⭕️ موضوع ساده است؛ برگ برنده ایران در دور زدن #تحریمها ناوگان نفتکشش است؛ سومین ناوگان بزرگ حمل و نقل نفت جهان که کشتیهایش یک به یک توقیف میشوند. آقایان به خوش رقصی #انگلستان، #مصر و #عربستان پایان دهید.
آنقدر هم ترسو هستند که با یک غرش،خودشان را خیس کنند. راهش خیلی ساده است.
#وحید_حاجیپور
✅ @efshagari_ir
⭕️ماجرای کوی دانشگاه ادامه پروژه قتلهای زنجیرهای بود
▪️علیرضا زاکانی مسئول وقت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و نماینده مردم تهران در مجلس نهم شورای اسلامی شامگاه سهشنبه در برنامه جهان آرا با محوریت بازخوانی فتنه 18 تیر 1378، طی سخنانی در پاسخ به این سوال که "چه شدکه فتنه کوی دانشگاه در هجده تیر شروع شد، اظهار داشت:
بنده معتقدم این قائله جهت محو کردن پرونده قتلهای زنجیرهای و عدم رسیدگی به آن ایجاد و آن پروندهها قربانی این پرونده شد.
▪️در اول تیر ماه سال 78 جلسهای با حضور مسئولان کشور تشکیل و مقرر میشود که وزارت اطلاعات حتما ابعاد مختلف پرونده قتلهای زنجیرهای را روشن کند و البته تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بود که ابعاد این پرونده معلوم شود.
▪️یک دفعه از درون مجموعه وزارت اطلاعات سندی بیرون میآید و روزنامه سلام این سند را در تاریخ 15 تیر ماه همان سال منتشر میکند. بعد وزارت علیه روزنامه سلام شکایت میکند و بر اساس شکایت وزارت اطلاعاتِ دولت آقای خاتمی، دستگاه قضایی این روزنامه را توقیف می کند.
▪️توقیف روزنامه همانا و اعتراضاتی که در ابتدا دفتر تحکیم درخواست تجمع میکند و وزارت کشور با تجمع مخالفت میکند و در روز 16 تیرماه آقای خاتمی، آقای عباد(علی ربیعی) را می فرستد و بعد از آن آقای ابطحی پیغام میآورد که آقای خاتمی میگوید شکایت وزارت اطلاعات بازپس گرفته شود و عملاً این جرقهای برای اتفاقی میشود که از هفدهم یعنی شب هجدهم تیر ماه در کوی دانشگاه اتفاق می افتد.
▪️مسئول وقت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در پاسخ به این سوال که شما شروع این قائله را از وزارت اطلاعات دوره اصلاحات میدانید، گفت: بله، این خیلی مشهود است؛سند را خودشان بیرون میدهند و بعد هم شکایت میکنند و با اعتراضات شکایت خود را پس میگیرند و بعد هم دستور برخورد میدهند. این یک سناریوی قشنگ بود تا افکار عمومی متوجه قتلهای زنجیرهای نشود به گونهای که حتی بعد از گذشت بیست و چند سال نمیدانید برای قتلهای زنجیرهای اتفاق افتاد چون قرار نیست کسی بفهمد چه اتفاقی افتاد.
✅ @efshagari_ir
⭕️طنز تلخ روزگار اینجاست که معادن زغالسنگ پروده طبس حدود ۳۰ سال است که از دشت ممنوعه طبس برداشت غیرمجاز انجام میدهد
▪️با آب شیرین زغالسنگ را در قلب کویر میشورد (شرکت های چینی و خصوصی از آب شور استفاده می کنند) و روستاها را خشک کرده است
▪️و امروز همایش حفظ منابع آبی برگزار کرده است/مکتوبات
محمد قادری
✅ @efshagari_ir
⭕️بالاخره پای «شیوخ» هم به دادگاه #بانک_سرمایه باز شد!
-قاضی خطاب به ضیایی (متهم): منشأ ۱۰میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کجا بود و به حساب چه کسی ریختی؟
- از محل دریافتی (رشوه) از هدایتی و... بوده و بحساب درویشنوری رئیسدفتر یکی از رؤسای ادوار مجلس ریختم!
▪️قهرمانی نماینده دادستان: این فرد همان «ناظر» خانی (دیگر متهم) است که مهمانیهایی هم در لواسان میگرفته! به ایشان که خیلی ادعا دارند در کشور از همینجا عرض میکنم بزودی در دادگاه ویژه روحانیت علیه ایشان اعلام جرم خواهم کرد!
پولهای دریافتی ازمنشأ رشوه بوده سریعاً پولها را برگردانید!
▪️قاضی خطاب به ضیایی (متهم):
صداقت داشته باشید و اسم افرادی که شما را مهرهچینی کردند بیاورید! هرکس که میخواهد باشد! چه رئیس وقت مجلس، چه برادر فلانی! اگر شما هم اسم نیاورید ما میآوریم!
#میلاد_گودرزی
✅ @efshagari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دولت #هاشمی، امالفسادِ اقتصادی را بازسازی کرد/ اینها منشاء فاصله طبقاتی، بیعدالتی و بیکاری هستند!
▪️از سال ۶۸ ریلگذاری اقتصادی کشور در مسیر #سرمایهداری را دولت هاشمی گذاشت.
▪️شهرداری آن زمان به دنبال این بود که فرهنگ سرمایهداری را در شهر ایجاد کند. با فروش هوا و تراکم فروشی به راحتی منطق سرمایهداری را حاکم کردند. هر کسی پول دارد، #رشوه میدهد، با رشوه دادن میتواند در کوچه ۸ متری برج بسازد! همینها روی قیمت مسکن تأثیر گذاشتند، تورم ایجاد کردند.
▪️ اینها ظالمانهترین مدل اقتصادی، یعنی #اقتصاد_سرمایهداری که امالفساد و منشاء فاصله طبقاتیها و بیعدالتیها، منشاء بحران مستمر رکود تورمی و منشاء بیکاری است را بازسازی کردند.
▪️اما همینها ثمره وحشتناک اعمال خودشان را به حساب انقلاب گذاشتند. گفتند تقصیر ما نیست. تقصیر انقلابیهاست، تقصیر یک عده افزاطی هست که نمیگذارند ما کار کنیم، یک عده شعار مرگ بر آمریکا میدهند نمیگذارند ما کار کنیم، یک عده روابط ما را با دنبا به هم میزنند نمیگذارند ما کار کنیم.
▪️ آقا! مدل اقتصادی شما هرجا پیاده شده عینِ #ظلم است، نئولیبرالیسم عین ظلم است. آیتمهای #نئولیبرالیسم مگر چیست؟ به نام #خصوصیسازی همیشه اختصاصیسازی کردند.
▪️ یعنی حلقه قدرت با استفاده از رانتهای اطلاعاتی شرکتهای دولتی را در مناقصههای صوری خریداری کردند، سپس ابزار و لوازم کارخانه را فروخته و زمین آن را وارد بازار مسکن و برجسازی کردند.
شهریار زرشناس
✅ @efshagari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️دولتی که به فکر اجاره خانهی مردم نیست، پس از برنامهی #ثریا با مجریِ این برنامه تماس میگیرد و پیشنهاد یک واحد #آپارتمان در شهرک اکباتان را به او میدهد که مجری محترم برنامه نیز رد میکند...
▪️معاویههای دوران، بذل و بخشششان را برای آقازادههایشان نگه دارند؛ اینجا جبههی انقلاب است که زبانش بسته نخواهد شد!
محمد موحد
✅ @efshagari_ir
📌 #شهریار_زرشناس : شریعتی هم تعلقات دینی داشت هم تعلقات مدرنیستی / شریعتی نوعی اسلام آرمانگرای انقلابی را ترویج می کرد
📰حجم مطلب: ۳۰۰ کلمه | ⏱زمان مطالعه: ۲دقیقه
⭕️ مرحوم #شریعتی وضعیتی دوگانه دارد از طرفی به لحاظ شخصیتی، انسانی آرمانگرا، صادق و مومن بر باورهای دینی است. اما اندیشه دینی او به دلیل تعلق مدرنیستی پررنگی که دارد گاهی دچار مشکل میشود.
⭕️ نمیشود انکار کرد که مرحوم شریعتی مایههایی از اگزیستانسیالیسم و نشانههایی از تفاسیر مارکسیستی و منطق دیالکتیک داشت. اینها وجوه تعلقات مدرنی است که تفسیر او از دین را التقاطی میکند؛ اما آیا او مثل #میرزاملکم یا میرزاحسن خان مستشارالدوله، دین را فقط دستمایه اقراض خودش می کند؟ من این باور را ندارم.
⭕️ شریعتی در جایی ایستاده که هم تعلق دینی دارد هم مدرن، اما در کتابهای اسلامشناسیاش تعلق مدرن پررنگتر میشود و تفاسیرش از دین التقاطی میشود. در جایی دیگر اما رویکرد انقلابی و آرمانگرایانه و خلوص شخصیتی و صداقت مبارزاتی شریعتی، وجه انقلابی، شورانگیر و آرمانگرای اسلام را که فراموش شده بود برجسته میکند.
⭕️ شریعتی از مقطع زمانی ۱۳۴۵ تا پایان عمرش -دانسته یا نادانسته- نوعی اسلام آرمانگرای انقلابی را در میان جامعهای که آماده شنیدن این سخنان بود مطرح کرد هرچند که تفسیر او از اسلام خیلی دقیق نیست اما شور انقلابی ایجاد کرد.
⭕️ روشنفکری التقاطی ایران یک پیوند و یک افتراق با شریعتی دارد اما افتراق جریان سروش نسبت به شریعتی پررنگ است. #روشنفکری نئولیبرال ایران از اواخر دهه ۶۰ در مقابل آرمانگرایی انقلابی قرار گرفت و با شریعتی که از جهاتی تجسم آرمانگرایی انقلابی بود مرزبندی کرد. چرا که شریعتی وجوه سیاسی و انقلابی اسلام را برجسته کرد و به میان مردم آورد.
⭕️ اواخر دهه ۶۰ و اوایل ۷۰ جریان رفرمیست یا اصلاحطلبان #نئولیبرال با این هدف که انقلاب اسلامی را از آرمانگرایی انقلابی تهی کنند، عبور از شریعتی را ترویج کرد. برای عبور از انقلابیگری اسلامی باید اول از شریعتی گذشت چون امام بزرگتر از آن است که حذف شود. اینها به معنی تایید همه آراء و تفاسیر شریعتی نیست اما غرضِ جریان نئولیبرال از حمله به شریعتی حمله به آرمانگرایی انقلابی بود.
▶️@DrZarshenas
#تعجب_نکنید!
اینها همان لشکری هستند که در فضای مجازی بی در و پیکر کشور با ظاهر آخوند و طلبه و بسیجی و... در حال فعالیت افراطی بر علیه کشور هستند و خود را در لباس انقلابی ها جا میزنند.
اینها لشکر سایبری منافقين در شهر #تیرانا آلبانی هستند.
منافقين به خوبی فهمیده اند که جنگ امروز جنگ در روان و افکار عمومی است، لذا ماموریتشان ایجاد اختلاف بین مردم، تغییر اولویت و فضا سازی کاذب هست.
آیا برخی میفهمند که نباید فضای مجازی را بی صاحب گذاشت!!
@Qalame_Tiz
🔻به عنوان یک شاهد عینی شهادت میدهم..
دکتر سعید جلیلی، رئیس سابق تیم مذاکره کننده هستهای:
💡به عنوان یک شاهد عینی شهادت میدهم در آن 6 سالی که مسئول گفتگوهای هسته ای بودم با اینکه در تمام طرفهای مقابل ما در طول مذاکرات، دولتها عوض شدند و احزاب مختلف به قدرت رسیدند اما ذرهای رفتار طرفهای مقابل در برابر ایران عوض نشد!
💡در آمریکا وقتی بوش رفت اوباما به قدرت رسید، در فرانسه بعد از سارکوزی، اولاند سر کار آمد -که از حزب مقابل به پیروزی رسیده بود- یا در انگلیس بعد از حزب کارگر، محافظهکاران به قدرت رسیدند اما رفتارشان در برابر ایران ذره ای تغییر نکرد؛ زیرا اصول سیاست خارجی آنها مشخص و ثابت است.
🔸بخشی از سخنرانی در دانشگاه سمنان|مهر 95
✅ @Qalame_Tiz