زمان:
حجم:
401.6K
:
سلام استاد من کلاس دوازدهم انسانی هستم
معلم ما گفت نهج البلاغه بخرید و بخونید یکی دو ماه میشه الان میخونم انگار تمام عالم رو دارم یعنی اینقدر خوشحال میشم اینقدر فصاحت و بلاغت داره ولی چرا این حس رو به قرآن ندارم؟
میدونم کلام مولا و خدا نمیشه قیاس کرد اما یه حس خاصی دارم به نهج البلاغه بعد اینکه چرا قرآن اندازه نهج البلاغه فصاحت کلام نداره و کلمات و حرفای قرآن خیلی ساده هستند انگار یک ادم معمولی گفته یا نامفهوم ممنونم
📌📌 کانال اصول دین
پاسخ به سوالات اعتقادی توسط
حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی⬇️⬇️
https://eitaa.com/joinchat/3602645023C15b0da7178
آدرس تلگرام
https://t.me/osooledin1
💐💐💐
ای نجات بخش آدمیان از ظلمت جهل و نادانی،
ای لبخندت امید زندگی و غضبت مانع گمراهی تو را سپاس میگویم.
این تویی که با دستان پر عطوفتت گلهای علم و ایمان را در گلستان وجود میپرورانی و شهد شیرین دانش را به کام تشنگان میریزی.
پس تو را ای معلم به وسعت نامت سپاس میگویم.
🌷🌷روز معلم بر شما معلمین گرامی مبارک باد 🌷🌷
زمان:
حجم:
524.2K
پاسخ استاد محمدی شاهرودی
به
همه عزیزانی که روز معلم رو به ایشون تبریک گفتن.❤️
💐💐💐 مجددا از طرف همه همراهان کانال اصول دین
روز معلم رو به ایشون تبریک میگیم و براشون آرزوی سلامتی و موفقیت داریم💐💐💐
📌📌 کانال اصول دین
پاسخ به سوالات اعتقادی توسط
حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی⬇️⬇️
https://eitaa.com/joinchat/3602645023C15b0da7178
لطفا با معرفی کانال به دیگران در ثواب نشر معارف اهل بیت علیهم السلام شریک باشین
💐💐💐
زمان:
حجم:
20.6K
آیا در دعای چهاردهم صحیفه سجادیه به جای فلان بن فلان اسم
⏪ دشمنان جبهه مقاومت را بیاوریم؟
زمان:
حجم:
640K
میدانم بر اساس روایات و قرآن توسل کردن صحیح است اما از لحاظ عقلانی توضیح دهید. چرا ما به امامان ع و پیامبر ص متوسل میشویم درحالی که میدانیم خداوند دلسوز ترین و مهربان ترین است؟
اگر قرار باشد خداوند با مشکلی ما را آزمایش کند یا آگاه شویم یا دربرابر خدا تسلیم شوین چرا باید درخواستی از خدا برای ما داشته باشند. یا اگر ...
زمان:
حجم:
206.9K
۱. چرا در حوزه فقه و اصول را به طور مطلق در نظام تحصیلی قرار دادهاند، در حالی که همه طلبه ها که نمیخوان مجتهد در استنباط احکام شرعی بشوند و خیلی از طلبه ها اهداف دیگری بر اساس نیاز مندی های جامعه دارند؟
۲.در رشته تخصصی کلام و عقاید در حوزه ، نیاز به قوی بودن طلبه در ادبیات عرب هست؟
زمان:
حجم:
161K
اخیرا پدرم فوت کرده و من شروع کردم ب انجام دادن حاشیه مفاتیح ک خواب بابا رو ببینم(لیل،شمس،۴قل و ... با رعایت نظافت و پاکی و طهارت و وضو و ب پهلو راست) ولی هنوز بابا رو ندیدم...علتش چیه؟ خواهرم خواب دیده بابا توی ی بیابون بوده و ی پا نداشته و داشته با عصا راه میرفته و اصلا انگار خواهرمو ندیده و رد شده رفته. خیلی نگرانم. دلم میخواد فقط بدونم بابام جاش چطوره؟
زمان:
حجم:
49.9K
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد و تمامی عزیزانی که زحمت این کانال را می کشند.🙏
به سبب بگو مگوها و جنجالهای خانمم (که متاسفانه در خانواده و قوم خویش آنها چیز متداولی هست) دچار تنگی نفس و ناراحتی عصبی هستم.دکتر رفتم گفت مشکل خاصی نداری فکر زیاد در مورد چیزهای بی مورد نکن. آیا دعایی هست که بتونم بخونم نگرانیهام برطرف بشه و دلم آروم بشه و بتونم تحمل کنم این وضعیت را ؟
زمان:
حجم:
120.6K
با توجه به روایات تاریخی و متون دینی که از ساخت سد توسط ذوالقرنین سخن گفتهاند، آیا تاکنون شواهد قطعی یا اثرات باستانشناسی مشخصی از این سد کشف یا شناسایی شده است؟ آیا دلایل جغرافیایی، تحولات طبیعی یا محدودیتهای تحقیقاتی میتواند مانع از یافتن این اثر شده باشد؟