معرفی کتاب
📚 #روسیه، غرب و چین از سال ۱۹۵۳ تا ۱۹۶۶
✍ایزاک دویچر
ترجمه محمود ریاضی
#کتاب
🆔 @osveh_mehrabani
اینترنت ماهواره ای #روسیه
روسیه اخیرا برای اولین بار اینترنت ماهواره ای شبیه به استارلینک خود را با ۱۴ ماهواره به مدار راه اندازی کرد.
این سیستم که در حال حاضر در اولین تلاش اینترنت ۱۲ مگابیت بر ثانیه را ارائه می دهد، برنامه ریزی شده تا سال ۲۰۳۰ به حداقل ۹۰۰ماهواره برسد و اینترنت پر ظرفیت را برای روسیه و ۷۵ کشور جهان فراهم کند.
آمریکا اعلام کرده بود که روسیه پس از تحریم های سنگین نمی تواند هیچ کاری انجام دهد. اما میبینید برعکس، روسیه با تکمیل سریع پروژه های فناوری پیشرفته که ایالات متحده انتظار انجام آن را نداشت، ظهور جدیدی در دنیای آینده دارد.
🆔 @osveh_mehrabani
اینترنت ماهواره ای #روسیه
به نظر میرسد روسیه برای راهاندازی اینترنت ماهوارهای تصمیمی جدی دارد. در دو هفته گذشته و در پنجمین عملیات پرتاب فضایی در روسیه، چند ماهواره ارتباطی از سوی روسیه به مدار زمین فرستاده شده تا در زمان مناسب برای راهاندازی اینترنت ماهوارهای مورد استفاده قرار گیرند.
پنجمین عملیات پرتاب فضایی در دو هفته گذشته در ساعت ۲۲:۵۷ دقیقه روز شنبه به وقت مسکو از مقر فضایی وستوچنی در شرق روسیه با یک موشک سایوز سه برای خوشه ارتباطی Gonets-M و یک فضاپیمای نمایشی Skif-D به فضا فرستاده شد.
سازمان فضایی روسیه در طی بیانیهای اعلام کرده است: هر چهار ماهواره با موفقیت در مدار تعیین شده قرار گرفتند. وزن هر یک از ماهوارههای خوشه Gonets-M شامل Gonets-M33، Gonets-M334 و Gonets-M35 به 280 کیلوگرم میرسد.
اقدام اخیر روسیه گام بلندی در رقابت با #استارلینک و راهاندازی اینترنت ماهوارهای محسوب میشود. این ماهوارهها در ارتقاع 1500 کیلومتری مدار زمین به خوشه Gonets-M خواهند پیوست. روسیه این ماهوارهها را به گونهای طراحی کرده تا دادهها را به زمین منتقل کرده و برای مشترکان ثابت و همراه در هر نقطهای از سیاره زمین سرویس ارتباطات ماهواره را ارائه دهند.
فضاپیمای نمایشی Skif-D نیز به ارتفاع بالاتری پرتاب شد. این ماهواره به گونهای طراحی شده تا در مدار نزدیک قطب زمین و در ارتفاع 8070 کیلومتری بالای زمین بچرخد.
این ماهواره از ابزار نمایش و مدل اولیه از نخستین ماهواره روسی برای دسترسی به پهنای باند اینترنت در مناطق دور افتاده نظیر مناطق قطبی استفاده میکند. انتظار میرود خوشه Skif طی آینده نزدیک به 12 ماهواره مجهز شود که هر #ماهواره میتواند 100 گیگابایت داده را به ازای هر ثانیه منتقل کند.
🆔 @osveh_mehrabani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد مخدر در #روسیه
بیش از یک تن #کوکائین توسط کارمندان اداره گمرک شمال غربی و اداره FSB روسیه برای سن پترزبورگ و منطقه لنینگراد در قلمرو بندر بزرگ سن پترزبورگ توقیف شد.
ارزش آن در بازار سیاه بیش از 11 میلیارد روبل است.
این ماده مخدر توسط ماموران گمرک در هنگام کنترل کانتینری که از نیکاراگوئه وارد شده بود، کشف شد.
🆔 @osveh_mehrabani
ریاضیدانان #روسیه
نیکولای لوباچفسکی
در سال 1792، نیکولای لوباچفسکی، ریاضیدان بزرگ روسی، متولد شد.
در آغاز قرن نوزدهم، لوباچفسکی با معرفی هندسه اقلیدسی تثبیت شده، هندسه اقلیدسی را به چالش کشید. این مسیر اساساً راه را برای درک جدیدی از فضا باز کرد که بر زمینه هایی مانند فیزیک و نجوم تأثیر گذاشت.
کار لوباچفسکی نقطه شروع نظریه نسبیت #انیشتین شد.
در شرایط روسیه تزاری، لوباچفسکی رئیس دانشگاه کازان شد. تمایل او به توسعه تفکر ریاضی با بدبینی اولیه مواجه شد، اما با گذشت زمان نظریههای او درباره هندسه هذلولی تأیید شد.
هندسه غیر اقلیدسی لوباچفسکی راه هایی را برای تحقیق در ریاضیات باز کرد و سهم قابل توجهی در توسعه اصول هندسی و ریاضی مدرن داشت.
ایده های او پایه و اساس نوآوری های ریاضی آینده را گذاشت و بر ریاضیدانان قرن بیستم مانند دیوید هیلبرت و هانری پوانکاره تأثیر گذاشت.
В 1792 году родился Николай Лобачевский - великий русский математик.
В начале XIX века Лобачевский бросил вызов устоявшейся евклидовой геометрии, представив неевклидову геометрию. Это принципиально новое направление открыло путь к новому пониманию пространства, что повлияло на такие области, как физика и астрономия.
Работа Лобачевского стала отправной точкой для теории относительности Эйнштейна.
#ریاضی
🆔 @osveh_mehrabani
مردم #روسیه و برف
نمایشگاه های مردمی برفی 😊
⛄️ Ещё снежные экспонаты.
حلول #ماه_رجب مبارک
🆔 @osveh_mehrabani