هدایت شده از نسیم حکمت
🔰 بیانات حضرت استاد درباره شرایط حساس ایران و منطقه
بخش دوم
توصیه های حضرت استاد در این ایام
1️⃣ اولا: ما از ته دل بدانیم که هیچ وقت آمریکا و اسراییل و اروپا و دشمنان ما بسازیم، هیچ وقت معنی ندارد. حتی اگر دستمان زیر سنگ برود، باید شروع کنیم مبارزه در خفا را. چون باید پیش خدا جوابگو باشیم.
جایگاه تقیه
بیانی حضرت امام درباره تقیه دارند بسیار عالی: اصلا تقیه برای این نیست که خودم را حفظ کنم، بلکه راهی است که از طریق حفظ جان، دین را تقویت کنیم. نه این که دین را بگزارم کنار، حال هر کاری می خواهم بکنم. متن دینی این را نمی گوید.
2️⃣ ثانیا: به این آقایان هشدار داده باشیم و بعدا نگویند که خبر نداشتیم، می دانیم خبر هم دارید، چون در صحنه هستند و می بینند که هر وقت کوتاه آمدند، آن ها چقدر جلو آمدند. مکرر هم تجربه کرده اند و دیدیم که پیام ضعف دادن نتیجه اش چیست! همان موقع که گفتند مذاکره، آن ها سید حسن نصرالله را زدند، که امثال آن ها مجبور شدند به سمت وعده صادق 2 بروند. در حالی که نظام می خواست برود. ولی این سبکی که این ها عمل می کنند، حتی در وعده صادق 3 خلل ایجاد می کنند و ضعیفش می کنند، بدانند بعدا باید چوبش را همه بخوریم، بعدا باید همان جنگی که شما نمی خواهند، بر ما تحمیل کنند، چه بخواهند و چه نخواهند.
این ها را در نظر داشته باشیم، در عین حال تابع رهبر هستیم. و بیِّنات رهبری که می فرمایند، معیار ماست، درباره وعده صادق 3، هرچه فرمود، همان. ما این را می خواهیم.
✅ الان آنی که دست ما بر می آید، تبعیت از رهبری، هر چه ایشان گفت. اگر گفتند سکوت، سکوت می کنیم. ولی این را بدانید که ما این را می دانیم و می فهمیم، هشدارش را به برخی از این آقایانی که در مصادر امور هستند، می دهیم، بدانند تا بعدا نگویند که چه شد؟!
از طرفی یاد بگیریم حتی هرچه پیش آمد، کوتاه نیاییم. کوتاه نیامدن با عقلانیت شیعی این گونه است، حتی آنجایی که هیچ حرکت خاص جدی اجتماعی سنگین عملی نمی تواند بکند، تبدیلش می کند به حرکت و تلاش در خفا. نه این که تبدیلش کند به هیچ و هیچ کار نکند، اصلا جزء منطق شیعه نیست.
https://eitaa.com/nasimehekmat
هدایت شده از نسیم حکمت
🔰 بیانات حضرت استاد درباره شرایط حساس ایران و منطقه
بخش سوم
✅ آن چه بر عهده ما است:
اگر ببینیم رهبری مطالبه می خواهد، ما مطالبه می کنیم. اگر نه، هرچه که رهبری فرمود، همان کار را می کنیم.
🤲 ضرورت التجا به درگاه الهی
فقط مساله ای که برای ما مانده است التجاء است. التجا می کنیم. التجای جدی کنیم، جانانه. خدا گواه است، همین افراد با همین صورت مساله ای که پدید آوردند، اگر خدا بخواهد یک روزه کاری می کند که این ها بیایند درصحنه. چه بخواهند و چه نخواهند. خدا بخواهد، و البته ما کوتاهی نکنیم. نگوییم: باید ساخت! اصلا باید ساخت در منطق ما نیست.
🔻بله عقلانیت شیعی را هیچ وقت از دست نمی دهیم. این طور نیست که بیگدار به آب بزنیم و دست به هر کاری بزنیم، بله گاه مجبوریم جانمان را حفظ کنیم، اما نه برای این که جانم حفظ شود، بلکه برای این که دین را حفظ کنم. برای این که راه خدا و پیغمبر را حفظ کنم. حفظ جان به تنهایی به چه دردی می خورد. حضرت امام ره فرمود: ولیّ خدا جانش را فدا می کند برای حفظ قرآن و شرع و دین خدا. این واقعیتی است که همه ما باید این کار را بکنیم.
پس یک التجا داریم.
🔰 جلوگیری از رخنه اندیشه ناصواب در دل
🔻یکی هم توجه داشته باشیم که رخنه در دل ایجاد شود، که رها کنیم که ما چه کاره ایم و... رها کنیم و... صلح میکنیم، مذاکره می کنیم و... این ها عقلانیت شیعی نیست، این عقلانیت سکولار است که این ها را به اینجا کشانده است، بیچاره شان کرده است، خط نفاق هم در آن ها هست، خیلی چیزهای دیگر مخلوط شده است.
❗️من در این ایام همیشه جریان امیرالمومنین علیه السلام و مالک اشتر را به یاد می آورم که مالک داشت کار را تمام می کرد، ولی حضرت دستور داد که مالک، برگرد. داشت تمام می شد. با ما این کار را نکنند، مواظب باشیم، با هم متحد شویم. خیلی زود سست نشویم، چون برخی را می بینیم که خیلی زود سست می شوند، این طور نباشیم، دین از ما این را خواسته است، قرآن این است، خداگواه است سخن خدا و پیغمبر را این گونه می فهمیم.
🔹این که برخی، بعضی از منطق ها را می آورند، می گویند ما می ترسیم، چه کنیم، اگر این طور شود چه کار کنیم؟ عقلانیت شیعی، همراه با اندیشه ناب شیعی که قرار می گیرد، یک روش درستی را طی می کند و هیچ وقت کوتاه نمی آید.
🔸معتقدم امام سجاد علیه السلام در یک اوجی قرار گرفت از مظلومیت و محرومیت که شاید هیچ یک از امامان به آن حد نرسیدند. به جایی رسید که همه جوره دست و بالشان بسته شد، ولی امام سجاد علیه السلام تمام نکرد، بلکه شروع کرد و بلکه صیحفه سجادیه بر این مبنا شکل گرفت، بلکه بسیاری از حرکات این گونه شکل گرفت. بلکه باریکه راهی که مانده است و خیلی اندک است، راه را باز کرد تا این که به تدریج صحنه برگشت، می رسد به دوره امام باقر علیه السلام، بنی امیه نزدیک است که جمع شود، که امام باقر علیه السلام آن زیارت عاشوراء که ابراز کرد، به برکت امام سجاد علیه السلام و آن سختی هایی و محرومیت ها و مظلومیت ها و... که برای حضرت ایجاد کردند، جوری که نقل شده است: زنان ما لباس تمیز سالم نداشتند برای نماز خواند، لذا این خانم باید نماز بخواند بدهد به بعدی و همین طور، حتی فقر اقتصادی فراوان داشتند، ولی چه کرد امام سجاد علیه السلام؟ واضح است.
https://eitaa.com/nasimehekmat
هدایت شده از انتشارات آلاحمد
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 به زودی؛
نقد و بررسی کتاب تأملاتی در فلسفه فلسفه اسلامی (دفتر اول)
اثر آیتالله استاد یزدانپناه
🎙با حضور دکتر محسن حبیبی
(عضو هیئت علمی و دانشیار رشته فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی ره)
#دکتر_حبیبی
#استاد_یزدان_پناه
📃 انتشارات آل احمد
@AlAhmad_pub
هدایت شده از انتشارات آلاحمد
🎞 نقد و بررسی کتاب تأملاتی در فلسفه فلسفه اسلامی (دفتر اول)
🎙با حضور دکتر محسن حبیبی
(عضو هیئت علمی و دانشیار رشته فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی ره)
▫️برای دیدن هر برنامه به روی لینکهای زیر کلیک کنید:
🎞 تیزر برنامه
🎞 قسمت اول
🎞 قسمت دوم
🎞 قسمت سوم
🎞 مصاحبه کامل
#دکتر_حبیبی
#استاد_یزدان_پناه
📃 انتشارات آل احمد
@AlAhmad_pub
هدایت شده از نسیم حکمت
حقیت نوری حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها).mp3
15.16M
🌀 بیانات استاد یزدانپناه پیرامون: «حقیقت نوری حضرت فاطمه (سلام اللّه علیها)» به مناسبت ولادت آن حضرت؛ در درس "عرفان در وادی عمل" (شنبه: ۱۴۰۳/۱۰/۰۱)
┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄
🌹 استماع این جلسه، برای معرفت پیداکردن به مقام و منزلت حضرت زهرا سلاماللّهعلیها بسیار مؤثر است.
#حقیقت_نوری
#حقیقت_کتاب_مبین
#تجلی_اعظم
هدایت شده از مدرسه علمیه حکمت و عرفان باقرین علیهماالسلام
30.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚 بهترین انتخاب
🗂 بیانات حضرت استاد یزدانپناه در جمع بانوان مدرسه علمیه حکمت و عرفان باقرین علیهماالسلام
📆 میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها ۱۴۰۲
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🕌 مدرسه حکمت و عرفان باقرین علیهماالسلام
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🌐 نشر حداکثری
#جایگاه_بانوان
https://eitaa.com/joinchat/1103298577C35a67e59ab
هدایت شده از موسسه فلسفه و عرفان نفحات
توصیه های آیت الله يزدان پناه در باب ماه رجب.mp3
9.54M
🎧 توصیه های آیت الله يزدانپناه درباره ماه رجب
▫️عزم و تصمیم جدی بر انجام یک کار
▫️شروع از نقطه ساده و فشار نیاوردن به نفس
▫️حذف کردن تدریجی برخی زواید در کار روحی
▫️حصول نورانیت و صفای نفس در پی مراقبت
▫️همت بالا بدون حصار و حبس بر نفس
▫️تمرکز و توجه داشتن بر تصمیم خود
#ماه_رجب
#نکته_سلوکی
#استاد_یزدان_پناه
💢 مؤسسه آموزشی پژوهشی نفحات
https://eitaa.com/nafahat_eri
هدایت شده از موسسه فلسفه و عرفان نفحات
ماه رجب، ماه ولایت..mp3
5.03M
🌸در آستانه ورود به ماه رجب بشنویم:
🎧 ماه رجب، ماه ولایت و در محضر ولایت نشستن
▫️آثار اخلاقی، سلوکی و معرفتی در محضر ولایت بودن
#ماه_رجب
#نکته_سلوکی
#استاد_یزدان_پناه
💢 مؤسسه آموزشی پژوهشی نفحات
https://eitaa.com/nafahat_eri
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 غرق در خدا
💬 اباعبداللهالحسین علیهالسلام در تمام صحنههای روز عاشورا با خداست.
🏷 گوشهای از جلسه چهاردهم درس سلوک اجتماعی
#جلسه۱۴
#سلوک_اجتماعی
#استاد_یزدان_پناه
💠 کانال استاد یزدانپناه
@ostad_yazdanpanah
هدایت شده از گروه هنری رسانهای نفحات
24.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فتوکلیپ | پيام ضعف
▫️تحلیلی از شرایط کنونی و هشدار نسبت به برخی از رفتارها و مواضع سیاسیون !
🎙 گفتاری از آیتالله یزدانپناه .
#فتوکلیپ
#پیام_ضعف
#استاد_یزدان_پناه
🎬 گروه هنری رسانهای نفحات
@nafahat_artmedia
هدایت شده از گروه هنری رسانه ای الف
27.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 شهید فی الله
🌷تفاوت میان شهید فی سبیل الله و شهید فی الله در چیست؟
💐 الف؛ حرف اول
#شهید
#شهید_سلیمانی
#آیت_الله_یزدان_پناه
🎬 گروه هنری رسانهای الف
@alef_artmedia
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 کلید آسمانها و زمین
💬 داستان کفشفروشی که به رزاقبودن خدا باور داشت.
🏷 گوشهای از جلسه چهاردهم درس سلوک اجتماعی
#جلسه۱۴
#سلوک_اجتماعی
#استاد_یزدان_پناه
💠 کانال استاد یزدانپناه
@ostad_yazdanpanah