@ostad_aali110.mp3
2.06M
🔊فایل صوتی #کوتاه
🔰 اهمیت توجه به خانواده⁉️🔰
#استاد_مسعود_عالی
🌷حداقل برای یک نفر ارسال کنید
┄┅═✧❁یازهرا❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
❤️ #یه_نکته ـ شماره ۱ :
❇️محوری ترین نقطه و کلیدی ترین موضوع
در مباحث #مهدویت و مسأله #ظهور
◀️چیزی است که متاسفانه کمتر
به آن پرداخته شده
و آن مسئله #اضطرار_به_حضرت است.
♨️【اضطرار چیزی بالاتر از احتیاج و نیاز است.】
◀️ #اضطرار یعنی شما
به چیزی احتیاج داشته باشید
که چیز #دیگری جای آن را نمی گیرد.
◀️ #دارویی است که هیچ مشابه و جایگزینی ندارد اضطرار احتیاج است که به #ناچاری رسیده باشد
👌در یک کلام:
〖 اضطرار یعنی بیچارگی و درماندگی.〗
#استاد_عالی
🆔 @ostad_aali110
💠✨💠✨
#منبر_مهدوی_عالی
✳️حجت الاسلام #عالی
#تبریک_ظهور_حضرت
🌀امام صادق علیه السلام می فرماید:«کأنی بالقائم علی منبرالکوفه فهو قد لبس درع رسول الله صل الله علیه وآله»؛ وذکر أحواله إلی ان قال : « ولا یبقی مومن ألا دخلت علیه الفرحه فی قبره و ذلک حین یتزاورون فی قبورهم و یتباشرون بقیام القائم علیه السلام»
🌀گویا قائم علیه السلام را می بینم که بر فراز منبر کوفه نشسته است و زره رسول خدا (صل الله علیه وآله) را بر تن دارد.» آن گاه برخی از حالات حضرتش را بازگو کرد و در ادامه فرمود: «هیچ مومنی در قبرش نمی ماند، مگرآن که آن شادی و سرور در قبرش وارد می شود؛ به گونه ای که مردگان به دیدار یکدیگر می روند و ظهور حضرتش را به هم تبریک می گویند.»
📚سفینه البحار صفحه 485
┄┅═✧❁یازهرا❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
@ostad_aali110.mp3
3.59M
🔊فایل صوتی #کوتاه
🔰 در مسیر ولایت... ⁉️🔰
#استاد_مسعود_عالی
🌷حداقل برای یک نفر ارسال کنید
┄┅═✧❁یازهرا❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
💠✨💠✨
#گزیده_منبر_عالی
❇️حجت الاسلام #عالی
🍀مسلمان مثل گُل میمونه🍀
💠 در روایات دارد پیغمبراکرم(ص) پولی که برای #عطر می داد بیشتر از پولی بود که برای #غذا می داد .
💠امام #جواد یک مرتبه یک عطر بسیار خوشبو و گران قیمتی را زده بود یک کسی بهش #اشکال کرد که آقا یک همچین عطری شما می زنید فرمود: پدرم امام #رضا را ندیدی اون عطری که می زد چی بود؟
💠پیغمبراکرم(ص) در اون زمان ببینید هزار و خورده ای سال پیش تو جامعه #جاهلی اون موقع پیغمبراکرم(ص) لباس هاشو داره «کان یقلی ثوبه»؛ #لباساشو می جوشوند تمیز تمیز بود #موهاشو شونه می زد و می گفت هر کسی مو داره به موهاش برسه حالا برسه نه اینکه از اونور بیفته زیاده روی کنه دو ساعت پای آیینه بایسته نه برسه به موهاش ،تمیز باشه.
💠بعد پیغمبر می فرمود: اگر کسی #مو داره به موهاش نرسه روز قیامت با شانه های آتشین موهاشو شانه می زنند #خودش هم هر موقع می خواست بره بیرون اگر آیینه نبود تو آب خودشو می دید درست می کرد #موهاشو تمیز مرتب.
💠 یک مسلمان مثل #گُل می ماند کیف می کند کسی پیشش بنشیند هم #ظاهرش قشنگه هم باطنش همه چی اش قشنگه مسلمان اینه مثل گل #میمونه .
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
✨✨
🌷الإمامُ عليٌّ عليه السلام :زَلَّةُ العالِمِ كانكِسارِ السَّفينَةِ تَغرَقُ ، و تُغرِقُ .
◀️امام على عليه السلام : لغزش عالم مانند شكسته شدن كشتى است كه سرنشينان خود را غرق مى كند و خودش هم غرق مى شود.
📚ميزان الحكمه جلد هشتم،ص۹۹
محمّد محمّدی ری شهری
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
@ostad_aali110.mp3
4.2M
🔊فایل صوتی #کوتاه
🔰 آغوش رحمت خدا ... ⁉️🔰
#استاد_مسعود_عالی
🌷حداقل برای یک نفر ارسال کنید
┄┅═✧❁یازهرا❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
🔴 #پروردگار_مچ_نمیگیرد
💠در یک #روایتی است که مرحوم میرزا جواد اقای #ملکی تبریزی در کتاب المراقباتشون نقل کرده،خداوند متعال می فرمود:یا داوود « لَو عَلِمَ المُدبِرونَ اَنی کَیفَ اشتیاقی بِهِم لَماتوا شَوقاً علیه»اگر آن کسانی که پشت به من خدا کردند،بدانند که من چقدر مشتاقشان هستم،از شوق من می میرند.
💠گفت:سایه ی معشوق اگر افتاد برعاشق چه شد؟/ ما به او محتاج بودیم او به ما مشتاق بود.
💠 مامحتاج او هستیم اما انگار خداوند متعال ناز بنده هایش را می کشد برای اینکه #رحمت و عنایت بهشون داشته باشد.
💠پروردگار ما پروردگاری است که #مچ نمی گیرد،بلکه #دست می گیرد برای #رشد و برای بلند کردن انسان ها،کم و کوچک مارا زیاد می دهد.
« یا مَنْ یُعْطِی الْکَثیرَ بِالْقَلیلِ »به بزرگی و عظمت خودش نگاه می کند،اگر کمی هم در #خونش بیاری ،پروردگار #زیاد می دهد.
#استاد_عالی🌹
🆔 @ostad_aali110