پشت ترافیکی سنگین، ثانیهها را دنبال میکردیم.
ماشینهای دوروبر، برخی موسیقی گوش میدادند و برخی رادیو.
عدهای مثل ما با یکدیگر صحبت میکردند و گروهی سکوت بودند و تماشا.
از کنار ماشینی رد شدیم که خوانندهاش میخواند: «برای توی کوچه رقصیدن، برای ترسیدن به وقت بوسیدن، برای خواهرم خواهرت خواهرامون، برای...»
تا چندصد متر جلوتر آهنگ باسماجت خودش را چسبانده بود به پردهی گوشمان: «برای این همه شعارهای توخالی...».
وقتی بالأخره موزیک تمام شد، یک سواری مثل برق و باد، از خط ویژهی بغلدستمان رد شد و تنها صدای درون ماشینش را برایمان به یادگار گذاشت.
«برای دختری که آرزو داشت پسر بود، برای زن زندگی آزادی... »
🔹بغلدستیام گفت: «همه دارن به این آهنگه گوش میدن ها!»
ابروهایم را بالا انداختم و پرسیدم: «از چندتا ماشین صدای این آهنگ اومد؟» جواب داد دوتا.
دوباره سؤال کردم: «الان چندتا ماشین توی ترافیکه؟» لبها را به هم فشار داد، از پنجره بیرون را از نظر گذراند و گفت: «حدود دویستتا».
چهرهاش شبیه کودکان نادمی شده بود که سهوا سطل ماست را روی فرش تازه شسته شده چپه کردهاند.
موج خنده داشت روی لبهایم فرود میآمد که سر بزنگاه، درسته قورتش دادم تا فکر نکند مسخرهاش میکنم.
«دوتا از دویستتا، یعنی همه؟» بغلدستیام رفت در افق محو شود و من رجوع کردم به آنچه از درسها در ذهنم باقی مانده بود:
🔸«خطای شناختی»ای که در مکالمهی میان من و دوستم رخ داده بوده بود، «تعمیم افراطی» نام داشت.
روانشناسان میگویند «وقتی شما صرفا براساس یک رویداد خاص، یک الگوی کلی و فراگیر منفی را استنباط میکنید» مبتلا به این خطای شناختی شدهاید.
این دسته از افراد گرایش دارند که هر حادثهی منفی و ناکامی را شکستی تمامعیار و تمامنشدنی تلقی کنند.
استفاده از کلماتی مثل هرگز و همیشه زیاد در صحبتهای آنها دیده میشود.
🔹«خطای شناختی» یکی از شایعترین ویروسهای فکری است و مانند کووید-۱۹ انواع گوناگون دارد.
👈ذهنخوانی، پیشگویی، فاجعهسازی، برچسب زدن، دست کم گرفتن جنبههای مثبت، فیلتر منفی، استدلال هیجانی، مقایسههای غیرمنصفانه، تفکر دوقطبی، و تعمیم افراطی فقط بخشی از سویههای مختلف این ویروس خطرناک هستند.
👈البته خطاهای شناختی نوعی بیماری مخفی هستند که یافتنشان به دقت و آگاهی نیاز دارد.
❗️از طرفی به علت شیوع بالایی که دارند، حضورشان میان مردم عادی شده؛ آنقدر عادی که گاهی اگر نباشند فکر میکنیم یک جای کار میلنگد.
🔸بعضی وقتها افکار منفی از ذهن ما عبور میکنند، اما سالم و بهجا هستند. در چنین زمانهایی نیاز هست که برخورد واقعبینانه و کارآمدی با افکار منفی و موقعیتهای مرتبط با آن داشته باشیم.
✅ اما حقیقت این است که اکثر اوقات نگرشهای منفی اغراقشده و دارای انحرافاند و به حالتی غیرواقعبینانه، مخدوش و ناشی از خطاهای شناختی میباشند.
⛔️میدانید مشکل از چه زمانی شروع میشود؟
از هنگامی که ما این باورها و گمانهای اغراقشده و انحرافیافته از واقعیت را عین واقعیت میپنداریم و فکر میکنیم وحی مُنزل هستند.
⁉️ فاجعه زمانی رخ میدهد که ؛ ما بر مبنای درست پنداشتن آنها، دست به تنظیم رفتارهایمان میزنیم؛ و شما تصور کنید رفتاری که سرچشمهاش یک باور غلط باشد، چه آثار ویرانگری میتواند برای فرد و جامعه به جا بگذارد؟
🔸 مجله واو
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔰 عواقب ترکِ فعلِ فهمیدن چیست؟!
♦️ما نباید نخِ تاریخ را رها کنیم و به روزمرگیهای سیاسی عادت و چرندیات مبتذلان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم.
روزمرگیهای سیاست مانند روزمرگیهای زندگی را میسازند تا در واقع با ساخت لایههایی از واقعیت دروغین، حقیقت پوشانده شود و بشر و به ویژه ما که همیشه پر موقعیت حساس کنونی هستیم، گیج و گم شویم و اصل مطلب که تعالی روح، فهم جهان و رهایی از دامِ جهالت است را فراموش کنیم!
آیا شما هم میخواهید در این دام جهالت بیفتید و فعل فهمیدن جهان و انسان را ترک کنید؟!
🔻عالَم سیاست پر است از سوتیها و شیطنتها، تقطیعها و توطئههای ریز که پر شدن حافظههای ما از این ابتذالیات، خواست سازندگانِ دام جهالت است!
میخواهید سرگرم دعوای فلان بازیگر با فلان خواننده باشید و یا سرگرم پشمهای زیر بغل شازده؟!
عواقب سرگرم شدن با این روزمرگیها و ترک مطالعه و تفکر، غلبه انسانهای پوچ و دوزاری بر همه ماست!
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
#معرفی_مستند
🔰لاتاری در بیروت
مستند «لاتاری در بیروت» روایتی کمتر شنیده شده از مذاکرات دولت سازندگی با آمریکایی ها در سال 69 و پس از رحلت امام خمینی (ره) است.
🔹مذاکراتی که به بهانه آزادی گروگان های آمریکایی در لبنان آغاز شد.
برای مشاهده مستند وارد لینک زیر بشید
👉🌐 https://aparat.com/v/vExHa
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ عیار همکاری عربستان
🔹اندیشکده بروکینگز طی پژوهشی به نقش ایران و عربستان در حل بحران لبنان پرداخته.
🔸 به اعتقاد این اندیشکده مهمترین بازیگران حل بحران لبنان ایران و عربستان هستند اما آمریکا نیز باید با ائتلافی (شامل عربستان، قطر، فرانسه و مصر) که تشکیل داده تاثیر خودش رو نشون بده.
🔹 نقش آفرینی آمریکا هم به این صورت هست که جایگاه حزب الله رو تضعیف و جایگاه ارتش و پلیس رو در لبنان تقویت کنه.
🔸 فارغ از اینکه این پیشنهاد در راستای ایجاد دیکتاتور دست نشانده غرب در لبنان ارائه شده و حزب الله تنها مانع این برنامست، به نظر میرسه بحران لبنان محل راستی آزمایی همکاری ایران و عربستان باشه که تا چه میزان به هم اعتماد دارن و میتونن به همکاری خودشون ادامه بدن
🔹 تحلیلگران شورای روابط خارجی آمریکا اعتقاد دارن عربستان صرفا برای فشار به آمریکا با ایران همکاری میکنه و این همکاری پایدار نخواهد بود.
#اندیشکده_بروکینگز #شورای_سیاست_خارجی_آمریکا #لبنان #ایران #عربستان
📎https://www.brookings.edu/research/can-the-saudi-iranian-rapprochement-help-address-lebanons-governance-crisis/
💟attacheintl.ir
#معرفی_مستند
🔰آقای نخست وزیر
مستندِ «آقای نخستوزیر» روایتی است از ۲۸ ماه نخستوزیری دولتِ ملیِ دکتر مصدق؛ روایتی که تجربه ملتِ ایران را برای نسلِ امروز بازگو میکند؛ روایتی که همه میدانند ولی کسی یارای گفتنش را ندارد.
👉👉🌐 https://aparat.com/v/Hebdz
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
HR1153 چیست ؟
بازدارندگی از دشمنان فناورانه؛
🔹در یک سال گذشته امریکا استفاده از تیکتاک را در دستگاههای دولتی ممنوع کرده است و به تبع آن بسیاری از متحدان و شرکای امریکا از جمله کمیسیون اروپا، فرانسه، انگلیس، بلژیک، کانادا و استرالیا نیز استفاده از تیکتاک را در دستگاههای دولتی منع کردند.
🔸تلاشهای امریکا برای فشار بر تیکتاک ابعاد دیگری نیز پیدا کرده به طوری که لایحه قانون «بازدارندگی از دشمنان فناورانه امریکا» یا قانون دیتا (HR ۱۱۵۳) وزارت خزانهداری امریکا را ملزم میکند تا شهروندانی را که اطلاعات شخصی حساسی را به نهادهای تحت مالکیت یا تحت نفوذ چین منتقل کنند جریمه کرده و تراکنشهای مالی آنها را مسدود کند.
🔸این قانون همچنین قوه مجریه را ملزم میکند هرگونه فعالیت فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی که توسط شرکتهای متعلق به «دشمنان خارجی» امریکا کنترل میشوند، در صورتی که وزارت بازرگانی آن را برای امنیت ملی خطرناک ببیند، محدود و مجازاتهای سختی را از جمله حداکثر ۲۰سال حبس یا یک میلیون دلار جریمه تعیین میکند.
🔸از آگوست ۲۰۲۰ که ترامپ در یک فرمان اجرایی خواستار اقدام تهاجمی علیه شبکههای اجتماعی چینی از جمله تیکتاک و ویچت شد، تلاشها برای محدود کردن نرمافزارهای چینی در امریکا و متحدانش به طور آشکار آغاز شده است. از آن زمان مقامات امریکایی تلاش دارند با برشمردن آسیبهای این برنامه، آن را تهدیدی علیه امنیت ملی امریکا نشان دهند.
#آمریکا #شبکه_اجتماعی #رسانه #تیک_تاک
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir