۲۳ فروردین ۱۴۰۲
آن سو | روایت آنسوی ماجرا
📸
حجاب سازمانی
چرا مریم رجوی حجاب دارد؟!
🔹سالهای میانی دهه پنجاه ، تب اسلامگرایی داغ بود. افراد مختلف التقاطی، که برخی مبارزه و برخی مادهگرایی را محور تفکرشان قرار داده بودند، «ارزشهای دینی» را نیز مطابق آن تفسیر میکردند. «حجاب» هم یکی از این ارزشهای دینی بود که از گزند این تفسیرهای انحرافی در امان نماند
اسلاید 2:
سازمان مجاهدین خلق اولین روزهای اسفند ۵۷، بیانیهای درباره مسأله حجاب صادر میکند و میگوید:«حجاب به عنوان یک نهاد انقلابی اسلام، فیالواقع چیزی نیست جز کوشش اجتماعی به خاطر رعایت و حفظ سلامت اخلاقی جامعه که خود، بدون شک از ضروریات رشد همهجانبه معنوی، مادی و اجتماعی است و ما مطمئنیم که خواهران و مادران انقلابی ما همانگونه که تاکنون در عمل نشان دادهاند، این ضرورت را به بهترین وجه رعایت نموده و خواهند نمود.»
اسلاید 3:
نگاه التقاطی و گزینشی سازمان به اسلام تا همین حالا که رسماً به فرقه تبدیل شده هم ادامه پیدا کرد. «اسلام» نه به عنوان یک دین بلکه به عنوان یک ابزار توجیهگر کارکرد داشت و هرکجایش که به کارشان میآمد را پررنگ میکردند و بخشهای دیگر را نادیده میگرفتند.
#مسعود_رجوی #مریم_رجوی #حجاب-سازمانی #حجاب
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
۲۳ فروردین ۱۴۰۲
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ زنگ خطر در فرانسه
🔹 برای نخستین بار در تاریخ فرانسه، تعداد مسلمانانی که به اعمال مذهبی خود پایبند هستند از کاتولیک ها و سایر مشتقات مسیحی پیشی گرفته است.
🔸 این موضوع تهدیدی علیه سیاستهای ضدمذهبی فرانسه و فشار بر مسلمانان در این کشور است.
🔹 علاوه بر این به نظر میرسد سیاستهای فرهنگی فرانسه علیه مسلمانان در تضعیف نقش مذهبی با شکست مواجه شده است.
💟attacheeintl.ir
۲۳ فروردین ۱۴۰۲
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ چین دشمن است
🔹 طبق افکارسنجی استاتیستا، به طور متوسط از هر ۱۰ آمریکایی، ۴ نفر چین را دشمن خود میدانند.
🔸 برخلاف سالیان اخیر دیگر مردم آمریکا چین را رقیب ندانسته و دشمن خود میدانند.
💟attacheeintl.ir
۲۳ فروردین ۱۴۰۲
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ تلگرام برای ما ممنوع؛ ایران نه
🔹 بررسی شبکه های اجتماعی و اتاقهای فکر در غرب نشان می دهد همگی تلگرام را فیلتر کرده و از شبکه های اجتماعی همسو با منافع خود جهت آگاهی بخشی مخاطبان استفاده می کنند.
🔸 در سوی مقابل پیشنهادات همین اندیشکده ها و رسانه توسط کانالهای تلگرامی رسانه های همسو با خود مانند بی بی سی، وی او ای و... علیه مخاطبان ایرانی پیاده سازی می شود.
📌attacheeintl.ir
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ دموکراسی گزینشی
🔸 فارن افرز طی پژوهشی اعلام کرده که آمریکا همچنان باید به حمایت گزینشی از دموکراسی ادامه دهد.
🔸 به اعتقاد این اندیشکده آمریکا باید از نظامهای دیکتاتوری که منافع آمریکا را تضمین می کنند حمایت کند.
🔸 نمونه مصداقی این پژوهش نارندرا مودی، نخستوزیر هند است که با وجود تهاجم به دموکراسی و آزادیهای مدنی، وجود هند به عنوان یک وزنه تعادل ارزشمند برای مقابله با چین را برای آمریکا حفظ می کند.
🔸 این مساله ریشه در فلسفه قدرت ماکیاولی دارد که خوب یا بد بودن موضوعات وابسته به «منفعت» فردی بوده و اخلاق سیاسی در آن نقشی ندارد.
#فارن_افرز #دموکراسی
📌https://www.foreignaffairs.com/responses/should-america-still-promote-democracy
💟attacheeintl.ir
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
📸
جاذبه زندگی
برنامه ای برای زندگی
🔹«زندگی پس از زندگی» برای زندگی ساخته شده است تا سبک زندگی، رفتار و رابطه انسان با خداوند، خلق خداوند و خود را بهبود دهد و هدف اصلی برنامه این است که عالَم دیده ناشدنی یا عالَم غیب وجود دارد و ما هم در آن عالَم، ادامه زندگی خواهیم داشت و سیستم جزا و پاداش داریم و باید پاسخگو باشیم.
🔸این باعث میشود که زندگی امروز ما روبراه شود. زیرا برای زندگی امروز تلاش میکنیم. تا سبک زندگی و رفتار و افکار و گفتار و ارتباطاتمان و همچنین، رابطه انسان با خداوند و خلق خداوند و خود بهبود پیدا کنند.
🔸این چهار خ، یعنی خدا، خود و خلایق خوب شدن مهم هستند و اگر فرد بپذیرد عالم فقط ماده نیست و در فضا و عالم غیر مادی می توان ادامه حیات داد و باید مراقب بود چراکه پاسخگو خواهد بود.
🔸بدون شک، شگفتی و تازگی این برنامه برای مخاطبانی که پیش از این، برنامه را در فصل های قبلی دیده اند کم نشده و همچنان دیدن این برنامه همچنان جاذبه های گذشته خود را دارد.
#زندگی_پس_از_زندگی #زندگی #عباس_موزون #موزون
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
🔻در خدمت و خیانت عادل فردوسیپور
✍️ محمد پورغلامی
🔹شاید آن روز که اوائل دههی هفتاد، جوانی قدبلند و سیهچرده، در جواب سؤال مرحوم منوچهر نوذری، به جای آنکه بگوید «پله»، جواب داد «ادسون آرانتس دو ناسیمنتو»، کمتر کسی فکر میکرد که چندین سال بعد، او تبدیل به یکی از جنجالیترین مجریهای ورزشی کشور خواهد شد. اما چنین شد و «عادل فردوسیپور»، سال ۷۸ طرح اولیهی برنامهی ۹۰ را به گروه ورزش شبکهی سه داد و جالب آنکه در کمتر از ۲۰ روز، شروع به اجرای آن کرد و ۲۳ مرداد ۱۳۷۸ اولین قسمت برنامهی ۹۰ را روی آنتن برد. برنامهای که هر هفته، دوشنبهشبها پخش میشد، آن هم چیزی بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ دقیقه.
🔸نود اما شاید اولین برنامهی ورزشی تلویزیونی بود که به جای آنکه صرفا بازپخش صحنههای ورزشی باشد، چند قدم فراسوتر رفت و برنامهای ترکیبی و مهیج، و البته متهورانه تولید کرد. این برنامه صحنههایی از بازیهای لیگ برتر فوتبال ایران، جام حذفی، گزیدههایی از لیگ دسته اول فوتبال ایران را پخش میکرد و در کنار آن، به تحلیل مسائل مربوط به داوری بازیها با حضور کارشناسان داوری و بررسی حواشی فوتبال ایران میپرداخت که مستقیم و غیرمستقیم در ارتقاء سطح فوتبال کشور، و داوری و کارشناسیهای مربوط به آن تأثیر بهسزایی داشت.
🔹نزدیک به بیست سال، آنتن زندهی پرمخاطبترین شبکهی سیما در اختیار فردوسیپور بود. اما عادل هرچه جلوتر رفت، دایرهی ورود خود به موضوعات را هم گستردهتر کرد. انگار دوست داشت نقش خود را فراتر از «مجری-کارشناس» تعریف کرده و تبدیل به یک عنصر جریانساز، نه تنها در حوزهی فوتبال، که در سپهر سیاسی- اجتماعی کشور شود. برای همین، برنامهی نود، روز به روز، از اهداف اولیهی خودش فاصله گرفت و عادل هرچقدر که جلوتر میرفت، بیشتر گرفتار حواشی میشد. از دخالت در انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال گرفته تا انتقاد به فرآیند سیاستگذاری و تصمیمگیریهای کلان ورزشی کشور، موضوعاتی بود که فردوسیپور به آنها ورود میکرد. بعدتر حتی پا را از این هم فراتر گذاشت و به بهانههای مختلف، با سیاسیونی چون سیدحسن خمینی و محمدجواد ظریف هم مصاحبه کرد. این روزها هم که فیلم بازجویی سیاسی او با جهانبخش، مجددا حاشیهساز شده است.
🔸شاید اگر عادل قدر خودش را بیشتر میدانست و مزیت نسبی خودش (یعنی مجری-کارشناس فوتبال) را فراموش نمیکرد و بلندپروازیهای بیجا انجام نمیداد، هم به نفع خودش بود هم فوتبال کشور. اما امان از «آنتن» که عجیب خاصیت جوزدگی دارد اگر انسان حواسش نباشد...
@onsoo_ir
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
📖فلسه هیجان گرایی افراطی در رسانه
🤔تا به حال دقت کرده اید که در رسانه ها بیشتر به جای تکیه بر عقل، تفکر و استدلال به هیجانات و احساسات بها داده می شود؟
⚠️در فیلم و انیمیشن شخصیت ها بر اساس هیجانات خود تصمیم می گیرند
⚠️در بازی های رایانه ای تصمیم گیری های هیجانی به بازیکن هم منتقل می شود
⚠️و در فضای مجازی برای جوشش هیجانات از انواع تکنیک های رسانه ای استفاده می شود
تا مخاطبین تصمیم گیری های هیجانی و جوگیرانه داشته باشند و به دفعات بسیار هم از آن پشیمان شوند
⁉️اما چرا؟
⭕️تفکر پیش نیاز نگرش و بینش است. بینش پیش نیاز معرفت و معرفت پیش نیاز تغییر رفتار. یعنی تفکر کردن پایه و اصل تغییر رفتار در انسان است و با تفکر می توان نظام تربیتی مناسب برای تربیت انسان عاقل طراحی کرد
👈تفکر از موانع رسانه ها محسوب می شود و انسان متفکر کاربردی برای نظام غربی ندارد. پس با پیش گرفتن سیاست عدم تفکر با بها دادن به هیجانات در پی حذف انسان فکور هستند تا تمام تصمیمات آنها را با هیجان پر کنند و با پیام رسان ها و اخبار به تصمیمات جهت دهند
#آی_نقد #سواد_رسانه
@onsoo_ir
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
📸
سلبریتی های پروژه بگیر
سکوت سلبریتی های فرانسه در اعتراضات؛
🔹سلبریتیهای خارجی که در ایام ناآرامیهای ایران با ژست مردمی بودن، به حمایت از براندازی در ایران پرداختند، در هنگامه اعتراضات فرانسه با استانداری دوگانه سکوت را به جای حمایت ترجیح دادند تا بار دیگر نشان دهند که این حمایت های این جریان صرفا سیاسی می باشد.
🔸ماریون کوتیار، بازیگر زن فرانسوی که در جریان اغتشاشات ایران، به حمایت از آشوبگران پرداخته بود و در صفحه اینستاگرامش با در دست گرفتن کاغذنوشته هایی علیه ایران مردم را به آشوب طلبی دعوت میکرد در مورد ناآرامیها و اعتراضات کشور خودش یعنی فرانسه سکوت کرده است.
🔸هفتههاست که معترضان فرانسوی در شهرهای مختلف این کشور علیه سیاست مکرون در افزایش سن بازنشستگی تظاهرات برپا کردهاند و خواستار استعفای مکرون شدهاند.
🔸چندین هفته است که خیابانهای فرانسه شاهد اعتراضات و نیز برخورد شدید و خشونت بار پلیس فرانسه با مردم معترض است، اما این بازیگر فرانسوی سکوت کرده است.
#اغتشاش #ایران #سلبریتی#فرانسه#اعتراض
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
📸
رهایی از دلار
راه حل شکوفایی اقتصاد ایران؛
🔹بحث مهم این روزها مساله دلار و وابستگی کشور به آن است و اگرچه دادههای سال ۲۰۲۱می گوید، حدود ۸۸ % تراکنشهای بینالمللی با دلار آمریکا انجام میشوند اما با این حال در سالهای اخیر دولتها با محوریت چین و روسیه سعی کردهاند میزان وابستگی خود به دلار را تاحدودی در تجارت دوجانبه کاهش دهند.
🔸گرچه سرعت دلارزدایی از اقتصاد جهان چندان زیاد نیست اما نشانههای تنوعبخشی به ارزهای قابلمبادله در تجارت جهانی با ارزهای نزدیک به ارزهای جهانروا ظهور کرده است.
🔸براساس آمارهای بینالمللی بهطور میانگین بیش از ۵۰ % تجارت جهانی با دلار آمریکا صورت میپذیرد اما همین مقدار نیز ابزارهای تحریمی گستردهای را در اختیار آمریکا برای مجازات دیگر کشورها قرار داده است.
🔸با این حال اگرچه کاهش دلاری شدن از اقتصادی مانند ایران زمان میبرد اما میتواند به کاهش نوسانات ارزی، ایجاد ثبات اقتصادی بلندمدت و افزایش حاکمیت اقتصادی کمک کند.
#دلار #اقتصاد #ایران #شکوفایی_اقتصادی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
۲۵ فروردین ۱۴۰۲
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ همکاری پنهان
🔹 طبق ادعای واشنگتن پست، چین و روسیه در زمینه تسلیحات نظامی همکاری مشترک دارند.
💟attacheeintl.ir
۲۵ فروردین ۱۴۰۲