eitaa logo
حامیان استاد رائفی پور
65.9هزار دنبال‌کننده
34.2هزار عکس
23.4هزار ویدیو
999 فایل
🌹 سلام دوستان ما به نهادی وابسته نیستیم و #آتش_به_اختیار فعالیت می کنیم در راستای #جهادتبیین از کانال استاد لفت میدی؟😔🖐 @masaf ⏰ شمارش معکوس ظهور ⏰ @Ad_asia_doreyahood ادمین تبلیغات
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️فریب افکار عمومی با عکس‌های ساختگی 🔹تصاویر صحرای مصر را با فتوشاپ رنگش را قرمز کردند بعد به عنوان تصاویر ارسالی فضاپیما از مریخ در رسانه‌ها منتشر می‌کنند. 🔹اخیرا هم مبلغ سنگینی را از امارات گرفتند به بهانه ارسال فضاپیما به مریخ، بعد با فرستادن اینگونه تصاویر ساختگی فریب دادند و گفتند فضاپیما با موفقیت به مریخ رفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️انتخاب غلط مردم در سال ۹۲ و ۹۶ باعث شد از لحاظ اقتصادی در چنین وضعیتی قرار بگیریم. ✅ در انتخابات ۱۴۰۰، درست انتخاب کنیم.
🔴اقسام گناهان! 🌼امام صادق علیه السلام فرمودند: 🔥 گناهان اقسامی دارند! 🔵۱- گناهانی هستند که نعمت ها رو تغییر می دهند، نعمت ها را از شما می گیرند، آن گناه ظلم است. ✅پسرخوبی داشتی ولی حالا هروئینی شد، چرا؟! چون گناه کردی این نعمتت (پسر خوب) تغییر کرد. تا دیروز پسر عالی بود ولی حالا سیگاری شد، هروئینی شد ، چون شما گناه کردی، اگر شما گناه نمی کردی آن نعمت تغییر نمی کرد. ❄️زنت خوش اخلاق بود، یهو امروز بداخلاق شده ، من سراغ دارم مردی که داماد و عروس داشت زنش رو طلاق داد. ❌یا یکی مهمانی می رود می بیند یکی سیگار می کشد، دود سیگار ظلم است. سیگاری هم که می کشی و دودش را زن و بچه ات استفاده می کنند ظلم است . خیلی ماها ظلم می کنیم اون وقت می گوییم چرا این چنین شد؟! ظلم کردی خدا هم نعمت رو ازت گرفت ، نعمتت تغییر کرد. 🔷ما همیشه فکر می کنیم ظلم این است که با چاقو بزنیم شکم کسی رو پاره کنیم! ♻️حتی سیگار بکشی و دودش مردم رو اذیت کند ظلم است، داد بزنی هم ظلم است،ماشینت رو سر کوچه پارک کردی بعد یک ماشین دیگری بخواهد بپیچد و وارد کوچه شود نمی تواند این هم ظلم است و... 🔵۲- گناهانی که برای آدم پشیمانی می آورد. یک گناهانی آدم می کند که تا آخر عمر می سوزد، و آن قتل (آدم کشی) است. ♨️شماها می گویید ما که تا حالا آدم نکشتیم، همین که اجازه می دهی زن شما برود مریض خونه و بچه رو سقط کند، سه ماهه_ چهار ماهه ، بچه را ازبین می برد … 🔻حالا قدغن شده اما گاهی هم رشوه می دهند و دکترها هم گیر می افتند … بله ، نباید بچه رو سقط کنید... ❎ بعضی ها آدم کش هستند نمی دانند ، زن رفته بچه اش رو سقط کرده یا مرد عصبانی شده لگد زد به شکم مادر ، هم بچه افتاد مرد...انوقت می گویند ما که آدم نکشتیم... 🔵۳- گناهانی که پرده ی احترام رو پاره می کند، شرب خمر است. سابقا تو این کوچه ها شب ها ، افرادی بودند مست کرده بودند و این ها پرده احترام را پاره می کردند. 🔘کسانی که مشروبات الکلی مصرف می کردند بی عقل بودند حتی در بچه هایشان اثر می گذاشت. مرد شراب خوار بچه اش گاهی دیوانه در می آمد، گاهی عقب افتاده در می آمد و... ❄️خدا ان شاءالله توفیق بده این گناهان را نکنیم. 📘از بیانات آیت الله مجتهدی (ره)
ان شاءالله امشب برنامه جهان آرا با حضور دکتر کامران باقری لنکرانی پخش خواهد شد. به دلیل عدم امکان حضور ایشان در روزهای شنبه و دوشنبه درتهران، استثنائا این برنامه به صورت ضبطی اما حتی بدون یک دقیقه سانسور پخش میشود. پیشنهاد میکنم حتما ببینید، مباحث بسیار خوبی مطرح شد. از کرونا تا سیاست ساعت 22 شبکه افق تکرار؛ یکشنبه ساعت 14.30
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅کلیپ پیشنهادی اصل سلامت:اصلاح تغذیه برخدا 😱😱😱 جنین......مواد ارایشی جنین........نوشابه گوشت جنین............. 😢تغذیه ناسالم وحرام چقدرو عبادت ما تاثیر میذاره وما بی خبریم یا پدرومادر بیچاره زحمت میکشن نون حلال میارن توخونه اما بچه هاشون.......‌. 😢خودمون خبرنداریم اما چقدحرام به خوردمون دادن زندگی اسلامی
27.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غفلت از مدیریت اهلبیت علیهم السلام - استاد قرائتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹 « جوانی نزد شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی آمد و گفت: سه قفل در زندگی‌ام وجود دارد و سه کلید از شما می‌خواهم! قفل اول این است که دوست دارم یک ازدواج سالم داشته باشم. قفل دوم اینکه دوست دارم کارم برکت داشته باشد و قفل سوم اینکه دوست دارم عاقبت به خیر شوم. شیخ نخودکی فرمودند: برای قفل اول، نمازت را اول وقت بخوان. برای قفل دوم نمازت را اول وقت بخوان و برای قفل سوم هم نمازت را اول وقت بخوان! جوان عرض کرد: سه قفل با یک کلید؟! شیخ فرمودند: نماز اول وقت است. » در کتاب « بهجت عارفان در حدیث دیگران » آمده است : « آیت الله العظمی بهجت از استادشان مرحوم آقای قاضی(ره)نقل می کردند که ایشان می فرمودند: اگر کسی نماز واجبش را اول وقت بخواند و به مقامات عالیه نرسد مرا لعن کند! و یا فرمودند: به صورت من تف بیندازد! »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 با ۴ عملی که بر علیه اقتصاد انجام داده آشنا شوید... ۱۴۰۰_درست_انتخاب_کنیم
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓آیا نظام ژنوم ما در میزانِ ایمان ما تاثیر دارد؟ 👈 در این ویدئو خواهید دید که دشمن چگونه سعی میکند از طریق تغذیه و تغییرات ژنتیک، مردم را از خدا و دین دور کند!!!
4_5877208629093862297.mp3
21.02M
در طب اسلامی 🔸 جلسه ششم 👤حجت الاسلام باقری اصفهانی 🌐 دانشگاه مجازی طب اسلامی