🔴 داستان حضور مرحوم آیت الله مصباح یزدی در دانشگاه بینگهمتون نیویورک و کف زدن های مکرر فیلسوفان و اندیشمندان برای ایشان👍🏻👍🏻
⛔حق توحش!!
🔻دکتر مرتضي آقا تهراني كه سال ها در آمريكا به تحصيل و فعاليت فرهنگی مشغول بوده است، يكي از خاطرات دوران تحصيل خود را چنين بيان مي كند:
🔹«دانشگاه بينگهمتون كه در ايالت نيويورك قرار دارد،سالانه يك سمينار فلسفي برگزار مي كند و از فيلسوفان بزرگ دنيا دعوت مي شود تا با شركت در اين مراسم، به ارائه ي مقاله و كنفرانس علمي بپردازند. ارائه ي مقاله و كنفرانس در اين سمينار، داراي ارزش علمي براي اساتيد خواهد بود. چه اينكه در مجلات علمي دانشگاه به چاپ مي رسد و جزو فعاليت هاي علمي به حساب مي آيد.
🔹حدود 14 يا 15 سال پيش، از حضرت #آيت_الله_مصباح يزدي-دامت بركاته- دعوت شد تا در اين سمينار حضور يافته و كنفرانس علمي داشته باشند. اين سمينار توسط چيرمن دپارتمان فلسفه ي دانشگاه ، جناب آقاي پرفسور آنتوني پرويس و پرفسور پرويز مروج اداره مي شد.
🔹حضرت آيت الله مصباح نيز دعوت اين دانشگاه را پذيرفته و در روز مقرر حدود 20 دقيقه به ارائه ي كنفرانسي راجع به فلسفه ي ملاصدرا پرداخت. اين كنفرانس بلافاصله توسط پروفسور مروج به زبان انگليسي ترجمه مي شد. كنفرانس آيت الله مصباح آن قدر براي شركت كنندگان جالب و اثرگذار بود كه به طور ممّتد و مفصل براي ايشان دست مي زدند.
🔹پروفسور آنتوني پرويس(چيرمن دانشگاه و رئيس سمينار) كه به شدت تحت تأثير كنفرانس آيت الله مصباح قرار گرفته بودند، از شركت كنندگان تقاضا كرد كه در صورت امكان يكي از آنها وقت خود را به آيت الله مصباح بدهد تا بحث ديگري از فلسفه ي اسلامي را ارائه دهند.
🔹يكي از حاضران در جلسه نيز با وجود ارزش علمي كنفرانس در اين سمينار، بلافاصله وقت خود را به آيت الله مصباح داد و ايشان نيز بحث خود را ادامه دادند. بحث استاد مجدداً بسيار مورد توجه شركت كنندگان واقع شد.
🔻اين ماجرا گذشت تا اينكه سالها بعد، در اوج حملاتي كه به آيت الله مصباح در روزنامه هاي دوم خردادي صورت مي گرفت، روزي آقاي پرويس كه استاد راهنماي بنده بود، به من گفت:
🔸مرتضي! من سابقاً فكر مي كردم كه اين حق توحّشي كه آمريكايي ها از برخي كشورها و به ويژه ايران مي گرفتند، اشتباه است. اما الان نظرم عوض شده است و معتقدم كه اين حق توحّش را بايد بگيرند!
🔸گفتم چرا چنين اعتقادي پيدا كرده ايد؟! گفت: مگر در كشور شما 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
چند نفر مثل آيت الله مصباح وجود دارد
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
كه مطبوعات داخلي خودتان اين همه به ايشان حمله و اهانت مي كنند❓❓❓
🔸من متحير ماندم كه چه پاسخي به او بدهم. گفتم: نويسندگان ا�
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شاید بعضی یادشون نباشه، وقتی هواپیمای اوکراینی ساقط شد روحانی با ذوق فراوان بارها پشت تریبون می آمد و سخن از مجازات سپاهیان میگفت!
‼️در صورتی که خود را مسئول کلییر نکردن آسمان نمیدانست!
🔹به این قضیه احساسی نگاه نکنید، کد دادنهای امروز ظریف همان کد دادن روحانی در قبل از سقوط هواپیمای اوکراینیست!
🔹باید ابعاد انتقام را همه جانبه دید، آن ترسی که از لیبرالها در عواقب بعد از انتقام داریم از خود آمریکا نداریم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 «مزدوران رسانهای»
🔹پولهایی که بابت رپورتاژ اصحاب قدرت خرج میشود‼️
🛑 بسیاررررررر مهمممممم🛑
✅ لطفا برای کوری چشم منافقین در تشییع عمار انقلاب علامه فقید حضور پر شوری داشته باشید:
✅ مراسم وداع فردا 6 و نیم صبح مصلا
✅ مراسم تشییع 9 صبح از مصلا به سمت حرم مطهر
✅ با رعایت نکات بهداشتی
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺چاهی که در آن حضرت یوسف پیامبر بوسیله برادرانش انداخته شد‼️
1_677418153.mp3
4.21M
#اسلام_و_یهود 2
🔴 جلسه دوم: تلاش های پیامبر برای جلوگیری از انحراف اسلام
اهمیت #قدس و تسلط بر دنیا، چرا ابوبکر در سن بالا مسلمان شد؟
استاد طائب
💥 مهم ترین سخنرانی که در ایام فاطمیه باید شنید...
❌❌❌..... توجه..... توجه ❗️❗️🖤
پرونده ویژه
موضوع : رحلت آیت الله محمد تقی مصباح یزدی
امشب ساعت 20:10
شبکه سه سیما 🖤🖤🖤🤔🤔🤔❌❌❌❌❌❌❌⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
🔴 #فطرت_به_تاراج_رفته
خانم #کاترین_حکیم، استاد مدرسه عالی اقتصاد لندن:
" دو سوم زنان انگلیسی، خانه دار بودن را به اندازه شغل بیرون از خانه مهم و مفید می دانند. اکثر زن ها علاقه ای به کار کردن در بیرون از خانه ندارند و اعتقادشون اینه که مسئولیت اونها، وظایف داخل خانه و کسب درآمد و روزی، وظیفه مردان است."
📙دختران آفتاب، ص ٣١٢
#پویش_حجاب_فاطمے
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀همیشه یادمون می مونه😔