✨﷽✨
مقام طبیب اونقدر بالا هست که امیرالمومنین در وصف پیامبر فرمودند: طبیب دَوّار بِطِبه. هر عبارت دیگهای میتونستن به کار بگیرن ولی #طبیب رو انتخاب کردند. پیامبر مثل یک طبیبی هستند که با علم طبابت میگردند دنبال مریض تا خوبش کنن 😍
سه ویژگی یک پزشک خوب در این حدیث عنوان شده است. اول اینکه با تقوا باشد. پزشکی که با تقوا نباشه هدفش از پزشکی درمان بیمار نیست دیگه، بلکه پول و شهرت و... هدف اصلیش میشه. خیرخواه باشد، یعنی واقعا در پی این باشه که زودتر این درد رو از بین ببره، کسیکه خیرخواهه، نمیگه اول پول بریز به حساب تا عملت کنم، نمیگه بیا مطب خودم تا اونجا ببینمت، خوب گوش میده به حرف بیمار و وقت میگذاره، بعد نسخه مینویسه. سوم هم سعی کند در درمان، کار جهادی کند. نه اینکه بگه هنوز راه درمان این بیماری کشف نشده! پس کی باید کشف کنه؟!
امام على عليه السلام: يَنْبَغى لِلْعاقِلِ اَنْ يُخاطِبَ الْجاهِلَ مُخاطَبَةَ الطَّبيبِ الْمَريضَ 💐 شايسته است كه برخورد عاقل با نادان، مانند برخورد طبيب با بيمار باشد. 📚 غررالحكم، ح 10944
خیلی قشنگه این حدیث، اگه یکی از اطرافیانت، یا هر کسی دیگه از روی نادانی اشتباهی میکنه، اگه فکر میکنی عاقلی باید مثل یک پزشک مهربان و خیرخواه در پی درمانش باشی، نه قهر و تلافی.
💐 روز پزشک رو به جامعه با تقوا و خدوم و وفادار و ایثارگر پزشکی تبریک عرض میکنیم. 💐
╔═.🍃.════╗
🆔 @pajayepa
╚════.🍃.═╝
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نتیجه عجیب تست #آنتیبادی یکی از خبرنگاران بعد از تزریق #واکسن_برکت
۱۰.۸ از ۱۱ 😳☺️☺️
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 @pajayepa
هدایت شده از کانال حسین دارابی
🔴 مقایسه سیاست واکسیناسیون و سیاست کنترل جمعیت در دهه ۷۰
میگن از رهبری مایه نگذارید و هی نگید رهبر واکسن زد و حمایت کرد. رهبری از سیاست کنترل جمعیت در دهه ۷۰ هم حمایت کرد بعدش گفت اشتباه کردیم، نکنه این مثل اون باشه؟ پس خیلی به واکسیناسیون نمیشه اعتماد کرد.
اینجا چندنکته رو باید توجه کرد:
❇️ ۱_ اولا که رهبری در زمینه سیاست کنترل جمعیت گفتن که این سیاست درآن زمان سیاست درستی بود و باید انجام میشد، اشتباهی که انجام شد این بود که باید در اواسط دهه هفتاد این سیاست متوقف میشد که توجه نشد. اتفافا امام خمینی هم قبلا گفته بودن به مسأله مدیریت جمعیت باید توجه داشت. یعنی اصل سیاست درست بود، چون جمعیت به یک بحران تبدیل شده بود. ولی باید متوقف میشد که نشد.
❇️ ۲_ دوما اصلا این سیاست توسط رهبری وضع نشده بود توسط مراجع فانونگذار وضع شد و آقاهم قبول کردن. درضمن شما نمیتونید سخنرانیای از رهبری پیدا کنید که مردم رو توصیه کرده باشه به توقف فرزندآوری کما اینکه خودشون هم از قبل اعتقاد به فرزند زیاد داشتن و شش تا فرزند به دنیا آوردن.
یعنی رهبری هیچ توصیهای به مردم نکردن که بچه نیارید و این سیاست رو اجرا کنید ولی درقضیه واکسن خودشون اومدن وسط میدون و واکسن زدن. این دوتا کجاش باهم قابل مقایسه س؟
❇️ ۳_ فرضا اصلا رهبری اشتباه کرده باشه. جالبه رهبری هزارتا تصمیم بسیار درست و دقیق داشتن طی این چند دهه که هم ایران و هم منطقه رو از سقوط نجات داده و کل دنیارو مبهوت این تصمیمات و سیاستها کرده، بعد ما فقط یک اشتباهی که بازهم اشتباه دیگران بوده رو میچسبیم و هرجا نظرمون مخالف رهبری بود اینو عَلَم میکنیم تا حرف خودمون رو به کرسی بنشونیم. بعد خودمونم ولایتمدار میدونیم.
❇️ ۴_ رهبری و ما مأمور به انجام وظیفه هستیم. یعنی تحقیق کنیم، از متخصصین و مشاورین پرس و جو کنیم، عقلمون رو به کار بندازیم و به نتیجهای که رسیدیم با حجت شرعی عمل کنیم. حتی اگر بعداََ هم فهمیدیم اشتباه تشخیص داده بودیم، همونجا باید اصلاح کنیم و گناهی مرتکب نشدیم.
حضرت آقا الان به این نتیجه رسیدن و وظیفهشرعی خودشون میدونن که روی واکسیناسیون تاکید کنن
#حسین_دارابی | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
روی join (پیوستن)بزنیدو باماهمراه باشید
هدایت شده از کانال حسین دارابی
🔴 نمونههای از رجوع ائمه(ع) به طبیبان
دراین مطلب به برخی از مواردی که اهل بیت علیهمالسلام از طبیب استفاده کردند و در منابع تاریخی آمده است اشاره میکنیم و در مطلب بعدی موارد متعددی که اهل بیت شیعیانشان را به طبیب ارجاع دادهاند را خواهیم آورد
❇️ ۱_ بعد ازضربت خوردن امیرالمؤمنین(ع)
ابومخنف از عطیه بن حرث از عمر بن تميم و عمرو بن ابى بكار نقل مي كند: پس از ضربت خوردن علیبنابیطالب، خاندان نبوت به تلاش افتادند كه شايد بتوانند اين زخم هولناك را التيام بخشند. اطباى كوفه را به بالين حضرت اميرالمؤمنين (علیه السّلام) خواندند. در ميان پزشكانى كه حضور يافتند اثير بن عمرو بن هانی از قبيله «سكون» جراح زبردستى بود. وي را انتخاب كردند كه به علاج بپردازد. اثير جراح دستور داد گوسفندى را سر بريدند و از ريه گوسفند گرماگرم رگ باريكى در آورد و آن رگ را در شكاف زخم جا داد و پس از چند لحظه زخم را گشود و آن رگ را بیرون آورد و بر آن رگ سفيدى مغز مقدس حضرت اميرالمؤمنين نمودار بود. اثير جراح در اين هنگام به اميرالمؤمنين گفت: هنگام آن رسيده است كه اميرالمؤمنين وصاياى خود را بنگارد زيرا اين دشمن خدا شمشير خود را به مغز مبارك فرو برده است.»
برخی منابع:
مقاتل الطالبیین ابوالفرج اصفهانی ص ۵
فرزندان آل ابى طالب، جلد ۱، ص ۴۹_۵٠
خطبه ۷فروردین ١٣٧١ مقام معظم رهبری
🔻شهید مطهری در کتاب آزادی معنوی این اتفاق را نقل میکند و درباره اثیر بن هانی بن عمرو سَلولی که در تمام منابع نام او بعنوان طبیب موجود است میگوید. ظاهراً این مرد طبیبی بوده است که در همین دانشگاه جندی شاپور که در ایران بوده است و مسیحیهای ایران آن را اداره میکردهاند تحصیلات طبی کرده بود و اقامتش در کوفه بود.
مجموعه آثار شهید مطهری . ج23، ص: 496
بعبارتی هانی بن عمرو یک تحصیلکرده خارجی بود😊
❇️ ۲. اصابت خنجر به پای امام حسن علیه السلام و مداوا توسط طبیب
در دوران خلافت کوتاه امام حسن در گیرودار صلح با معاویه در شهر ساباط، یکی از خوارج به حضرت نزدیک شد و گفت: ای حسن مشرک شدی همان گونه که پدرت مشرک شد؛ سپس با خنجری به ران او زد و امام که سوار بر اسب بود بر زمین افتاد. حسن بن علی(ع) را بر روی تختی به مدائن بردند و در خانه سعد بن مسعود ثقفی بستری شد و طبیب آوردند تا درمان شود.
منابع: شیخ مفید، الارشاد، ج۲، ص۱۲؛ انساب الاشراف، ج۳، ص۳۵.
❇️ ۳. احضار یک طبیب غیرمسلمان توسط امام حسن عسکری علیه السلام برای انجام فصد و حجامت
منابع: الخرائج و الجرائح ج 1 صص 422-424. منتهی الامال، ص 576 و 577. البته با اندکی تفاوت در کافی، ج 1، صص 512_513
❇️ ۴. درمان حضرت سکینه دختر امام حسین(ع)
ابوالفرج اصفهانی نقل می کند در پائین چشم حضرت سکینه دختر حسین بن علی علیه السلام غدهای ایجاد شده بود. پزشکی به نام بدراقيس آوردند پوست صورت ایشان را شکافت غده و ریشه ها را خارج کرد و سپس زخم را بستند و فقط جای زخم باقی ماند.
منابع:
_الاغانی، ابوالفرج اصفهانی، ج ۱۶. ص۱۶۰
_مقاله نقش شیعیان در دانش پزشکی، حسین زاده شانه چی و... فصلنامه پژوهش های علوم انسانی خرداد ۹۲، شماره ۱۷
اینها برخی موارد است که اهل بیت به طبیب مراجعه کردند و در مطلب بعدی موارد متعددی آورده خواهد شد که ائمه اطهار دیگران رو به طبیبان ارجاع میدادند
اینجا سوالی که مطرح میشود این است که، چگونه خود اهل بیت به طبیب مراجعه میکردند و دیگران رو به پزشکان روز ارجاع میدادند ولی عزیزان طب اسلامی میگویند به هیچ پزشکی نباید مراجعه کرد و فقط باید به طب اسلامی که ما میگوییم عمل کنید؟ این تناقض نیست؟ این انحصارطلبی برای چیست؟ حتما مطالب بعد را بخوانید
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از کانال حسین دارابی
🔵 ارجاعات معصومین علیهم السلام به اطبا
در پست قبلی به مراجعه معصومین علیهم السلام به اطبا اشاره کردیم که موارد متعدد دیگری در این زمینه وجود دارد که میتوان به آن پرداخت. در این پست یه ارجاع دادن مسلمانان به دیگر اطبا توسط معصومین خواهیم گفت
❇️ ۱. ارجاع مسلمین به طبیب غیرمسلمان توسط پیامبر(ص)
پیامبر اکرم به مسلمانان توصیه میکرد هنگام بیماری نزد حارث بن کلده بروند؛ وقتی سعد بن ابی وقاص در آخرین حج پیامبر سخت بیمار شد، پیامبر پس از عیادت از وی، فرمان داد تا حارث را برای درمان وی فراخوانند
حارث بن کلده از مردم طائف بود که در مدرسه ی جندی شاپور طب را آموخته بود.
منابع:
واقدی، کتاب المغازی، ج۳، ص۱۱۱۶،
تاریخ بغداد، ج ١۴ ، ص ٣۴٨
❇️ ۲. ارجاعات مکرر معصومین به اطبا و اجازه دادن به شیعیان به درمان
در موارد متعدد شیعیان از معصومین سوال میکردند آیا اجازه است به فلان طبیب مسیحی یا یهودی و غیرمسلمان رجوع کنیم؟ آن حضرات نیز اجازه میدادند
بعنوان مثال از امام باقر عليه السلام پرسيدند: آيا مىتوان به دستورهاى طبّى طبيب يهودى ومسيحى عمل كرد؟ فرمود: «اشكالى ندارد، شفا به دست خداست».
منابع: طب الائمه ص ۶۳
السرائر، ج ۳، ص ۵۶۹
دقت کنید امام نمیفرماید، نرو، شفا دست خداست، میفرماید برو، شفا دست خداست. یعنی به مسیحی بودن طبیب نگاه نکن، هم خالق علم اون طبیب خداست، هم اثرگذاری و شفا از بیماری دست خداست. طبق اسباب و علل باید به طبیب مراجعه کنی و تاثیر دارو و بیماری را خدا طبق قانون علیت و طبیعت برقرار خواهد کرد
دلیل اینکه چرا اطباء اون زمان اغلب غیر مسلمان بودن هم بعدا خواهیم گفت
نمونههای ارجاعات به طبیبان ادامه دارد.....
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از رفع الله رایة العباس (علیه السلام)
نجوای دخترانه - حاج محمود کریمی.mp3
9.99M
#بشنوید | #سربند_سرخ
🎧 قطعهی صــــــوتی (نجوای دخترانه)
در رثای حضرترقیّه (سلاماللهعلیها)
صفـــــرالمعظم ۱٤٠٠-١٤٤٣ |
📍نشر آثار #حاج_محمود_کریمی
[ @MAHMOUDKARIMMI ]
هدایت شده از کانال حسین دارابی
🔵 همه مراجع تقلید واکسن زدند
دوستان نه فقط رهبری بلکه همه مراجع واکسن زدند، این چه پیامی میتونه داشته باشه برای عزیزان طب اسلامی و دیگر واکسنهراسان؟ هیچکدوم از مراجع نیومدن پشت قضیه اعتراض به واکسن؟ نکنه مجبور بودن؟ نکنه تنها بودن؟ نکنه خودشونو فدا کردن؟ نهخیر مراجع واکسن زدن رو یک کار عقلانی و شرعی دیدن که زدن، "کُلُ ما حَکَمَ به العقل، حَکَمَ به الشرع"
البته عزیزان طب اسلامی برای همهچیز یه بهونهای میتراشن و یه تاویل و تفسیری جور میکنن و صدتا ویس میدن بیرون، مثل توجیههایی که برای زدن واکسن توسط رهبری آوردن مثل توجیههایی که برای ماسک نزدن میارن و ماسک زدن رهبری رو نمایشی میدونن. متاسفانه برخلاف قول و فعل رهبری خیلی کارها میکنن و برای همش توجیه میتراشن. قطعا یهجای کار این دکانداران طب اسلامی میلنگه، حالا کی رسوا بشن خدا میدونه. بنظر این دوستان رهبری اشتباه کرده واکسن زده، مراجع اشتباه کردن، و فقط اینا درست میگن. آدم یاد خوارج میفته که گفتن امیرالمؤمنین اشتباه کرده و ما درست میگیم، ما بهتر میفهمیم آخرش هم جلوی حضرت وایسادن و جنگیدن. به زودی منتظر تو روی رهبری وایسادن و صریح مخالفت کردن این دوستان باشید. الان زیرپوستی مخالفت میکنن و توجیه میکنن، ولی اینطوری تاکجا میخوان برن جلو؟
#ولایتمداری_توجیهوار
#ولایتمداری_تفسیری_تأویلی
#ولایتمداری_گزینشی
🔻این خبرو من از هفته قبل داشتم، که همه مراجع بلااستثناء واکسن زدن، ولی دیدم خود مراجع بجز دوسه نفر مثل آیت الله علوی گرگانی عکس و خبر واکسنزدنشون رو بیرون ندادن. گفتم حتما ملاحظهای داشتن که نخواستن منتشر بشه. خیلی دندون رو جیگر گذاشتم و به احترامشون از این خبر استفاده نکردم که دیروز دیدم رسانهها وخبرگزاریها منتشر کردن، 👈خبرکامل
#حسین_دارابی | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0