eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
726 عکس
204 ویدیو
501 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ویژه نامه سالروز تخریب بقیع.pdf
2.5M
ویژه‌نامه سالروز تخریب قبور ائمه بقیع (سلام الله علیهم) رهبر معظم انقلاب اسلامی(حفظه‌الله): در آن وقتی که این‌ها بقیع را ویران کردند، این را بدانید؛ ، علیه این‌ها، اعتراض کرد. عرض کردم؛ از شرق جغرافیای اسلام - از هند - تا غرب جغرافیای اسلام، علیه این‌ها، بسیج شدند. 📒۱۳۹۲/۰۲/۱۶ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
سامانه "نظام ایده‌ها و نیازها (نان)" رونمایی شد 📌"نان" یکی از ابزارهای قدرتمند ایجاد نظام ملی نوآوری بر ایجاد ارتباط مستقیم بین نیازهای جامعه، صنایع خصوصی دولتی و پژوهشگران، شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد، خواهد بود. 📌جهت‌دادن بخشی از پتانسیل پژوهشی کشور به سمت نیازها و ایجاد عدالت در دسترسی به اولویت‌های پژوهشی کشور از راه‌اندازی سامانه «نان» است. آدرس سامانه: nan.ac 📒وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پایگاه استنادی علوم (ISC) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
1⃣3⃣ ✅نشریات با توجه به سلایق و علایق مختلفی که در طلاب است برای راه‌اندازی و استمرار بهتر نشریات مدرسه، روش زیر، پیشنهاد می‌شود: 1⃣راه‌اندازی چند نشریه با موضوعات: _ادبیات عرب _فقه و اصول _اخلاق و تهذیب _سیاست 🔶دسترسی نمونه نشریات برای هر یک از موضوعات فوق از این‌جا 2⃣محتوای هر نشریه، بسته به موضوع و شرایط، تفاوت دارد لکن موارد زیر، حتما در آن، گنجانده شود: _جملات قصار تولیدی باتوجه به موضوع نشریات با عنوان پیشنهادی "توییت" که برگرفته از توییتر است. با این فعالیت، طلاب به گفتن جملات کوتاه و پُر مغز، عادت می‌کنند و نیز عادت به تفکر و خلق جمله با موضوعات اخلاق، سیاست، ادبیات عرب، فقه، اصول و... می‌کنند. 3⃣هر نشریه به‌صورت گروهی، تشکیل و اداره شود؛ مثلا به این نحو که از طلابی که ادبیات عرب‌خوان هستند، گروهی تشکیل شود و البته طلابی که ادبیات عرب‌خوان نیستند لکن مسلط بر آن هستند، به‌عنوان معین در این گروه‌ها، نظارت کنند. ✅برکات اجرای فعالیت به نحو فوق: ۱.مشارکت حداکثری طلاب با توجه به موضوعات متنوع؛ ۲.تقویت قوه تفکر و خلق مطلب و تقویت قلم طلاب با توجه به مورد "توییت"؛ ۳.شکوفایی استعداد و رشد علمی که موجب ایجاد زمینه آینده شغلی بهتر می‌شود. پیشنهاد فوق با ضمیمه پیشنهاد زیر، اجرا شود: https://eitaa.com/pajouheshyar/2027 📒این پیشنهاد طی تعامل و استفاده از تجارب مدیر محترم حوزه علمیه آیت الله حق‌شناس رحمة‌الله‌علیه استان ، ایجاد و تقدیم می‌شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
عنوان: «چگونگی تدوین طرح تحقیقات کاربردی در حوزه علوم انسانی» با ارائه جناب آقای دکتر یزدانی 📒برگرفته از کانال معرفی دوره‌ها و وبینارها آدرس کانال این‌جا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
دیگر نگران ضعف‌های پژوهشی خود نباشید 🌿دوره‌های آموزشی و کوتاه مدت در مدرسه مجازی رویش ◽️مقاله‌نویسی ◽️طرحنامه‌نویسی ◽️پاراگراف‌نویسی ◽️نرم‌افزار پژوهشی MaxqDA ◽️نرم افزار پژوهشی پژوهیار ◽️نرم افزار پژوهشی وان نوت ◽️و ... 🌱 مدرسه مجازی ، رویش استعدادهای پژوهشی نشانی کانال: 🌿@mroyesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
#معرفی_کانال دیگر نگران ضعف‌های پژوهشی خود نباشید 🌿دوره‌های آموزشی #آنلاین و کوتاه مدت در مدرسه مج
سلام علیکم طی صحبت صورت گرفته، إن‌شاءالله برای استفاده از دوره‌های آینده این مدرسه مجازی، برای کانال پژوهش‌یار، دریافت و به اطلاع، خواهد رسید. ــــــــــــــــــــ کلیه خدمات کانال پژوهش‌یار، نذر سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (سلام‌الله‌علیه) شده است. با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(حفظه‌الله) مسئله‌محوری... تلاش خودتان را معطوف به نيازهاى كشور كنيد. الان به ما گزارش مي‌دهند كه هفتاد درصد مقاله‌هاى علمى ما ناظر به نيازهاى كشور نيست.🚨 نمي‌دانم چقدر اين آمار، دقيق است، اما به من اين‌جور گزارش مي‌شود. اين همه شما زحمت بكشيد، مقاله‌ی علمى تهيه كنيد، از اين مقالات علمى، سى درصد ناظر به نيازهاى كشور باشد، هفتاد درصد نه! خب، انسان احساس خسارت مي‌كند.❌ ✅باید صددرصد کار علمی، تلاش علمی، تهیه‌ی مقاله‌ی علمی، ناظر باشد به نیازهای شما. 📒۱۳۹۱/۷/۱۲ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
بسترهای پژوهش فناورانه 🔸ابزارهای ایده‌یابی پژوهشی 🔹نرم‌افزارهای نگارشی و ویرایشی 🔸ابزارهای پیش از انتشار 🔹ابزارهای انتشار_ابزارهای مجله 🔸و... 📒گردآورنده: معاون محترم پژوهش حوزه علمیه حضرت قائم (عج‌الله فرجه‌الشریف) چیذر استان تهران از ایشان بابت در اختیار قرار دادن این جزوه، متشکریم💐 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش و بایسته‌های آن در سطح ۲ ✅ویژه اساتید 💠استاد محترم: حجة الإسلام و المسلمین محمد صادق فاضل 🗓تاریخ: شنبه ۲۴اردیبهشت ۱۴۰۱ 🕰 ۱۷_۱۶ 📎شرکت از این‌جا 📒واحد پژوهش مدرسه شهیده بنت الهدی صدر(رحمة‌الله‌علیها) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
عنوان: «خطاهای معمول در نگارش طرح‌نامه پژوهشی» ارائه جناب آقای دکتر محمد حسین منتظری 📒برگرفته از کانال معرفی دوره‌ها و وبینارها آدرس کانال این‌جا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(حفظه‌الله) سلام سالروز پاسداشت زبان فارسی، مبارک💐 مرجعیت زبان فارسی... از پیشرفت علمی در كشور برای گسترش و نفوذ زبان فارسی، استفاده شود. زبان، خیلی مهم است؛ برادران و خواهران عزیز! اهمیت زبان ملی یك كشور برای خیلی‌ها هنوز دانسته و شناخته نیست. زبان فارسی باید گسترش پیدا كند. باید نفوذ فرهنگیِ زبان فارسی در ، روزبه‌روز بیشتر شود. فارسی بنویسید، فارسی، واژه‌سازی كنید و اصطلاح، ایجاد كنید. كاری كنیم كه در آینده، آن كسانی كه از پیشرفت‌های علمی كشور ما استفاده می‌كنند، بروند زبان فارسی را یاد بگیرند. این افتخاری نیست كه ما بگوئیم حتماً زبان علمی كشور ما فلان زبان خارجی است. زبان فارسی اینقدر و گنجایش دارد كه و علوم و دانش‌ها می‌توانند با این زبان، بیان شوند. ما زبان پرظرفیتی داریم. 📒۱۳۹۲/۲/۱۵ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.