حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمودی در اجتماع مردم دهستان آبباریک در حمایت از مردم مظلوم فلسطین عنوان کرد: صهیونیست ها هنوز گیج عملیات طوفان الاقصی هستند / رزمندگان حماس تا عمق ۴۰ کیلومتری ورود پیدا کردند
⭕️ حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمودی شامگاه امشب یکشنبه ( ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۲ ) در اجتماع مردم دهستان آبباریک در محکوم نمودن حملات رژیم جعلی اسرائیل به غزه که در مسجد حضرت قائم(عج) روستای آبباریک شهرستان ورامین برگزار شد ، به مسئله فلسطین به عنوان موضوع مهم امروز جهان اسلام اشاره کرد و گفت: در اعتقادات صهیونیستها بازدارندگی مبتنی بر ارتش قدرتمند ، هشدار مبتنی بر نظام اطلاعاتی پیچیده ، انتقال منطقه نبرد به قلمرو دشمن و دفاع از شهروندان در برابر حملات موشکی و هوایی به عنوان چهار اصل وجود دارد که در عملیات طوفان الاقصی هر چهار اصل شکست خورد و به فرموده مقام معظم رهبری صهیونیستها شکست غیرقابل ترمیمی خوردند.
⭕️ امام جمعه موقت شهرستان ورامین گفت: این عملیات از حدود یک سال قبل طراحی شده بود و ستون فقرات رژیم غاصب اسرائیل را شکست ، رزمندگان حماس تا عمق ۴۰ کیلومتری ورود پیدا کردند و تعداد زیادی از آنها را به اسارت گرفتند که در طول تاریخ اشغال فلسطین بی سابقه است ، صهیونیست ها هنوز گیج این عملیات هستند ؛ اکنون نیز همه بدانند، اگر صهیونیستها هرگونه جنایتی را مرتکب شوند، این شکست تاریخی جبران نخواهد شد، شرایط فلسطین بعد از ۱۵ مهر به گونهای دیگر است.
@shoraostantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این آیات رو وقتی تو این شرایط غزه از کسی که خونهش خراب شده، خانواده ش شهید شدن شنیده میشه انگار همین الان بهت وحی شده😔
🔻معنی آیات
وقطعاً شما را با چيزى از ترس، گرسنگى، زيان مالى وجانى وكمبود محصولات، آزمايش مىكنيم وصابران (در اين حوادث وبلاها را) بشارت بده. (صابران) كسانى هستند كه هرگاه مصيبتى به آنها رسد، مىگويند: ما از آنِ خدا هستيم و به سوى او باز مىگرديم. آنانند كه برايشان از طرف پروردگارشان، درودها و رحمتهايى است و همانها هدايت يافتگانند.
آیات ١۵۵ الی ١۵٧ سوره بقره
#حسین_دارابی
@osvenews_ir
🤲فلسطین در انتظار دعاهای مؤمنین
🤲همه با هم برای پیروزی کامل فلسطین بر صهیونیست های خون آشام دست به دعا بر می داریم
#زمان:سه شنبه ۲ آبان بعد ازنماز مغرب
#مکان: مساجد و بقاع متبرکه استان تهران
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
❌لطفا اطلاع رسانی شود❌
@osvenews_ir
#طرح_شماره_دو
#اطلاع_رسانـــــــــــــے
#فلسطین_مظلوم
فلسطین در انتظار دعای مومنین است
همه با هم برای پیروزی کامل فلسطین بر صهیونیست خون آشام دست به دعا بر میداریم
#زمان:سه شنبه ۲ آبان بعد ازنماز مغرب
#مکان: مساجد و بقاع متبرکه استان تهران
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
❌لطفا اطلاع رسانی شود❌
@osvenews_ir
⚫️ ابرقهرمانان کوچک!
▪️ برای کودکی که پیش از کودک بودن، مرد میشود. برای کودکی که پیش از بوی عطر تن مادرش، بوی خون را میچشد و برای کودکی که این روزها تمام قد و با همه وجود برای خاک سرزمینش میجنگد.
🇵🇸 @osvenews_ir
🔹️نه یک شهید
بلکه یک خانواده کامل است اما تکه تکه شده است
در یک کفن
تعجب نکنید همه چیز در غزه اتفاق می افتد
#پاسداران_انقلاب
@osvenews_ir
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اینجا دیگه بیماری نیست که بیمارستان لازم داشته باشه…
🚩اقدامی نمادین در جهت محکومیت جنایت علیه بشریت توسط رژیم موقت صهیونیستی در حمله به بیمارستان المعمدانی غزه
🇵🇸 @osvenews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌انتقاد شدید ابوالقاسم طالبی در تجمع هنرمندان از برخی بازیگران و هنرمندان که نسبت به جنایات رژیم اشغالگر قدس ساکت هستند
▪️مرگ بر این اندیشه صهیونیستی که نمیبینید اشک مادران را...
🇵🇸 @osvenews_ir
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من شریک جنایت صهیونیستها نیستم...
#نه_به_محصولات_صهیونیستی
شاید یک عده بگن؛ کارخونش توی ایرانه،
بله ممکنه، در این صورت دوحالت پیش میاد، یا مستقیما سودش به جیب کارخونه اصلیه صهیونیستی میره، یا حداقل اون برند رو تبلیغ میکنه( مثل اینکه یک لباسی توسط یک تولید کننده ایرانی عرضه بشه و روش پرچم اسقاطیل باشه، آیا اون لباس رو میخرین؟ قطعا خیر.)
✍️ #مجید_سرگزی
✅ نشر حداکثری
@osvenews_ir