هدایت شده از غرب آسیا
📌سرلشکر سلامی: بعد از عملیات «وعده صادق» نه قیمت ارز و طلا بالا رفت و نه شاهد هجوم مردم برای ذخیرهسازی کالاها بودیم
فرمانده کل سپاه در مراسم اختتامیه سومین نمایشگاه دستاوردهای دولت مردمی شهید جمهور:
در عملیات «وعده صادق» رئیس جمهور محترم ما که رئیس شورای عالی امنیت ملی بود واقعاً به کمک وزیر امور خارجه ما که میداندار دیپلماسی بود درخشیدند.
این عملیات بزرگ هیچ تأثیری در روندها و شاخصهای اقتصادی ما به جای نگذاشت نه قیمت ارز و نه طلا و نه هجومی از طرف مردم برای ذخیرهسازی کالاها؛ این یعنی اتصال و یکپارچگی میدان و عرصه سیاست و دیپلماسی.
کشورهای موثری از جهان مدام به ما پیام میدادند که عمل شما مشروع است اما این کار ممکن است دامن یک تنش را توسعه دهد میگفتند حق با شماست اما چشمپوشی کنید حق با شماست اما گذشت کنید حق با شماست اگر عمل میکنید خفیف عمل کنید شدت به خرج ندهید.
ما میدانستیم یک آرایش جهانی قدرت در مقابل ماست این را میدانستیم ولی به این حقیقت ایمان داشتیم که ملت ایران به تنهایی از همه دشمنانش بزرگتر است
وستانیوز
https://eitaa.com/westanews
هدایت شده از چراغستان
07_مشارکت_حداکثری.mp3
4.47M
🔹 چرا رهبری، اولویت اول رو مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دونستن و انتخاب فرد اصلح رو در رتبه بعدی قرار دادن؟
🔹 مگه فرد اصلح بیاد مشکلات حل نمیشه؟ این مهمتر از میزان مشارکت نیست؟
📌 با تحلیلهای صوتی چراغستان همراه باشید:
🆔 @Cheraqestan - link
هدایت شده از خبردار 🚨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫انتشار برای اولین بار|نظر شهید شهید جمهور راجع به دکتر جلیلی
🔸 شهید رئیسی: نخ تسبیح آقا( سعید جلیلی ) نباید از یاد رفته بشه و الا دانهها این ور و اون ور می افته...
#سعید_جمهور
#نشر_حداکثری
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشا به حال میوهفروشی که #بار_سوم به خود اومد!
صحبت #حافظه نیست، تو ...!
#پا_جای_پا 🖤
#پا_جای_پا ❤️
@pajayepa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام علیکم. عید غدیر و ولادت آقا موسی بن جعفر(علیهما السلام) را تبریک عرض میکنم.
*✏️ * رهبر انقلاب، در دیدار مردمی عید غدیر:
❤️اگر دولت شهید رئیسی ادامه پیدا میکرد اکثر مشکلات اقتصادی مردم حل میشد.❤️
🗳با *رأی به اصلح (دکتر * *#سعید_جلیلی* *)* که به اعتراف دوست و دشمن و علیالخصوص همکاران شهید رئیسی *ادامهدهندهی دولت * *#رئیسی_عزیز* * خواهد بود* ، مشکلات اقتصادی کشورمان را حل کنیم.
✌️ وعدۀ ما فردا 8 تیر ساعت 8 صبح پای صندوقهای رأی
👌 در این واجب الهی پیشقدم باشیم
# ایران_قوی
@pajayepa
هدایت شده از لفظ قلم | زهرا محسنیفر
چرا سعید جلیلی؟
به فضل خدا با عزم جزم و کِیف کوک و خیال تخت به جلیلی رأی میدهم. دست و دلم نمیلرزد و پای انتخابم میایستم. چرا؟ چون
۱- جلیلی سیبلی نیست که تیرهای فساد اطرافش را نقطهزنی کرده باشند. پیرامون مدیریتش لفت و لیس نمیشود. او توسعه و پیشرفت را منهای سلامت نمیخواهد. اگر شلخته هم درو کند، چیزی گیر خوشهچینها میآید، نه آنها که خون مردم را در شیشه میکنند.
۲- جلیلی برای قدرت نقشه نکشیده، برای ایرانِ قوی نقشه دارد. یازده سال وجب به وجب خاک این سرزمین را برای سیاحت گز نکرده. نقشهی گنج کشیده تا از ظرفیتهای ایران، استخراج جواهر کند. جلیلی گوهرشناس است؛ معدنچی است.
۳- جلیلی بیحاشیه است؛ متن خالص است. با اخبار صبح جمعهای به ریش مردم نمیخندد. بالمرّه وعدهی سر خرمن نمیدهد. از روی چهرهی عابران افکارسنجی نمیکند. خودش را از ترس ویروس در پاستور محبوس نمیکند. در سفر استانی لحاف و تشک اختصاصی نمیبرد. ادبیات پای منقلی ندارد. برای نواختن منتقدان دایرةالمعارف فحش منتشر نمیکند.
۴- جلیلی تقوا دارد و آدم باتقوا، شرط چاقو است. هندوانهی دربسته، حلقههای بستهی قدرت هستند که مناسباتشان محرمانه است و مردم را نامحرم میدانند. کارد که بخورند، کال بودنشان معلوم میشود.
۵- مدیر اجرائی قوی با نیمزاویه انحراف بعد از هشتسال میشود معجزهی هزارهی سوم!! قدرت اجرا برای اینکه به ترکستان نرود نیاز به جهتگیری درست دارد. قطبنمای جلیلی سرگردان نیست و شاهین ترازوی عدالتش میزان است. ولایتمداریاش به جهت وزش باد بستگی ندارد.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پنجره متفاوتی به حضور رهبر انقلاب در پای صندوق ۱۱۰❤️
🔹از حیاط بیت رهبری تا محل رأیگیری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
😍😘❤️
@pajayepa
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 فتنه علیه جمهوریت!!
⏪نمایی از سقوط آزادِ میزان مشارکت از سال ۱۳۸۸ تا کنون؛
🔹سال ۱۳۸۸: ۸۵ ٪
🔹سال ۱۳۹۲: ۷۲.۷ ٪
🔹سال ۱۳۹۶: ۷۳.۳ ٪
🔹سال ۱۴۰۰: ۴۸.۸۸ ٪
🔹سال ۱۴۰۳: ۳۹.۹ ٪
اصلاحطلبان و لیبرال ها بعد از شکست در انتخابات سال ۸۸ با فتنه انگیزی که در جامعه بپا کرده اند توانسته اند در هر دوره انتخابات حدود ۱۰ درصد مشارکت را پایین بیاورند. در واقع این جریان نفوذی غرب ،جمهوریت نظام را هدف قرار دادند تا جمهوری اسلامی نتواند الگوی مردم سالاری دینی در مقابل لیبرال سرمایه داری غرب بشود.
آمریکاییها در این فتنه بزرگ با اعمال تحریم ها به کمک اصلاحطلبان آمدند و هیچگاه هم تحریم را برنخواهند داشت تا جمهوریت نظام را از بین ببرند.
⏪فتنه دشمن کاهش مشارکت با کمک تحریم است . تنها راه خنثی سازی تحریم ها و رونق کسب و کارها و بهبود معیشت ایجاد یک حماسه بزرگ حضور مردم در پای صندوق رأی میباشد.
🇮🇷علیه فتنه دشمن قیام کنیم✊
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟠 فرض کنید #برجام همین الان درست شد! همه تحریم ها هم لغو شد ! مشروب خوری هم آزاد شد مرگ بر آمریکا هم تعطیل شد بعد چی ؟...... خودتان ببینید
♻️ استدلالش قشنگ بود ، احسنت.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
هدایت شده از رسانه روح الله
مشارکت کم در انتخابات؟ چرا؟
🔺چرا میزان مشارکت مردم در انتخابات کم شده است؟ غالبا این سؤال را به سادگی با عملکرد مسؤولان و نارضایتی توده مردم از وضعیت کنونی کشور پاسخ میدهند، حال آن که دقت و تأمل بیانگر آن است که این سؤال خود آبستن سؤالات دیگر میباشد که هر یک پاسخی در خور میطلبد. آیا این مسأله، معرفتشناسانه است یا جامعهشناسانه؟ آیا این کمبود مشارکت پدیدهای جهانی است یا محلی؟ آیا میتواند ناشی از کم شدن جذابیت جهانی دموکراسی در عصر جدید حتی در کشورهایی باشد که مهد دموکراسی نامیده میشوند؟ بیاعتنایی به ندای رسمی و نخبگانی در ادای مسؤولیت اجتماعی و پذیرش روایتهای عوامانه مختلف در بی اعتنایی به صندوق رأی چه توجیهی دارد؟ آیا برخاسته از نگرش پستمدرنیستی در اعتبار یافتن همۀ خردهروایتها و رنگ باختن فراروایتها (meta-narratives) است؟ آیا میتواند ناشی از تبلیغ چشمانداز هرمنوتیکی در همسانپنداری خوانشهای غیر رسمی با قرائت رسمی باشد؟ با نگاهی جریانشناسانه و تیپولوژیک آیا میتوان این پدیده را معلول رواج ضدجریانها یا آنومیها در برابر جریان یا جریانهای فکری هنجار و سیاسی رسمی دانست؟ آیا میتوان این موضوع را از دریچه علوم شناختی (cognitive-sciences) مورد بررسی قرار داد و از همگامسازی مغز انسان امروزی با زندگی سایبرنیتیکی و نیز مجازیسازی روزافزون فعالیتهای انسانی در عصر دیجیتال سخن گفت و از این راهگذر، تداوم شیوه آنالوگ وعدم بروزرسانی ساز و کار رأیگیری و عدم رقمی سازی این فرایند را سبب دانست؟ با نگاه استراتژیک و با اذعان به تلاش بوقهای تبلبیغاتچی دشمن در دلسرد نمودن ایرانیان نه تنها نسبت به انتخابات بلکه حتی نسبت به وطن خود، آیا میتوان اين پدیده را یک دستاورد برای دشمن در جنگ شناختی و نرم به حساب آورد؟ از دیدگاه رسانهشناسانه، تداول رسانهٔ اجتماعی (social media) در کنار یا حتی به جای رسانهٔ جمعی (mass media) که انتقال مرجعیت فکری از محور متخصصها به چهرهها شده است چه نقشی در این میان دارد. با نگرش پدیدارشناسانه و روانشناسی اجتماعی حس «رأی ندادن» برای شهروندانی که مشارکت نجستهاند در شرائط کنونی چگونه احساسی است؟ حس بیحسّی؟ حس دلخوری و اعتراض به وضع موجود؟ حس پُز اجتماعی؟ حس قدرت در عدم همراهی با قدرت؟ حس بیمعنایی انتخابات؟ حال آنکه همین شرکت میبایست و میتوانست برداشت و احساس کاملا متقابلی در شهروندان ایجاد نماید...
آیا چینش نامزدهای انتخاباتی و حس ادعایی نبودن رقابت حقیقی بین نامزدها مسؤول مشارکت پایین است و آیا شورای نگهبان ضامن این بعد داستان نیز باید باشد که در کنار رویکرد حقوقی و حق مدارانه، رویکرد مصلحت جویانه را هم برای داغ کردن تنور انتخابات پی بگیرد؟
این پرسشها و موارد متعدد دیگری که ذکر آنها به درازا میکشد بیانگر پیچیدگی این مسأله و عدم نتیجه بخشی حل آن از طریق «جمع المسائل في مسألة واحدة» میباشد.
اندیشمندان دغدغهمند، باید با تحلیل دقیق به پاتولوژی و آسیبشناسی این رفتار اجتماعی بپردازند و در جهت مشارکت پرشور، مقتضیها را برای براورده ساختن و موانع را برای اجتناب کردن برای شهروندان و کارگزاران تبیین نمایند.
بی گمان مشارکت بالای شهروندان در انتخابات، معیاری مهم و مقبول در تعیین سطح رشد فکری و نمایش طراز عقلانیت جمعی و بیانگر سرمایه بالای اجتماعی آن ملت در نقش آفرینی در زندگی جمعی و شناسنامه ای برای رشد شخصیت اجتماعی آحاد آن جامعه و نیز برخورداری نظام و حکومت آنها از پایگاه اجتماعی میباشد. تلاش برای شلوغی صندوقهای انتخاباتی و طویل شدن صفهای رأیگیری، در عین اهمیت این که کدام شخص یا چه جریانی زمام امور تقنینی یا اجرایی کشور را در دست بگیرد، باید مورد اهتمام مسؤولین و همچنین مردمی باشد که برای هویت اجتماعی وانگهی برای «خودشان» ارزش قائلند. مسؤولین از هر جناحی که هستند باید متوجه باشند میزان مشارکت مردم به عنوان سرمایه اجتماعی و پشتوانه این مناصب مهمترین عامل قدرت بلکه قوام بخش مسؤولیت است و هر گونه تضعیف انتخابات و تشکیک در سلامت آن در حقیقت شاخه از بن بریدن و یک انتحار سیاسی است.
سید روحالله موسوی
رسانه روحالله
https://eitaa.com/joinchat/2242904287Cc9ca8d6a95
هدایت شده از دکتر محمدرضا جباری
13.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥#اعلان_جنگ_پزشکیان
💥پزشکیان در کمال گستاخی
به همه پیامک داده که بیاید
به من رای بدید تا سایه بلا
از سر مملکت برداشته بشه!!!
💥حالا به نظرتون بلای واقعی
چه کسی و چه جریانیه؟؟❌
▫️
هدایت شده از بیداری ملت
15.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلمی از اولین جلسه هیئت دولت بعد از رئیس جمهور شدن #شهیدرئیسی، در حالی که هنوز وزرای حسن روحانی سر کار هستند.
⏪ در این فیلم دروغ های این روزهای ظریف در مورد واکسن کرونا کاملا مشخص میشود.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat