4_5765089761962231856.pdf
864.8K
📖 خلاصه (#پی_دی_اف) سخنرانی استاد #رائفی_پور - تهران - مسجد حضرت بقیه الله الاعظم(عج)
📝 موضوع: ازدواج مهدوی (همایش کلبه آرامش)
📅 12 مردادماه ۹۸ - تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
🔖 چگونه گناه نکنیم - قسمت هشتم
📥 لینک دانلود سخنرانی کلیپ 👇
🌐 https://t.me/Masafbox/2063
4_5962850955580934650.mp3
8.34M
📼 شرح و بررسی کتاب «آن سوی مرگ»
📖 «#آن_سوی_مرگ» کتابی است که از طریق مصاحبه با افرادی که به نوعی مرگ را دیده و تجربه کردهاند، این حس و تجربه پیچیده را به خوانندگان ارائه میکند.
💠 قسمت یازدهم
🔆 #پندانه
👁 تا حالا از این زاویه به زندگی نگاه کرده بودی!؟
🔹«قارون» هرگز نمیدانست که روزی، کارت عابر بانکی که در جیب ما هست از آن کلیدهای خزانه وی که مردهای تنومند عاجز از حمل آن بودند ما را به آسانی مستغنی میکند.
🔸و «خسرو» پادشاه ایران نمیدانست که مبل سالن خانه ما از تخت حکومت وی راحتتر است.
🔹و «قیصر» که بردگان وی با پر شترمرغ وی را باد میزدند، کولرها و اسپلیتهایی که درون اتاقهایمان هست را ندید.
🔸و «هرقل» پادشاه روم که مردم به وی بهخاطر خوردن آب سرد از ظرف سفالین حسرت میخوردند هیچگاه طعم آب سردی را که ما میچشیم نچشید ...
🔹و «خلیفه منصور» که بردگان وی آب سرد و گرم را باهم میآمیختند تا وی حمام کند، هیچگاه در حمامی که ما به راحتی درجه حرارت آبش را تنظیم میکنیم حمام نکرد ...
🔰 به گونهای زندگی میکنیم که حتی پادشاهان عصر هم اینگونه نمیزیستند اما باز شانس خود را لعنت میکنیم!
🔻و هر آنچه دارائیمان زیاد میشود تنگدستتر میشویم!
❇️ خدایا تو را بهخاطر تمام نعماتت اعم از معنوی و دنیوی که به ما عطا فرمودی سپاسگذاریم.
خدایا قدرت شکرگذاری در حرف و عمل را به ما عنایت فرما 🤲
#رضایت_خداوند
#ازدواج
✨در تمام صحنه هاي زندگي فاطمه عليهاسلام، رضايت خدا بر غيرخدا ترجيح داشت.
وقتي حضرت علی(ع) به خواستگاري زهراي مرضيه عليها السلام آمدند، پيغمبر خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) به ايشان فرمودند: دخترم! علي، به خواستگاريت آمده، حضرت رضاي خداوند را از پدر جويا ميشود. با وجود اينكه خواستگارهاي پولداري نظير عبدالرحمن بن عوف به خانۀ پيغمبر رفت و آمد داشت.طوري كه او پيشنهاد داد كه خانۀ ده هزار درهمي را به نام فاطمه ميكنم چون رضایت خدا در آن ازدواج نبود، حضرت فاطمه قبول نمیکرد.
امام هنگامی امام علي عليه السلام براي خواستگاري آمد، نخستين سؤالي كه فاطمه پرسيد اين بود: أرَضِيَ اللهُ؛ آيا خدا از اين ازدواج من راضي است؟
اينكه پول و خانه و... دارد يا ندارد، از ناحيۀ فاطمه مورد پرسش قرار نميگيرد، تنها رضايت خداوند برايش مطرح است.
📗زندگي زهرا، ص۳۵؛ به نقل از مناقب ابن شهر آشوب، ج۳، ص۲۴۵
ای كاش هیچ یک از دعاهایم در دنیا مستجاب نشده بود
🌼استاد ماندگاری:
اگر انسان نیازمند، برای رفع گرفتاری خود دعا کند و استجابت دعای او به مصلحت نباشد، خداوند در قیامت جبران میکند و میفرماید: اگر دعای تو مستجاب نشد، مصلحت نبود و بعد به گونهای برای او جبران مینماید كه آن بنده میگوید ای كاش هیچ یک از دعاهایم در دنیا مستجاب نشده بود.
4_5803225094410995523.mp3
2.91M
🔆 دعای عاقبت به خیری...
🎙 حجت الاسلام قرائتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلیل عدم قیام امام جواد الائمه(ع)
❓آیا امروز به مرحلهای رسیدیم که امام دستور بدهند بروید در کوره آتش و ما بی چون و چرا برویم؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍امروز سر مزار #شهید_حججی ...
آقا محسن تولدت مبارک🌹
شد سرودِ رو لبامون.mp3
5.5M
🔊 #صوتی ؛ #سرود زیبا
📝 شد سرودِ رو لبامون
👤 حاج محمود #کریمی ؛ حاج سیدمهدی #میرداماد
💞 ویژه سالروز ازدواج امام علی و حضرت زهرا
👌 #پیشنهاد_دانلود
🌸من به همه مردم سراسر کشور توصیه میکنم که ازدواج ها را آسان بگیرید
🌷 رهبر معظم انقلاب :
بعضی ها ازدواج را مشکل میکنند.
مهریه های گران و جهیزیه های سنگین ازدواج را مشکل میکند.
اثر این کارها این است که دخترها و پسرها بدون ازدواج در خانه ها می مانند، کسی جرئت نمیکند به ازدواج نزدیک شود.
#ازدواج_آسان
#جهيزيه_ساده
#مهریه_کم
❓ازدواج به سبک اسلامی که در دین اسلام سفارش شده، چگونه است؟
🔹اول از همه باید بدانیم که هر سنتی که الان در جامعه ما نسبت به ازدواج وجود داره به این معنی نیست که حتما اسلام سفارش کرده و سنت خوبی است بلکه حتی بعضی از آنها را اسلام نهی و حرام اعلام کرده است.
✅ بهترین سنت ها و اصول برای ازدواج آنهایی هستند که خدا در دین اسلام امر و توصیه کرده است. چند نمونه آن عبارتند از:
🔖 میزان مهریه:
خداوند در دین اسلام بهترین میزان مهریه را مهر السنه (مهریه حضرت فاطمه) معین کرده است که ۵۰۰ درهم نقره (معادل ۱۲۰۰ گرم نقره) میباشد و پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) و اهل بیت(علیهم السلام) مهریه همسران و دختران خودشان را این مقدار تعیین میکردند و به مؤمنین هم توصیه کردن که این مقدار قرار بدهند و بیشتر از این مقدار را نهی کرده اند. مراجع تقلید هم با استناد به روایات معصومین(ع) استحباب مهریه را حداکثر تا مهرالسنه تعیین کرده اند.
🔖جهیزیه:
تهیه جهیزیه حتما به معنی تهیه همه وسایل نیست، بلکه فقط تهیه وسایل اصلی و ضروری است. بقیه وسایلی که کمتر مورد نیاز است را میتوان در طول زندگی تهیه کرد. همچنین در دین اسلام نسبت به تهیه ی جهیزیه های سنگین و اَشرافی و مواردی که تجملات به حساب می آید ، نهی شده است. بازدید از جهیزیه که سنت غلطی است و مصداق خودنمایی و نمایش اموال و دارایی است در دین اسلام شدیدا نهی شده است و اگر دختری با دیدن جهیزیه یک عروس اندوه به دلش بنشیند، این اندوه میتواند تاثیرات منفی و مخربی در زندگی آن دو زوج بگذارد.
🔖مراسم عروسی:
در دین اسلام در حد یک مهمانی و غذای مختصر توصیه شده(واجب نشده) و بیشتر هدف اینست که نزدیکان و فامیل و دوستان از ازدواج دختر و پسر مطلع شوند و صله رحمی انجام شود ولی این وابسته به استطاعت مالی آنها است که اگر استطاعت شون کم است میتوانند فقط به دعوت فامیل های نزدیک و آنهایی که بیشتر در ارتباط هستند بسنده کنند و در منزل یک مهمانی و شام مختصر بدهند. اگر هم استطاعت مالی بسیار کم است میتوانند مراسمی برگزار نکنند چون در دین اسلام واجب نشده و نباید اجازه داد اینگونه مسائل مانع ازدواج جوانها شود. الان هم شرایط کرونایی به جهت تعطیل شدن تالارها، کمک قابل توجهی در تسهیل و کم هزینه تر شدن ازدواج کرده است.
🔖تقسیم کارها:
توصیه شده که بهتر است خانم کارهای داخل منزل را انجام بدهد مانند نگه داری و تربیت فرزندان، آشپزی و... و آقا کارهای بیرون منزل و مخارج زندگی را بر عهده بگیرند. دقیقا همان طور که پیامبر اسلام(ص) به حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) سفارش کردند و آن دو بزرگوار بر مبنای سفارش پیامبر(ص) کارها را تقسیم کردند.
⭕️ سنت های غلط که هزینه های اضافی را به طرفین تحمیل میکند را باید کنار گذاشت تا ازدواج ها آسان تر و کم هزینه تر شود.
✅ اگر خود را مومن و مسلمان حقیقی میدانیم باید سبک زندگی و اصول زندگی ما منطبق با کلام خداوند و اهل بیت(ع) باشد. خداوند که ما را خلق کرده ، بهتر از هر کسی به مصلحت ما علم و آگاهی دارد به همین دلیل وقتی خداوند حکمی را در قالب دستور یا سفارش بیان میکند، قطعا به این معناست که عمل به آن، به مصلحت و به نفع ما است و علاوه بر منافع دنیایی در آخرت هم خدا از روی لطف و فضلش به این جهت که به حرف او عمل کردیم پاداش خواهد داد. ان شاء الله سعی کنیم در کلیه امور زندگی مطابق با خشنودی و خواست خدا عمل کنیم و برای خداخ زندگی کنیم و برای خدا کار کنیم تا هم در دنیا به سعادت حقیقی برسیم و هم در آخرت.
4_5926923111768262155.mp3
16.68M
🔊 #سخنرانی استاد #رائفی_پور
📝«ازدواج مهدوی»
✅ لینک فایل تصویری 👇
https://t.me/masaf/52865
📅 ۱۲ مرداد ٩٨ - تهران
🎵 دانلود صوتی با کیفیت 24kb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روشن کردن لامپ بدون باتری و برق
🔹یه ویدیو جالب از نحوه کار موتورهای مغناطیسی دائمی
🔸این نوع موتورها میتونن تقریبا تا زمان بینهایتی انرژی مغناطیسی رو به الکتریکی تبدیل کنن، اساس کار بسیار سادهای هم دارن
بسم الله الرحمن الرحیم
«وواعدنا موسی ثلاثین لیلة واتممناها بعشر فتم میقات ربه اربعین لیلة وقال موسی لاخیه هارون اخلفنی فی قومی واصلح ولا تتبع سبیل المفسدین»
ترجمه
و ما با موسی، سی شب وعده گذاشتیم؛ سپس آن را با ده شب (دیگر) تکمیل نمودیم؛ به این ترتیب، میعاد پروردگارش (با او)، چهل شب تمام شد. و موسی به برادرش هارون گفت: «جانشین من در میان قومم باش. و (آنها) را اصلاح کن! و از روش مفسدان، پیروی منما!»
سوره مبارکه اعراف آیه 142
⁉️سوال:
درآیه 86 سوره مبارکه طه آمده است: «فرجع موسی الی قومه غضبان اسفا قال یا قوم الم یعدکم ربکم وعدا حسنا افطال علیکم العهد ام اردتم ان یحل علیکم غضب من ربکم فاخلفتم موعدی» "موسی خشمگین و اندوهناک به سوی قوم خود بازگشت و گفت: «ای قوم من! مگر پروردگارتان وعده نیکویی به شما نداد؟! آیا مدّت جدایی من از شما به طول انجامید، یا میخواستید غضب پروردگارتان بر شما نازل شود که با وعده من مخالفت کردید؟!»"
آیا این دو آیه با هم تعارض دارند یا قابل جمع هستند چون در آیه سوره مبارکه اعراف می فرماید: " ما با موسی، سی شب وعده گذاشتیم؛ سپس آن را با ده شب (دیگر) تکمیل نمودیم" و در آیه سوره مبارکه طه می فرماید وعده طولانی نشده است و مدت جدایی حضرت موسی عليهالسلام بیش از قرار با بنی اسرائیل نبوده است؟!
✅جواب
به نظر میرسد که این سی روز و آن ده روز اضافه بین حضرت موسی عليهالسلام و خداوند سبحان و قبل از رفتن به کوه طور بوده است و آنچه که به بنیاسرائیل وعده داده شد همان 40 روز بوده است فلذا در ذیل همین آیه سوره اعراف بعد از اینکه چهل روز مطرح شد حضرت موسی علیه السلام به هارون عليهالسلام فرمود جانشین من در بین قومم باش: «وقال موسی لاخیه هارون اخلفنی فی قومی واصلح ولا تتبع سبیل المفسدین» و این ترتیب در ذکر نشان آن میتواند باشد که در واقع هم به همین صورت بوده است و این سی روز و ده روز اضافه قبل از جانشین کردن هارون و قبل از رفتن به کوه طور بوده است، فلذا در سوره مبارکه بقره، دیگر تفصیل سی روز و ده روز مطرح نیست و وعده خداوند را همان چهل روز بیان میکند کانّه مدت وعده الهی از همان اول چهل روز بوده است یعنی وعدهی ما حضرت موسی که طبیعتا قبل از رفتن است چهل روز بوده است چون ما یک وعده داریم و یک عمل و وفای به وعده که قاعدتاً بعد از خود وعده است که اینجا عمل به وعده همان رفتن به کوه طور است که قاعدتاً بعد از وعده است پس قبل از رفتن حضرت موسی عليهالسلام وعده چهل روز داده شده بود: «واذ واعدنا موسی اربعین لیلة ثم اتخذتم العجل من بعده وانتم ظالمون» "و (به یاد آورید) هنگامی را که با موسی چهل شب وعده گذاردیم؛ سپس شما گوساله را بعد از او انتخاب نمودید؛ در حالی که ستمکار بودید." (سوره مبارکه بقره؛ آیه 51)
✳️نتیجه
بنابراین جمع بین آیه سورهی مبارکه اعراف و سورهی مبارکه طه اینست: از همان ابتداء قرار بین حضرت موسی علیه السلام و قومش چهل روز بود و همانطور که آیه 86 سوره مبارکه طه میفرمايد قرار بینشان طولانیتر نشده بود.
#حضرت_موسی
#بنی_اسرائیل
#میقات_حضرت_موسی
#سوره_اعراف
#دهه_اول_ذی_الحجه
@dars_akhlaq(2).mp3
12.57M
🔊 #کلیپ_صوتی | آیت الله حسین مظاهری (حفظه الله)
🔴 موضوع: راهکاری برای عاقبتبخیری
✅ چه کنیم در راه مستقیم باشیم⁉️
✅ چه کنیم سعادتمند در دنیا و آخرت باشیم؟ چه کنیم دست عنایت خداوند روی سر ما باشد⁉️
✅ چه کنیم آقا امام زمان (عج الله) از ما راضی باشد⁉️
✅ چه کنیم عاقبتبخیر شویم و به ذلت بعد از عزت دچار نشویم و لحظه مرگ هم پیش مولا علی (ع) سرافراز باشیم⁉️
چراغ قرمز دین!
« همان طور که در سر چهار راه وقتی چراغ قرمز می شود، ترمز می کنید، دین هم چراغ قرمز دارد، چراغ قرمز دین ، کارهای حرام است، یعنی وقتی به کار حرامی رسیدی، ترمز کن و چراغ سبز دین هم کارهای حلال است. حال کسانی که برای چراغ قرمز ترمز می کنند، دو جور هستند:
⚠️ یک دسته از ترس جریمه شدن ترمز می کنند ، که این ترمز کردن شان خیلی چنگی به دل نمی زند، اما عده ای هم برای احترام گذاشتن به قانون ترمز می کنند که این مهم است.
⚠️ حال ما هم اگر از ترس جهنم نماز بخوانیم، این نماز خواندنمان زیاد چنگی به دل نمی زند؛ یعنی اگر به این خاطر صبح ها بلند می شوی و نماز می خوانی که به جهنم نروی، این نماز خواندن زیاد دلچسب نیست، اما اگر به تو بگویند : « اگر نماز صبح هم نخوانی به جهنم نمی روی » اما باز بلند شوی و نماز بخوانی، این خوب است... یعنی اگر عبادت تعظیماً لله باشد، برای بزرگداشت مقام خدا باشد، خوب است.
(فرازی از فرمایشات ، آیت ا... مجتهدی تهرانی -ره)