📚 داستان چمران
روایت رهبر انقلاب از مجاهدی که در همه جا یک خط را تعقیب میکرد
3️⃣ رفت کردستان و در جنگهایی که در آنجا بود حضور فعال داشت؛ انسان باانصافی بود.
لابد قضیهی پاوه را شماها میدانید که در #پاوه بر روی بلندیها، بعد از چند روز جنگیدن، مرحوم چمران با چند نفرِ معدودِ همراهش، محاصره شده بودند؛
ضد انقلاب اینها را از اطراف محاصره کرده بود و نزدیک بود به اینها برسند که امام اینجا از قضیه مطلع شدند، و یک پیام رادیوئی از امام پخش شد که همه بروند طرف پاوه؛
بعد از قضیهی پاوه که مرحوم شهید چمران آمده بود تهران، توی جلسهای که ما بودیم به نخستوزیرِ وقت گزارش میداد که بین اینها هم از قدیم یک رابطهی عاطفیای وجود داشت.
مرحوم چمران توی آن جلسه اینجوری گفت: حضور امام و تصمیم امام و پیام امام آنقدر مؤثر بود که به صورت برقآسا و به مجرد اینکه پیام امام رسید، کأنه برای ما همهی آن فشارها به پایان رسید؛ ضد انقلاب روحیهی خودش را از دست داد و ما نشاط پیدا کردیم و حمله کردیم و حلقهی محاصره را شکستیم و توانستیم بیاییم بیرون.
آنجا نخستوزیر وقت خشمگین شد و به مرحوم چمران توپید که ما این همه کار کردیم، این همه تلاش کردیم، تو چرا همهی این را به امام مستند میکنی!؟
یعنی هیچ ملاحظه نمیکرد؛ منصف بود. بااینکه میدانست که این حرف گلهمندی ایجاد خواهد کرد، اما گفت.
#شهید_چمران
@chekhabarazkoja
🔴 من به آقای موسوی گفتم ایشان هم قبول کرد اما...
📕یکی از ویژگیهای ممتاز کتاب «فتنهی تغلب» که قریب شش ماه از انتشار آن توسط دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب میگذرد بازخوانی مجموعهی اتفاقات، بهخصوص اقدامات رهبر انقلاب است که در دوران حساس و پرفراز و نشیب فتنهی ۸۸ به وقوع پیوست.
1⃣سخنرانی رهبر انقلاب در حرم رضوی (اول فروردین ۸۸)
📝در اولین روز از سال ۸۸، رهبر انقلاب در سخنرانی خود در حرم رضوی، مردم را دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات خردادماه کرده و فرمودند: «انتخابات سرمایهگذاری عظیم ملت ایران است... ملت ایران سرمایهگذاری عظیمی را میکند، سپردهگذاری بزرگی را انجام میدهد و سود آن را میبرد.» ۱/۱/۹۸
2⃣نامه اول اوباما به رهبر انقلاب (فروردین ۸۸)
📝اوباما در طول دوران مسئولیتش سه بار به رهبر انقلاب نامه نوشت. او اولین نامه را در فروردین ۸۸ و پیش از برگزاری انتخابات نوشت و در آن از رهبر انقلاب تقاضا کرده بود تا واشنگتن را برای شروع فصل جدیدی از مناسبات بین ایران و آمریکا کمک کند.
او در آن نامه اذعان کرده بود که هیچ موضوعی از موضوعات منطقهی غرب آسیا، بدون کمک و حضور ایران حل نخواهد شد.
3⃣تذکر رهبر انقلاب به میرحسین موسوی پیش از انتخابات (اردیبهشت ۸۸)
📝اردیبهشتماه ۸۸، یعنی حدود یک ماه قبل از انتخابات، رهبر انقلاب از میرحسین موسوی خواسته بودند تا مراقب رفتار و گفتارش باشد تا دشمنان ملت از آن نتوانند سوءاستفاده کنند.
4⃣دعوت فرانسه و آلمان از وزیر خارجه ایران (هفته اول خرداد ۸۸)
📝در چهار سال گذشتهی منتهی به سال ۸۸ اروپاییها تصمیم گرفته بودند با روش بایکوت کردن، ایران را تحت فشار قرار دهند... اما چند ماه قبل از برگزاری انتخابات وضع تغییر کرد و فرانسه و آلمان از وزیرخارجهی ایران برای سفر به آن کشورها دعوت رسمی کردند.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#فتنه_تغلب
#فتنه_88
@chekhabarazkoja
🔴 من به آقای موسوی گفتم ایشان هم قبول کرد اما...
5⃣تذکر رهبر انقلاب به محمود احمدینژاد (۱۴ خرداد ۸۸)
📝رهبر انقلاب که قبل از مناظرهها احتمال داده بودند، آقای احمدینژاد بنا دارد از اشخاصی نام ببرد، او را از این کار نهی کرده بودند. علاوه بر آن، در حرم امام خمینی (ره) نیز قبل از اینکه رهبر انقلاب برای ایراد بیاناتشان در جایگاه قرار گیرند، با ناراحتی به آقای احمدینژاد عتاب کردند: مگر من به شما نگفته بودم، از افراد اسم نبرید؟ چرا اسم بردید؟
6⃣نامه دوم اوباما به رهبر انقلاب / (۲۰ خرداد ۸۸)
📝اوباما در دومین نامه به رهبر انقلاب و تنها دو روز قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، مجددا از موضعی نرم و بیسابقه خواستار همکاری در عرصههای مختلف شده بود.
7⃣روز برگزاری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری/ (۲۲ خرداد ۸۸)
📝انتخابات با مشارکت قریب ۴۰ میلیون نفر و بیش از ۸۵ درصد واجدین شرایط، تبدیل به «یک جشن واقعی» شد اما هنوز زمان رأیگیری به پایان نرسیده است که میرحسین موسوی اعلام کرد که برندهی قطعی با نسبت آراء بسیار زیاد خودش هست!
8⃣پیغام خصوصی رهبر انقلاب به میرحسین موسوی/ (۲۳ خرداد ۸۸)
📝رهبر انقلاب پس از صدور اولین اطلاعیهی موسوی به او پیغام میدهند که: «این را شما دارید شروع میکنید، اما نمیتوانید تا آخر کنترل کنید؛ میآیند دیگران سوءاستفاده میکنند.» آقای موسوی اما پاسخ میدهد: "انتخابات باید ابطال شود. ما امروز با آقای هاشمی و آقای خاتمی و آقای... جلسه داشتیم همه اتفاق نظر داشتند انتخابات باید ابطال شود. " البته بعدتر آقایان هاشمی و خاتمی این ادعا را رد کردند.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#فتنه_تغلب
#فتنه_88
@chekhabarazkoja
🔆 #چهل_سال_پاسخگویی 🔆
1⃣9⃣1⃣📌حضور رهبر انقلاب در #کرمان
دیدار دانشجویان #دانشگاه_های_استان_کرمان
۱۳۸۴/۰۲/۱۹
💢 #آرمان_گراییِ #جوان_ایرانىِ ما عبارت است از ترسیم #آینده یی با این خصوصیات. ما #نظام و کشوری می خواهیم که #پیشرفته باشد و #مردم آن #دانشمند و بیدار و زنده باشند؛ غفلت زده و خواب آلوده نباشند؛ کشور برخوردار از #عدالت باشد؛ مبرای از #فساد باشد؛ طبقه ی #اشراف بر آن حاکمیت نداشته باشد - چه اشراف سنتی، چه طبقه ی جدیدی که ممکن است اسمشان اشراف نباشد، اما در واقع اشراف باشند و به قول آقایان از رانت های گوناگون اقتصادی استفاده کنند - برخوردار از #قدرت و #استحکام_سیاسی باشد؛ و همه ی اینها الهام گرفته ی از #معارف_دین و #اسلام عزیز باشد. #اسلام این ظرفیت را دارد که اینها را به ما تعلیم دهد.
💢ما این #تجربه را شروع کرده ایم. #پیشرفت های زیادی هم در زمینه های مختلف داشته ایم که گوشه ی کوچکی از آنها را عرض کردم. البته نواقصی هم داشته ایم. بدیهی است که ساختن چنین دنیایی، تلاش مستمر لازم دارد. ما با چالش های جهانی مواجه ایم و دشمن جهانی داریم. نمی خواهند بگذارند زیر پرچم #دین و #معنویت و #اسلام ، جامعه یی با این خصوصیات به وجود بیاید. این جامعه، اهداف استکباری را هدف قرار می دهد و می کوبد؛ لذا مخالفت وجود دارد. ما با مسائل گوناگونی در عرصه ی کشور مواجه هستیم؛ چه مسائل خارجی، چه مسائل داخلی. من همیشه به بعضی از دوستان که می آیند سؤالی می کنند و چیزی می گویند، می گویم میدان مبارزه است. ما یک روز با #رژیم_طاغوت مبارزه می کردیم و طرف مقابل ما #پلیس_شاه بود؛ امروز با نظام قدرت طلبِ خونریزِ جهانی داریم مبارزه می کنیم. #مبارزه مشکلاتی دارد؛ این مشکلات را باید تحمل کنیم و به جان بخریم. بنده خودم برای تحمل مشکلات آماده هستم؛ در هر مسؤولیتی که باشم. #ملت ما هم نشان داده اند که آماده اند؛ همان طور که یکی از برادران عزیز ما الان گفت. #ملت ما امتحان خوبی داده اند. #مبارزه ، سختی دارد؛ عقب نشینی و #پیشرفت دارد؛ اما همه چیز باید با حساب و کتاب باشد. در جنگ، عقب نشینی هم گاهی #تاکتیک است. عقب نشینی غیر از فرار است؛ نباید فرار کرد؛ نباید منهزم شد. عقب نشینىِ تاکتیکی یکی از فنون جنگ است؛ مثل پیشروىِ تاکتیکی است. #فرار یعنی عقب نشینىِ بی نقشه؛ کمااین که پیشروىِ بی نقشه هم منجر به شکست خواهد شد. همه چیز باید با میزان و با حساب باشد؛ منتها در جهت حرکت به جلو.
#پیشرفت
#عدالت
#فساد
#اشراف
#اسلام
#معنویت
#رژیم_طاغوت
@chekhabarazkoja
🔆 #چهل_سال_پاسخگویی 🔆
2⃣9⃣1⃣📌حضور رهبر انقلاب در #کرمان
دیدار دانشجویان #دانشگاه_های_استان_کرمان
۱۳۸۴/۰۲/۱۹
💢 بنده #نهضت_عدالت_خواهی را مطرح کردم؛ فضایی در کشور به وجود آمد و جوان های ما به این مسأله علاقه مند شدند. این معنایش این نیست که ما از اول انقلاب نهضت عدالت خواهی نداشتیم - چرا، #انقلاب بر پایه ی #عدالت است - اما این تجدید مطلعی شد و روح تازه یی در جوان ها به وجود آورد و همت آنها را برانگیخت. همچنین #آزادفکری و #تولید_علم و امثال اینها آرمان جوان است و برای این که به این آرمان برسد، به #علم و فعالیت سیاسىِ منظم و صحیح و کسب #تجربه و #دانایی احتیاج دارد. جوان باید در خود دانایی را به وجود بیاورد. دانایی، فقط علم آموختن نیست؛ دانایی به #اندیشمندی هم ارتباط پیدا می کند.
💢باید روی مسائل فکر کرد. عزیزان من! روی مسائل فکر کنید تا به نتیجه برسید. نهضت آزادفکری یی که من پیشنهاد کردم در #دانشگاه و #حوزه راه بیفتد، برای همین است. تریبون های آزاد بگذارند و با هم بحث کنند؛ منتها نه متعصبانه و لجوجانه و تحریک شده ی به وسیله ی جریانات سیاسی و #احزاب_سیاسی که فقط به فکر آینده ی کوتاه مدت و مقاصد خودشان هستند و برای #انتخابات و امثال آن از جوان ها استفاده می کنند؛ بلکه برای پخته شدن، ورز خوردن و ورزیده شدن و با هدفِ آماده شدن برای ادامه ی این راه طولانی و دشوار، اما بسیار خوش عاقبت.
#عدالت
#تولید_علم
#اندیشمندی
#دانشگاه
#حوزه
#انتخابات
@chekhabarazkoja
🚩آمریکایی ها به خیال خود علیه سپاه و در واقع علیه انقلاب و ایران نقشه می کشند، البته این خباثت ها به جایی نخواهد رسید و ترامپ و احمق های دور و بر نظام حاکمه آمریکا در حال حرکت به سمت حضیض هستند.
(۱۳۹۸/۱/۲۰)
💠امام خامنه ای
@chekhabarazkoja
🔴 اخلاق فردی و نقدینگی
🔹عیبها و نقصهای فردی ما پیامدهای اجتماعی و امنیتی برای جامعه به دنبال دارد؛ در حدیثی از امیرالمؤمنین علی(ع) داریم که میفرمایند: «الْبُخْلُ عَارٌ»؛ «بخل ننگ است». در اسلام سفارش بسیاری به سخاوت و گشادهدستی شده است؛ بخیلترین مردم درباره مال خود سخاوتمندترین آنها درباره آبروى خویش است.
🔸 منظور حدیث این است که بخیل با جمع کردن مال و دارایی و فروگذاری از احسان و بخشش، دنیا و آخرت خود را از بین میبرد. هنگامی که این صفت رذیله در جامعه رشد کند، احتکار، گرانفروشی، کمفروشی، سرقت، اختلاس و دهها بیماری اجتماعی و اقتصادی جامعه را فرا میگیرد.
🔹یکی از بیماریهایی که هم علت و هم معلول آن بخل است، افزایش ثروت به هر قیمتی و با هر شیوهای است. این همان بیماری نقدینگی یا سونامی نقدینگی است که تأثیرات مخربی بر اقتصاد کشور داشته که مهمترین آن، ایجاد رکود اقتصادی و تورم شدید بوده است. التهابات بزرگ اقتصادی در کشور مانند گران شدن سکه، خودرو و مسکن ناشی از افزایش نقدینگی و بیتوجهی به امر تولید است.
🔸اگر این صفت رذیله فردی یعنی بخل و حرص در اندوختن مال و زالوصفتی از جامعه دور نشود، در آینده نباید انتظار پیشرفت و تحول جدی در کشور را داشته باشیم؛ زیرا گلوله برفی نقدینگی روز به روز بزرگتر میشود و طرحهایی مانند مالیات بر درآمد نیز نمیتواند آنها را مهار کند.
🔹تأمل در این حدیث کوتاه نشان میدهد، نظام اجتماعی اسلام اولاً در بحث معضلات اجتماعی، امنیتی، سیاسی و حتی خانوادگی دارای یک سیستم کاملاً آیندهپژوهانه است و با پیشبینی برخی آسیبها درصدد اصلاح جامعه و نظام سیاسی برآمده است که در صورت رعایت آن اقتدار جامعه و ساخت درونی آن قدرت مییابد؛ همانگونه که حضرت امام(ره) در وصیتنامه الهیـ سیاسی خود میفرمایند:
🔸«ما مفتخریم که کتاب نهجالبلاغه که بعد از قرآن بزرگترین دستور زندگی مادی و معنوی و بالاترین کتاب رهاییبخش بشر است و دستورات معنوی و حکومتی آن بالاترین راه نجات است، از امام معصوم ما است.» باید از این بیانات افتخارآمیز برای اصلاح جامعه استفاده کنیم، اگر وعاظ، خطبا و نویسندگان این احادیث را به باور درونی مردم تبدیل کنند، بهترین کمک را برای تحقق گام دوم انقلاب کردهاند./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔴 جنگ روانی، امید واهی
🔹در آخرین روز خرداد ماه، کارگروه اقدام مالی، برای پنجمین بار مهلت جمهوری اسلامی ایران را برای تصویب FATF و الحاق به آن، به منظور جلوگیری از ورود نام کشورمان به فهرست سیاه این کارگروه تمدید کرد.
🔸در بیانیهای که FATF در تاریخ 31 خرداد منتشر کرده، آمده است: «FATF ضمن اذعان به پیشرفتهای حاصل شده در ایران با تصویب قانون ضد پولشویی، مراتب تأسف خود را از بابت مغفول ماندن برنامه اقدام ابراز میدارد. ما انتظار داریم ایران به سرعت در مسیر اصلاح حرکت کرده و اطمینان دهد که با تکمیل و اصلاحات لازم در زمینه AML/CFT تمامی موارد باقی مانده را برطرف میکند.»
🔹اما سؤال اینجاست که چرا با وجود همه فضاسازیهای رسانهای و اعلام اینکه اگر جمهوری اسلامی به سرعت FATF را تصویب نکند، به فهرست سیاه این کارگروه اضافه شده و حتی با کشورهای همسایه و همپیمانانش هم نمیتواند همکاری و تعامل اقتصادی داشته باشد، این کارگروه با پایان مهلت تعیین شده در دوره قبل، با وجود افزایش مخالفتها برای پیوستن به FATF در داخل کشور و کاهش بخت تصویب الحاق به آن، باردیگر فرصت ایران در این زمینه را تمدید کرد؟
🔸واقعیت این است که آمریکاییها و دیگر دشمنان ملت ایران که در پس عناوینی، همچون FATF و دیگر کارگروهها و تشکیلاتهایی از این دست قرار گرفتهاند تا از آنها به مثابه اهرم فشار علیه ملت ایران سوءاستفاده کنند، خود به خوبی بر این امر واقفند که با پایان یافتن مهلت و اضافه شدن نام ایران به فهرست سیاه FATF، در عمل هیچ اتفاق جدیدی رخ نخواهد داد! از این رو تلاش میکنند با تمدید مهلت ایران و ادامه فضاسازیهای رسانهای، بخت خود را برای بهرهبرداری از تأثیر روانی «ترس از رفتن به فهرست سیاه» بیازمایند و این امید را زنده نگه دارند که سرانجام تهران تحت تأثیر این فضاسازیها مجاب به تصویب FATF و الحاق به آن خواهد شد./بصیرت
@chekhabarazkoja
💯 حفظ سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی از سوی سیاست گذار پولی
⚜رئیس کل بانک مرکزی گفته است: ما در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و نمی توانیم مانند شرایط عادی رفتار کرده و مثلا نرخ ارز را برای کالاهای اساسی آزاد کنیم. هر وقت احساس کنیم زمان مناسب است و بتوانیم این کار را انجام بدهیم، به سمت تک نرخی شدن قیمت ارز پیش خواهیم رفت.هر چند الان نرخ نیمایی ارز به نرخ آزاد آن خیلی نزدیک است.
⚜وی درباره ارز ۴۲۰۰ تومانی نیز توضیح داد و گفت: آنچه در سال قبل اتفاق افتاده جز در قیمت گوشت و مرغ که در آخر هم نفهمیدیم که چطور شد که اینقدر قیمت افزایش یافت، میانگین کالاهای مشمول ارز ۴۲۰۰ تومانی در سال گذشته ۴۰ درصد و کالاهی غیر مشمول ۸۸ درصد رشد داشته است.
⚜اینکه می گویند فساد رخ داده بحث دیگری است و می تواند در نیمایی هم اتفاق بیفتد. بنابراین آن ۴۰ درصد که کالاهای مشمول به طور میانگین رشد کرده، به وضع معیشتی مردم کمک کرده است؛ البته در میانه آن برخی سوء استفاده کردند که باید بررسی و با متخلفان برخورد شود. سیستم نظارتی ما قوی نبوده که البته دارد قوی می شود./بصیرت
@chekhabarazkoja
💯 ادعای دستگیری یک تیم نفوذ در یک وزارتخانه!
⚜نماینده مردم شاهین شهر در مجلس در مصاحبه ای مدعی شده است: اخیرا نهادهای امنیتی یک باند نفوذی را دستگیر کرده اند که با نفوذ در میان تعدادی از مدیران وزارت نفت در جهت تکمیل پازل دشمن اقدام می کردند.
⚜حسینعلی حاجی دلیگانی افزوده است: در رأس این باند خانمی قرار داشت که با نفوذ بین ۱۶ نفر از کارکنان مهم و تاثیر گذار وزارت نفت توانسته بود تصمیمات مهمی را در وزارت نفت مسکوت بگذارد و ضربه کاری را در این جنگ اقتصادی به کشور وارد کند.
⚜به گفته حاجی دلیگانی، این مقامات با همراهی این خانم تصمیمات غلطی را در جهت خواسته های دشمن و علیه منافع ملی کشور اتخاذ می کردند./بصیرت
@chekhabarazkoja
⚜«حسن رحیمپور ازغدی» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره جزئیات آخرین جلسه این شورا گفت: در این جلسه تصویب شد که اولاً فهرست کامل و دقیقی از مصوبات اجرا نشده شورا، تهیه و اجرای آنها آغاز شود. ثانیاً بررسی و چاره شود که مواردی شبیه 2030 و... نه اکنون و نه در آینده با دور زدن نهادهای قانونی، ابلاغ و اجرا نشود.
⚜وی افزود: در این جلسه مقرر شد جلسات شورا از این پس به صورت منظم و با حضور سران قوا برگزار شود./بصیرت
@chekhabarazkoja
⚜«بهروز کمالوندی» در دیدار معاون خاورمیانهای وزارت خارجه انگلیس با تأکید بر اهمیت اجرای تعهدات طرف مقابل در برجام و جدیت ایران در اجرای اقدامات اعلام شده در چارچوب پاراگرافهای ۲۶ و۳۶ یادآور شد که تولید اورانیوم غنی شده بر اساس آنچه رئیسجمهور و شورای عالی امنیت ملی مشخص کردهاند، ادامه خواهد یافت./بصیرت
@chekhabarazkoja
⚜«آیتالله سبحانی» مرجع تقلید شیعیان با انتقاد از بیتوجهی برخی مسئولان و دستگاهها به مسئله حجاب در جامعه، گفت:
⚜متأسفانه مسئله حجاب نادیده گرفته شده است، برخی مسئولان این مسئله را جدی نگرفتهاند و نتیجهاش این شده که عدهای هنجارشکن به صورت علنی رفتارهای غیراخلاقی در جامعه دارند./بصیرت
@chekhabarazkoja
📍«بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی و «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید که به فلسطین اشغالی سفر کرده، در یک نشست خبری مشترک علیه ایران موضعگیری کردند.
📍 نتانیاهو بار دیگر ایران را عامل بیثباتی در منطقه غرب آسیا توصیف کرد و گفت: امیدوار است گفتوگوهایش با بولتون به تقویت هرچه بیشتر روابط تلآویو و واشنگتن منجر شود./بصیرت
@chekhabarazkoja
📍سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در گزارش ماهیانه خود پیشبینی کرده است، تقاضای طلای سیاه در سال ۲۰۱۹ به میزان 1/14 میلیون بشکه در روز نسبت به سال گذشته افزایش خواهد یافت.
📍 پیش از این، اوپک پیشبینی کرده بود میزان افزایش تقاضای نفت در سال جاری ۷۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بود./بصیرت
@chekhabarazkoja
📌تحلیلی عجیب از نقش و تاثیر اروپا!
✳️《علی بیگدلی》 فعال سیاسی اصلاح طلب در مصاحبه با روزنامه 《آفتاب یزد》 گفته است:《عدم تصویب FATF به معنی از دست دادن اروپاست. از این رو نباید اتحادیه اروپا را از دست داد.
از دست دادن اروپا منجر می شود که ایران تحت فشار خرد کننده ای قرار بگیرد... اگر اتحادیه اروپا خواهان پیوستن ایران به لوایح چهارگانه است به دلیل تمایل این کشور برای حفظ ارتباط است.
از سویی الحاق ایران به FATF از مسدود شدن شبکه های بانکی جلوگیری می کند و عدم الحاق، باب نقل و انتقالات بانکی و مالی را می بندد.》
✳️گفتنی است، بزرگ نمایی این روزنامه از نقش اروپا در کاهش فشار ها بر کشورمان، در حالی است که در عمل اروپایی ها در کنار آمریکایی ها قرار دارند و اگر نگوییم در اعمال فشار به ایران کمک کردند، می توان گفت بی تردید هیچ قدم مثبتی برای تامین منافع ایران برنداشتند!/بصیرت
@chekhabarazkoja
📌 سلطان های فساد اقتصادی، نتیجه دلار جهانگیری
✳️روزنامه 《دنیای اقتصاد》 در گزارشی با عنوان 《تکثیر سلاطین با دلار ۴۲۰۰》 نوشت:
《وقتی ارز به فردی می دهیم که کالا وارد کند، او حقوق کارگر خارجی را به دلار می پردازد؛ بنابراین حقوق کارگر خارجی را نیز ما از جیب مردم می پردازیم. ارز ارزان قیمتی که دولت ارائه می دهد، منجر به شکل گیری سلاطین اقتصادی از جمله سلطان سکه و خودرو می شود.
باید جلوی این سلاطین را گرفت، چرا که رقابت را برای تولید کنندگان داخلی سخت می کند. کاش سلطان تولید داشتیم.》
✳️گفتنی است چندی پیش روزنامه اصلاح طلب 《اعتماد》 نیز در مطلبی نوشته بود: 《بزرگ ترین اشتباه (دولت روحانی)، نه تنها در یک سال گذشته که در شش سال گذشته، سیاست ارزی (دلار ۴۲۰۰ تومانی) بوده است.》/بصیرت
@chekhabarazkoja
💢 ایران ترامپ را خرد و بی اعتبار کرد
🌀«عبدالباری عطوان» در روزنامه «رأی الیوم» نوشت: ایالات متحده آمریکا دور اول ِجنگ علیه ایران و محور تحت رهبری آن را باخت و از آن خارج شد؛ در حالی که از نظر روحی و روانی خُرد شده و به ابرقدرتی تبدیل شده است که در چشم همپیمانان اسرائیلی و عربش دیگر نمیتوان به آن تکیه کرد. «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا پرچم سفید تسلیم را در اولین رویارویی واقعی بالا برد. این رویارویی در ساقط کردن پهپاد جاسوسی غولپیکر «گلوبال هاوک»ـ که گوهر تاج صنایع نظامی آمریکا به شمار میآیدـ به وسیله موشکِ ساخت ایران و نه روسی، چینی یا آمریکایی تجسم یافت و ترامپ از اقدام برای هرگونه حمله تلافیجویانه ترسید.
🌀ظهور ترامپ در قامت رئیسجمهوری دروغگو، ترسو و مردد در چشم دوستانش بزرگترین ضربه به آمریکا به عنوان ابرقدرت است. پیش از اینکه جنگ واقعی بزرگ یا کوچک آغاز شود، همه آنچه او میگوید که عملیات انتقامجویانه برای حمله کردن به سه هدف ایرانی را 10 دقیقه قبل از آغاز آن متوقف کرد، نمایشی است که یک کودک 10 ساله را هم متقاعد نمیکند.
🌀 ایران پس از ساقط کردن پهپاد جاسوسی آمریکا، نیازی به بستن تنگه هرمز ندارد و منتظر خطای بعدی آمریکا است تا به بهترین روش پاسخی قاطع به آن بدهد؛ چرا که بانک اهداف ایران برای واکنش، از سواحل خلیجفارس تا فلسطین اشغالی امتداد دارد، در حالی که گزینههای آمریکا برای ضربه زدن به تهران هر روز کم و کمتر میشود./بصیرت
@chekhabarazkoja
🇮🇷 شهید غلامرضا میرخانی دلیگانی (۱۳۶۱-۱۳۴۰ برخوارومیمه)
امت قهرمان ایران امروز با انقلاب خویش، دیگر نقطه تازهای را شروع نمود. امروز جهت حرکت انسانها عوض گشته و ایران اسلامی ما پرچمدار نجات محرومان است. امروز جهت حرکت [در راستای] به ثمر رساندن همه خونهای شهیدان تاریخ صدر اسلام تا به حال تغییر یافته. امروز روزی است که باید بندهای اسارت را از دامان ملت محروم پاره کرد و اسلام را به آغوش آنان رسانید، روزی است که باید تشنگان را سیراب کرد و ظالمان و خائنان را نابود و فانی ساخت. امروز ما باید این راه بزرگ را طی کنیم. امروز باید با وحدت کلمه و نشان خدایی به پیش رویم و بدانیم که تنها با سلاح ایمان به خداست که پیش میرویم و پیروز میشویم.
#وحدت
#رمز_پیروزی
@chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
❤️ #قرار_عاشقانه❤️
🍃 #نهج_البلاغه_خوانی🍃
💐💐بسم الله الرحمن الرحیم💐💐
🍃 #خطبه_صد_و_چهل_و_دوم🍃
🍃 (برخى از شارحان نوشتند كه اين خطبه بخشى از خطبه 126.مى باشد):🍃
💫براى كسى كه نا بجا به ناكسان نيكى كند بهره اى جز ستايش فرومايگان، تعريف سركشان و اشرار، و سخنان جاهلان بد گفتار ندارد، و اينها نيز تا هنگامى كه به آنها بخشش مى كند ادامه دارد. دست سخاوتمندى ندارد آن كس كه از بخشش در راه خدا بخل مى ورزد آن كس كه خدا او را مالى بخشيد، پس «بايد» به خويشاوندان خود بخشش نمايد، و سفره مهمانى خوب بگستراند، و اسير آزاد كند، و رنجديده را بنوازد، و مستمند را بهرمند كند، و قرض وامدار را بپردازد، و براى درك ثواب الهى، در برابر پرداخت حقوق ديگران، و مشكلاتى كه در اين راه به او مى رسد شكيبا باشد، زيرا به دست آوردن صفات ياد شده، موجب شرافت و بزرگى دنيا و درك فضائل سراى آخرت است «ان شاء الله».💫
📚 ترجمه محمد دشتی/ص261
🌼 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌼
📡 @chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
پاییز
🚨 انتشار نخستین بار 📹 ببینید | روایت حجتالاسلام رئیسی از دیداری با رهبر انقلاب که منجر به پذیرش ریا
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه
#سؤال_اول :
با توجه به نامگذاری سال ۱۳۹۸ به عنوان «رونق تولید» به نظر حضرتعالی مهمترین عوامل و موانع قانونی در مسیر تولید و رونق آن کدام است و قوهی قضائیه برای رفع آن چه برنامهای دارد؟
پاسخ:
رهبر انقلاب همیشه شعارها یا محورهای مورد نظر خود را با نگاه به وضعیت و شرایط جامعه و با توجه به ضرورتهایی اعلام میفرمایند که کشور با آن ضرورتها مواجه است.
به نحوی که نگاه مردم، نگاه دولتمردان، نگاه برنامهریزان و سیاستگزاران به این محور جلب شود و کشور شکل و رنگ «رونق تولید» بگیرد.
به نظر من شعار امسال با نگاه به نیاز جدی کشور به «رونق تولید» است و امروز جامعهی ما بیش از هر زمانی نیاز به استقلال اقتصادی، اقتصاد مقاومتی، «رونق تولید» و توجه به اقتصاد داخلی دارد که به ما در مقابل دشمنان توانایی و ایستادگی میدهد.
موضوع «رونق تولید» برای جامعهی ما هم یک ضرورت اقتصادی و هم یک ضرورت سیاسی است که ما را در مقابل تکانههای امروز دشمنان در حوزههای مختلف مقاوم میکند و نیاز ما به خارج از کشور را کم میکند.
ما میتوانیم با توکل به خداوند متعال روی پای خودمان بایستیم و شرط اجرایی شدن شعار «رونق تولید» این است که همهی بخشهای کشور نسبت به آن احساس تکلیف کنند.
«رونق تولید» اقتضائاتی دارد که من به چند مورد از آنها اشاره میکنم:
1️⃣ اولین اقتضای «رونق تولید» این است که دستگاههای فرهنگساز باید ضرورت مسألهی «رونق تولید» را از نظر فرهنگسازی برای جامعه کاملاً تبیین و توجیه کنند تا برای همهی بخشها و لایههای اجرایی، قضایی، قانونگذاری و بخشهای مختلف کشور این مسأله به عنوان یک امر ضروری و اجتنابناپذیر روشن شود.
این اقدام فرهنگی و تبیینی و توجیهی هم با یک جلسه و میزگرد و گفتوگو قابل تبیین نیست و نیاز به فرهنگسازی و کار مداوم فرهنگی دارد.
ادامه دارد...
#قوه_قضائیه
#رونق_تولید
#اقتصاد_مقاومتی
@chekhabarazkoja
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه
#سؤال_اول :
با توجه به نامگذاری سال ۱۳۹۸ به عنوان «رونق تولید» به نظر حضرتعالی مهمترین عوامل و موانع قانونی در مسیر تولید و رونق آن کدام است و قوهی قضائیه برای رفع آن چه برنامهای دارد؟
پاسخ:
...
«رونق تولید» اقتضائاتی دارد که من به چند مورد از آنها اشاره میکنم:
2️⃣ دومین اقتضای «رونق تولید» این است که ما از بخش مولد و کارآفرین و سرمایهگذار حمایت کنیم.
این حمایت باز فقط با سخن گفتن قابل حل نیست.
اولاً باید حمایت حقوقی انجام بگیرد.
یعنی قانون باید از تولیدکننده و سرمایهگذار به نحوی حمایت کند که در روند سرمایهگذاری دچار مشکل نشود و بتواند بهخوبی تولید خود را انجام دهد.
ثانیاً حمایت اقتصادی و مالی است.
اگر ما میگوییم «رونق تولید»، به این معنی نیست که تسهیلات بانکی به غیر مولد داده بشود. اصلاً راه مهار کردن نقدینگی کشور و هدایت نقدینگی در جهت صحیح، فقط در جهت تولید است.
امروزه ما با افزایش نقدینگی در کشور مواجه هستیم و همهی اقتصاددانان میگویند که این برای کشور مشکلاتی جدی را ایجاد کرده است، اما راه درستی که ما بتوانیم از این وضعیت خارج شویم و نقدینگی را مهار و هدایت کنیم، تنها این است که باید آن را به طرف «رونق تولید» هدایت کنیم.
نقدینگی اگر به طرف تولید رفت، برای کشور گرهگشا است و بسیاری از مشکلات کشور با «رونق تولید» حل میشود.
اگر ما از «رونق تولید» فقط سخن بگوییم، ولی تسهیلات به طرف دلالی برود، هم تولید متوقف میشود، هم مشکلاتمان بیشتر و متعدد خواهد بود.
سومین حمایت، #حمایت_قضایی است.
وقتی تولیدکننده دچار مشکلاتی میشود، ما باید به لحاظ قضایی از تولید و تولیدکننده و سرمایهگذاری و کارآفرینی حمایت کنیم.
ما در قوهی قضائیه یک بخش نظارتی در سازمان بازرسی کل کشور تشکیل دادهایم که موظف است فقط از تولیدکنندگان و سرمایهگذاران حمایت کند.
مثلاً بررسی کند که آیا دستگاههای اداری کشور حقیقتاً پیگیر کار سرمایهگذار و تولیدکننده هستند یا نه؟
و آیا مشکلات تولیدکنندگان و سرمایهگذاران را حل میکنند و راه را برایشان هموار میسازند؟
ما سازمان بازرسی کشور را مأمور کردهایم تا موانع پیش راه تولید و مولدین و کارآفرینان را واقعاً دنبال کند و میزان قانونی بودن یا مانع تراشی بر سر این راه را مشخص کند و این یکی از وظایف مهم سازمان بازرسی کشور است.
ما در دستگاه قضایی برای رونق تولید، معتقدیم که از کارآفرینان و سرمایهگذاران در تولید باید حمایت شود.
ما خودمان را موظف میدانیم که از آن دسته مدیرانی که با شجاعت و با همت و پشتکار بالا و با مدیریت جهادی واقعاً در جهت «رونق تولید» در کشور در حال فعالیتند، حمایت کنیم.
ادامه دارد...
#قوه_قضائیه
#رونق_تولید
#اقتصاد_مقاومتی
@chekhabarazkoja
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه
#سؤال_اول :
با توجه به نامگذاری سال ۱۳۹۸ به عنوان «رونق تولید» به نظر حضرتعالی مهمترین عوامل و موانع قانونی در مسیر تولید و رونق آن کدام است و قوهی قضائیه برای رفع آن چه برنامهای دارد؟
پاسخ:
...
«رونق تولید» اقتضائاتی دارد که من به چند مورد از آنها اشاره میکنم:
3️⃣ سومین اقتضائی که در رابطه با «رونق تولید» مهم است، مسألهی موانع «رونق تولید» است.
از موانع مهم «رونق تولید» مسألهی قاچاق کالاست.
اگر موضوع قاچاق کالا را در کشور حل نکنیم، سخن گفتن از «رونق تولید» فقط در حد یک خواسته و آرمان مطرح خواهد شد و تحقق آن که مورد نظر رهبر انقلاب است، طبیعتاً اجرایی نخواهد شد.
باید همهی دستگاههای کشور همت و عزمشان را برای برخورد با قاچاق کالا جزم کنند.
قاچاق کالا خنجری است که از پشت به «رونق تولید» میزنند.
ما در دستگاه قضایی مصمم هستیم تا با همکاری دستگاههای اجرایی و انتظامی و بخشهای اطلاعاتی و امنیتی با قاچاق کالا مبارزه کنیم؛
خصوصاً آن بخش از قاچاق کالاها که به صورت شبکهای در حال انجام است. بحث ما الان در مورد کولبری و کولهباری نیست، بحث ما آن قاچاق شبکهای و بسیار گسترده است.
حتماً مسألهی قاچاق کالا از نکات بااهمیتی است که به نظر ما در «رونق تولید» مهم است.
#قوه_قضائیه
#رونق_تولید
#اقتصاد_مقاومتی
@chekhabarazkoja