#تلنگر
انتظاریعنۍ...
یعنۍاینکهببینۍ
درجایگاهۍکههستۍ
باتوانایۍهایۍکهدارۍ
چهکارۍازدستتبرمیاد
تابراۍامامزمان{عج}انجامبدۍ،
اینروبراۍهمیشهبهخاطربسپار؛
انتظارتوقفنیست...
حرکتۍروبهجلوست🖐🏻😊
#امام_زمان
🔰 @p_eteghadi 🔰
گاهی اوقات بهتر است
دست ازجستجوی
خوشبختی برداریم
و فقط خیلی ساده شاد باشیم.
زیباترین وکم خرجترین هدیه
لبخنداست...☺️
صبحتون زیبا به لبخند😍
🔰 @p_eteghadi 🔰
💠 #حدیث_نگاشت | غذا اثر وضعی دارد
🔻 قالَ رَسُولُ الله صَلَّیاللهُعَلَیهِوَآلِهوَسَلَّمَ:
«تَوَقَّوْا عَلَى أَوْلاَدِكُمْ مِنْ لَبَنِ الْبَغِیِّ مِنَ النِّسَاءِ وَ الْمَجْنُونَةِ فَإِنَّ اللَّبَنَ يُعْدِی».
✍️ رسول خدا صلواتاللهعلیهوآله فرمود:
كودكان خود را از شير زنان بدكاره و ديوانه دور نگه داريد؛ زيرا شير اثر مىگذارد .
🔹 قابل توجّه مادران عزیز! در بهترین حالت خود (از حیث روحی و معنوی) به فرزندتان شیر بدهید؛ چراکه هنگام شیردهی، خصوصیات روانیِ مادر به بچه منتقل میشود.
📚 وسائل الشّیعه، ج20، ص15.
🔰 @p_eteghadi 🔰
#سوال
تا قبل از اینکه اسلام به ایران بیاد، ایران وضعیت خیلی خوبی داشته کشورهای زیادی رو فتح کردند ،اما اسلام که آمد ،خیلی از ایرانیها رو قتل عام کردند.
#پاسخ
عدهای این روزها بیان میدارند: «ايران و ايرانی در حمله اعراب، جز کشته شدن دانشمندان و سوختن کتابخانه ها، و از بين رفتن مراکز فرهنگي، چيزي نديد. ايراني در پذيرش اسلام هيچ اختياري نداشت، و مسلمان شدن ايرانيان به زور شمشير و پس از کشتاري فجيع بود، و ما ايرانيان، 1400 سال است که فريب اعراب را خوردهايم و به خرافاتشان چسبيدهايم.»
غافل از اينکه نميفهمند که همين نسبت، بي احترامي بزرگی به شعور ايرانيان است چرا که بر فرض اسلام به زور تحميل شده باشد، 1400 سال که زور و تحميل وجود نداشته، چرا ايرانی (به جز خودتان و هم فکرانتان) را اينقدر احمق تصوّر می کنيد که نتوانستهاند در طول اين مدّت که اجباری در کار نبوده دست از آن آيين اجباري بر دارند!؟ ملّتی که 1400 سال است در فريب اعراب باقی مانده و به خرافات آنها بچسبند، همان به که... .
آنها گاهی دم از وطن پرستي و بازگشت به نياکاني چون کوروش کبير می زنند. ـ و جالب است که اين کار را تحجّر و واپس گرايی نمیدانند! ـ در حالیکه هدفی جز اسلام ستيزی ندارند؛ و الّا نه از حبّ وطن چيزی میدانند و نه منشور کوروش را دواي دردها. آنان قوانين اسلام را که حتّی جزئی ترين مسائل را مشخّص کرده رها و دم از منشوري میزنند که به ذکر کليّاتي بسنده کرده است.
2⃣💥ایرانیان جذب رفتار انسان دوستانه حضرت علی (ع)شده و اسلام آوردند.
📌در هیچکدام از منابع تاریخی، گزارشی از شرکت امام علی (ع) در فتوحات و فتح ایران در زمان خلیفه دوم عنوان نشدهاست، یعنی حتی یک مورد در منابع تاریخی مطلبی از اینکه ایشان به عنوان یاران «عمر» در حمله به ایران مشارکت کرده باشند در مطلبی ذکر نشده است.
📌زمانی که ایرانیان در فتوحات به اسارت گرفته و به مدینه اعزام شدند، عمر تصمیم داشت این اسرا را به عنوان غلام و کنیز بفروشد و تعدادی از آنها هم به عنوان وسیله حمل افراد ناتوان در حج استفاده کند، اما امام علی (ع) با این تصمیم عمر مخالفت شدید کرده و حدیثهایی از پیامبر (ص) درباره نادرست بودن این کار بیان فرمودند.
3⃣💥علاه بر اين، جای انکار نيست که ابو علي سينا، خوارزمی، ابوريحان بيرونی، محمد بن زکريای رازی، عمر خيام، از انديشمندان ايرانیاند. برخواستن تعداد زيادی از محقّقان ايرانی مسلمان، نشان از تحوّل درونی، و نه زور و فشار اجتماعی است، زيرا با فشار نمیتوان شاهد تحوّل و پيشرفت بود.
در نتيجه میتوان گفت ايرانيان مکتب اسلام را با اختيار و با اشتياق پذيرفتند.
❌❌❌بسیار مهم است که قتل عام ایرانیان قبل از اسلام مورد توجه ایران دوستان باشد❌❌❌👇
💢جشن «پوریم» یکی از سنتهای قدیمی قوم یهود است که در دهههای اخیر و پس از تشکیل رژیم جعلی اسرائیل در سرزمینهای اشغالی، رنگ و بوی متفاوتی به خود گرفته است. این به اصطلاح جشن که همزمان با سیزدهمین روز از سال جدید خورشیدی برگزار میشود، در حقیقت جشن و پایکوبی بر خون دهها هزار نفر از مردم ایران است که با توطئه و دسیسه دو یهودی نفوذی در دربار خشایارشاه کشته شدند.
در کتب مربوط به یهودیان از جمله کتاب استر، یهودیان به کشتار 80 هزار ایرانی اعتراف می کنند اما محققان مستقل این رقم را تا 500 هزار نفر ذکر کردهاند.
نوشیدن خون یا نوشیدنی به رنگ خون به عنوان نمادی از خونخواهی و خونخواری یهودیان نسبت به ایرانیان از جمله رسوم یهودیان در این روز است.
منابع:سایت آیت الله مکارم شیرازی با ذکر کتب منبع_خبرگزاری فارس
🔰 @p_eteghadi 🔰
#اعتقادی
⭕️پرسش: منظور از «نقر فی الناقور» که از حوادث «قیامت» است، چیست؟
🔰 @p_eteghadi 🔰
87.1K
⭕️ سوال
❓آیا در بهشت حسرت هست؟ اگر جواب مثبت هست، آیا این نقص نیست؟ وبه چه چیزهای حسرت خورده میشه؟
🔰 پاسخ
بِسم اللّه الرَّحمنِ الرّحیم
✍ نه، در بهشت، حسرت نیست، حتّی غبطه هم نیست.
بله در قیامت هست. قیامت یکی از نامهایش، یوم الحسرة است.
اما در بهشت، هیچ کدام از اینها نیست.
🔸 جهتش هم این است که، أهل بهشت، هر کس هرجایی که هست، خیال می کند که دیگر همان[جا و همان مرتبه ای که او هست] آخرین حدّش است. از بالایی ها خبر ندارند [یعنی] در هر درجه از درجات بهشت که باشد، خیال می کند، که همین[درجه]آخرین حد[و آخرین درجۂ] بهشت است و چیزی بالاتر از آن نیست. بنابراین نه حسرت می خورند نه غبطه می خورند.
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سوال
⁉️ آیا شب اول قبر و اتفاقاتی که می افتد برای همه است یانه؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔰 @p_eteghadi 🔰
92.9K
⭕️ سوال
❓سلام وقت بخیر فرق بین گناه کبیره و صغیره چیست؟ وقتی گناه ثبت شد دیگر بزرگ و کوچکش چه فرقی دارد آیا در عقوبت و عذاب فرق دارد؟
✅ پاسخ
بسمالله الرحمن الرحیم
فرق دارد، بله.
1⃣ گناه صغیره ممکن است بدون توبه بخشیده بشود، با حسنات از بین میرود.
شما دو رکعت نماز که میخوانید، #گناهان صغیره را از بین میبَرَد اما گناه کبیره اینجوری نیست، میمانَد، حتما باید توبه کنید.
2⃣ دوم اینکه برای گناه کبیره، در قرآن و روایات وعده آتش داده شده، نتیجهاش جهنم است.
برای گناه صغیره وعدهی آتش داده نشده است.
🔰 اینها خیلی فرق میکنند، گرچه انسان نباید گناه را کوچک بشمارد، چون کوچک شماردن خود گناه هم، گناه کوچک را، گناه صغیره را، کبیره میکند.
ولی به هر حال گناهان با هم فرق دارند.
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه🔖
🎞 #ویدیو
💠 خیلی دوست دارم پول جمع کنم!!
🎤 حجتالاسلام رفیعی
🔰 @p_eteghadi 🔰
پرسمان اعتقادی
#سلسله_مباحث_معادشناسی 🔹 قسمت بیست و هشتم 🔻 راههای مقابله با سلطه شیطان هنگام مرگ (۲) 🎙 استاد محم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلسله_مباحث_معادشناسی
🔹 قسمت بیست و نهم
🔻 راههای مقابله با سلطه شیطان هنگام مرگ (۳)
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔰 @p_eteghadi 🔰
#شبهات_دانش_آموزی
#سوال
چرا قرآن قصهی عشق و عاشقی یک زن شوهردار به یک پیامبر خدا را احسن القصص معرفیکرده است به جای اینکه آن را نکوهش کند و آن زن را سنگسار کند آن را جوان میکند تا به خواستهی دلش هم برسد؟!
#پاسخ
🔶 اول: بحث سورهی یوسف که احسن القصص معرفی شده است بحث ولایت است نه عشق و عاشقی، چون در آن خداوند به بحث ولایت حضرت یوسف علیه السلام بر برادران و جانشینی او بعد از پدرش حضرت یعقوب علیه السلام میپردازد.
🔻 و بحث ولایت است که اینقدر مهم است که خدا ولایت خود را به هر کسی که لیاقت و شایستگی دارد و با تقواتر است میدهد نه هر کسی بزرگتر و زور و قدرت و ثروتش بیشتر باشد. چون برادران یوسف خیال میکردند جانشینی پیامبر خدا به بزرگی و زور و بازو است.
🔷 دوم: علاوه بر بحث ولایت در سوره یوسف، بحثهای دیگری در آن بیان شده است که مجموعهی کاملی از درسهای زندگی است اگر دقت کنید. به این خاطر است که احسن القصص معرفی شده است.
🔶 سوم: از جمله آن بحثها، موضوع حسادت است که اگر آن را کنترل نکنید از عوامل عاقبت به شری است و انسان را به جای میکشاند که دست به برادر کشی میزنند مثل برداران یوسف علیه السلام.
🔷 چهارم: بحث دیگری که در سورهی یوسف آمده است بحث گناه و توبه است و گناه از هیچ کسی بخشیده نمیشود تا توبه نکند حتی اگر فرزند پیامبر خدا هم باشید و گناه انجام دهید تا زمانی که توبه نکنید خدا شما را نمیبخشد.
🔶 پنجم: از مهمترین مباحث در این سوره بحث حیاء و پاکدامنی است که در برابر شهوت و هوسرانی قرار دارد و شهوت و هوس آنقدر خطرناک است که اگر لطف خدا نباشد هر انسانی در برابر شهوت و هوس عاقبت به شر میشود. و خداوند با بیان پاکدامنی حضرت یوسف علیه السلام و حفظ خود در برابر نقشههای هوس باز زلیخا اهمیت این موضوع را بیان کرده است.
🔷 ششم: اما اینکه چرا زلیخا سرزنش نشده و چرا زلیخا را سنگسار نکردند؟!
🔻اولا که مورد سرزنش قرار گرفته شده است.
🔻دوم اینکه زلیخا هنوز مرتکب عمل گناه نشده بود که مجازاتش سنگسار باشد بلکه قصد گناه داشت و پیشنهاد گناه داده بود هر چند قصد و پیشنهاد او گناه بود ولی مجازتش سنگسار نبود.
🔶هفتم: اما چرا خدا به زلیخا پاداش داد و او را جوان کرد و به معشوقش رساند؟!
🔻 اولا این مساله بر فرض اتفاق افتادن، پاداش خدا به زلیخا بود که شوهرش از دنیا رفته بود و از عشق زمینی یوسف علیه السلام به عشق واقعی الهی رسیده بود و مؤمن و دیندار شده بود. و ازدواج او با حضرت یوسف علیه السلام ثمره تقوا و پرهیز کاریش بود.
🔻 دوما اینکه پاداش زلیخا به خاطر عشق به ولی خدا بود که عشق و دوست داشتن ولی خدا اینگونه پاداش دارد نه فقط عشق زمینی به یک انسان.
🔻 سوما اینکه جوان شدن زلیخا خودش یک معجزه بود برای ایمان آوردن کفار و یقین پیدا کردن مؤمنین به اینکه حضرت یوسف علیه السلام پیامبر خداست.
🔷 هشتم: علاوه بر همه اینها بحث زلیخا و یوسف را خدا چنان در قرآن بیان کرده است و با چنان الفاظ زیبا و با حیائی و در لفافه بیان کرده است که هیچ کسی احساس بد و شهوتانگیزی در او ایجاد نمیشود.
🔺 به این خاطر است خدا سورهی یوسف علیه السلام را احسن القصص بیان میکند.
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عشق_الهی
📽چرا مرحوم #آیت_الله_بهجت اینقدر در #نماز گریه میکرد؟
🔊 مرحوم #آیت_الله_مصباح_یزدی
🔰 @p_eteghadi 🔰
هدایت شده از قاصدک
آهنگ های جدید امروز رو گوش دادی؟؟
میدونستی آهنگ های جدید رو زودتر از بقیه تو کانال ما میتونی پیدا کنی!!
🔥 #بانک_موزیک رو داشته باش حتما عاشق آهنگاش میشی🔥
⚠️هرچی موزیک خفن که رو کلیپ میذارن اینجا میتونی پیدا کنی⚠️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/110035352C70692cfa41
بیا تو #بانک_موزیک دیگه به خودت زحمت گشتن نده👆👆👇👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/110035352C70692cfa41
172.1K
⭕️ سوال
❓خواستم بدانم نسل پیامبر اکرم (ص) چه پسر چه دختر فقط از طرف دخترگرامی ایشان حضرت فاطمه علیها السلام می باشد؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔰 @p_eteghadi 🔰
وقتی نماز شب می خوانم....
🌺آیت الله حاج شیخ محمد حسن عالم نجف ابادی(ره)
🌙 #نماز_شب
🔰 @p_eteghadi 🔰
119.6K
⭕️ سوال
❓اگه شراب بتدریج حرام شده است...پس در زمان پیامبران قبلی مثل حضرت ادم یا حضرت نوح و ابراهیم...شراب حلال بوده؟
🔰 پاسخ
بسمالله الرحمن الرحیم
❓روایت داریم که شراب در همهی ادیان الهی، حرام بوده و هیچ زمانی حلال نبوده است.
در زمان اسلام هم، آنهایی که عرض کنم که کمی[متمایل به دین بودند] یا آنهایی که[کاملا]متدین بودند، آنهایی که هوای خودشان را داشتند، مثل پیغمبر، مثل امیرالمومنین... مثل اینها، یک لحظه هم لب به شراب نزدند.
💢 بله، بعضیها که عادت کرده بودند، #شراب میخوردند بعد هم مدام میگفتند که خدایا حکمش را برای ما و تکلیف را برای ما روشن کن، که آخرش مشخص شد... این، برای آن جامعه بود! آن قدم به قدم، گام به گام رفتن جلو، برای آن جامعه بود که اگر ناگهانی تحریم میشد، خیلیها زیر بار نمیرفتند و یا از دین برمیگشتند.
آن جامعه اقتضا میکرد که به تدریج و گام به گام، این مسأله حل بشود.
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔰 @p_eteghadi 🔰
#تلنگر
گفتم...
اگر در کربلا بودم،تا پای جان برای حسین (ع) تلاش میکردم
👈🏼گفت:
یک حسین (ع) زنده داریم
نامش مهدی (عج) است
تاحالا برایش چه کرده ای؟!🙂
#امام_زمان
#الهم_عجل_الولیک_الفرج
🔰 @p_eteghadi 🔰
🍀 #حدیث_نگاشت | مکارمُ الاخلاق
🔻 قالَ أمِیرُالمُؤمِنِینَ عَلَیهِالسَّلَامُ:
«لَوْ كُنَّا لاَ نَرْجُو جَنَّةً وَ لاَ نَخْشَى نَاراً وَ لاَ ثَوَاباً وَ لاَ عِقَاباً، لَكَانَ يَنْبَغِی لَنَا أَنْ نَطْلُبَ مَكَارِمَ الْأَخْلاَقِ؛ فَإِنَّهَا مِمَّا تَدُلُّ عَلَى سَبِيلِ النَّجَاحِ.»
✍️ امام علی علیهالسّلام میفرماید:
اگر ما به بهشتى هم اميد نداشته باشيم و از آتشى نترسيم و پاداش و كيفرى هم در ميان نباشد، باز هم سزاوار است كه براى كسب خصلتهاى والاى انسانى بكوشيم؛ چراكه اين ویژگیها، راههاى رستگارى را به ما نشان مىدهند.
‼️ رعایت ادب و اخلاق را به قانون زندگی خود تبدیل کنیم!
📚 مستدرک الوسائل، ج11، ص193.
🔰 @p_eteghadi 🔰
#سوال
زنی که در دنیا چندبار ازدواج کرده و تمام همسرانش هم اهل ایمان بودهاند، پس از مرگ و در بهشت با کدام یک از همسرانش زندگی خواهد کرد؟
آیا چند شوهری در بهشت وجود دارد؟
پاسخ
❇️امام باقر (علیهالسلام) فرمود: ام سلمه به رسول خدا (صلی الله علیه و آله) عرض كرد: پدر و مادرم فدایت! گاهی زنی در دنیا دو شوهر میكند و هر سه اهل بهشت میشوند. این زن از آنِ كدام یك خواهد شد؟
حضرت فرمود: هر كدام را كه در دنیا خوش اخلاق بودهاند و رفتار خانوادگی اش بهتر بود، اختیار میكند. ای ام سلمه! حُسن خلق، خیر دنیا و آخرت را جلب میكند.
📚 [مجلسی، محمدباقر، بحارالأنوار،ج 8، ص 119.]
🔰از امام صادق (علیهالسلام) سؤال شد: آیا زن و شوهر مؤمن كه وارد بهشت میشوند، با هم ازدواج میكنند؟
حضرت فرمود: خداوند عادل است. اگر مرد از زنش افضل باشد، اختیار با مرد است كه زنش را بپذیرد یا نه. اگر پذیرفت، یكی از زنانش میشود. اگر زن از شوهرش افضل باشد، اختیار با او است. اگر همسرش را پذیرفت. همان شوهرش میشود"
📚[مجلسی، محمدباقر، بحارالأنوار، ج 8، ص 105.]
✅اگرچه اهل بهشت هر آنچه در بهشت بخواهند برایشان آماده است [فصلّت، 31.] اما هرگز درخواستی به عنوان تعدّد زوجات ندارند و همانگونه که زنان پاک در دنیا، چشم به غیر از همسر خود ندارند، در بهشت هم که جای پاکان است، خواهان زوجهای متعدد برای خود نیستند.
قرآن مجید، در آیه های «فِیهِنَّ قَاصِرَات الطرْفِ لَمْ یَطمِثهُنَّ إِنسٌ قَبْلَهُمْ وَ لا جَانُّ (56) فَبِأَى ءَالاءِ رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ (57) كَأَنهُنَّ الْیَاقُوت وَ الْمَرْجَانُ» میفرماید: در باغ های بهشتی، زنانی هستند كه جز به همسرانشان عشق نمیورزند و هیچ انس و جن با آنها تماس نگرفته است.آنها یاقوت و مرجانند. [الرحمن: 55/ 56 ـ 58.]
✅ بنابراین همچنان که در این دنیا، زنان، نمیتوانند چند همسر داشته باشند، در بهشت نیز یک همسر دارند. آنان در ابتدا، مختار هستند که شخصی را به عنوان همسر انتخاب کنند؛ در ادامه، با عشق و علاقه و دلبستگی کامل با همان شخص زندگی میکنند.
🔰 @p_eteghadi 🔰
#تابلو_نوشته
#پرسش_کلید_دانایی
#اعتقادی
⭕️پرسش: آیا حیوانات هم روح دارند؟
🔰 @p_eteghadi 🔰