eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
725 عکس
203 ویدیو
501 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
جزوه تدریس پژوهش و حوزه،تنظیم خردادماه 99 علی صادقی+تایباد (3).pdf
1.31M
5⃣3⃣ 🔸پژوهش و حوزه ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
جزوه آشنایی با مفاهیم پژوهشی.pdf
977.6K
6⃣3⃣ 🔸آشنایی با مفاهیم پژوهشی ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 7⃣2⃣) اشتباهات متداول در چکیده‌نویسی احتمال رخدادن خطا در چکیده بسیار زیاد است چرا که حجمش خیلی کم است. در اینجا تعدادی از اشتباهات مهم در نگارش چکیده، ذکر می‌شود: 1⃣چکیده مانند مقدمه است❌: دقت شود که چکیده یک مقدمه نیست بلکه خلاصه‌ای از کل مقاله است. برای مثال برخی از پژوهشگران، چکیده‌ای می‌نویسند که شامل ده جمله از اطلاعات پیش‌زمینه‌ای است در حالی‌که در آن، اشاره‌ای به نتایج یا بحث و نتیجه‌گیری، نشده است. نگران کافی بودن اطلاعات پیش‌زمینه‌ای در چکیده نباشید زیرا اگر مخاطب، جزییات بیشتری را بخواهد به مقدمه، مراجعه خواهد کرد. 2⃣اطلاعات جا افتاده: معمولاً نویسندگان فراموش می‌کنند که یک چکیده باید پاسخگوی کلیه سؤالات زیر باشد: هدف این پژوهش چه بود. چه روش‌هایی به کار برده شدند. چه نتایج مهمی به دست آمدند. مفهوم و معنی این نتایج چیست. 3⃣اطلاعات بیش از اندازه: چکیده باید کوتاه، مختصر و مفید باشد و از پرگویی در آن پرهیز شود. دقت کنید زمانی‌که مخاطب به دنبال جزییات باشد، به متن اصلی مقاله، مراجعه خواهد کرد. 📒برگرفته از جزوه آموزش مقاله‌نویسی، تألیف مهدی نادری بنی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
جزوه تدریس مهارت روش نقد زمستان1399.pdf
1.01M
7⃣3⃣ 🔸مهارت روش نقد ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
نتایج فراخوان 16.pdf
337.9K
برگزیدگان شانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان 🔸الحمدلله کانال پژوهش‌یار، رتبه آورده و شایسته تحسین، شده است. ــــــــــــــــــــ عرض خدا قوّت داریم به اعزه دلسوز و جهادی پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان/اجرکم عند الله💐
پژوهش یار
آموزش روش آسان جهت ادغام کردن دو ردیف مثلا اگر می‌خواهید نام و نام خانوادگی لیستی را در یک ردیف داشته باشید 1⃣ابتدا اطلاعات را به Excel انتقال دهید 2⃣و سپس از فرمول زیر و طبق گیف، اقدام نمایید. =A2 & " " & B2 ⚠️فرمول فوق را حتما در ردیف شماره ۲، کپی و اعمال نمایید. و پس از ادغام می‌توانید لیست را به Word یا سند دیگری، انتقال دهید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
روش تهیه عنوان برای مقاله یا پایان‌نامه با الگوی ۱۳ سؤالی مؤلّف: حجةالإسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 8⃣2⃣) نویسندگی به چه عناصری، وابسته است🤔 1⃣یک عنصر، «استعداد» و قابلیت است. ــــــــــ 2⃣عنصر دوم، شوق و ذوق و علاقه است. ــــــــــ 3⃣عنصر سوم، آشنایی با آثار مکتوب و قلم‌های گوناگون و انواع کتب‌ و تألیفات در زمینه‌های مختلف است. ــــــــــ 4⃣عنصر دیگر، «آموختن» است؛ آموختن قواعد نویسندگی، دستور زبان، صنایع لفظی و معنوی، رموز جاذبه‌های قلمی، روش‌ها و شیوه‌های قلم‌زنی. ــــــــــ 5⃣عنصر دیگر، تمرین و مهارت است و هم چنین پیگیری در دراز مدت و استمرار در تجربه‌آموزی و کسب مهارت‌های قلمی. به طور خلاصه می توان گفت: توجه به شکل و محتوا و قالب و مضمون، بسیار مهم است. هم چنان که سؤال از «چه‌گونه بنویسیم»، مهم است،سؤال از «چه بنویسیم» هم اهمیت دارد و در هر دو زمینه، نیازمند آموزش و تجربه‌اندوزی و تمرین هستیم. «معاصر زمان بودن»، یک اصل لازم برای مبلّغ دین است و این نکته، هم در زمینه های مهارتی و فنّی است و هم در زمینه محتوا و درون مایه. 📒فصلنامه علمی تخصصی محفل شماره دوازدهم گفتگو راز و رمز نویسندگی/ حجت الاسلام والمسلمین جواد محدثی آدرس گفتگو در این‌جا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
2⃣ طلبه فاضلی هستند با استعداد انجام پژوهش‌های عربی مکالمه عربی ترجمه متون عربی و تبدیل متن از فاسی به عربی. در صورت تمایل جهت ارتباط با ایشان و اقدامات مقتضی به پُل ارتباطی کانال، مراجعه شود.
عنوان کتاب: نوشتن در جزایر پراکنده معرفی اجمالی: این کتاب به جستارهایی در اخلاق پژوهش می‌پردازد. این نوشتار، سه موضوع محوری «توجه به سنت و جامعه علمی»، «امانت داری در پژوهش» و «امانت داری در پژوهش»را به تفصیل، بررسی کرده است. فصول: 1⃣«فلسفه اخلاق پژوهش و مسایل آن» 2⃣«دو رهیافت به اخلاق پژوهش» 3⃣چالش نوشتن در جزایر پراکنده از نظر فقر علمی یا ضعف اخلاقی 4⃣«چو دزدی با چراغ آید» بررسی سرقت علمی در سطح دانشگاهی ✅نویسنده در این نوشتار از ۸۸ منبع فارسی و ۴۸ منبع انگلیسی، بهره جسته است. ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.