📅#مناسبت_روز | قيام خونين مسجد گوهرشاد مشهد عليه كشف حجاب (۱۳۱۴ ش)
🔹پس از آن كه زمزمه شوم نقشه ننگين رضاخاني جهت به تاراج دادن ارزشهاي ديني در قالب كشف حجاب به مردم رسيد اعتراضات سراسري، كشور را فرا گرفت. در اين ميان يكي از علماي مشهد در شوراي مجتهدان شهر، به عنوان نماينده معرفي شد تا با رضاخان مذاكره كند ولي به محض رسيدن به تهران، به دستور رضاخان بازداشت و در ري ممنوعالملاقات گرديد.
🔺مردم كه در مسجد گوهرشاد مشهد به اين امر اعتراض داشتند، با سخنراني وعاظ، شوري چند برابر يافته و خواهان مراجعت آن عالم شدند. در ادامه اعتراضات، در روز شنبه ۲۱ تيرماه ۱۳۱۴ در مسجد گوهرشاد، شعارهاي ضد سلطنت و ضد حجاب زدايي داده شد و مسجد، يكپارچه سرود مقاومت سر ميداد. قواي دولتي كه مقاومت مردم را ديدند به دستور رضاخان به اجتماع آنان يورش برده و در كشتاري خونين و وحشيانه بين 2 تا 5 هزار نفر را كشتند. كاميونهاي بسياري، اجساد مبارزين را كه جز سلاح ايمان و شهادت، سلاح ديگري نداشتند جابهجا كردند.
🔹به گفته شاهدان عيني، ماموران دولتي، شهدا و زخميها را به وسيله ۵۶ كاميون منتقل كرده و در خندقهايي كه در اطراف مشهد پيشبيني شده بود دفن نمودند. بدين ترتيب، اين فاجعه هولناك پايان يافت ولي ياد حماسه خونين اين نهضت اسلامي و برخاسته از باورهاي ارزشي مردم، براي هميشه درتاريخ مبارزات اسلامي ملت ما باقي ماند. برخي، اين حادثه را در ۳۱ مرداد ذكر كردند.
@paidarialborz
پس از مدیریت فوق العاده اپیدمی کرونا و جانفشانی کادر درمانی
برخی مسئولین اجرایی با تصمیاتی عجیب ! شیرینی این پیروزی عظیم را به کام مردم تلخ کردند
حالا هر روز معادل یک هواپیمای اوکراینی تلفات داریم
آیا شجاعت این را دارند که بیایند و بگویند گردن ما از مو باریک تر؟
#حاجی_زاده
#هوایی
" علی اکبر رائفی پور "
@paidarialborz
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خونخوارترین ایرانی را بهتر بشناسید
@paidarialborz
🔴بشوره ببره❗️
#طنز_تلخ
🔥خبر اصلی: پنجشنبه توافقنامه نظامی امنیتی با محوریت سامانه های پدافندی (دقیقا بعد از حادثه نطنز) بین ایران و سوریه امضا شد
▫️سران اسرائیل: چه خبر وحشتناکی؛ بمب خبری سفارش بدید؛ بشوره ببره!
▫️تحریریه BBC پنجشنبه شب: خبر یه حمله هوایی الکی به گرمدره + یه مصاحبه با شهرداری که پارسال فوت شده+ عکس آرشیوی+ شاهد عینی همیشه در صحنه را منتشر می کنیم؟!
▫️دولت: ما صبح جمعه مسائل را متوجه می شویم!
▫️تحریری صدا و سیما پنجشنبه شب:(به جای واکنش فوری به نقل از منابع نظامی و اعزام خبرنگار به محل): به نقل از فضای مجازی، خبر انفجار را منتشر می کنیم!!؟
▫️جلسه نیروهای مسلح: (به جای واکنش رسانه ای حرفه ای و سریع) بررسی شد خبر کاملا دروغ است؛ سر فرصت مناسب با طی سلسله مراتب، به صدا و سیما اعلام کنید!!
🔻پ.ن۱: آقای رئیسی: ترک فعل جرم است.
🔻پ.ن۲: آیا رها کردن مردم در بمباران خبری دشمن و کندی در اطلاع رسانی صحیح، ترک فعل نیست؟
🔻پ.ن۳: پدافند حقیقی کشور واقعا قوی است ولی پدافند مجازی در مقابله حملات رسانهای دشمن خیلی ضعیف تر از آن است.
✍#حمیدرضا_ابراهیمی
@paidarialborz
گویا جناب #تاجگردون در صفحهی اینستاگرامش عکسی منتشر کرده و مدعی شده است که آن را یکی از نمایندگان مجلس برایش ارسال کرده و ضمنِ عذرخواهی از او (بابت رد اعتبارنامهاش)، اقرار کرده است که بخاطر فشار افکار عمومی مجبور شده که ابتدا با مداد، رای بدهد و سپس با خودکار آن را اصلاح و با رد اعتبارنامهی او مخالفت کند؛ هرچند باید احتمال داد که این موضوع میتواند صرفا یک ترفند از سوی جناب تاجگردون برای کسب اعتبار، ایجاد تفرقه بین نمایندگان و حتی ایجاد حس بدبینی نزد افکار عمومی نسبت به نمایندگان باشد اما در صورت واقعیت بنظر میرسد باید فکری برای برخی رودربایستیها در صورت اجرای سیاست #شفافیت_حداکثری کرد وگرنه ترس از "تبعات رای" و "فشار افکار عمومی" میتواند باعث اینگونه دوروییها (لااقل در کوتاه مدت و پیش از ایجاد فرهنگِ پذیرشِ رای یک نماینده از سوی افکار عمومی) شود!
➕ البته باید توجه داشت که سیاست شفافیت حداکثری در دراز مدت میتواند باعث شود که یک نماینده اولا برای اقناع افکار عمومی تلاش کند و درثانی شاید از ترس همان فشار افکار عمومی، برخی رودربایستیها را در زمان رای دادنهایش کنار بگذارد!
#مهدی_قاسم_زاده
@paidarialborz
با «بیحجاب» مبارزه کنیم یا با «بیحجابی»؟
🔻 یکی از بندگان خدا نوشته بود: «چرا با بیحجابها مبارزه نمیکنید؟ چرا علیه آنان جهاد نمیکنید؟ و ...)
▪️ از ایشان پرسیدم: با «بیحجاب»ها یا با «بیحجابی»؟
🔻 پاسخ داد: با «بیحجاب»ها.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
غرض آنکه
این بندهی خدا و امثال ایشان اگر - خدایی ناکرده - طبیب میبودند و مریضی به آنان مراجعه میکرد، بعید نبود که به جای مبارزه با «بیماری»، با خودِ «بیمار» مبارزه و علیه او مجدّانه جهاد میکردند!
💥 بنابر مبانی انسانشناسی استراتژیک (مؤلف: أمیرالمؤمنین علیه الصلاة و السلام)، اساسا در کشور ما قاطبهی خانمها و آقایان بدحجاب، مبتلا به بیماری هستند، نه آنکه خودِ این افراد انسانهای بد و پلیدی باشند (لزوم تفکیک عمق افراد از سطح آنان). خیر! به هیچ روی اینگونه نیست. مشکل بدحجابی در کشور ما اساسا مشکلی عمیق محسوب نمیشود. این را همه بدانند.
مبارزهی با این «بیماری» نیز همانند عمل جراحی دارای ظرافتهای مخصوصی است. نهی از منکر هم واجب است و لازم. نعوذبالله سخن معارضی نداریم، اما روشهای نهی از منکرِ مذکور قابل و شایستهی بحث است. بگذریم.
🔲 این بیماری و مشکل در کشور ما، بسیار بیش از آنکه معلول مسائل و شبهات «فکری» باشد، معلول مسائل «قلبی» و انگیزشی است. پس اشتباه است اگر تصور کنیم با نوشتن مقاله در اثبات لزوم حجاب و رفع شبهات آن میتوان افراد بیحجاب را باحجاب کرد. خیر! در اکثریت قریب به اتفاق موارد اینگونه نیست. حال انواع روشهای قلبی و انگیزشی برای درمان این بیماری چیست، خود موضوع یادداشت دیگری است، اما فیالحال میتوان با قاطعیت گفت که «دلسوزی»، «ملایمت» و «خیرخواهیِ» واقعی مبنای مهمی است برای تولید انگیزه در یک فرد بدحجاب/بیحجاب. باز هم بگذریم.
⭕️ لیبرالها البته خوشحال نشوند! گاهی راه مبارزه با یک بیماری، «تنبیه نمودن» فرد بیمار است؛ یعنی گاهی تنبیه بیمار، خود خدمتی است در راستای معالجهی بیمار؛ همانند آن شخصی که ماری را بلعیده بود و فردی به وسیلهی چوب شدیدا او را کتک میزد تا مار را قی کند و پس دهد.
💬 کوتاه سخن آنکه
چه بسا انسانی خوب باشد (عمق) اما اعمال وی پلید باشد (سطح)، و چه بسا انسانی پلید باشد (عمق) اما اعمال او خوب باشد (سطح).
🌻 نهج البلاغه: إن الله یحب العبد و یبغض عمله و یحب العمل و یبغض بدنه
@paidarialborz
از توسعه نظام هایپرمارکتینگ بپرهیزیم و اشتباه چین را تکرار نکنیم
حجت الاسلام خسین مهدی زاده:
دولت چین در دو دهه گذشته، دستفروشهای چینی را مجبور کرد که بساط خود را از خیابانها جمع کنند تا هم شهرهای بزرگ این کشور تصویری تمیزی داشته باشند، هم سطح امنیت غذایی و بهداشت بالا رود و هم تجارت قانونمند شود
اما حالا که اقتصاد چین، دچار رکود شده، رهبران این کشور تصمیم گرفتهاند که نه تنها مغازهداری خرد را رواج دهند بلکه دوباره به دستفروشها، کافیشاپهای سیار و ماشینی و انواع خردهفروشیها اجازه کار دهند
لی کقیانگ نخست وزیر این کشور گفته است که «کارآفرینی خیابانی حیاتیتر از کسبوکارهای بزرگتر و لوکستر برای چین است».
بسیاری از تحلیلگران اقتصادی معتقدند که تصمیم جدید دولت چین مبنی بر اجازه فعالیت دوباره به دستفروشها منطقی است، چون پاندمی کرونا بیش از همه به افراد کمدرآمد و کسبوکارهای کوچک آسیب زده است
این همان چیزی است که ایران ما تا چند سال پیش از موهبت کامل آن برخوردار بود
نظام توزیع و فروشی که از گذشتگان ما به ارث رسیده بود، ریشه در آموزههای دینی ما مبتنی بر قناعت و مذمت طمع داشت اما متاسفانه شهرداریها، وزارت اقتصاد و چند نهاد مالی دیگر با دخالت سرمایهدارهای پول پرست به این سیستم بومی پخش و مصرف ایرانی لطمات جدیای را وارد کردند
حالا که کورونا در جهان فراگیر شده و اقتصادها را یکی پس از دیگری تخریب میکند، به اهمیت این نوع از سیستم فروش بیشتر پی میبریم
باید بدانیم که حفظ سوپرمارکتهای خرده فروش هم برای اقتصاد محلی ایران از منظر پدافند غیرعامل ضروری است، هم برای مبارزه با سرمایهداری افسار گسیختهای که رواج پیدا کرده است و هم برای کارآفرینیهای خُرد که امروز مشکل چینیها در رفع رکود شده
هایپرمارکتها با از میان بردن سوپریها در کشور باعث میشوند که اولا طبقه متوسط به طبقه ضعیف تنزل پیدا کند؛ بدین معنا که کسانی، روزگاری خودشان مغازهدار بودند و به اصطلاح خودمانی آقای خودشان بودند، در رقابت با هایپرمارکت ها شکست خورده و زیر دست سرمایهداراهای صاحب هایپرمارکت شوند، ثانیا موجب میشود مصرفگرایی افسارگسیخته و فرهنگ خرید بیش از حد نیاز رواج پیدا کند
ثالثا به این موضوع هم باید توجه شود که فروشگاههای زنجیرهای از تولید کنندگان خُرد محلات و روستاها خرید نمیکنند، بلکه فقط محصولات برندهای معروف را میفروشند که باعث کاهش توانمندی و اشتغال در اقتصاد روستایی و شهرستانی خواهد شد
از طرفی این امر باعث میشود که زنجیره مویرگی انتقال محصول هم از بین برود و در شرایط بحران مثل همین کورونا یا مثل سیل، زلزله، جنگ و ... اصول پدافند غیرعامل نیز خدشهدار شود
سوپرمارکتها یا بقالیها به اندازه مصرف هرمنطقهای، آذوقه و موارد جانبی را انبار میکنند و این کار در مدیریت بحران بسیار کمک کننده است
اگر سوپر مارکتهای محلی کامل حذف شوند، در شرایط بحران، هایپرمارکتها دردسر آفرین خواهند شد و علاوه بر مسئله کمبود و خالی شدنشان، موضوع احتکار هم مطرح است
دولت و مجلس باید سریعتر جلوی حذف بقالیها و گسترش ویران کننده هایپرمارکتها را بگیرند
مردم نیز نباید به خاطر مقداری تخفیف، به نابودی کسب و کار هموطن خود و سود سرمایه دارهای گردن کلفت کمک کنند
✅دکتر قائمی نیک:
ما در این هایپرمارکت ها شاهد شکل گیری نوعی از مناسک سازی هم هستیم.
من تی بیشتر این چیزی که شما فرمودید، نگران آن فرهنگی هستم که پیرامون هایپر مارکت ها دارد شکل می گیرد و آنهم، ماجرای جایزه دادن های عجیب و غریب است.
جایزه هایی که همراه با مسئلۀ «شانس» است. یعنی امرِ غیر قابل پیش بینی.
مراسمی که حول و حوش این جایزه دادن ها شکل می گیره هم خیلی جالبه: مراسم قرعه کشی همراه با جشن. محور جشن ها و سرورها خرید بیشتر اقتصادی میشه.
@hamidrezamaghsoodi
@paidarialborz
🇮🇷 قلب مقاومت
ائتلاف عبری-عربی-غربی به اهدافی در ایران حمله میکنند و انصارالله یمن، عربستان را میزند؛ حزبالله لبنان و حماس و جهاد اسلامی فلسطین، اسرائیل را نشانه میروند؛ و حشدالشعبی عراق و دفاع الوطنی سوریه سربازان آمریکا را به خاک و خون میکشند.
این است علت کینه وطن فروشان از جبهه مقاومت.
#احمد_قدیری
@paidarialborz
✍ مسابقه تخریب پوشش
🎞نمود فرهنگ جامعه در سینما و تئاتر و تلویزیون است یا این سه بخشی از فرهنگ را میسازند. هرکدام از این گزارهها که درست باشد باید به حال فرهنگساز و فرهنگپذیر تاسف خورد.
📽سینما، ساز مخالفت با هرچه ارزش دینی و ملیست برای خود کوک کرده و با آن میرقصد. چه پشت صحنه فیلمبرداری و چه آنچیزی که در جلوی دوربین به نمایش درمیآید بویی از ارزش نهادن به حدود اسلامی ندارد. روابط بیحد و مرز و دهنکجی به حجاب از سر و روی فیلمها و بازیگران و عوامل آنها میبارد و این گودال هر روز عمیقتر از دیروز میشود.
🎭تئاتر جزیرهای برای خود تشکیل داده و مدتهاست خودمختار و رهاست! بهگونهای که پیشقراول هنجارشکنیهاست.
🖥تلویزیون اما نخواسته از این مسابقه جلوهگری جا بماند و دست به تغییر زده است. از حضور تماشاگران بدحجاب در برخی برنامهها تا آرایش بازیگران سریالها، پیامهای بازرگانی و مجریان تلویزیونی و تصویرگری زنان بدحجاب در انیمیشنها نشان دهنده دستوپا زدن برای ورود به این رقابت است.
تا جایی که رسالت فرهنگسازی را فراموش کرده، دست به فرهنگسوزی زده است. به جای ارائه الگوی زن عفیف ایرانی-اسلامی در زمینههای مختلف، زنهای جلوهگر را معرفی میکند؛ همانان که در جلوی دوربین به اجبار قانون تلویزیون حجاب میکنند و به محض خاموش شدن دوربینها، آن کار دیگر میکنند.
👤عالیه بهرامزاد
@paidarialborz
💰 فهرست مفاسد اقتصادی
اخیرا دیدم سایت توقیف شده جهان نیوز لیست مبسوط و مستندی از مفاسد اصلاحات و کارگزاران منتشر کرده بود[۱] که اگر آن را به موارد زیر اضافه کنیم فهرست نسبتا کاملی از مفاسد کلان اقتصادی در معرض قضاوت عموم قرار خواهد گرفت.
نکته قابل توجه آنکه در این میان رد پای خانواده هاشمی کموبیش در تقریبا تمام این مفاسد مشهود است:
میرحسین موسوی اکنون در ویلایی ۱۰۱۱ متری زندگی میکند. وی این منزل را زمان نخست وزیری در اختیار داشت و پس از آن به درخواست او و با موافقت رئیس جمهور وقت (هاشمی) این خانه به یک هفتادم قیمت روز به وی واگذار میشود!
در موضوع موسوم به «دکل نفتی گم شده» نام فرزند یکی از وزرای دولت خاتمی در میان بود.
ماجرای فیشهای نجومی ۳۷۹ مدیر این دولت و توجیه روحانی در ابتدا و دفاع جهانگیری که گفته بود «بانکها مظلوم اند» و نوبخت که گفت «اینها ذخیرههای نظاماند» قابل توجه است.
جالب آنکه در فاصله سالهای ۸۹ تا ۹۳ اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی و مسئول برخورد با مفاسد اقتصادی و حقوقهای نجومی، به همراه دیگر اعضای هیئت مدیره شرکت سیمان تهران، جمعا ۸۶۵ میلیون تومان پاداش دریافت نمودهاند.
تاسیس صرافی بدون مجوز در زمان اوج نوسانات ارزی توسط حسین فریدون و شریکش (علی صدقی، رئیس نجومی خوار بانک رفاه) موضوع ناپیدایی نیست.
اختلاس ۸۰۰ میلیارد تومانی باند سرخه در دولت کنونی و ارتباطش به فریدون نیز جالب است.
وقف دانشگاه آزاد به ارزش ۲۵۰ هزار میلیارد تومان (با احتساب دلار هزار تومانی در سال ۸۸ معادل ۲۵۰ میلیارد دلار) توسط هیات امنای دانشگاه (هاشمی، میرحسین موسوی، حسن مصطفوی و جاسبی) درحالی صورت گرفت که در دولت قبل دست این افراد از این دانشگاه متعلق به بیت المال کوتاه شد و درنتیجه تصمیم گرفتند در وقفی نامشروع خود را متولی وقف قرار داده و سهمی به ظاهر قانونی را به عنوان متولی از این بابت از درآمدهای کلان دانشگاه برداشت نمایند که با مانعیت مقام معظم رهبری، این طرح شوم خنثی گردید.
در آخرین نمونه از اختلاسهای کلان دولت روحانی، ۸۰۰۰ میلیارد تومان از صندوق ذخیرهی فرهنگیان اختلاس شد که حدود نیمی از آن (۳۸۰۰ میلیارد تومان) تنها سهم شخص مدیر عامل بود.
در توضیح آنچه به دولت دهم منسوب میکنند باید گفت بابک زنجانی به اذعان خودش از رانندگی رئیس بانک مرکزی دولت هاشمی به مسئولیت خطیر توزیع ارز در کشور رسید و شد آنچه شد! جالب آنکه وی در انتخابات ۹۲ کمکی بلاعوض و ۵ میلیارد تومانی به ستاد روحانی نمود و دو نوبت مورد تقدیر اکبر هاشمی و حسن روحانی قرار گرفت. حال با توجه به امکانی که برای او در فروش نفت محیا بود، در دولت دهم فروش بخشی از نفت به کشورهای دیگر در زمان تحریم به وی واگذار شد که همین امر مستمسک نسبت دادن مفاسد وی به دولت دهم گشت.
فساد بانکی ۳۰۰۰ میلیارد تومانی که مربوط به شرکت امیر منصور آریا است، اختلاسی متعلق به بخش خصوصی بود که به برکت نظام اسلامی، عامل آن اعدام شد و ۵۰۰۰ میلیارد تومان از اموال وی (۲۰۰۰ میلیارد تومان بیش از آنچه برداشته بود) مصادره گردید. خاوری، رئیس وقت بانک ملی نیز که در این فساد مشارکت داشت، از مدیران بانکی بود که نسبت فکریاش با هاشمی و حمایت انتخاباتی از او در سال ۸۴ موضوع پنهانی نیست.
فساد رحیمی در پرونده بیمه مربوط به زمان قبل از معاون اولی وی بود، و البته وقتی احمدی نژاد در اقدامی سهل انگارانه او را به عنوان معاون اول برگزید، اصولگریان بسیاری انتقاد کردند که چرا یک مهره هاشمی (استاندار کردستان در زمان هاشمی) که متهم به فساد اقتصادی است را در دولت خود آن هم در این سمت منصوب کرده است. جالب آنکه احمدی نژاد تا روز آخر دولتش مانع برخورد قضایی با رحیمی شد و دست درازی به کابینه را خط قرمز خود نامید.
کمتر از ۷۰۰ میلیارد دلار (رقم دقیق ۶۲۳ میلیارد دلار) درآمد نفت ایران در ۸ سال احمدی نژاد، که عدهای آن را با سوال «این پول ها کجا رفت؟» طوری وانمود میکنند که انگار دزدیه شده است، صرف هزاران پروژه ملی و استانی و بودجه جاری و عمرانی کشور شد که شرح هزینهکرد این مبالغ به صورت تفکیکی قابل مشاهده است. ۹۵/۷/۱۶
۱. jahannews.com/report/339206
۲. rajanews.com/news/250569
#احمد_قدیری
@paidarialborz