📝 آیتالله حسینی همدانی در سی و ششمین خطبه مکتوب جمعه:
🔰 این از مسلمات است که سیاستهای آمریکا در مورد ایران تغییر نخواهد کرد و تلاش آنها مهار ایران و از کار انداختن جبهه مقاومت اسلامی است/عدهای از مسئولین نمیخواهند باور کنند که در شرائط جنگ اقتصادی هستیم.
🔸نکتهای راجع به انتخابات ریاست جمهورى آمریکا که خود را در قله دموکراسی میبینند و به دیگر کشورها هم دیکته میکنند که مثل آنان باشند عرض کنم.
🔹مردمسالاری که مردمش فقط میتوانند یک نفر از افراد دو حزب را انتخاب کنند. این روزها بهخوبی چهره واقعی لیبرال دموکراسی نمایان است و هر چه تلاش میکردیم به این خوبی نمیتوانستیم ترسیم کنیم.
🔸انتخاباتی که مردم از نتیجه آن به خاطر بروز جنگ داخلی احتمالی وحشت دارند. میدانید که برای برگزاری انتخابات پیچیده آمریکا بیش از یک سال باید فعالیت شود و درنهایت هم رای مردم با آراء الکترال کالج کنار گذاشته میشود.
🔹یعنى اگر کاندیدایى راى بیشترى بیاورد اما اکثریت گزینشگران ایالتها به رقیب او راى بدهند، برندهی آراى مردمى، بازنده نهایى خواهد بود. و اگر براثر اختلاف کاندیداها شکایتی تنظیم شود، دادگاه عالی آمریکا کاری با رد و صحت انتخابات نداشته و فرد منتخب را انتخاب میکند.
🔸حالا هرکدام از این دو نفر رای بیاورند در مسیر قهقرائی که آمریکا طی میکند فرقی نمیکند البته اگر رئیسجمهور فعلی دوباره رای بیاورد سرعت افول و فروپاشی سیاسی آمریکا در جهان بیشتر خواهد شد و بهتبع او رژیم غاصب و دولتهای عربی وابسته بهسرعت مضمحل میشوند.
🔹همین امروز روی جلد مجله تایمز پرچمی از آمریکا را که پارهپاره است به تصویر کشیده شده که پیام دارد. البته پیام اصلی که افول آمریکاست را مردم آمریکا با آتش زدن پرچم کشورشان اعلام میکنند.
🔸آنوقت در داخل کشور متأسفانه عدهای با شیطنت القاء میکنند که ترامپ از آمریکا جداست و آنقدر ذهن جامعه را درگیر میکنند که همه دنبال نتیجه باشند و در گوشه صفحه تلویزیون نتیجه آراء را درج میکنند.
🔹این خیال خامی است که عدهای در داخل ایران تصور میکنند اگر فلان کس پیروز شود گشایشی در امور به وجود خواهد آمد این از مسلمات است که سیاستهای آمریکا در مورد ایران تغییر نخواهد کرد و تلاش آنها مهار ایران و از کار انداختن جبهه مقاومت اسلامی است.
🔸هرکدام که بشوند تحریمهای ظالمانه برداشته و یا کم نخواهد شد و از طرف دیگر چون اروپا هم بدون اجازه آمریکا آب نمیخورد مناسباتش با ایران تغییر فاحشی نخواهد کرد عدهای از مسئولین نمیخواهند باور کنند که در شرائط جنگ اقتصادی هستیم.
🔹البته سیاستمداران پشت پرده به رئیسجمهور منتخبشان ارشاد خواهند کرد تا تصمیمات اصلی را تا نتیجه انتخابات آینده ایران به تأخیر بیاندازند و بعد تصمیمات جدیتر را بگیرند. هر دو شیطان هستند و فرقی نمیکنند یکی ابلیس و دیگری وسواس الخناس است.
🔸بنابراین مسئولین باید فرصت را غنیمت بشمارند و بدون پرداختن به امور بیثمری مثل پیروز میدان انتخابات آمریکا، و با استفاده از ظرفیتها و توانائیهای داخلی مشکلات مردم را علاج کنند. همه این روزها شاهد هستید درست درزمانی که عدهای در داخل کشور دنبال مسائل حاشیهای انتخابات آمریکا هستند فرزندان مؤمن، غیور و انقلابی ایران اسلامی در مسیر اقتدار ایران باقدرت و توان خود در راستای تحقق بیان فرمانده کل قوا که فرمودند: دوران بزن درو تمامشده و دشمن اگر یکی بزند ده تا خواهد خورد.
🔹در آستانه سال گشت شهادت علمدار اقتدار موشکی ایران سردار حسن طهرانی مقدم از فنآوری جدیدی پردهبرداری کردند که قدرت بازدارندگی و دفاعی ایران را چند برابر میکند. موشک بالستیکی که بهصورت رگبار شلیک میکند و فرصت نفس کشیدن دشمن را قطع میکند.
🔸این توانائی و دهها مورد دیگر در دل بیش از چهل سال تحریم صنعت دفاعی و تسلیحاتی که آمریکا و اروپا برای ایران رقمزدهاند محقق شده است. آفرین بر عزم و تلاشتان خدای منان پاداشی مضاعف به شما پاسداران دلیر عنایت کند.
🔹روز ۲۱ آبان سالگشت شهادت شهدای خودکفائی به پرچمداری دانشمند باتقوا حاج حسن طهرانی مقدم، مخلصِ بی ادعائی که در سن بیستسالگی توپخانه سپاه را راهاندازی کرد را گرامی میداریم.
🔸لازم است در اینجا دوتا تشکر و قدردانی دیگر داشته باشم. یکی از عزیزانی که عملیات سایبری انجام دادند و سیستم برق سرزمینهای اشغالی را از کار انداختند و مناطق مختلف و گستردهای را در خاموشی فروبردند که در نوع خودش بینظیر بود و پیامهای روشنی برای رژیم منحوس داشت.
🔹و دیگری تقدیر و تشکر کنم از مجاهدت خاموش عزیزانمان در اطلاعات سپاه که جانبرکف در مسیر امنیت و آرامش کشور اقدام میکنند و اخیراً با دستگیری عنصر فعال و مؤثر در گروهک تروریستی و تجزیهطلب وهابی خوزستان شبکه جاسوسی و رسانهای دشمن را متحیر کردند.
ادامه؛
🔰یکی از مهمترین شاخصها در انتخابات شورای شهر، مسئله سلامت اقتصادی است
🔹نکته استانی: باید خود را آماده کنیم که در آینده چه کسانی را برای شورای اسلامی شهر انتخاب میکنیم. انشاءالله بهمرور شاخص هائی را عرض خواهم کرد.
🔸همه مردم با آسیب هائی که در طول سالیان به شهر و استان به خاطر ناکارآمدی بعض افراد بوجود آمده توجه دارید نباید بگذارید اشتباهات تکرار شود و خرابی روی خرابی بیاید باید جلوی فساد را گرفت. یکی از مهمترین شاخصها که از همین الآن که افراد در حال فعالیت هستند برای معرفی خودشان باید به آن توجه کرد، مساله سلامت اقتصادی است.
🔹بگردید افرادی را که علاوه بر تخصص لازم از سلامت اقتصادی برخوردار هستند اهل باندبازی و رشوه و اسراف و اشرافی گری و امثال اینها نیستند را شناسائی کنید و بخواهید کاندیدا شوند. میبینید که گاهی یک انسانی که ناسالم است و از طهارت لازم برخوردار نیست و در دستگاهی قرار میگیرد چه مفاسدی به وجود میآورد.
🔸دستورات رهبر معظم انقلاب درباره اصناف و کنترلگرانی و ورود بسیج به نظارت و کمک به مهار قیمتها را بهسرعت عملیاتی کنید.
@paidarialborz
🚨 گزینه جبهه پایداری برای ریاست جمهوری چه کسی است؟🚨
🔰فعلاً هيچكس گزينه ۱۴۰۰ ما نيست؛ شايد نامزد جديد داشته باشيم/ روابطمان در مجلس با قاليباف دوستانه است
🔹دبیر کل جبهه پایداری: اميدواريم نيروهايي به صحنه بيايند كه دستمان براي انتخاب باز باشد. پايداري هيچوقت با كسي قبل از مشخص شدن گزينهها نميبندند بايد ببينيم چه كساني كانديدا هستند و چه برنامه واقعي و عملياتي براي اداره كشور دارند. ميخواهيم در انتخاب گزينه مد نظر حريت خود را حفظ كنيم. نميتوانيم از الان بگوييم قطعا فلاني گزينه نهايي ما است؛ خب پس اگر شخصي با عملكرد بهتر و برنامه كارامدتري وارد صحنه شد چه كار كنيم؟ پس بايد فعلا منتظر بمانيم.
🔹بايد بدانيم كه ما براي رياستجمهوري، امام جماعت نميخواهيم كه فقط ويژگيهاي امام جماعت از جمله عادل بودن و خوب بودن را براي او در نظر داشته باشيم رئيسجمهور علاوه بر اينكه بايد عادل باشد، بايد براي مديريت كشور هم توانمندي لازم را داشته باشد.
💠 اخبار بیشتر، پایداری البرز👇
https://eitaa.com/joinchat/1846804483C767b7ca0f3
🖼 منتظر فرصتیم
روحانی: هیچکس حق فرصتسوزی ندارد. هر جا ببینیم شرایط برای لغو تحریم و تعامل آماده است اقدامات خود را انجام خواهیم داد.
@paidarialborz
جبهه پایداری استان البرز 🇮🇷
🖼 منتظر فرصتیم روحانی: هیچکس حق فرصتسوزی ندارد. هر جا ببینیم شرایط برای لغو تحریم و تعامل آماده ا
✍ پایداری البرز؛
حضرت آقا فرمودند هیچ مذاکره ای با آمریکا نخواهیم داشت
ظاهرا آقای روحانی فراموش کرده که دوره مذاکره با کدخدا سپری شده 🤔
@paidarialborz
▪️ «اقلام خوراکی مرداد۹۶ تا آبان۹۹»
🔻بررسی افزایش سرسام آور قیمت کالاهای اساسی از مرداد ماه 96 تا به امروز، نشان از عدم پیگیری جدی مسئولین اجرایی در رابطه با وضعیت معیشتی مردم است که در صورت افزایش نظارت بر بازار این قیمت ها تا حد زیادی قابل کنترل خواهد بود.
@paidarialborz
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایشان یک مدیر ذاتی بود...
از ایشان چیزی نخواستیم که به آن دست پیدا نکنیم...
(مقام معظم رهبری)
#خط_مقدم
متقن ترین کتاب در زمینه تشکیل یگان موشکی در ایران با محوریت زندگی شهید سرافزار #حسن_تهرانی_مقدم
این کتاب حاصل 9سال تلاش خستگی ناپذیر و مصاحبه های فراوان و دقیق شدن در ریزترین مسائل و رفتارهای مدیریتی یگان موشکی ایران است.
کتاب برگزیده خط مقدم را با #امضاء #همسر_شهید و #نویسنده_کتاب تهیه کنید
هدیه ما به شما: تخفیف ویژه + دفترچه یادداشت شهدا + عکس کارتی شهدا + نشانه کتاب
#ارسال_رایگان( برای خرید بیش از 1جلد)
✍️ به قلم #فائضه_غفارحدادی
📚 به همت ِانتشارات شهید کاظمی
🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼
🌎تهیه کتاب با 5️⃣1️⃣ درصد تخفیف ◀️ https://b2n.ir/142464
📲 ارسال "خط مقدم" به ◀️ 3000141441
📞 مرکز پخش ◀️ 02537840844
🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂
@paidarialborz
این کارنامه اقتصادی
افتخار دارد، آقای روحانی؟!
کیهان/
♦️آقای روحانی در اظهارنظری عجیب که به پالسی غلط برای مذاکره با آمریکا تعبیر شد، گفت: «ملت ایران ثمره مذاکره با دنیا را در سال ۹۵ و ۹۶ دیدند. شرایط ما در این دو سال در بهترین شرایط ۴۰ سال اخیر بود. تورم ما یکرقمی بود. بالاترین رشد اقتصادی جهان را داشتیم».
🔹اولا فعلا بر سر سرنوشت انتخابات آمریکا، میان بایدن و ترامپ دعوای جدی در جریان است، و اگر آمریکا از این دعوا جان به در ببرد، تازه دو ماه و نیم دیگر شاهد تشکیل دولت جدید خواهد بود و در واقع دولت جدید - در صورتی که مشکلی پیش نیاید- تا پایان سال ما، گرفتار تشکیل و ترکیببندی خود خواهد بود. بماند که تکلیف دولت جدید ایران هم در انتخابات خردادماه معلوم میشود. با وضعیت آمریکا، اصلا مسئله جو بایدن و تیمش، مذاکره با ایران نیست؛ چنان که برخی دولتمردان به مبتذلترین شکل ممکن القا میکنند.
♦️باید توجه داشت که مذاکره با رژیم عهدشکن آمریکا (با دو صورت اوبامایی و ترامپی) ذاتا بیهوده و منتفی است؛ اما به فرض محال حتی اگر بنای بر مذاکره هم بود، نوع فاکتور درست کردن شخص آقای روحانی برای آمریکاییها هم در نوع خود، قابل تأمل و تأسفبار است. حرف اخیر ایشان در واقع، آمریکای بدهکار را طلبکار میکند؛ چرا که بهبود ادعایی رشد اقتصادی را هم صراحتا، به مذاکره با آمریکا نسبت میدهد!
🔹اما از بُعد اقتصادی، روشن نیست که آقای روحانی پُز چه چیزی را میدهد! هفت سال مدیریت ایشان، انباشته از بیثباتی اقتصادی و تشدید رکود و تورم بوده است. سیاست تعلیق و انتظاری که او به اقتصاد تحمیل کرد، ابتدا در قالب «رکود عمیق» خودنمایی کرد؛ چنانکه چهار وزیر در اقدامی بیسابقه، در میانه سال 94، نامهای هشدارآمیز به او نوشتند و درباره رکود و تعطیلی اقتصاد هشدار دادند.
♦️پس از اجرای برجام، آمریکا به مدت کوتاهی، اجازه تنظیم چند قرارداد (خرید هواپیما، پژو و توتال) و همچنین فروش نفت بیشتر بهطور موقت را داد؛ در حالی که همزمان بر خریداران نفت فشار میآورد تا در فواصل سه تا شش ماهه، خرید نفت ایران را کاهش دهند. دولت اوباما همزمان سرمایهگذاران را تهدید به تحریم میکرد.
🔹افزایش فروش موقت نفت، موجب افزایش درآمد شد و بنابراین در محاسبات خام رشد اقتصادی به چشم آمد؛ اما این رشد به تعبیر کارشناسان حامی دولت (مومنی، راغفر و...) «رشد بیکیفیت و بیخاصیت» بود که اقتصاد ما را معتادتر و بیرمقتر میکرد و اتفاقا تأثیر ویرانگر بر تولید داشت که در معرض واردات بیرویه قرار گرفته بود.
♦️این مجال موقت چرا داده شد؟ یکی برای اثرگذاری بر انتخابات مجلس و ریاستجمهوری در بهمن 94 و خرداد 96، و دیگری برای شرطیسازی و فریب ایران، در جهت احساس نیاز بیشتر و اجبار به نشستن پای میز مذاکره. در این مدت، کلا سه فروند هواپیما به ایران فروخته شد، تا بر انتخابات مجلس اثر بگذارد. هدف، صرفا شیرینی آدامسی بود.
🔹سال 96 اتفاقا یکی از تلخترین سالها به لحاظ مدیریت اقتصادی است. دو سه ماهه اول سال، با شیرین کردن کام برخی گروهها مثل معلمان و بازنشستگان و... گذشت تا انتخابات؛ اما پس از آن، واقعیت مدیریت دولت در قالب اعتراضات معیشتی پدیدار شد، چنانکه تابستان، شاهد تعطیلی برخی کارخانهها و اعتراضات کارگری بودیم و سپس فتنه دیماه 96.
♦️اقای روحانی درباره تورم یکرقمی موقت درست میگوید؛ اما نمیگوید که در چند سال اول، تورم را به قیمت تحمیل رکود اقتصادی شدید، زمین خوردن تولید، تعطیلی کارخانهها و اخراج کارگران، تکرقمی کرد!
اینجا هم کارشناسان - حتی حامی دولت- میگویند تحمل تورم، بر رکود ترجیح دارد؛ چرا که رکود به معنی زمینگیر شدن و تعطیلی اقتصاد و بیکاری است و طبعا بهدنبال خود، موج تورمی بزرگتری هم میآورد.
🔹این واقعیت گزنده را بهویژه در سه سال اخیر شاهد هستیم. در واقع، برآیند هفت سال - سوء- مدیریت آقای روحانی، کلکسیونی از رکوردهای «تورم (بعضا بیش از صددرصد در یک سال!)، رکود بیسابقه، افزایش ضریب جینی، متوسط رشد اقتصادی منفی، سختی کسبوکار، بیکاری، و نقدینگی» است.
♦️نکته بسیار مهم: از نگاه اغلب کارشناسان، علت نود درصد این بههم ریختگیهای اقتصادی فعلی، سوءمدیریت است و نه تحریم یا عدم مذاکره. بلکه نتایج مذاکره پُرخطا هم، در تشدید این وضعیت اثر جدی داشته است.
🔹رکود تحمیلی به بخشهای مسکن و برخی پیشرانهای مهم، نابسامانی بازار گوشت و گوجه و مرغ و تخممرغ و روغن و پوشک، و هفتهها معطل ماندن یا دپو شدن کالاها در برخی بنادر و گمرکات یا در انبارهای محتکران، اسناد متواتر بر این ادعاست.
@paidarialborz
🔰روزنامه شرق از چه چيزی ناراحت است؟
😳 نمایندگان مجلسِ عضو جبهه پایداری پرونده سازی می کنند؟؟!!!
🔻جبهه پایداری انقلاب اسلامی در رابطه با گزارش روزنامه شرق كه در تاريخ ۱۹ آبان ۹۹ منتشر شده است، با ارسال جوابيهای به دفتر روزنامه به دفاع از رويكرد جبهه پايداری در مجلس پرداخته است.
بیشتر بدانید
👇👇👇
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/1846804483C767b7ca0f3
جبهه پایداری استان البرز 🇮🇷
🔰روزنامه شرق از چه چيزی ناراحت است؟ 😳 نمایندگان مجلسِ عضو جبهه پایداری پرونده سازی می کنند؟؟!!! 🔻
🔰روزنامه شرق از چه چيزی ناراحت است؟
🔹جبهه پایداری انقلاب اسلامی در رابطه با گزارش روزنامه شرق كه در تاريخ ۱۹ آبان ۹۹ منتشر شده است، با ارسال جوابيهای به دفتر روزنامه به دفاع از رويكرد جبهه پايداری در مجلس پرداخته است.
🔹مطلب نگاشتهشده، در حالي اقدامات نمايندگان مجلس عضو جبهه پايداری، كه در مبارزه با «ويژهخواری» و افشای «فساد» جريان نزديک به دولت انجام شده است را با عصبانيت، «پروندهسازي» تعبير ميكند كه امروز خواست عموم مردم، تقابل با جريانی است كه ضمن سوءاستفاده از وضعيت تحريم و با گروگانگرفتن معيشت مردم، با بهكارگيري رانتهاي اقتصادی، به دنبال افزايش سود خود هستند. بخش ديگر تقابل نمايندگان عضو جبهه پايداری تقابل با استخدام نورچشميهای ستادهای انتخاباتی دولت در مناصب دولتی بود مردم اكنون سؤال ميپرسند چرا در شرايطي كه به دليل ناكارآمدی دولت، امكان اشتغال، حتي براي نخبگان كشور هم فراهم نيست، عدهاي صرفا بهدليل فعاليت سياسي در ستادهای انتخاباتی رئيسجمهور، به مناصب بالاي مديريتي ميرسند؟ حال اين سؤال از تحريريه روزنامه «شرق» مطرح ميشود كه چرا از افشاي «ويژهخواری» و مبارزه با «فساد» كه خواست عموم مردم ايران است، به عنوان «پروندهسازی» تعبير ميكند؟
🔹نمايندگان مجلس عضو جبهه پايداري انقلاب اسلامي، از آغاز انتخاب توسط مردم و متعاقبا حضور در مجلس يازدهم، ضمن مشاركت فعال در بررسي كليه طرحها و لوايحي كه در مجلس شوراي اسلامي مطرح ميشود، همواره در جريان طراحي و بهتصويبرساندن طرحهاي ايجابي كه مستقيما منجر به كاهش يا حل كامل مشكلات فعلي كشور شود، به صورت جدي نقشآفريني كردهاند. تصويب طرحهايي همچون طرح «ماليات بر خانههاي خالي» كه سالها پشت ايستگاه بهارستان مانده بود، با مشاركت جدي نمايندگان مجلس عضو جبهه پايداري صورت پذيرفت.
🔹متن کامل جوابیه در پایگاه اطلاع رسانی جبهه پایداری انقلاب اسلامی منتشر شد
https://b2n.ir/841869
🇮🇷 @paidarialborz
📝 آیتالله حسینی همدانی در سی و هفتمین خطبه مکتوب جمعه:
🔰لزوم تلاش مضاعف مسئولین جامعه نسبت به برطرف کردن نیازهای مطالعاتی
🔹از سال ۱۳۷۲ به صورت نمادین ۲۴ آبان ماه، به نام روز کتاب و کتاب خوانی نام گذاری شد. بعد با هفته کتاب و کتابخوانی تکمیل تر شد. لذا از ۲۴ تا۳۰ آبان ماه، هفته کتاب و کتابخوانی است.
🔸 مکرر عرض شد در فرهنگ اسلامی ما به کتاب و کتابخوانی اهمیت فراوان داده شده و متاسفانه کتابخوان و مانوس با کتاب خیلی کمتر از آن چیزی است که توقع می رود به طوری که علمدار کتابخوانی یعنی رهبر معظم انقلاب بسیار دردمندانه از بی اهتمامی مردم و به خصوص جوانان شکوه می کنند.
🔹در بیانی فرمودند: با تلخی باید اعتراف کنیم که رواج کتاب وروحیه کتابخوانی در میان ملت عزیز ما که خود یکی از مشعل داران فرهنگ و کتاب و معرفت، پس ازظهور اسلام هستند، بسی کمتر ازآن چیزی است که انتظار می رود. و از اینکه مردم اهتمام به کتاب نداشته باشند را خسارت نامیدند: برای یک ملت خسارتی بزرگ است که افراد آن با کتاب سر وکار نداشته باشند.
🔸و برای تشویق بیشتر و انگیزه دادن به افراد بی توجه فرمودند: امروز کتابخوانی و علم آموزی؛ نه تنها یک وظیفه ملی، که یک واجب دینی است. باید در مسیر تشویق افراد به کتاب و کتابخوانی بیشتر از این کار کرد. فضاهای متفاوت ایجاد کرد، دسترسی و تهیه کتاب را آسان کرد، کتاب های الکترونیکی را توسعه داد. از روش های نوین استفاده بیشتری کرد. موضوعات کتاب های گویا را بیشتر کرد. مکرر در این سالها به مسئولین مربوطه و مسئولین شهری و استانی عرض کردیم نمادهای تشویق کننده به کتاب و کتابخوانی را در شهر و محله ایجاد کنید. هم زیباست و هم تشویق.
🔹در جائی جمله ای از یکی از صاحب نظران نوشته بود: دو چیز در سراسر جامعه باید رایگان شود. نان و کتاب. خیلی ظریف به دو نیاز مهم انسان اشاره کرده بود. به آن چیزی که جسم را سالم نگه داشته، قوام می بخشد و به آنچه روح را سالم نگه می دارد. یعنی مسئولین جامعه نسبت به برطرف کردن نیازهای اصلی جسم و جان که به صورت نمادین به نان و کتاب اشاره شده مسئولیت دارند و باید در این باره تلاش مضاعف داشته باشند.
🔸تعبیری هم رهبر معظم انقلاب دارند که با اینجا مناسبت دارد، فرمودند: دین و دنیای بشر وجسم و جان انسان، به برکت کتاب تامین و تغذیه می شود و فرایند کمال بشری به وسیله کتاب تحقق می یابد. سرانه مطالعه بعض کشورها ده جلد کتاب در سال است اما در ایران را نگویم بهتر است. خانواده ها به این مسئله بیشتر دقت داشته باشند و از کودکی تشویق لازم را داشته باشند.
📑 مشاهده مشروح خطبه در سایت :
🌐http://emamjomekaraj.ir/?p=31643
@paidarialborz