eitaa logo
استاد مهدی طائب
10.5هزار دنبال‌کننده
305 عکس
229 ویدیو
53 فایل
❇ تنها کانال رسمی استاد مهدی طائب ✅ پایگاه نشر آثار استاد مهدی طائب 🖥 آدرس سایت: http://ostad-taeb.ir 📱 ارتباط با ادمین: @Admin_Ostad
مشاهده در ایتا
دانلود
📌 چرا 900 سال دعوت نوح(ع) جذب حداقلی را در پی داشت؟ 🔰 نتیجه اقدامات شیطان و حزب او در فاصله زمانی آدم(ع) تا نوح(ع)، خارج ساختن اکثریت انسان‌ها از خط مستقیم هدایت بود. 🔰 نوح پس از تلاش چند صد ساله با اجتماعی روبه‌رو شد که اکثریت آن را افراد منحرف و بدکار تشکیل داده بودند. او بیش از نهصد سال آن‌ها را به راه حق فراخواند ولی نتیجه‌ای نگرفت. 🔰 9 قرن تلاش نوح در ایمان تعدادی انگشت شمار به بار نشسته بود ولی تمسخر و تلاش کافران در گمراهی مؤمنان روز به روز افزوده می‎شد. 🔰 از یک سو در هدایت کافران بارقه امیدی وجود نداشت و فرزندانشان نیز در زمره آنان در می‌آمده بودند و از سوی دیگر در مؤمنان اندک هم تاب تحمل دینداری فروکش کرده بود. 🔰 در این شرایط هدف خلقت(عبادت) در خطر بود و این خلاف حکمت الهی است. از این‌رو نوح دست به دعا شد و عذاب کافران را از خدا خواست. 🔰 اگر کسی به امروز و به آینده امیدوار باشد نمی‌تواند از خدا درخواست عذاب کند اما آن حضرت(ع) هیچ بارقه امیدی نمی‎دید چرا که خداوند به او خبر داده بود دیگر هیچ کس از قوم تو ایمان نخواهد آورد. 📚 پیام داستان‌های قرآنی در همه جا این است؛ رفتن، جوشیدن و کوشیدن همه چیز و همه کس در راه هدایت بر مدار طبیعت و تکالیف طبیعی است. رسیدن یا نرسیدن مقوله دیگری است که از ارزش رسالت و هدف نمی‌کاهد. 💯 منبع: کتاب دشمن شدید 1، ص 68 و 69 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تاریخ_دنیا #صهیونیسم #اختاپوس ✅ اختاپوس صهیونیسم 📕 صهیونیسم دشمن اصلی جمهوری اسلامی ایران است 📕 تحریم علیه جمهوری اسلامی همه و همه به قضیه اسرائیل مربوط است 📕 رژیم صهیونیستی به وجود آمد تا اجازه ندهد امت اسلامی به اتحاد برسد 📕 دولت غاصب اسرائیل مظهر کامل تروریست دولتی است 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
✅ چه کسی خبر گلوله باران محل اقامت امام را در 21 بهمن داد؟ 🔰 سردار یوسف فروتن درباره نحوه مطلع شدن از کودتای بختیار و حمله به بیت امام در 21 بهمن گفت؛ 📚 آقاي كلاهدوز كه از افسرهاي مسلمان گارد شاهنشاهي بود در این باره شخصاً به من مي‌گفت: دو روز قبل از كودتا تعداد زيادي توپ‌هاي دوربرد را به مركز فرماندهي لويزان آورده بودند كه خارج از حد معمول بود. 📚 شب قبل از آن هم يكي از افسران كه نگهبان بود به من گفت: گلوله‌هاي جنگي زيادي اينجا آورده‌اند، مثل اين‌كه برنامه‌اي دارند. من كه مشكوك شده بودم، آن شب عمداً به جاي يكي ديگر از نگهبانان، پست نگهباني را به عهده گرفتم تا قضيه را پيگيري كنم. 📚 با هزار ترفند وارد دفتر فرماندهي شده و از روي اطلاعاتي كه روي ميز بود متوجه شدم قصد دارند از آنجا 8 تا نه نقطه را مورد حمله قرار دهند. اين چند نقطه شامل: مركز اقامت امام (ره)، مجلس و اطراف آن، مجلس سنا، راه آهن، مخابرات، فرودگاه، راديو، تلويزيون و چندجاي ديگر بود. 📚 حكومت نظامي در نظر داشت زماني كه همه مردم در خانه‌هايشان هستند، برنامه خود را اجرا كند. به طور مسلم اگر نقشه آنها عملي مي‌شد، بلافاصله حركت انقلاب متوقف می‌شد. وقتي به نقشه آنها پي بردم به دنبال راهي بودم تا دوستان را مطلع کنم، به همین خاطر آن گروهبان که خبر گلوله باران آن شب لویزان را به شما داد، فرستاده من بود. 📚 من فهمیدم که قصد کودتا دارند پیگیری کردم و خبر درست بود. چون احتمال می‌دادم تلفن‌هاي پادگان تحت کنترل باشد، به بهانه كنترل داخل و خارج ستاد بيرون آمدم و از تلفن عمومي دوستاني كه در بيت امام حضور داشتند را آگاه کردم و گفتم: اعلام حكومت نظامي مبني بر اين است كه آن‌ها در اجراي برنامه‌هاي خود موفق باشند. 💢 منبع: سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
#تاریخ_یهود #نژادپرستی 💯 بر یهود جایز نیست بر غیر یهود، شفقت و مهربانی کنند 🔹 نژادپرستی و برتری‌طلبی، یکی از خصایص ویژه یهود است که در ملت‌ها و آیین‌های دیگر به‌ندرت می‌توان یافت. 🔹 همین برتریِ نژادی باعث شده است که یهودیان حتی به تبلیغ آیین خود نیز نپردازند و دین یهود را ازآنِ خود دانسته و دیگران را حیوان‌هایی در خدمت یهود بدانند. 🔹 چنان‌که در تلمود(دومین کتاب مهم دینی و مقدّس یهودیان پس از عهد قدیم) هم به آن اشاره شده است. همچنین به‌سبب رشد و تقویت نژادپرستی در آن‌ها، در تلمود چنین آمده است «بر یهود جایز نیست که بر غیر یهود، شفقت و مهربانی کنند!.» 📌 منبع: علی جدیدبناب، عملکرد صهیونیسم نسبت به جهان اسلام، ص287 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
#تاریخ_اهل_بیت(ع) #امام_علی(ع) #بصیرت ✅ حذیفة‌بن‌یَمان؛ رازدار نبی اکرم(ص) 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
استاد مهدی طائب
#تاریخ_اهل_بیت(ع) #امام_علی(ع) #بصیرت ✅ حذیفة‌بن‌یَمان؛ رازدار نبی اکرم(ص) 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افز
(ع) (ع) ✅ حذیفة‌بن‌یَمان؛ رازدار نبی اکرم(ص) و امیرمؤمنان(ع) 🔹 حذیفة‌بن‌یَمان‌بن‌جابر عَبسی از یاران برجسته پیامبر خدا(ص) بود. رجالیان و شرح حال‌نگاران، او را با ویژگی‌هایی چون نجیب‌زاده، صحابی بزرگ پیامبر خدا(ص)، رازدار پیامبر(ص) و داناترین مردم به منافقان ستوده‌اند. 🔹 پیامبر خدا(ص) نام‌های منافقان را چون رازی به حذیفه سپرد و سفارش کرد که در هنگامه بروز فتنه‌ها، آن‌ها را فاش ننماید. آن راز بماند تا روزگاری که «پرده‌ها کنار می‌روند و رازها هویدا می‌شوند.» 🔹 حذیفه از معدود کسانی است که باورهای خود را دگرگون نکرد و پس از وفات پیامبر خدا(ص)، دگرگونی «حق خلافت» و «خلافت حق» را برنتابیدند و با استوار گامیِ تمام در کنار علی(ع) ایستادند. 🔹 حذیفه از معدود کسانی است که همراه با علی(ع) بر پیکر مطهر فاطمه(س) نماز خواند. 🔹 پس از به خلافت رسیدن امیرالمؤمنین(ع)، با این‎که مریض بود، مردم کوفه را فراخواند و آنان را با این جملات به یاری حضرت توصیه کرد؛ 🔹 «ای مردم! مردم با علی(ع) بیعت کرده‌اند. پس به شما سفارش می‌کنم که پرهیزگار باشید و علی(ع) را یاری دهید و به او کمک کنید که به خدا سوگند، او از آغاز تا انجام، بر حق است و او پس از پیامبرتان، بهترین فرد در میان گذشتگان و بازماندگان تا روز قیامت است.» 🔹 سپس دست راستش را بر دست چپش نهاد و گفت «خدایا! شاهد باش که من با علی(ع) بیعت کردم». همچنین گفت «سپاس خدای را که مرا تا به امروز نگه داشت.» 🔹 به دو پسرش صفوان و سعد گفت «مرا ببرید و با علی(ع) باشید که به‌زودی جنگ‌های زیادی خواهد داشت و در آن‎ها، مردمی بسیار هلاک خواهند شد. پس بکوشید که در رکاب او به شهادت برسید که به خدا سوگند، او بر حق است و مخالفانش بر باطل‌اند.» 🔹 حذیفه هفت روز پس از این ماجرا درگذشت. 🔻 منابع: الاستیعاب، ج1، ص334 تاریخ الإسلام ذَهَبی، ج3، ص494 الخصال شیخ‌صدوق، ج2، ص361 سِیَر أعلام النُبَلاء، ج2، ص361 و ص364 عیون أخبار الرضا(ع)، ج2، ص126 مُرُوج الذَهَب، ج2، صص383-384 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔰 علما و جنبش مشروطه؛ دعوای ناتمام علما و حکام 📚 از زمان روی کارآمدن صفویه حکومت ایران تبدیل به حکومتی شیعی شد. به دنبال آن در بُعد «مشروعیت حکومت» مشکلی پیش آمد. 📚 مشکل این بود که از یک طرف در فقه شیعه، حکومت شرعی – ولو در اشکال محدود آن – در اختیار مجتهدین باید قرار می‎گرفت. از طرف دیگر عملاً پادشاهان صفویه و بعداً قاجار حاکمان رسمی‌جامعه بودند. 📚 این تناقض حتی اگر در منصب حکومت به هر دلیل مطرح نبود، در بسیاری از مسائل مربوط به اداره جامعه در بخش قضا، مالیات‎ها، امور حسبیه و... مطرح بود. زیرا هر دو قدرت علما و دربار برای خود حقی از نظر دخالت و تصمیم گیری قائل بودند. 📚 بسیاری از مجتهدین در شهرهای مختلف برای خود قدرتی نزدیک به قدرت یک حاکم سیاسی داشته و حاکمانی که از طرف دولت تعیین می‎شدند، در برابر آنان از هیچ قدرتی برخوردار نبودند. 📚 در مناطقی دیگر گاه حاکمان سیاسی مسلط بوده و کما بیش از روحانیون نیز به عنوان یک جزء اجزائی تابع خود بهره گیری می‌کردند. 📚 در اواخر که تئوری ولایت فقیه به صورت مشکل و نظام وار مطرح شد، مشکل روحانیت از لحاظ داشتن یک تئوری کامل برای حکومت حل شد. 🔻 در گذشته همیشه مجتهدین ولایت شرعی را از آن خود می‌دانستند، اما؛ 1️⃣ یا به ناچار از منصب حکومت چشم پوشی می‌کردند. 2️⃣ یا محدوده این ولایت را خالی از منصب حکومت می‌دانستند. 3️⃣ و یا بعضا نیز احتمالاً با تأیید حکام، در واقع آن‌ها را عامل اجرایی خود تقلی می‌کردند تا از نظر شرعی مشکلی وجود نداشته باشد. 💢 منبع: بررسی و تحقیق در جنبش مشروطیت ایران، ص 27 تا 29 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
📌 حسنین(ع) و سازمان سری شیعه/ عوامل نفوذی یهود به دنبال نابودی سازمان بودند 📚 تلاش امیرمؤمنان(ع) در 25 سال به منظور جلوگیری از تحریف قرآن، تربیت نیروهای وفادار به اسلام ناب محمدی و پایبندی به قرآن و سنت رسول اکرم(ص) منجر به حکومت 5 ساله ایشان در مدینه و کوفه شد. 📚 ولی تلاش جبهه نفاق(عوامل نفوذی یهود) با تحمیل جنگ جمل و صفین و شهادت اصحاب و یاران با وفای آن حضرت(شیعه) تمامی دستاورهای حضرت(ع) را با خطر جدی و نابودی کامل روبه رو ساخت. 📚 به دنبال این اتفاقات اوضاع سیاسی و اجتماعی جامعه آن روز برای حسنین(ع) نیز به هیچ وجه اجازه مقابله علنی و مبارزه گسترده و آشکار با نفاق به سرکردگی معاویه را نمی‎داد. 📚 از این‌رو امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در دوران معاویه مجبور به اتخاذ راهبرد جدید و عمل به تقیه گردید. عملکرد این دو امام و تربیت شدگان ایشان در سازمان شیعه، در قالب تقیه شدید جریان یافت تا آن دوران را دوران تقیه شدید تشیع بنامند. 📚 حسنین(ع) در این دوران، اهداف و برنامه‎های خود را به صورت کاملا سری و مخفیانه دنبال می‎کردند. به همین دلیل اطلاعات ما از این دوران بسیار محدود است. 📚 حتی در مواردی که عملیات با لو رفتن و افشا شدن با شکست روبه رو می‎شود، نتیجه عملیات افشا می‌شد ولی هرگز مقدمات آن افشا نمی‎شود. 📚 با تمام این مسائل، به طور قطع و یقین امام مجتبی(ع) در دوران خویش در شام، کوفه، بصره، یمن و مصر أثرگذار بودند. 📚 کما این‎که در مدینه و مکه نیز اثرات حضور آن حضرت(ع) به دلیل شخصیت بی نظیر ایشان در عدالت، علم، نجابت و... از یک سو و از سوی دیگر فرزند رسول خدا(ص)، علی(ع)، فاطمه(س) انکاناپذیر است. 📚 به همین دلیل تصور نشود که امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در این مدت ساکت و بیکار نشسته بودند و صرفاً حرکت دشمن در زمینه اسلام زادیی و... را نظارت می‌کردند. ♨️ منبع: ثاقب، ص 12 تا 14 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
31.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تاریخ_ایران #انقلاب #امام_و_رهبری 📹 نحوه آشنایت مقام معظم رهبری با امام خمینی(ره) 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
✅ گفت‎وگوی خواندنی امام(ره) و آیت‌الله حکیم 🔰 گفت‌وگوی امام راحل با آیت‌الله حکیم در نجف(روزهای اول ورودشان) 💯 امام: خوب است برای تغییر آب و هوا به ایران بروید و اوضاع آن‏جا را از نزدیک ببینید و مشاهده کنید که بر این ملت مسلمان چه می‌گذرد. در زمان مرحوم بروجردی عدم اقدام ایشان را علیه دولت جابره حمل بر صحت می‌کردم و می‌گفتم مطالب را به ایشان نمی‌‏رسانند. نسبت به جناب‏عالی هم این‏طور معتقدم که فجایع حکومت ایران را به سمع شما نمی‌‏رسانند والا شما هم ساکت نمی‌‏ماندید... ❇️ حکیم: شما که این‏جا هستید، به من لطفی ندارد ایران بروم؛ وانگهی چه می‏‌شود کرد، چه اثری دارد؟ 💯 امام: قطعاً اثر دارد، ما با همین قیام تصمیمات خطرناک دولت را متوقف کردیم. چطور اثر ندارد؟ اگر علما اتحاد داشته باشند قطعاً مؤثر است. ❇️ حکیم: اگر احتمال عقلایی نیز داشته باشد و از طریق عقلایی اقدام شود، خوب است. 💯 امام: قطعاً تأثیر دارد، چنانچه اثر هم دیدیم و منظور ما از اقدام، اقدام عاقلانه است و اقدام غیرعاقلانه اصلاً مورد بحث نیست. مقصود، اقدام علما و عقلاء ملت است. ❇️ حکیم: اقدام حاد کنیم مردم از ما تبعیت نمی‏‌کنند... برای دین سینه چاک نمی‏‌کنند. 💯 امام: مردم در ۱۵ خرداد جوانمردی و صداقت خود را نشان دادند. ❇️ حکیم: اگر قیام کنیم و خونی از بینی کسی بریزد، سروصدایی بشود مردم به ما ناسزا می‏‌گویند و سروصدا راه می‏‌اندازند. ✅ امام: ما که قیام کردیم از احدی بجز مزید احترام و سلام و دستبوسی ندیدیم و هر که کوتاهی کرد حرف سرد شنید و مورد بی‌‏ارادتی مردم واقع شد. در تبعید ترکیه به یکی از دهات ترکیه که اسمش یادم نیست رفتم. اهالی آن ده گفتند وقتی آتاتورک مشغول عملیات ضد دینی خود شد علمای ترکیه جمع شدند و به اتفاق مشغول فعالیت علیه تصمیمات آتاتورک شدند. آتاتورک ده را محاصره و چهل نفر از علمای ترکیه را به قتل رسانید. من شرمنده شدم، پیش خود فکر کردم که آن‏ها سنی می‏‌باشند. وقتی خطر را به دین اسلام نزدیک می‏‌بینند، چهل نفر کشته می‏‌دهند ولی علمای شیعه در این خطر عظیمی که بر دیانتمان وارد آمده خون از دماغمان نیامد (نه از دماغ من و نه شما و نه دیگری). واقعاً جای خجلت است. 🔻 ادامه دارد... 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
استاد مهدی طائب
#تاریخ_ایران #تاریخ_معاصر #امام_آیت_الله_حکیم ✅ گفت‎وگوی خواندنی امام(ره) و آیت‌الله حکیم 🔰 گفت‌وگ
✅ گفت‎وگوی خواندنی امام(ره) و آیت‌الله حکیم ❇️ حکیم: چه باید کرد بایستی احتمال اثر بدهیم، کشته دادن چه اثر دارد؟ 💯 امام: عملیات ضد دینی دو جور است. یکی مثل رضاخان، بی‏‌دینی می‌کرد و می‏‌گفت: من می‌کنم و نسبت به شرع بی‌اعتنا بود. البته موضوع اقدام علیه او از باب نهی از منکر بود ولی شاه فعلی هر عمل ضد قرآن و مذهب می‌کند و می‌گوید: از دین است، نظر قرآن چنین است، من از قرآن کریم می‏‌گویم. این بدعت عظیم که بر اساس دیانت لطمه وارد می‌کند قابل تحمل نیست. باید جانبازی کرد، بگذارید تاریخ ثبت کند که وقتی دین مورد حمله واقع شد عده‏‌ای از علمای شیعه قیام کردند و دسته‌‏ای از آن‏ها کشته شدند. ❇️ حکیم: تاریخ چه فایده‌‏ای دارد باید اثر داشته باشد. 💯 امام: چطور فایده ندارد؟ مگر قیام حسین‏ بن علی علیهم السلام به تاریخ خدمت مؤثری نکرد؟ و چه بهره بزرگی از قیام آن حضرت می‏‌گیریم؟ ❇️ حکیم: راجع به امام حسن چه می‏‌فرمایید؟ ایشان که قیام نکردند. 💯 امام: اگر امام حسن هم به اندازه شما مرید داشت قیام می‌کرد. در اول امر قیام کرد، دید مریدها فروخته شدند لذا فتح نکرد. اما شما در تمام ممالک اسلامی مقلد و مرید دارید. ❇️ حکیم: من که نمی‏‌بینم کسی را داشته باشم که اگر اقدامی کردیم تبعیت نماید. 💯 امام: شما اقدام و قیام نمایید من اولین کسی خواهم بود که از شما تبعیت خواهم کرد! ❇️ آیت‌الله حکیم لبخند می‌زند و سکوت می‌کند. 🔰 دقت در محتوای بحث این دو مرجع، به ما این را می‌فهماند که این دو بزرگوار در مباحث کلی خیلی باهم اختلافی ندارند. آنچه مسیر این دو نفر را از هم جدا می‌کند، شناختی است که از مردم و زمانه دارند. یکی زمانه را زمانه امام حسن و بی‌وفایی مردم و صلح و سازش با دشمن می‌داند و دیگری زمانه را زمانه مبارزه و حضور مردم می‌داند. 📌 منبع: خاطرات دکتر صادق طباطبائی ج ۱ـ ص ۱۹۷ـ ۲۰۰ آرشیو موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
❇️ چرا به حضرت زهرا «ام ابیها» می‎گویند؟/ غفلت تاریخ از ابعاد زندگی حضرت فاطمه(س) 🔹 مى‌دانيد وقتى كه اوضاع خوب است، كسانى كه دور محور يك رهبرى جمع شده‌اند، همه از اوضاع راضي‌اند؛ مى‌گويند خدا پدرش را بيامرزد، ما را به اين وضع خوب آورد. 🔹 وقتى سختی پيدا مى‌شود، همه دچار ترديد مى‌شوند، مى‌گويند ايشان ما را آورد؛ ما كه نمى‌خواستيم به اين وضع دچار شويم! البته ايمان‎هاى قوى مى‌ايستند. 🔹 بالاخره همة سختي‌ها(شعب ابی‌طالب) بر دوش پيامبر(ص) فشار می‌آورد. در همين اثنا وقتى كه نهايت شدت روحى براى پيامبر بود، جناب ابى‌طالب كه پشتيبان پيامبر و اميد او محسوب مى‌شد و خديجة كبرى كه او هم بزرگترين كمك روحى براى پيامبر به شمار مى‌رفت، در ظرف يك هفته از دنيا رفتند! حادثة خيلى عجيبى است؛ يعنى پيامبر تنهاى تنها شد. 🔹 من نمى‌دانم شما هيچوقت رئيس يك مجموعة كارى بوده‎ايد، تا بدانيد معناى مسؤوليت يك مجموعه چيست!؟ در چنين شرايطى، انسان واقعا بيچاره مى‌شود. در اين شرايط، نقش فاطمة(س) را ببينيد. آدم تاريخ را كه نگاه مى‌كند، اينگونه موارد را در گوشه كنارها هم بايد پیدا کند. 🔹 متأسفانه هيچ فصلى براى اينطور چيزها باز نكرده‎اند. فاطمة زهرا(س) مثل یک مادر، مثل يك مشاور، مثل يك پرستار براى پيامبر بوده است. آنجا بوده كه گفتند فاطمه «ام ابیها» مادر پدرش، است. اين مربوط به آنوقت است؛ يعنى وقتى كه يك دختر شش، هفت ساله اين‌گونه بوده است. 📕 منبع: انسان 250 ساله، ص104 و 105 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.