eitaa logo
حامیان استاد رائفی پور
66.1هزار دنبال‌کننده
34.2هزار عکس
23.3هزار ویدیو
999 فایل
🌹 سلام دوستان ما به نهادی وابسته نیستیم و #آتش_به_اختیار فعالیت می کنیم در راستای #جهادتبیین از کانال استاد لفت میدی؟😔🖐 @masaf ⏰ شمارش معکوس ظهور ⏰ @Ad_asia_doreyahood ادمین تبلیغات
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️ پیش بینی خاص امام خمینی در سال۱۳‌۴۲ درباره سپاه پاسداران و نابودی اسرائیل بوسیله سپاه (به نقل از برادر شهیدتهرانی مقدم)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سردار سلامی: حرکت نفتکش‌ها به ونزوئلا تحمیل اراده ما به دشمن بود فرمانده‌ کل سپاه: 🔸بزرگترین رزمایش اقتدار ما تحمیل اراده و حرکت کشتی های ما در دریاهای آزاد از خلیج فارس تا ونزوئلا بود. 🔸به فضل الهی امروز شاهد زوال زودرس و شتابدار دشمنان بزرگمان بخصوص آمریکا هستیم. 🔸اگر دامنه جنایت‌های آنها در جهان آشکار و در آمریکا مخفی بود چهره جنایاتشان امروز در آمریکا هم محسوس است به صورتیکه ملت آمریکا مجبور شده تا پرچم آمریکا را آتش بزند. 🔸همه نمادهایی که آمریکا توسط آنها خود را معرفی می کرد و تصویری غیر واقعی به جهان ارائه می داد در حال سقوط هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تصاویر اعزام اسکورت محموله‌های نفتی صادر شده ایران به ونزوئلا در تلویزیون این کشور
🔴عربستان در فکر لغو یا کاهش شدید تعداد زائران حج 🔹دولت عربستان اعلام کرد به منظور مهار شیوع کروناویروس تعداد زائران حج را محدود می‌کند. 🔹گفته شده تعداد مبتلایان به کرونا در عربستان از ۱۰۰ هزار تن گذشته است.
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شاید بخاطر این حرف کشته شوم‼️ آمریکا در حال سقوط است👎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴مصر و حوادث آن در دوران ظهور 🍁 قسمت پنجم🍁 🔷🔹..... و نيز از علي (ع) در مورد حضرت مهدي (ع) و يارانش چنين وارد شده است. «آنگاه (مهدي و يارانش) به سوي مصر رهسپار مي شوند و حضرت بر منبر آنجا بالا مي رود و مردم را مخاطب قرار داده و براي آنها سخن مي گويد: زمين در اثر عدالت شاد و خرم مي گردد و آسمان باران رحمت خود را فرو مي بارد و درختان بارور مي شوند و زمين گياهان خود را بيرون داده و چهره خويش را با گل و گياه براي اهل زمين مي آرايد حيوانات وحشي در امن و امان بسر مي برند بطوريکه در راههاي روي زمين مانند چهار پايان اهلي به چرا مي پردازند، نور دانش در دلهاي مؤ منان افکنده مي شود، بگونه اي که هيچ مؤ مني نياز علمي، به برادر دانشمند خود ندارد در آن روز آيه «و خداوند بي نياز کند هر کدام را از گشايش خود» مصداق پيدا مي کند.» (8) . 🔶🔸از اين دو روايت چنين استفاده مي شود که مصر در حکومت جهاني اسلام، بدست حضرت مهدي (ع) پايگاه علمي و تبليغي شناخته شده اي در جهان خواهد شد.. بويژه با توجه به عبارت «در مصر منبري بنا خواهم کرد» و «آنگاه بسوي مصر روانه مي شوند و او بر منبر آنجا بالا مي رود» يعني حضرت مهدي (ع) و يارانش راهي مصر مي شوند اما نه براي فتح آنجا يا تثبيت حکومت حضرت در آنجا، بلکه بدين جهت که مصر از امام و يارانش ‍ (ارواحنا فداهم) استقبال مي کند از اين رو آنجا را به عنوان منبر و کرسي خطابه خويش انتخاب نموده، چنانکه جد بزرگوارش اميرمؤ منان (ع) بدان وعده داده است و نيز براي اينکه پيام خود را از آنجا به اهل مصر و جهان متوجه نمايد. و اينکه مصر کرسي علم و پايگاه ارسال پيام آن حضرت به جهان مي باشد، هيچگونه منافاتي با سطح علمي مسلمانان ندارد که در آن زمان بدان دست مي يابند و اين روايت بر آن دلالت دارد، زيرا دانش امري نسبي است. 🔷🔹از زمره اين روايات، اين خبر است که حضرت مهدي (ع) در دو هرم از اهرام مصر گنجينه ها و ذخائري از دانش و غير آن دارد، که روايت مربوط به آن، در منابع درجه اول، مانند کتاب کمال الدين صدوق (ره) ص 5 564 آمده است !!
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴‏اولین واکنش رسمی غلامرضا منصوری قاضی خبرساز این روزها که با اتهام متواری شدن از کشور با رشوه ۵۰۰ هزار یورویی رو به رو شده است.
💥آمریکا؛ بدون شرح!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا