eitaa logo
پایگاه حضرت رقیه(س) دوزین
72 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
328 ویدیو
27 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ نام: حسن خمینی شغل: یادگار یادگار امام روزمه کاری: یادگار یادگار امام منبع درآمد: یادگار یادگار امام تخصص وسابقه: یادگار یادگار.. برنامه آینده: یادگاریادگار.. وضعیت فعلی: دریافت سالانه بیش از 70میلیارد بودجه برای پژوهشکده، موسسه نشر و آستان مقدس حضرت امام؛ دریغ از یک فعالیت مفید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥به احتمال زیاد روز چهارشنبه اول ماه مبارک رمضان است 🔹حجت الاسلام و المسلمین موحدنژاد عضو ستاد استهلال دفتر رهبر معظم انقلاب: از روز دوشنبه حدود ۱۰۰ گروه در مناطق مختلف کشور برای رصد هلال ماه مبارک رمضان اقدام می‌کنند. 🔹پیش بینی‌ها بر این است که هلال ماه در غروب دوشنبه قابل رویت نخواهد بود، بنابراین انتظار داریم همانطور که در تقویم آمده است روز سه شنبه سی ام شعبان و روز چهارشنبه اول ماه مبارک رمضان باشد.
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼 🔹پیامبر رحمت(ص): نماز، از آيين‌‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است و آن راه پيامبران است. براى نمازگزار، محبت فرشتگان، هدايت، ايمان، نور معرفت و بركت در روزى است ⏳امروز دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۴٠٠ ۲۹ شعبان ۱۴۴۲ ۱۲ آوریل ۲۰۲۱
💠 نتیجه احترام و انس با قرآن 🔻انسان هر چه زیادتر قرآن بخواند، اثرش را می‌بیند؛ به خصوص در ماه مبارک رمضان. البته قرائتی که همراه با انس و احترام به قرآن باشد، بسیار اثربخش است. وقتی قرآن کنار انسان است، انسان باید احساس کند از کلمه کلمه آن، نور تراوش می‌کند. یکی از راه های ورود به قرآن، قرائت کثیر و اُنس با قرآن همراه با تعظیم و احترام است. گاهی انسان ساکت است؛ ولی دلش قرآن می‌خواند. یک آیه در خواب برایش می‌خوانند و معانی بسیاری به او اِلقا می‌کنند که او را مشغول به آن معانی می‌کند... ‌ 🔺عارف کبیر استاد حاج شیخ جعفر ناصری
31.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙حلول ماه مبارک رمضان، بهار قرآن، ماه عبادت‌های عاشقانه نیایش‌های عارفانه و بندگی خالصانه بر شما بزرگواران مبارک.🌸 #
🔹 یکی از همراهان امام در نجف اظهار می کرد که امام خمینی (ره) در ماه رمضان هر روز قرآن می خواندند؛ یعنی در هر سه روز یک دوره قرآن می خواندند. برادران خوشحال بودند که توانسته اند دو دوره قرآن را در ماه رمضان بخوانند، ولی بعد فهمیدند که امام ده دوره قرآن را ختم کرده اند! ❗️ علاوه بر آن، هر سال چند روز قبل از ماه رمضان دستور می دادند که چند ختم قرآن برای افرادی که مد نظر مبارکشان بود قرائت شود. 
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آن روز که رحیم پور ازغدی گفت مذاکره بر سر هسته‌ای مانند بازی شطرنج با گوریل است مسخره کردند، گفتند شما کاسب تحریم هستید امروز، همان گوریل هم توی دهانشان زد هم روی میز کوبید و هم تاسیسات هسته‌ای نطنز را خراب کرد و آن‌ها هنوز بر سر میز مذاکره هستند
از امام صادق(علیه السلام) منقول است؛ که چون شب ماه مبارک رمضان درآید در هر شب هزار مرتبه سوره قدر را بخوان و چون شب بیست‌و‌سوم شود دل خود را محکم بدار و گوش‌های خود را بگشا از برای شنیدن عجائب از آنچه خواهی دید. به سندهای معتبر از آن حضرت منقولست که: اگر کسی در شب بیست‌و‌سوم ماه مبارک رمضان سوره قدر را هزار مرتبه بخواند چون صبح کند یقین او شدید و محکم شده باشد به اعتراف نمودن به چیزی که مخصوص ما است از غرائب فضایل و نیست این مگر بسبب چیزی که در خواب مشاهده نماید. 📚 هزار و یک نکته علامه حسن‌زاده آملی
📚 باقی ماندن رنگ نجاست بعد از تطهیر 💠 سؤال: زمانی که لباسهای خونی را می شوییم، بعد از آب کشی جای لکه های خون دیده می شود، حکم آن چیست؟ ✅ جواب: اگر جرم و جسم خون از بین رفته و فقط رنگ آن باقی مانده باشد، پاک است.
14000124_40575_192k.mp3
5.15M
🔊 کلیپ صوتی | پیامی دارم 🔻حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: شهیدان پیام دارند برای ما، این پیام در قرآن نقل شده است؛ ما در حوادث روزمرّه‌ی زندگی، سرگرمی‌های گوناگون ضروری و غیر ضروری‌ای که ما را احاطه کرده و همین ‌طور جاذبه‌های مختلفی که [ما را] به اینجا و آنجا میکشاند، احتیاج داریم که پیام شهیدان را بشنویم.