eitaa logo
استاد مهدی طائب
10.5هزار دنبال‌کننده
305 عکس
229 ویدیو
53 فایل
❇ تنها کانال رسمی استاد مهدی طائب ✅ پایگاه نشر آثار استاد مهدی طائب 🖥 آدرس سایت: http://ostad-taeb.ir 📱 ارتباط با ادمین: @Admin_Ostad
مشاهده در ایتا
دانلود
(ع) (ع) 💯 سرنوشت خودی‌هایی که در مقابل نظام اسلامی ایستادند 🔹 مردى به نام «خِرّيت‌بن‌راشد» از قبيله بنى‌ناجيه بعد از ماجراى حكمين با سى نفر از يارانش نزد امام(ع) آمد و با جسارت خاصى به حضرت عرض كرد «به خدا سوگند، اى على من فرمان تو را اطاعت نمى‏كنم و پشت‌سرت نماز نمى‏خوانم و فردا از تو جدا خواهم شد.» 🔹 امام(ع) به او فرمودند «مادرت به عزايت بنشيند! با اين كار، معصيت خدا مى‏كنى و پيمان خويش را مى‏شكنى و تنها به خويشتن ضرر مى‏زنى. بگو ببينم چرا اين كار را مى‏كنى؟» 🔹 عرض كرد «براى اين‌كه افراد را به حكميت درباره كتاب خدا پذيرفتى و در برابر حق، ضعف نشان دادى، هنگامى كه به پيروزى نزديک بودى؛ به همين دليل من از تو جدا مى‏شوم.» 🔹 حضرت فرمود «بيا تا من نكته‏هايى از كتاب خدا را به تو بياموزم و درباره سنّت پيامبر(ص) با تو سخن بگويم و امورى از حق را براى تو بگشايم كه من از آن آگاه‏ترم؛ شايد آنچه را اكنون انكار مى‏كنى، بپذيرى و از آنچه آگاه نيستى، آگاه شوى.» 🔹 او گفت «[اكنون آمادگى ندارم؛] من نزد تو خواهم آمد.» 🔹 حضرت فرمود «مراقب باش شيطان تو را فريب ندهد و جهل و نادانى تو را سبک‌سر نسازد. به خدا سوگند، اگر به سخن من گوش فرادهى، تو را به راه راست هدايت مى‏كنم.» 🔹 اين مرد سبک‌مغز تصميم گرفت با قوم خود به خوارج بپيوندد و به سرنوشت شوم آن‌ها گرفتار شود. 🔹 به دنبال همين ماجرا بود كه امام(ع) يكى از ياران خود را براى تحقيق حال به دنبال او فرستاد، شايد از تصميم زشت خود منصرف شده باشد، ولى چيزى نگذشت كه فرستاده امام(ع) خبر آورد كه او با يارانش كوفه را به‌سوى خوارج ترک كرده‏اند. 🔸 بعد از آن، امیرالمؤمنین(ع) درباره آن‌ها چنین فرمود «از رحمت خدا به دور باشند؛ همان‌گونه كه قوم ثمود از رحمتش دور شدند. آگاه باشيد آن‌ها اگر نوک نيزه‏ها به‌سوى آنان متوجه شود و شمشيرها بر فرقشان ببارد، از گذشته خود پشيمان خواهند شد. 🔸 شيطان امروز از آن‌ها درخواستِ تفرقه و جدايى كرده؛ ولى فرداى قيامت از آن‌ها بيزارى مى‏جويد و خود را كنار خواهد كشيد. آن‌ها را همين بس كه از طريق هدايت خارج شدند و به گمراهى و كورى بازگشتند. راه حق را سد كردند و در وادى جهل و ضلالت گام نهادند.» ✅ منبع: آیت‌الله مکارم شیرازی، پیام امام امیرالمؤمنین(ع)، ج7، صص18-21 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تاریخ_ایران #دهه_فجر 📹 کلیپی عبرت آموز 📌 سرنوشت جالب کسانی که امام خمینی(ره) را در پرواز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ همراهی کردند. 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
💢 وجود حقایق آخرالزمانی در تورات اصلی 🔹 اگر تحریف تورات نه یک حادثه عادی که یک توطئه از پیش طراحی شده باشد، بی‌شک تورات اصلی اینک بایستی نزد تحریف‌کنندگان آن موجود باشد. 🔹 بر این اساس می‌توان با توجه به حقایقی که از جریان آخرالزمان در این کتاب آسمانی وجود داشته است، بسیاری از اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دشمنان را در امروز به سوءاستفاده آنان از مطالب این کتاب آسمانی نسبت داد که البته از تقدیر و قضای الهی خارج نیست. 📕 منبع: محمدهادی همایون، تاریخ تمدن و مُلک مهدوی، صص294-295 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
(ع) (ع) 🔰 ترور امیرمؤمنان(ع) کار یک نفر نبود، جریان نفوذ دست داشت/ افرادی از ترور اطلاع داشتند 💯 زمانی که امیرمؤمنان(ع) در حال تدارک مقدمات جنگ با معاویه بودند، معاویه به صورت پنهانی مشغول زمینه سازی برای ترور حضرت(ع) بود. 💯 برای این کار بقایای خوارج را تجهیز و آماده می‌کند. سازمان او(معاویه) نیز خوارج را تا صف اول نماز حضرت(ع) نفوذ می‌دهد. در این صورت محال نیست که یک نفر بتواند به تنهایی رئیس یک مملکت را ترور کند. 💯 هر چند امیرمومنان(ع) محافظ نداشتند، اما اطرافیان حضرت(ع) از خطرهایی که ایشان را تهدید می‌کرد، بی اطلاع نبودند. مسائل حفاظتی تازه و بدیع نیست، شرایط حاکم نیز به شکلی است که بالطبع گروهی برای مراقبت و محافظت از او شکل می‌گیرند. 💯 این مسأله در مورد عمر، ابوبکر، عثمان، معاویه و حتی ولید بن عقبه که در کوفه حکومت می‎کند، وجود داشته است. در قضیه حضرت امیر(ع) نشانه‌هایی وجود دارد که حکایت از جریانی منسجم و منظم برای ترور دارد. چون؛ 1️⃣ وارد شدن فرد مسلح به مسجد جز برای محافظان و مأموران امری غیر عادی محسوب می‎شود. 2️⃣ شمشیر وسیله‌ای نیست که بتوان آن را زیر لباس پنهان کرد. 3️⃣ بر فرض هم بتوان پنهان کرد، اما این مسأله برای اطرافیان نزدیک حضرت(ع) قابل تشخیص بود. چون اهل جنگ بوده و تمام این مسائل را می‎دانستند. 4️⃣ مسجد هم آنقدر تاریک نبوده که افراد قادر نباشند این فرد را ببینند. 💯 بنابراین در این میان کسانی بودند که از ترور اطلاع داشتند، اما چشمشان را بستند. چون کسانی که اطراف حضرت را گرفته‎اند، دشمنان حضرت(ع) بودند. 💯 دوستان حضرت(ع) نیز در اردوگاه نخیله(برای جنگ با معاویه) جمع شده بودند. البته بسیاری از کسانی که در اردوگاه نیز بودند، به کشته شدن حضرت(ع) رضایت داشتند. نارضایتی حضرت امیر(ع) از آن‌ها مؤید این مطلب است. 📚 منبع: تبار انحراف، ص17 و 18 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
📌 چرا 900 سال دعوت نوح(ع) جذب حداقلی را در پی داشت؟ 🔰 نتیجه اقدامات شیطان و حزب او در فاصله زمانی آدم(ع) تا نوح(ع)، خارج ساختن اکثریت انسان‌ها از خط مستقیم هدایت بود. 🔰 نوح پس از تلاش چند صد ساله با اجتماعی روبه‌رو شد که اکثریت آن را افراد منحرف و بدکار تشکیل داده بودند. او بیش از نهصد سال آن‌ها را به راه حق فراخواند ولی نتیجه‌ای نگرفت. 🔰 9 قرن تلاش نوح در ایمان تعدادی انگشت شمار به بار نشسته بود ولی تمسخر و تلاش کافران در گمراهی مؤمنان روز به روز افزوده می‎شد. 🔰 از یک سو در هدایت کافران بارقه امیدی وجود نداشت و فرزندانشان نیز در زمره آنان در می‌آمده بودند و از سوی دیگر در مؤمنان اندک هم تاب تحمل دینداری فروکش کرده بود. 🔰 در این شرایط هدف خلقت(عبادت) در خطر بود و این خلاف حکمت الهی است. از این‌رو نوح دست به دعا شد و عذاب کافران را از خدا خواست. 🔰 اگر کسی به امروز و به آینده امیدوار باشد نمی‌تواند از خدا درخواست عذاب کند اما آن حضرت(ع) هیچ بارقه امیدی نمی‎دید چرا که خداوند به او خبر داده بود دیگر هیچ کس از قوم تو ایمان نخواهد آورد. 📚 پیام داستان‌های قرآنی در همه جا این است؛ رفتن، جوشیدن و کوشیدن همه چیز و همه کس در راه هدایت بر مدار طبیعت و تکالیف طبیعی است. رسیدن یا نرسیدن مقوله دیگری است که از ارزش رسالت و هدف نمی‌کاهد. 💯 منبع: کتاب دشمن شدید 1، ص 68 و 69 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تاریخ_دنیا #صهیونیسم #اختاپوس ✅ اختاپوس صهیونیسم 📕 صهیونیسم دشمن اصلی جمهوری اسلامی ایران است 📕 تحریم علیه جمهوری اسلامی همه و همه به قضیه اسرائیل مربوط است 📕 رژیم صهیونیستی به وجود آمد تا اجازه ندهد امت اسلامی به اتحاد برسد 📕 دولت غاصب اسرائیل مظهر کامل تروریست دولتی است 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
✅ چه کسی خبر گلوله باران محل اقامت امام را در 21 بهمن داد؟ 🔰 سردار یوسف فروتن درباره نحوه مطلع شدن از کودتای بختیار و حمله به بیت امام در 21 بهمن گفت؛ 📚 آقاي كلاهدوز كه از افسرهاي مسلمان گارد شاهنشاهي بود در این باره شخصاً به من مي‌گفت: دو روز قبل از كودتا تعداد زيادي توپ‌هاي دوربرد را به مركز فرماندهي لويزان آورده بودند كه خارج از حد معمول بود. 📚 شب قبل از آن هم يكي از افسران كه نگهبان بود به من گفت: گلوله‌هاي جنگي زيادي اينجا آورده‌اند، مثل اين‌كه برنامه‌اي دارند. من كه مشكوك شده بودم، آن شب عمداً به جاي يكي ديگر از نگهبانان، پست نگهباني را به عهده گرفتم تا قضيه را پيگيري كنم. 📚 با هزار ترفند وارد دفتر فرماندهي شده و از روي اطلاعاتي كه روي ميز بود متوجه شدم قصد دارند از آنجا 8 تا نه نقطه را مورد حمله قرار دهند. اين چند نقطه شامل: مركز اقامت امام (ره)، مجلس و اطراف آن، مجلس سنا، راه آهن، مخابرات، فرودگاه، راديو، تلويزيون و چندجاي ديگر بود. 📚 حكومت نظامي در نظر داشت زماني كه همه مردم در خانه‌هايشان هستند، برنامه خود را اجرا كند. به طور مسلم اگر نقشه آنها عملي مي‌شد، بلافاصله حركت انقلاب متوقف می‌شد. وقتي به نقشه آنها پي بردم به دنبال راهي بودم تا دوستان را مطلع کنم، به همین خاطر آن گروهبان که خبر گلوله باران آن شب لویزان را به شما داد، فرستاده من بود. 📚 من فهمیدم که قصد کودتا دارند پیگیری کردم و خبر درست بود. چون احتمال می‌دادم تلفن‌هاي پادگان تحت کنترل باشد، به بهانه كنترل داخل و خارج ستاد بيرون آمدم و از تلفن عمومي دوستاني كه در بيت امام حضور داشتند را آگاه کردم و گفتم: اعلام حكومت نظامي مبني بر اين است كه آن‌ها در اجراي برنامه‌هاي خود موفق باشند. 💢 منبع: سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
#تاریخ_یهود #نژادپرستی 💯 بر یهود جایز نیست بر غیر یهود، شفقت و مهربانی کنند 🔹 نژادپرستی و برتری‌طلبی، یکی از خصایص ویژه یهود است که در ملت‌ها و آیین‌های دیگر به‌ندرت می‌توان یافت. 🔹 همین برتریِ نژادی باعث شده است که یهودیان حتی به تبلیغ آیین خود نیز نپردازند و دین یهود را ازآنِ خود دانسته و دیگران را حیوان‌هایی در خدمت یهود بدانند. 🔹 چنان‌که در تلمود(دومین کتاب مهم دینی و مقدّس یهودیان پس از عهد قدیم) هم به آن اشاره شده است. همچنین به‌سبب رشد و تقویت نژادپرستی در آن‌ها، در تلمود چنین آمده است «بر یهود جایز نیست که بر غیر یهود، شفقت و مهربانی کنند!.» 📌 منبع: علی جدیدبناب، عملکرد صهیونیسم نسبت به جهان اسلام، ص287 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
#تاریخ_اهل_بیت(ع) #امام_علی(ع) #بصیرت ✅ حذیفة‌بن‌یَمان؛ رازدار نبی اکرم(ص) 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
استاد مهدی طائب
#تاریخ_اهل_بیت(ع) #امام_علی(ع) #بصیرت ✅ حذیفة‌بن‌یَمان؛ رازدار نبی اکرم(ص) 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افز
(ع) (ع) ✅ حذیفة‌بن‌یَمان؛ رازدار نبی اکرم(ص) و امیرمؤمنان(ع) 🔹 حذیفة‌بن‌یَمان‌بن‌جابر عَبسی از یاران برجسته پیامبر خدا(ص) بود. رجالیان و شرح حال‌نگاران، او را با ویژگی‌هایی چون نجیب‌زاده، صحابی بزرگ پیامبر خدا(ص)، رازدار پیامبر(ص) و داناترین مردم به منافقان ستوده‌اند. 🔹 پیامبر خدا(ص) نام‌های منافقان را چون رازی به حذیفه سپرد و سفارش کرد که در هنگامه بروز فتنه‌ها، آن‌ها را فاش ننماید. آن راز بماند تا روزگاری که «پرده‌ها کنار می‌روند و رازها هویدا می‌شوند.» 🔹 حذیفه از معدود کسانی است که باورهای خود را دگرگون نکرد و پس از وفات پیامبر خدا(ص)، دگرگونی «حق خلافت» و «خلافت حق» را برنتابیدند و با استوار گامیِ تمام در کنار علی(ع) ایستادند. 🔹 حذیفه از معدود کسانی است که همراه با علی(ع) بر پیکر مطهر فاطمه(س) نماز خواند. 🔹 پس از به خلافت رسیدن امیرالمؤمنین(ع)، با این‎که مریض بود، مردم کوفه را فراخواند و آنان را با این جملات به یاری حضرت توصیه کرد؛ 🔹 «ای مردم! مردم با علی(ع) بیعت کرده‌اند. پس به شما سفارش می‌کنم که پرهیزگار باشید و علی(ع) را یاری دهید و به او کمک کنید که به خدا سوگند، او از آغاز تا انجام، بر حق است و او پس از پیامبرتان، بهترین فرد در میان گذشتگان و بازماندگان تا روز قیامت است.» 🔹 سپس دست راستش را بر دست چپش نهاد و گفت «خدایا! شاهد باش که من با علی(ع) بیعت کردم». همچنین گفت «سپاس خدای را که مرا تا به امروز نگه داشت.» 🔹 به دو پسرش صفوان و سعد گفت «مرا ببرید و با علی(ع) باشید که به‌زودی جنگ‌های زیادی خواهد داشت و در آن‎ها، مردمی بسیار هلاک خواهند شد. پس بکوشید که در رکاب او به شهادت برسید که به خدا سوگند، او بر حق است و مخالفانش بر باطل‌اند.» 🔹 حذیفه هفت روز پس از این ماجرا درگذشت. 🔻 منابع: الاستیعاب، ج1، ص334 تاریخ الإسلام ذَهَبی، ج3، ص494 الخصال شیخ‌صدوق، ج2، ص361 سِیَر أعلام النُبَلاء، ج2، ص361 و ص364 عیون أخبار الرضا(ع)، ج2، ص126 مُرُوج الذَهَب، ج2، صص383-384 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔰 علما و جنبش مشروطه؛ دعوای ناتمام علما و حکام 📚 از زمان روی کارآمدن صفویه حکومت ایران تبدیل به حکومتی شیعی شد. به دنبال آن در بُعد «مشروعیت حکومت» مشکلی پیش آمد. 📚 مشکل این بود که از یک طرف در فقه شیعه، حکومت شرعی – ولو در اشکال محدود آن – در اختیار مجتهدین باید قرار می‎گرفت. از طرف دیگر عملاً پادشاهان صفویه و بعداً قاجار حاکمان رسمی‌جامعه بودند. 📚 این تناقض حتی اگر در منصب حکومت به هر دلیل مطرح نبود، در بسیاری از مسائل مربوط به اداره جامعه در بخش قضا، مالیات‎ها، امور حسبیه و... مطرح بود. زیرا هر دو قدرت علما و دربار برای خود حقی از نظر دخالت و تصمیم گیری قائل بودند. 📚 بسیاری از مجتهدین در شهرهای مختلف برای خود قدرتی نزدیک به قدرت یک حاکم سیاسی داشته و حاکمانی که از طرف دولت تعیین می‎شدند، در برابر آنان از هیچ قدرتی برخوردار نبودند. 📚 در مناطقی دیگر گاه حاکمان سیاسی مسلط بوده و کما بیش از روحانیون نیز به عنوان یک جزء اجزائی تابع خود بهره گیری می‌کردند. 📚 در اواخر که تئوری ولایت فقیه به صورت مشکل و نظام وار مطرح شد، مشکل روحانیت از لحاظ داشتن یک تئوری کامل برای حکومت حل شد. 🔻 در گذشته همیشه مجتهدین ولایت شرعی را از آن خود می‌دانستند، اما؛ 1️⃣ یا به ناچار از منصب حکومت چشم پوشی می‌کردند. 2️⃣ یا محدوده این ولایت را خالی از منصب حکومت می‌دانستند. 3️⃣ و یا بعضا نیز احتمالاً با تأیید حکام، در واقع آن‌ها را عامل اجرایی خود تقلی می‌کردند تا از نظر شرعی مشکلی وجود نداشته باشد. 💢 منبع: بررسی و تحقیق در جنبش مشروطیت ایران، ص 27 تا 29 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
📌 حسنین(ع) و سازمان سری شیعه/ عوامل نفوذی یهود به دنبال نابودی سازمان بودند 📚 تلاش امیرمؤمنان(ع) در 25 سال به منظور جلوگیری از تحریف قرآن، تربیت نیروهای وفادار به اسلام ناب محمدی و پایبندی به قرآن و سنت رسول اکرم(ص) منجر به حکومت 5 ساله ایشان در مدینه و کوفه شد. 📚 ولی تلاش جبهه نفاق(عوامل نفوذی یهود) با تحمیل جنگ جمل و صفین و شهادت اصحاب و یاران با وفای آن حضرت(شیعه) تمامی دستاورهای حضرت(ع) را با خطر جدی و نابودی کامل روبه رو ساخت. 📚 به دنبال این اتفاقات اوضاع سیاسی و اجتماعی جامعه آن روز برای حسنین(ع) نیز به هیچ وجه اجازه مقابله علنی و مبارزه گسترده و آشکار با نفاق به سرکردگی معاویه را نمی‎داد. 📚 از این‌رو امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در دوران معاویه مجبور به اتخاذ راهبرد جدید و عمل به تقیه گردید. عملکرد این دو امام و تربیت شدگان ایشان در سازمان شیعه، در قالب تقیه شدید جریان یافت تا آن دوران را دوران تقیه شدید تشیع بنامند. 📚 حسنین(ع) در این دوران، اهداف و برنامه‎های خود را به صورت کاملا سری و مخفیانه دنبال می‎کردند. به همین دلیل اطلاعات ما از این دوران بسیار محدود است. 📚 حتی در مواردی که عملیات با لو رفتن و افشا شدن با شکست روبه رو می‎شود، نتیجه عملیات افشا می‌شد ولی هرگز مقدمات آن افشا نمی‎شود. 📚 با تمام این مسائل، به طور قطع و یقین امام مجتبی(ع) در دوران خویش در شام، کوفه، بصره، یمن و مصر أثرگذار بودند. 📚 کما این‎که در مدینه و مکه نیز اثرات حضور آن حضرت(ع) به دلیل شخصیت بی نظیر ایشان در عدالت، علم، نجابت و... از یک سو و از سوی دیگر فرزند رسول خدا(ص)، علی(ع)، فاطمه(س) انکاناپذیر است. 📚 به همین دلیل تصور نشود که امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در این مدت ساکت و بیکار نشسته بودند و صرفاً حرکت دشمن در زمینه اسلام زادیی و... را نظارت می‌کردند. ♨️ منبع: ثاقب، ص 12 تا 14 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.