فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢زیر بنای مکتب #امام_خمینی قیام لله بود.
@osvehayeakhlagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنچه باقی میماند عقاید مردم است .... !!!!
مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی
@osvehayeakhlagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آیت الله جوادی آملی:
🔻هر کسی به جایی رسید به وساطتت امام رضا علیه السلام...
@osvehayeakhlagh
✅ العبد محمدتقی بهجت:
❓[آیا] قرآن [هم] غیبت کرده است؟!
🔸[اگر امام زمان(عج) غایب است] عِدلِ او، [قرآن] که هست.
✳️ ای کسانی که [خطاب به امام زمان علیهالسلام] می گویید: گرفتار توایم! عاشق دیدار توایم! آن شعرش چیست تا به آخر؛
بسم الله! این رفیقش و شریکش و عدیلش(قرآن) در بین ما هست!
⚠️ از این گنج استفاده می کنیم؟! [از] این معدن استخراج می کنیم؟!
🔻 از همین جا معلوم است که درباره او [و ادعای عشق و شوق دیدارش] راست می گوییم یا نه!
📚کتاب حضرت حجت(عج)، ص٣۵٧
@osvehayeakhlagh
در آستانه ایام حج
انتشار کتاب دیار دوست
در آستانه ماه ذي الحجه و آغاز سفر حج زائران بيت الله الحرام، دیار دوست ، اثر جدید آيت الله العظمی کريمی جهرمی، منتشر شد.
کتاب دیار دوست مشتمل بر نصایح به زائرانی است که سالهای گذشته و پیش از عزیمت به سفر از ایشان درخواست توصیه کرده بودند و مرجع عالیقدر نامههایی پر از مهر و محبت و پندهای دلنشین به عنوان ره توشه ی سفر برای آنها نوشتهاند.
علاقمندان میتوانند جهت تهیه این کتاب
با شماره ی ۰۲۵۳۷۷۲۴۷۶۸ تماس حاصل نمایند.
❖ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ❖
#کتاب
اینستاگرام
@Karimijahromi
@osvehayeakhlagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙حجت الاسلام معاونیان
🌀 حالات مرحوم حاج شیخ عباس تربتی
#ملاعباس_تربتی
@osvehayeakhlagh
🔻علامه حلى:
🔸بر تو باد به ملازمت علما و همنشینى با صاحبان فضیلت چه این مصاحبت، وجودت را آماده تحصیل کمالات کرده و مهارت در استنباط مجهولات را به دنبال دارد .
سعى کن امروز تو ، از دیروزت بهتر باشد و در هر لحظهاى از کمالى نو برخوردار گردى .
@varesoon
🆔 @osvehayeakhlagh
حَرم، محل خاص و ویژه یک شخصیت محترم است که بر اثر قداست درون و وجود بانوان و مخدرات، از دید نامحرمان، مصون است و اغیار از ورود به آن محرومند .
تجلی و تبلور حرم بودن قم با حضور حضرت معصومه سلام الله علیها که بانویی پرده نشین و ناموس خدا و دین ، بودند عینیت یافت.
حضرت معصومه عزیز کرده ی امامان معصوم و درَ گرانبهای صدف آل عصمت بودند که حرم شدن به وجود نازنین این بانوی معظمه در این شهر معنا گرفت.
آیت الله کریمی جهرمی
🆔 @osvehayeakhlagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبا و شنیدنی
حکایت گلایه خدا از گناهکار بنی اسرائیل
🎤 مرحوم حضرت آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی
@varesoon
🆔 @osvehayeakhlagh
هدایت شده از آیت الله العظمی کریمی جهرمی
مرقد مطهر و روضه منور حضرت امام رضا علیه السلام،
بزرگ ترین پایگاه تجلی شیعه و نمایشگرعلاقه مندی و دلدادگی شیفتگان خاندان عصمت و طهارت است.
مهر ولایت در آسمان ایران
❖ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ❖
#کتاب_نوشت
اینستاگرام
@Karimijahromi
.
زمانی نويسنده مشهوری بوسيدن ضريح امامان (عليهم السلام) و اين قبيل احترام نهادنها را تشنيع میكرد.
وقتی سخن او را به مرحوم علامه در حرم رضوی (عليه السلام) عرض كردند، ايشان فرمود: «اگر منع مردم نبود، من از دم مسجد گوهرشاد تا ضريح، زمين را میبوسيدم.»
.
و روزی در صحن حرم امام رضا (عليه السلام) شخصی به علامه [كه اصلاً اجازه نمیداد كسی دست ايشان را ببوسد] عرض كرد: «از راه دور آمدهام و میخواهم دست شما را ببوسم.»
علامه فرمود: «زمين صحن را ببوس كه از سر من هم بهتر است! »
.
🌹 شادی روح مطهر مرحوم علامه طباطبایی صلوات 🌹
.
#امام_رضا صلواتاللهعلیه
#علامه_طباطبایی
#زیارت
@osvehayeakhlagh
اسوه های اخلاق
آیت الله اعرافی مدیر محترم حوزه های علمیه کشور در دیدار با مرجع عالیقدر آیت الله العظمی کریمی جهرمی دام ظله الوارف، گزارشی از فعالیتهای حوزههای علمیه و نیز برنامه سفر به عتبات عالیات و دیدار با علما و طلاب حوزه علمیه نجف اشرف، ارائه داد.
آیت الله العظمی کریمی جهرمی نیز با تقدیر و تشکر از ایشان و مسئلت مزید توفیقاتشان، فرمودند:
بسیار خوشحالم که خداوند متعال، حضرتعالی را موفّق به خدمت به حوزه مبارکهای که انسانهای والایی در این جا پرورش پیدا کردند و توانستند در دنیا اثرگذار باشند، نموده است. و امیدوارم بتوانید روز به روز، دنیا را بیشتر متوجه خدمات حوزه و ارزش و اعتبار آن نمایید.
معظم له در ادامه، با بیان اهمیت جایگاه حوزههای علمیه، افزودند: در حقیقت، حوزههای علمیه ودیعة الله و ودیعه حضرت ولیّعصر امام زمان سلام الله علیه هستند؛ آن هم از ودایع بسیار ارزشمند و پر بهایی که جا دارد انسان برای حفاظت از آن، انواع زحمتها و مرارتها را تحمّل کند تا مرکز پخش انوار الهی، افاضات معنوی، نورافشانی مکاتب انبیاء و اولیاء و ائمه هداة مهدیین سلام الله علیهم اجمعین باشد. بنابراین باید افتخار کنیم که بتوانیم در این راه گامی برداریم.
مرجع عالیقدر در قسمت دیگری از توصیههای خود، حفظ شأن و وقار حوزه را بسیار مهم دانسته و افزودند: یکی از عمدهترین وظایف این است که وقار و شأن حوزه علمیه حفظ شود. باید مراقبت نمود که ، حرکات نامناسب با شأن حوزه از طلاب صادر نشود. و حرکات و سکنات اهل حوزه از اعاظم تا طلاب پایه های پایین، همه نمودار وقار و عظمت حوزه باشد.
استاد برجسته حوزه علمیه قم، در ادامه، با اشاره به حدیث ارزشمند ثقلین بیان داشتند: مطلب مهم دیگر اینکه باید ملاک حوزه ، دو محور ارزشمند باشد که رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در روزهای آخرین عمر شریفشان، امّت را به آن سفارش فرمودند تا از آن دو محور، به کلّی خارج نشوند؛ کتابالله و اهلبیت پیامبر صلی الله علیه و آله.
سعی و تلاش شود که همه کارها و برنامهها، از این دو محور خارج نشود.
مرجع عالیقدر در بخش دیگری از این دیدار، با اشاره به سفر مدیر محترم حوزههای علمیه به عتبات عالیات و دیدار با مراجع، علما و اساتید و فضلای عراق، فرمودند: مطلب بسیار ضروری و مهم در این عصر، همگام و همنوا بودن همه حوزهها بالاخص دو حوزه اصیل و بسیار گرانبهای نجف اشرف و قم است. در این هدف بزرگ و والایی که داریم نباید فقط، خود را ببینیم؛ بلکه باید همه یکنواخت به سوی کمال در حرکت باشیم؛ مبادا خدای ناکرده کسانی خلاف این هدف مقدس، دیگری را متهم به کمسوادی و بینشاطی و دیگر مسائل کنند. این را بدانیم که هدف همه ما، حفظ این ودیعه امام زمان اروحنا فداه است و همگان در این هدف، مشترک هستیم و با هم در حال حرکت و پیشرفت و کمککار هم خواهیم بود.
معظم له در ادامه توصیههای خود، با اشاره به اهمیت حفظ وحدت در برنامههای داخلی حوزه علمیه، سیره علما و بزرگان سلف در این جهت را نیز مهم دانسته و فرمودند: متأسفانه گاهی از اوقات، کارهایی انجام میشود که از آن، تحزّب و تجزیه قوا و نیروها کاملاً احساس میشود. این جهت، ضرر بسیاری برای حوزه دارد و موجب از بینرفتن پایگاه اجتماعی آن در میان مردم خواهد شد. کاری کنید که جنبههای اخلاق فاضله و وحدت و یکرنگی و صفا در حوزهها نمودار و آشکار باشد.
آیت الله العظمی کریمی جهرمی، نتیجه تفرقه و خودبینیها در حوزهها را شکست دانسته و افزودند: علمای بزرگ ما در این راه و برای حفظ حرمت حوزهها و پیشبرد اهداف مقدّسی که داشتند، ایثار و از خودگذشتگی میکردند؛ خود را واقعاً نمیدیدند و آنچه برایشان مهم بود هدف الهی و حفظ دین بود؛ لذا احترام کامل برای دیگر علما قایل بودند و در شرایط حساس و مهم آنها را بر خود مقدّم میداشتند. به هر حال، این تجزیه قوای موجود در حوزهها، کار را به جایی میرساند که حوزه از مسیر اصلی خود منحرف می گردد.
ایشان در قسمت پایانی دیدار، اخلاص در کارها را نکته کلیدی دانسته و فرمودند: این نکته را همیشه مدّ نظر داشته باشید که در طرحها و برنامههایی که در حوزه طرح میشود یا در مقام اجرای آن هستید، فکر و تلاش اصلی تان، رضایت ذات اقدس الهی باشد؛ حتی آنقدر در این مرحله پیشرفت داشته باشید که برای خدا، بتوانید از خواسته خود نیز عقبنشینی کنید.
🆔 @osvehayeakhlagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 السلام علیک ایها الامام الرئوف!
🎙 بیان زیبای آیتاللهالعظمی وحید خراسانی
❤️ در عظمت زیارت حضرت علی بن موسی الرضا علیهماالسلام
◻️ #امام_رضا
🆔 @osvehayeakhlagh
⚜ راه رسیدن به خدا از نظر علامه طباطبایی :
شیخ حسین انصاریان میفرمود:
زمانی که من در حوزه علمیه قم مشغول تحصیل بودم بعضی از روزها علامه طباطبائی را میدیدم که به درس یا به حرم مطهر مشرف میشوند.
روزی از روزها دیدم که شخصی در کنار پیاده رو به ایشان رسید و از معظم له سوالاتی میکند. کنجکاو شدم و من هم ایستادم و به سوال و جواب های این مرد از علامه گوش کردم.
یکی از سوالات آن شخص این بود که آقا میشود بفرمایید از چه راهی به این مقام و مرتبه رسیده اید تا ما هم اگر بتوانیم و توفیق داشته باشیم از شما درس گرفته و آن مسیرها را طی کنیم ؟!
علامه طباطبائی بدون در نظر گرفتن وضعیت و موقعیت و شخصیت و جا و محل، بسیار آرام و بی آلایش در همان کنار خیابان و در کنار پیاده رو به ایشان رو کردند و فرمودند:
راه های زیادی بوده و هست ولی از میان این راه ها آنچه برایم بسیار قابل اهمیت است و بیشتر به آن ها اهتمام می ورزم و افتخار میکنم و مطمئنم از همه بهتر و برایم مشهود و مفهوم است دو راه است :
یکی : نماز شب با اخلاص و مداوم ،
و دیگری : گریه بر حضرت امام حسین (علیه السلام)
@varesoon
@osvehayeakhlagh
❇ ️امام زمان علیهالسلام وجه الله...
🔆 تو وجه اللهی اما وجه اللهی که تمامی اولیاء خدا به واسطۀ آن وجه به خدا توجه میکنند.
💠 اَيْنَ وَجْهُ اللَّهِ الَّذِي إِلَيْهِ يَتَوَجَّهُ الْأَوْلِياءُ...¹
‼ ️این کلمه بُهت آور است؛ اگر اولیاء بخواهند به خدا توجه کنند، باید به وسیلۀ او باشد.
⁉ ️اولیاء کیانند؟
✅ قرآن و حدیث باید به هم ضمیمه شود: ﴿أَلَا إِنَّ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لَا هُمْ يَحْزَنُونَ * الَّذِينَ آمَنُوا وَ كَانُوا يَتَّقُونَ * لَهُمُ الْبُشْرَى فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَ فِي الْآخِرَةِ لَا تَبْدِيلَ لِكَلِمَاتِ اللَّهِ ذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ.²﴾
👆 اولیاء خدا وقتی به این مرتبه رسیدند، تازه لیاقت پیدا میکنند که به توسط او به خدا توجه کنند؛ روحی و ارواح العالمین لک الفداء.
💎 ای گوهر مرموزی که نه تو را شناختیم نه حق تو را ادا کردیم؛ به یاد هر کسی بودیم جز به یاد تو، به فکر هر کسی بودیم جز به فکر تو!
💖 اگر امروز به ما نگاهی کنی، به آن نظر، اکسیری بر قلب ما هم پیدا بشود.
📌 ۱. فرازی از دعای ندبه، المزار، مشهدی، ص۵۷۹.
۲. آگاه باشيد كه بر دوستان خدا بيمى نيست و غمگين نمى شوند، آنها کسانی هستند که ايمان آوردند و پرهيزگارى مینمایند؛ بشارت است ايشان را در دنيا و آخرت، کلمات الهی دگرگون نمىشود، اين است كاميابى بزرگ. (یونس/۶۲ تا ۶۴)
🎙 برگرفته ازبیانات آیت الله العظمی وحید خراسانی
📆 ۱۶/دی/۱۳۷۴
◻️ #جمعه #امام_زمان
🆔 @osvehayeakhlagh
«غسل و نماز توبه»
خود بهجا آورده و به دیگران نیز یادآوری فرمایید ...
براى روز یکشنبه این ماه نمازى با فضیلت بسیار از رسول خدا صلىاللهعلیهوآله روایت کرده؛ مختصر آن، این است که هر که آن را بهجا آورد، توبهاش پذیرفته و گناهش آمرزیده شود، طلبکاران او در قیامت از وى راضى گردند، باایمان از دنیا رود، ایمانش از او گرفته نشود، قبرش وسیع و نورانى گردد، والدینش از او راضى شوند ...
کیفیت آن چنین است:
🔸 روز یکشنبه غسل بهجا آورد؛
🔸 وضو گیرد؛
🔸 چهار رکعت نماز بخواند؛
🔸 در هر رکعت سوره «حمد» را یک مرتبه، سوره «توحید» را سه مرتبه، سوره «فلق» را یک مرتبه و سوره «ناس» را یک مرتبه بخواند؛
🔸 پس از نماز هفتاد مرتبه استغفار کند؛
🔸 استغفار را به «لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ» ختم نماید؛
🔸 سپس بگوید: «یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات فَإِنَّهُ لایَغْفِرُ الذُّنُوبَ الا أَنت».
اسوه های اخلاق
«غسل و نماز توبه» خود بهجا آورده و به دیگران نیز یادآوری فرمایید ... براى روز یکشنبه این ماه نمازى
🔻آخرین یکشنبه ذی القعده را دریابیم.
💠 #حدیث_نگاشت | فایده ملاقات با دوستان
🔻 امام جواد علیهالسّلام میفرماید:
🔹 «مُلاقاةُ الاْخوانِ نَشْرَةٌ، وَتَلْقیحٌ لِلْعَقْلِ وَإنْ كانَ نَزْراً قَلیلاً».
✍🏻 ملاقات و دیدار با دوستان و برادران، موجب صفای دل میگردد و سبب شكوفایی عقل و درایت خواهد گشت، گرچه در مدت زمانی كوتاه انجام پذیرد.
📚 شیخ مفید، الامالی، ج1، ص329.
📎 #دوستی
📎 #شهادت_امام_جواد
🔶 https://btid.org/fa/photogallery
@osvehayeakhlagh
✅ العبد محمدتقی بهجت:
وای بر ما اگر روزی بیاید که اسرار پنهان ما زیرورو شود و معلوم گردد که از اهل علم و اهل دین نیستیم، و تنها دنیای خود را آباد کرده ایم، و با این هیکل و لباس و مقام، اعمال و رفتار و اقوال، ما به صورت غیرمستقیم سبب انحراف دیگران شده ایم.
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص۱۲۲
@osvehayeakhlagh
⚡️ حکایت همسرِ بداخلاقِ یک مرجع تقلید
💠 نحوۀ سلوک الی الله با همسر
◀️ نقل شده که مرحوم آیتاللّه #سیداحمد_خوانساری قرینی (همسری) داشت که خیلی بداخلاق بوده است؛ نقل کردهاند که روزی سَرِ درس آمده بود و هرچه حرف زده بود، آقا اعتنا نکرده بودند؛ او جلوی شاگردان، کتاب را برداشته و بهسمت آقا پرت کرده بوده و رفته بود! بعد ایشان کتاب را بر داشته و درس را شروع میکنند.
🌀این رفتار،کظم غیظ و شرحصدر است. بعد هم وقتی همسر ایشان از دنیا رفته بود، ناراحت بودند و گفته بودند نمیدانید من چهقدر با این همسر رشد میکردم.
◀️ اگر کسی به ما یک حرف بدی گفت، دارد ما را رشد میدهد. «ما أَصابَ مِنْ مُصيبَةٍ فِي الْأَرْضِ وَ لا في أَنْفُسِكُمْ إِلاَّ في كِتابٍ». هرچه به ما میرسد، دست خدا در پشت صحنۀ آن است. بنابراین، خدای متعال دارد ما را رشد میدهد.
🔺 در روایات آمده که مؤمن حتماً به یککسی مبتلاست، یک همسایه یا یک رفیق یا کسی که مؤمن را آزار میدهد؛ اینها زمینۀ رشد مؤمن است؛ اگر او را رها کند، غافل میشود؛ باید کسی کنار انسان باشد که او را رشد دهد؛ خدای متعال یک مأمور گذاشته است تا انسان را تنظیم کند؛ مثل این ماشینها که تنظیمِ باد میکنند، اگر کمی اضافه باشد در سرعتِ زیاد، خطرآفرین است؛ اگر ذرّهای به خودش بالید و خیال کرد که خبری است، در سرعتِ زیاد، بهسرعت زمین میخورد؛ بهخصوص اگر کسی اهل راه و در حال حرکت باشد، اگر سرعت داشته باشد و یک ذرّه عُجب پیدا کند، کارش تمام است.
🔻گاهیاوقات کسی میگوید این چه حرفی بود بالای منبر گفتید؟ این اعتراض، انسان را تنظیم میکند، چون انسان گاهی احتیاج به این حرف دارد؛ چون خیال میکند چیز مهمّی گفته و واقعاً خبری است! اینکه یک جملۀ انتقادی به او میگویند، کمی تنظیم و متعادل میشود. اگر کسی یک جملهای علیه ما گفت، او مأمور خداست که ما را متنبّه میکند.
💢آقای خوانساری هم از این باب فرموده بودند که نمیدانید داد و فریاد او چهقدر برای من مفید بود و چهقدر من با این آدم رشد میکردم.
◀️ البته انسان نباید کاری کند که دیگران پل او بهسوی بهشت باشند. باید طوری به او احسان کند که او هم در آخرت گرفتار نشود، و اِلّا اگر همیشه کنار کسی بود که او را متنبّه میکند و او هم بگوید «الحمدلله» و اعتنا نکند، این کار، خوب نیست!
🔹احسان این است که دست او را بگیرد که او هم نجات پیدا کند. این احسان، راههای مختلفی دارد؛ بعضی مواقع باید در مقابلِ بدیها خوبی کنید و یکموقع هم خوبی، خوبیِ ظاهری نیست، باید برایش زحمت بکشید تا اصلاح شود؛ مثل همان کاری که وجود مقدّس رسول اللّه(ص) انجام میدادند؛ آنها اذیت میکردند، حضرت دعا میکردند؛ یا مثل کاری که امام مجتبی(ع) انجام دادند؛ شخصی که از شام آمده بود به حضرت دشنام گفت، حضرت به دیگران فرمودند: سکوت کنید، سپس به آن شخص فرمودند: اگر در این شهر خانه نداری، ما به تو مسکن میدهیم، اگر گرسنه هستی، طعام میدهیم. احسان یعنی کاری کنید که او متوجّهِ بدی خودش بشود و خودش را اصلاح کند.
🔅معنی احسان این نیست که اگر کسی واقعاً ظلم و تعدّی میکند و خود را جهنّمی میکند، بیاعتنا باشیم. احسان این است که طوری برخورد کنید که هم او را از جهنّم نجات دهید و هم خودمان به بهشت برویم؛ یکجایی هم ممکن است در تأدیب شخص، تلخکامی هم بکنیم.
#استاد_میرباقری
@osvehayeakhlagh
امروز یک تیرماه نهمین سالروز ارتحال عالم ربانی حضرت آیت الله حاج سید محسن هزاوه ای همدانی است، جهت شادی روح این عالم ربانی فاتحه ای قرائت بفرمایید.
🆔 @osvehayeakhlagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیت الله جوادی آملی:
زیارت «جامعه» تفسیر ولایت است، تفسیر امامت است...
@osvehayeakhlagh