💠 شخصی گرسنه بود برایش کلم آوردند اولین بار بود که کلم میدید. با خود گفت: حتما میوهای درون این برگها است اولین برگش را کند تا به میوه برسد اما زیرش به برگ دیگری رسید. و زیر آن برگ یک برگ دیگر و... با خودش گفت: حتما میوهی ارزشمندی است که اینگونه در لفافهاش نهادند. گرسنگیاش بیشتر شد و با ولع بیشتر برگها را میکند و دور میریخت. وقتی برگها تمام شدند متوجه شد میوهای در کار نبود! آن زمان بود که دانست کلم مجموعهی همین برگهاست.
💠 ما روزهای زندگی را تند تند ورق میزنیم و فکر میکنیم چیزی اونور روزها پنهان شده که باید هرچه زودتر به آن برسیم درحالی که همین روزها آن چیزی است که باید دریابیم و درکش کنیم! زندگی، همین روزهایی است که منتظر گذشتنش هستیم بنابراین قدر فرصتها را ثانیه به ثانیه و ذره به ذره بدانیم.
#همسرداری
#تحکیم_خانواده
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
.
♻️ بازی با فیلترینگ و رفع فیلترینگ!
🔰 حمید رسایی: تقریبا همه میدانند که خبرسازیهای رییسجمهور و اطرافیان ایشان در خصوص برداشتن فیلترینگ، چیزی جز یک نمایش تبلیغاتی از یک طرف و سرگرم کردن مردم برای حواسپرتی آنها از ناکارآمدی دولت در اداره کشور از طرف دیگر نیست.
این را از آن جهت میگویم که آقای پزشکیان هم هنوز نتوانسته به این سؤال پاسخ بدهد که اگر فیلتر شبکههای اجتماعی خارجی که در ایران دفتر ندارند و به کسی پاسخگو نیستند، برداشته شود، آیا آسیبهای اخلاقی و مشکلات مثل جعل و کاهبرداری که در این شبکههای وجود دارد، نیز رفع خواهد شد؟
وقتی میدانیم که این شبکهها با آسیبهایی مانند معضلات اخلاقی، نقض حریم خصوصی، تهدید امنیت دادهها و انتشار اطلاعات نادرست روبرو هستند، چطور میتوانیم آنها را آزادانه در اختیار همه بگذاریم تا عملیات روانی کنند؟!
هر کس اندکی عقل حکمرانی داشته باشد، از مدعیان نبود هرگونه فیلترینگ میپرسد که آیا برنامهای به عنوان جایگزین وضعیت فعلی دارد یا صرفاً میخواهد فیلترها را بردارد؟ این نکته بسیار مهم است، زیرا اگر فقط فیلترها حذف شوند و هیچ برنامهای برای مدیریت و نظارت بر فعالیتهای این شبکههای ول و رها وجود نداشته باشد، قطعا آسیبها و مشکلات چندین برابر وضع موجود خواهد بود.
به عبارت دیگر، آقای پزشکیان با این اقدام، در واقع در حال حل صورت مسئله است، نه خود مسئله. کشورهای اروپایی و حتی برخی کشورهای آسیایی و آمریکای جنوبی، برنامههای جامعی در این خصوص دارند و تلاش میکنند که این خدمات به صورت قانونمند و با رعایت اصول امنیتی و اجتماعی در کشورشان فعال باشد. انتظار میرود که رئیس جمهور نیز چنین رویکردی را در ایران دنبال کند و صرفاً به فکر باز با شعار رفع فیلتر و پاک کردن صورت مسئله نباشد.
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ محدودیت استرالیا برای فعالیت مجازی کودکان
وزیر ارتباطات استرالیا: سکوها هیچ راهی برای دور زدن تصمیم این کشور درباره محدودیت فعالیت مجازی زیر ۱۶ سالهها ندارند.
#رسانه
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
📱«آیا تلفن همراه دانشآموزان را کندذهن کرده است؟»
🔥 چرا دانشآموزان در سراسر جهان دارند خنگ میشوند؟
🔴 معروفترین معیار سنجش توانمندی دانشآموزان در سطح جهان، آزمونی موسوم به پیآیاسای است که هر سه سال یکبار عملکرد دانشآموزان هشتاد کشور جهان را در ریاضی، علوم و درک مطلب میسنجد. در سالهای اخیر هربار که نتایج این آزمون منتشر میشود، سیاستگذاران و برنامهریزان آموزشی در جهان را به تعجب وا میدارد. طی چندین آزمون گذشته، نمرات دانشآموزان تقریباً در همۀ درسها و تقریباً در همهجای دنیا به طور مداوم در حال کاهش است. حتی کشورهایی مثل فنلاند و کرۀ جنوبی که نظامهای آموزشی بسیار باکیفیتی دارند هم مستثنی نیستند.
🔴 چه چیزی باعث افت نمرات در دانشآموزان سراسر جهان شده است؟ برخی از تحلیلگران همهگیری کرونا را عامل اصلی دانستهاند. اما روند افول نمرات از چندین سال قبل و مشخصاً از سال ۲۰۱۲ به بعد آغاز شده است و کرونا فقط شیب آن را افزایش داده است. گزارش پیآیاسای به سه دلیل «گوشیهای همراه» را عامل اصلی معرفی میکند: اولاً دانشآموزانی که روزانه کمتر از یک ساعت از اوقات فراغت خود را با دستگاههای دیجیتال سپری میکنند، عملکرد ریاضیشان حدود پنجاه درصد بالاتر از دانشآموزانی است که روزانه بیش از پنجساعت به اسکرین چشم میدوزند.
🔴 ثانیاً به نظر میرسد که صفحهنمایشها باعث نوعی حواسپرتی فراگیر در میان همهٔ دانشآموزان شدهاند، حتی دانشآموزانی که مدام چشم به آنها ندوختهاند نیز در اثر حواسپرتی اطرافیانشان درگیر میشوند.
🔴 دلیل سوم این است که تقریباً نیمی از دانشآموزانی که در این آزمون شرکت کردند، گفتند وقتی از دستگاههای دیجیتال خود دور هستند، احساس «کلافگی» یا «اضطراب» میکنند. به همین روال، نیمی از دانشآموزان گفتند که بدون دستگاههای دیجیتالشان از زندگی رضایت کمتری دارند. این اضطراب رابطهای معکوس با عملکرد تحصیلی دانشآموزان دارد. در مجموع، دانشآموزانی که بیشتر با تلفن همراه خود کار میکنند در مدرسه نمرات بدتری میگیرند، حواس دانشآموزان دیگر را پرت میکنند و احساس بدتری نسبت به زندگی خود دارند.
🔴 البته آزمون پیآیاسای تنها پژوهشی نیست که پیوستگی استفادۀ زیاد از دستگاههای دیجیتال و عملکرد بد تحصیلی را نشان میدهد. جاناتان هایت، در پژوهشی جدید به این نتیجه رسیده است که صرفِ وجود یک گوشی هوشمند در دیدرس، باعث افت قابلتوجه تمرکز حاضرین میشود.
نظر شما چیست؟
🔴 هایت پیشنهاد میکند که بهتر است گوشیهای هوشمند کاملاً در مدارس ممنوع شوند. به نظر میرسد تحلیل پیآیاسای نیز استدلالی قوی در حمایت از این سیاست باشد. صدها پژوهش جدی دیگر در دهسال اخیر نیز به نتایج مشابهی رسیدهاند. اگرچه بعضی میگویند اگر دانشآموزان مهارت استفاده از گوشی را بیاموزند، شاید کمتر در معرض خطر باشند، اما ممنوعکردن تلفن در مدرسه اقدام آزمایشی جسورانه و بدیعی خواهد بود. شاید مؤثر نباشد، اما غلط است اگر فکر کنیم هیچ کاری نکردن و حفظ وضع موجود، بیضرر خواهد بود. وقت وقتِ یک مداخله جدید است.
📌 آنچه خواندید مروری کوتاه است بر مطلب «آیا تلفن همراه دانشآموزان را کندذهن کرده است؟» که در سیامین شمارۀ مجلۀ ترجمان علوم انسانی منتشر شده است. این مطلب در تاریخ ۳۰ دی ۱۴۰۲ در وبسایت ترجمان نیز بارگذاری شده است. این مطلب نوشتۀ درک تامپسن است و نیره احمدی آن را ترجمه کرده است. برای خواندن نسخه کامل این مطلب و دیگر مطالب ترجمان، به وبسایت ترجمان سر بزنید.
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/w51475
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
رفیقم طرفدار متعصّب یکی از تیمهای معروف فوتبال بود. یک روز با گلایه میگفت: این چه وضعیه چرا همیشه مربّی اینطور تاکتیک میچینه؟ چرا فلان بازیکن رو کم میاره داخل زمین؟ چرا فلان بازیکن، بد بازی میکنه؟ چرا تیم در بازیهای حساس، تهاجمی بازی نمیکنه؟ و گلایههای زیاد دیگری که معلوم بود دلش پر است. ازش پرسیدم خب حالا این تیم تو جدول چندم هست؟ گفت با اختلاف ناچیز، نزدیک به صدر جدوله! گفتم: پس حرکت کلی تیم خوب است و این مشکلاتی که گفتی همیشه همراه همهی تیمها هست.
💠 در زندگی مشترک نیز تیم زن و شوهر هیچگاه کامل و بدون نقص نیست. اگر نقد و گلایهای هم داریم مشکلات را با توجه به نتایج و موفقیتهای کلی زندگی نگاه کنیم تا منصفانه و عادلانه قضاوت کنیم.
💠 انصاف این است که فضای زندگی را در ذهن خود و دیگران با گلایهها، منفینگریهای زیاد و پررنگ کردن عیوب همسرمان متشنّج و خراب جلوه ندهیم. و با وجود یک مشکل (ولو اساسی) در بخشی از زندگی، نتیجهی کلی و منفی نگیریم و کل زندگی و تمام رفتارهای همسرمان را زیر سوال نبریم و البته نواقص موجود را با تلاش خود و راهنمایی مشاور دینی، برطرف کنیم.
💠 حتماً زندگی شما زیباییهای پنهانی نیز دارد که تصوّر آنها به شما امید و لذتی دوباره هدیه میدهد. نگاه صدر جدولی در بسیاری از بخشهای زندگی، روح تازهای به تیم شما و همسرتان میدهد.
#همسرداری
#تحکیم_خانواده
🔰ریشه بسیاری از بیماری های روانی در بزرگسالی، ترساندن در کودکی است
🔸کودک کاملاً باید آگاه باشد که تشویق یا تهدیدی که می شود برای چیست. اگر کودک نفهمد که برای چه تشویق میشود و به خصوص اگر نفهمد برای چه تهدید میشود، روحش به کلی مشوش میگردد.
امروز به این نکته پی بردهاند که بسیاری از بیماریهای روانی در اثر ترساندنها یا کتک زدنها و ارعابهای بیجا در کودکی پیدا میشود.
✍ کتاب اسلام و تعلیم و تربیت، شهید مطهری، صفحه۴۶
#تربیت_فرزند
💠 فواید کتاب داستان
🔸شهید آیتالله دکتر بهشتی:
یکی از مشکلات زمان ما این است که آدمها و انسانها بیش از حد قالبی هستند. یکی از عوامل نجات دادن انسانهای نسل بعد، از قالبی شدن و فکر قالبی داشتن، این است که در بچگی کتاب داستان زیاد بخوانند؛ چون کتابهای داستان معمولا این خاصیت را دارند که در چهارچوب واقعیات روز محصور نیستند و بنابراین به بچهها امکان میدهند که مقداری برتر از این واقعیات محدود محیطی هم بیندیشند.
📚 نقش آزادی در تربیت کودکان، ص ۸۶
#داستان
#کتاب
#کتابخوانی
#شهید_بهشتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | بانوی مبارز و فعال
📝 رهبر انقلاب: مرحوم خانم مرضیهی دبّاغ، یکی از کسانی است که میتواند نمایشگرِ حقیقتِ گرایشِ زن در جامعهی اسلامی باشد، نه فقط در جمهوری اسلامی ما؛ در نگاه اسلام، در منطق اسلام، در فرهنگ اسلام.
🗓 سالروز درگذشت بانوی مبارز و انقلابیِ خستگیناپذیر خانم مرضیه حدیدچی دباغ
✨﷽✨
🔴 زندگی دیگران را نابود نکنیم😔
جوانی از رفیقش پرسید : کجا کار میکنی ؟
پیش فلانی، ماهانه چند میگیری؟ 5000.
همهش همین؟ 5000 ؟ چطوری زندهای تو؟ صاحب کار قدر تو رو نمی دونه، خیلی کمه ! یواش یواش از شغلش دلسرد شد و درخواست حقوق بیشتر کرد ، صاحب کار هم قبول نکرد و اخراجش کرد ، قبلا شغل داشت، اما حالا بیکار است.
زنی بچهای را به دنیا آورد، زن دیگری گفت : به مناسبت تولد بچهتون، شوهرت برات چی خرید ؟ هیچی ! مگه میشه ؟! یعنی تو براش هیچ ارزشی نداری ؟! بمب را انداخت و رفت، ظهر که شوهر به خانه آمد، دید که زنش عصبانی است و .... کار به دعوا کشید و تمام.
پدری در نهایت خوشبختی است، یکی میرسد و میگوید : پسرت چرا بهت سر نمیزند ؟ یعنی آنقدر مشغوله که وقت نمیکنه ؟! و با این حرف، صفای قلب پدر را تیره و تار میکند
این است، سخن گفتن به زبان شیطان. در طول روز خیلی سؤال ها را ممکن است از همدیگر بپرسیم؛
چرا نخریدی؟
چرا نداری؟
یه النگو نداری بندازی دستت؟
چطور این زندگی را تحمل میکنی؟ یا فلانی را؟
چطور اجازه می دهی؟
ممکن است هدفمان صرفا کسب اطلاع باشد، یا از روی کنجکاوی یا فضولی و... اما نمیدانیم چه آتشی به جان شنونده میاندازیم !
شر نندازید تو زندگی مردم. واقعا خیلی چیزا به ما ربطی نداره! کور ، وارد خانهی مردم شویم و کَر از آنجا بیرون بیاییم. مُفسد نباشیم.
#سبک_زندگی_اسلامی
#تحکیم_خانواده
#همسرداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجاب اولویت نیست؟!!!!
پاسخ دختران انقلاب به معاون پارلمانی دولت.....
خود زنان باید به میدان بیایند و از حریم خود دفاع کنند
✔️ تربیت بچهها جزئی از خود شماست بیش از آنکه بچهها به تربیت نیاز داشته باشند خود ما به تربیت نیازمند هستیم.
⁉️آیا درست تربیت می کنیم؟؟
✅ رشد پدر و مادر در دل تربیت فرزند است.
❇️ مادر محور اصلی تربیت است و پدر جریان خانواده و مدرسه بازو قرار دارد.
✅اشتباهات_رایج_درتربیتفرزند
۱. دوگانگی در تربیت زیاد است، پدر و مادر با هم هماهنگ نیستند و طبق عقاید مختلفی عمل میکنند.
۲. عدم توجه به ضرورتهای تربیت و ساده انگاری.
۳. دادن پاداشهای بیجا به فرزندان.سختی را از بچه ها می گیرد.
۴. ما اعتماد و جرات در نسبت به بچههایمان نداریم.
۵. تهدید کردن و وعدههای بیاساس عالم بچهها را کوچک میکند.
⁉️ فاتحان تاریخ چگونه تربیت شدهاند؟!
✳️ بچهها را طوری تربیت کنید که سایه پیدا کنند و دیگران بتوانند زیر سایه آنها بنشینند.
۶. حساسیتهای بیش از حد پدر و مادر، مانع بزرگ شدن بچهها میشود.
🔰باهم می شنویم
👇👇👇
recording-20241115-113814.mp3
12.59M
🔶موضوع : اشتباهات رایج در تربیت فرزند
🎙حجت الاسلام استاد مهدی منصوری
#تربیت_فرزند
#اشتباهات_رایج_درتربیت
#سخنرانی_تکجلسهای
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
40.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️عجله با زندگی انسان چه می کند؟؟
⁉️تفاوت عجله و سرعت در چیست؟!
✳️ یکی از ریشهایترین و پایهایترین و اساسیترین صفتهایی که باید در کودکان تقویت کرد مولفه صبر و شکر است.
✳️دقت را در فرزندان خود در تمامی ساحت ها تقویت کنید.
🎙حجت الاسلام استاد مهدی منصوری
✳️پیشنهاد_دانلود
#پرونده_تربیتی
#تربیت_هفتسال_دوم
#عجله_سرعت
#دقت
#صبر_شُکر
#کودکوادب
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
💠 زن و شوهرهایی که در طول روز باهم گفتگو میکنند رابطه گرمتر و صمیمانهتری دارند.
💠 ضمن اینکه شناختشان از افکار و روحیات یکدیگر بیشتر شده و در مواجهه با مشکلات و سختیها، اتّحاد بیشتری برای حلّ مشکل یکدیگر خواهند داشت.
💠 همسران باید تلاش کنند هر روز بهانهای برای گفتگو پیدا کنند. بهانهای مثل کارهای روزمره خود، موضوعات دینی، امور اقتصادی منزل، تربیت فرزند، حلّ مشکل دیگران و دهها موضوع دیگر.
💠 حتما دقت کنید گفتگوی صمیمانه شما با ویروسهای خطرناکی چون غیبت دیگران، تهمت، سوءظن و دیگر صفات زشت اخلاقی، آلوده نگردد چرا که ضربات روحی سهمگینی بر شما وارد میکند.
#همسرداری
#تحکیم_خانواده
<<چکیده ای از جلسه اول>>
✔️ مدیریت ظرفیتها و پتانسیلهای انسان را آزاد میکند.
✅ برای مدیریت باید حزم و آینده نگری داشته باشید.
✳️روحیه تشکیلاتی و روحیه مدیریت و روحیه ولایت پذیری را باید در کودکان تقویت کرد.
✅ مدیریت گونههای مختلفی دارد که یکی از گونههای آن گونهی تربیتی است.
✅ مدیریت یکی از مؤلفههای روحیه تربیتی است.
✳️ شأن مدیریت از شأن تربیت باید از یکدیگر تفکیک شوند.
🟢 ضرورت تشکل و سازماندهی؛ بدون مرکزیت و بدون تشکل نمیشود هدف را به پیش برد.
✅ وسعت و پیچیدگی هدفها خیلی مهم است که تذکر داده شود انسان را برای مدیریت آماده میکند.
✳️ در مدیریت تربیتی باید دید چه کار باید کرد تا تربیت محقق شود(وظیفه و تکلیف)
🟠 اگر اثر تکلیف و وظیفه نباشد نمیتوان واقع بینانه نگریست...
🟡 مدیریت تمدنی مدیریتی است که روی بلوغ انسانها کار میکند لذا انسانی که بلوغ میرسد سعه صدر پیدا میکند.
❇️ حکومت حق فقط در سطح کسانی مطرح میشود که ریشه دارند و روییدهاند؛ کسانی که ریشه ندارند رفعت برایشان سخت است.
🔶 مراحل تحقیق در مسئله
🔸مطالعه کتابهای مدیریت.
🔸مطالعه تاریخ اعلام و شخصیتها.
🔸مرور واقعیتی که در آن قرار داریم.
🔸کتاب و سنت و تاریخ است.
✳️ ما در فضای دینی باید برای مدیریت سازمان و تشکل فضای خاصی قائل شویم.
🔰باهم می شنویم
👇👇👇
recording-20241116-182344.mp3
10.07M
🔶متن خوانی مدیریت و سازندگی از استاد علی صفایی
♦️جلسه اول
🎙حجت الاسلام و المسلمین استاد مهدی منصوری
#نظام_تربیتی_معرفتی
#مدیریتوسازندگی
#نگاهینو_بهمدیریت_وروابطتشکیلاتی
🆔https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
هدایت شده از S. Kamyabi Fard
<<مادری و جایگاه مادری و راه آموزش و ایجاد تصویر زندگی و چگونه زندگی کردن>>
✅ مادر باید هنر تبدیل تهدید به فرصت داشته باشد.
❌ به دنباله یک تربیت کاریکاتوری نباشید.
❌ برای بچهها از بیرون کار تعیین نکنید.
❌ نظرات خود را به بچهها تحمیل نکنید.
✅ به بچهها اجازه خطا و اجازه جبران خطا بدهید.
✅ اجازه دهید بچه ها متناسب با سنشان زندگی کنند.
✅ توسعه افق را جدی بگیرید.
✳️ محور و اساس و اصل تربیت پدر و مادر هستند و مدرسه یک بازوی کمکی به شمار میآید.
✅ درصد تاثیر مدرسه و کمک کار بودنش منوط و متوقف بر درست پیش رفتن پدر و مادر است.
✅ یک بخش از تعامل والدین با بچهها قصه و داستان میباشد(اولین راه ارتباطی)
✳️ تخیل مقدمه عقلانیت است پس تخیل درست بسازید برای زندگی کردن.
🟢تفسیر درست از زندگی بسیار مهم است رفتار شما تفسیر شما از زندگی است.
✅ به بچهها میدان بدهید تا بزرگ شوند عقل بچهها از دل تجربه است..
🔶 زندگی کودک بر سه چیز استوار است؛
🔸 نگاه و سخن مادر
(بچهها را ببینید احساسشان را درک کنید)
🔸 لبخند و تعامل خوب مادر
( با حس بچهها حس بگیرید)
🔸 دعای مادر
🔴 اگر خودتان را در مادری نیابید مشکل شما در تربیت حل نخواهد شد.
🟡 تنها برای اینکه رشد کنند در جایگاه مادری قرار میگیرند تا رشد کنند.
🟢 کار زن انسان سازی و تحویل انسانهای سالم به جامعه است.
✳️ حیا پوششی هست که حفاظت از جان مادر میکند.
recording-20241114-073725.mp3
17.37M
🔸موضوع:مادری و جایگاه مادری و راه آموزش و ایجاد تصویر زندگی و چگونه زندگی کردن
🎙حجت الاسلام استاد مهدی منصوری
#مادری_جایگاهمادری
#تصویرسازی_زندگی
#سخنرانی_تکجلسهای
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صحبتهای پروفسور مایکل جونز :
اگر زنان ایرانی حجاب رو کنار بگذارند ....
من از آینده می آیم و از آینده خبر می دهم
#حجاب
#زن
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی:
«اصول خانوادگی را این دو عنصر، دوستی و گذشت اداره میکند...»
#همسرداری
#تحکیم_خانواده
#تربیت_فرزند
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
«انجام وظیفه از هر کاری دشوارتر است...»
[شهید سید مرتضی آوینی]
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 دل وقتی امام زمانی باشه فرقی نمیکنه کجا باشه
حتی تو لندن، حتی تو یه فستفودی✨
گزارش جالب اسماعیل فلاح رو ببینید
مهم آدم ها هستند
دنبال جای آباد نگردید
آبادی مکان و موقعیت ها به آبادی آدم هایش است
می شود آبادی را بدهید به آدم های خراب ، خراب اش می کنند
و می شود خراب را بدهید به آبادها ، آبادش می کنند
پس بی خود دنبال مکان و موقعیت های آباد نگرد بلکه دنبال آدم های آباد بگرد که هر موقعیت خرابی را هم آباد می کنند
مشکل در ناآبادی ماست
ما خرابیم
اعتراض ها و نق ها و غرها و انتظارها و طلبکاری ها همه اش به خاطر ناآبادی ماست
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67