🚫« مرد » باید بداند در نسبت به زن نامحرم آزاد نیست و ممنوعیت در نسبت به آن دارد و اولین ممنوعیت اش در « نگاه اش » هست . و « زن » هم چنین ممنوعیتی را دارد
🚫« مرد » باید حریم در نسبت به زن نامحرم داشته باشد و با حریم قائل شدن برای خود ، برای زن نامحرم هم حریم قائل شود و « زن » هم باید حریم برای خود و برای مرد قائل شود
📛« مردان و زنان » لازم است که « غض بصر » داشته باشند . چشم را کنترل و مدیریت کنند و جایی که باید از نگاه کردن کم کنند ، کم نمایند و طوری نباشد که در نسبت به نامحرم آزاد باشند و نگاه خود را کنترل نکنند .
🚯یکی از راه ورود شیطان به انسان ، نگاه است
انسان بسیار از راه نگاه کردن در شهوت اش دمیده می شود .
خیلی ها مرض عدم کنترل شهوت پیدا می کنند که این مریضی ناشی از نبود کنترل نگاه است
ادامه دارد
#چشم
#گناه_چشم
#کنترل_چشم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حتما ببینید
💠 تحقیقات نشان میدهد که در روابط زوجین بخش عظیمی از اختلافات، برآمده از نحوه بیان موضوع است.
نحوه بیان موضوع هم بر می گردد به دو مولفه :
اول : اینکه انسان صبوری هستیم یا نه
دوم : اینکه انسان شاکری هستیم یا نه
زن و شوهرهایی که صبور نیستند ، تحمل بالایی ندارند و همین کم حوصلگی و بی تحملی دائما آنها را به واکنش در برابر هر چیزی می کشاند
و زن و شوهرهایی که کورند و نمی توانند خوبی های هم را ببینند و چشم نعمت بین ندارند اینها هم نمی توانند در بیان موضوع موفق باشند
انسان هایی که صبورند و شکورند حالت طلبکاری ندارند و وقتی حالت طلبکاری نداشتند ادبیاتی که به کار می روند تیز و تند نیست .
آنچه که زندگی را از بین می برد ، توقع و انتظار است
اهل صبر و اهل شکر ، اهل توقع نیستند و انتظاری ندارند و یا اگر دارند کم است و همان مقدار انتظار کم را هم عجله ندارند که الا و لابد سریع بگویند و یا سریع اجابت شود و همین در بیان موضوع اثرگذار است .
صبر و شکر است که انتظارات و توقعات را تنظیم می کند و در عین حال امید و رضایت را به زندگی ارمغان می آورد
#همسرداری
#تحکیم_خانواده
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ امروز خوشبختانه زنهایی که مجتهدند به اجتهاد فقهی رسیدند کم نیستند بنده حتی معتقدم بسیاری از مسائل زنانه که موضوعش زنان هستند و مردها درست موضوع را تشخیص نمیدهند خانمها باید از مجتهد زن تقلید کنند. ۱۴۰۳/۹/۲۷
#مجتهد_زن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر خوب است بدهکاری ‼️
خدایا ما را بدهکار کن
خیر و برکت در همین بدهکاری هاست
در این بدهکاری ها همه خیر و خوبی ها پیدا می شود و ریشه هر خیر و خوبی است
چطور می شود که عده ای اینقدر بدهکار می شوند
و ذره ای در آنها طلبکاری نیست
وقتی حس بدهکاری داشته باشی نتیجه اش این است که
✳️صبوری
✳️شکوری
✳️اهل تلاشی
✳️اهل اعتراض نیستی
✳️اهل توجیه نیستی
✳️خلاقیت داری
✳️کارهای بزرگت را کوچک می بینی
✳️کارهای زیادت را کم می بینی
✳️منت به سر دیگران نمی گذاری
✳️روحیه جهادی داری
✳️خستگی ناپذیری
✳️انتظار و توقع نداری
✳️مسئولیت پذیری
✳️جاه طلب نیستی و پست و مقام برایت مهم نیست
#شهدا_شرمندهایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه خوابوندن
بعضی از پدر و مادرهای الان دیگر حوصله ای ندارند
و خیلی کار دارند
و امور بچه ها حاشیه زندگی شده
این هم یکی از تکنیک ها برای خوابوندن
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرت کردن بسته همایش خانواده توسط پزشکیان
#عبرت
#رأی_اثر_دارد
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
رهبر انقلاب: مادری یک افتخار است / تمسخر نقش مادری، یک سیاست استعماری است
رهبر انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
امروز من میبینم بعضیها به تبع همان سیاستهای سرمایهداران و استعمارگران و بدخواهان جوامع مستقل به خصوص جامعهی ما و به دنبال آنها مادری را بد تصویر میکنند. اگر کسی بگوید فرزندآوری لازم است برای خانوادهها طعنه میزنند مسخره میکنند که شما زن را برای بچه میخواهید برای فرزندآوری میخواهید.
مادری یک افتخار است. اینکه یک موجودی یک موجود انسانی را شما با زحمت زیاد چه در درون خودتان چه در بیرون در اوایل زندگیاش پرورش بدهید زحماتش را تحمل کنید او را بعنوان یک انسان پرورش بدهید، این افتخار کوچکی است؟ خیلی بااهمیت است، خیلی باارزش است. برای همین هم هست که در اسلام روی نقش مادر تکیه شده. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
#مادری
#جایگاه_زن
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
✅ آیتالله حائری شیرازی(ره):
🔴 پدر چه کند تا مربی خوبی برای فرزند خود باشد؟
💠 شرط اول این است که دل همسرش را به دست بیاورد. این سنگ اول تربیت اولاد است.
💠 هر کس توانست همسر خودش را قانع کند به اینکه خدمتگزار اوست، به او عشق میورزد و برای سعادت او آرزوی توفیق دارد؛ آن وقت است که میتواند نقشۀ تربیتی فرزندان خودش را ترسیم کند.
💠 هر جا پدری در تربیت موفق نشد، مشکل در عدم همکاری با مادر بود!
#همسرداری
#تربیت_فرزند
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
🔆۱۲ نکته مهم از بیانات رهبرمعظم انقلاب در دیدار با زنان و دختران/ در بسیاری از مسائل زنانه خانمها باید از مجتهدان زن تقلید کنند
♦️روز گذشته در آستانه میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) هزاران نفر از زنان و دختران با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت الله خامنه ای دیدار کردند. رهبر انقلاب در این دیدار نکات مهمی پیرامون جایگاه زن، افتخار زن ایرانی، نگاه اسلام به زنان، برنامه غرب برای انحراف زن و... مطرح کردند که در ادامه به مواردی اشاره خواهد شد:
🔸یک: در اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگرند و در تلاش برای رسیدن به حیات طیبه و تواناییهای فکری و روحی در عرصههای علمی، فرهنگی، هنری، اثرگذاری اجتماعی-سیاسی، فعالیت اقتصادی و مسائل بینالمللی هیچ تفاوتی با هم ندارند.
🔸دو: هم زن و هم مرد از تواناییها و نوآوریهای فکری و عملی و استعدادهای بینهایت برخوردار هستند که باعث میشود زن نیز همچون مرد بتواند و در مواردی واجب باشد که در عرصهها و فعالیتهای گوناگون علمی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، بینالمللی، فرهنگی و هنری نقشآفرینی کند.
🔸سه: زن و مرد در خانواده از حقوق یکسان برخوردار هستند؛ البته از لحاظ عاطفی، اسلام زن را همچون گُلی میداند که باید از طراوت و عطر او در خانواده مراقبت و استفاده کرد.
🔸چهار: مادری و پرورش دادن یک انسان، افتخاری بسیار با ارزش است و بر همین اساس است که در اسلام با تعابیر مختلف از جمله قرار داشتن بهشت زیر پای مادران، سفارش زیادی به محبت و خدمت و اطاعت از مادر شده است.
🔸پنج: زن ایرانی توانسته از هویت و فرهنگ و سنن تاریخی و اصیل کشور با متانت، حیاء و عفت خود صیانت کند؛ بگونهای که تا امروز تحت تأثیر عوارضی که بسیاری از کشورهای غربی دچار آن هستند قرار نگرفته است.
🔸شش: نقش زنان در دوره مبارزات و پیروزی انقلاب تعیینکننده بود و در حالی که برخی افراد، مخالف حضور زنان در راهپیماییها بودند، امام راحل با آن نگاه به شدت مخالفت کردند. ورود زنان به میدان بود که باعث به میدان آمدن همسران و فرزندان آنها شد؛ بنابراین به یک معنا زنان انقلاب را پیروز کردند.
🔸هفت: در بسیاری از مسائل زنانه که مردها تشخیص خوب و درستی ندارند، خانمها باید از مجتهدان زن تقلید کنند.
🔸هشت: روش استعمارگران و سرمایهداران غربی این بوده که با بیصداقتی، زنان را برای تأمین نیاز صنایع به کارگرانِ با دستمزد کم به کارخانه ها کشیدند و این عمل را با ریاکاری تحت پوشش آزادی و استقلال زنان انجام دادند.
🔸نه: سرمایهداران و سیاستمدارانِ تابع آنها با در دست داشتن رسانههای مؤثر در جهان، با بیصداقتی و دروغگویی و در پوشش ظاهری یک نظریه فلسفی و انسان دوستانه، انگیزههای جنایتکارانه و فسادانگیز خود را برای دخالت و جهتدهی در امور جامعه جهانی زنان و کسب منافع نامشروع، پنهان میکنند.
🔸ده: در پشت شعارهای فمنیستی و آزادی و حقوق زنان، اهداف ضدانسانی و سیاسی، نهفته است که برخی از آنها مشخص است و برخی اهداف بعدها آشکار میشود.
🔸یازده: دشمن مشغول طراحی است چرا که آنها خیلی زود متوجه شدند شکست دادن و به زانو درآوردن انقلاب با شیوههای سختافزاری همچون جنگ، بمباران، قومیتگرایی و نیروهای فتنهگر ممکن نیست بنابراین سراغ شیوههای نرمافزاری یعنی تبلیغات، وسوسهها و شعارهای بهدور از صداقت رفتهاند.
🔸دوازده: دفاع از زن با راهاندازی اغتشاش از مصادیق شعارهای دروغین بدخواهان است. دختران، بانوان، اساتید، دانشجویان و همه جامعه زنان باید خود را موظف بدانند که در مقابل وسوسهها و شیوههای موذیانه و جنگ نرم بدخواهان برای انحراف از ارزشها در مسائل زنان، اهتمام کافی داشته باشند.
#زن
#مادر
#خانواده
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
روزی و روزگاری درسرزمینی، زنى بود بسیار حسود، همسایه اى داشت به نام خواجه سلمان که مردى ثروتمند و بسیار شریف و محترم بود، زن بر خواجه رشک مى برد و مى کوشید که اندکى از نعمت هاى آن مرد شریف را کم کند و نیک نامى او را از میان ببرد؛ ولى کارى از پیش نمى برد و خواجه به حال خود باقى بود. عاقبت روزى تصمیم گرفت، که خواجه را مسموم کند: حلوایى پخت و در آن زهرى بسیار ریخت و صبحگاهان بر سر راه خواجه ایستاد؛ هنگامى که خواجه از خانه خارج شد، حلوا را در نانى نهاده، نزد خواجه آورد و گفت: خیراتى است. خواجه، حلوا را بستاند و چون عجله داشت، از آن نخورده به راه افتاد و به سوى مقصدى از شهر خارج شد. در راه به دو جوان برخورد که خسته و مانده و گرسنه بودند. خواجه را بر آن دو، شفقت آمد. نان وحلوا را بدیشان داد؛ آن دو آن را با خشنودى فراوان، از خواجه گرفتند و خوردند و فى الحال در جا مردند. خبر به حاکم شهر رسید، و خواجه را دستگیر کرد، هنگامى که از وى بازجویى شد، خواجه داستان را گفت. حاکم کسى را به سراغ زن فرستاد، زن را حاضر کردند، چون چشم زن به آن دو جنازه افتاد، شیون و زارى آغاز کرد و فریاد و فغان راه انداخت؛ معلوم شد که آن دو تن، یکى فرزند او، و دیگرى برادر او بوده است. خود آن زن هم از شدت تأثر و جزع پس از یکى دو روز مرد. آرى خودم کردم که لعنت بر خودم باد. این حسود بدبخت، گور خود را با دست خود کند و دو جوان رعنایش را فداى حسد خویش کرد؛ تا زنده بود، پیوسته در عذاب بود و سرانجام جان خود را در راه حسد از دست داد .
#حکایت
42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️براساس نظام صوری و نظام معنایی فرزندانتان را برای زندگی آینده آماده کنید...
✅از نظام تخیل فرزندتان غافل نشوید که آیندیشان را رقم می زند...
✳️روی تخیل فرزندتون اساسی کار کنید...
✅کنترل خشم را به تخیل بکشانید...
✔️تخیل در مورد تفکر
✔️تخیل در مورد احترام به پدر و مادر
✔️تخیل در مورد کمک به دیگران
✔️تخیل در مورد انجام تکلیف و وظیفه
✳️رفتارسازی در راستای تخیل سازی درست انجام دهید...
✅از قصه و داستان در تخیل سازی غافل نشوید...
✅گفتگوهایتان بر محور داستان باشد...
✳️شکل گیری ساختار درست نظام تخیل کودکان در آیندیشان نقش مهمی دارد...
✳️رفتارها و قصه ها و مهم های زندگی رفتار ساز هستند...
✅تخیل خودتان و فرزندانتان را درست بسازید تا به طهارت خیال برسید...
✳️طهارت خیال در بستر تعقل...
🎙حجت الاسلام و المسلمین استاد مهدی منصوری
#پرونده_تربیتی
#تربیت_هفتسال_دوم
#تخیلسازی
#طهارت_خیال
#کودکوادب
#کلیپ
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67