eitaa logo
پژوهش یار
11.3هزار دنبال‌کننده
718 عکس
200 ویدیو
498 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تصحیح اغلاط نگارشی از بخش Replace در Word +تغییر آنی قلمِ یک کلمه خاص و مدنظر +حذف فاصله‌های اضافی مدرّس: حجة الاسلام رضوانی(زید عزه) از اساتید مدرسه علمیه امام جعفرصادق(سلام الله علیه) تایباد. ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۶ دقیقه ✅قابل استفاده طلاب تمامی سطوح ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره5⃣) مهم‌ترین آسیب‌های تحقیقات ۱.خلط بین موضوع و مسئله؛ ۲.برخورد موضوع محورانه با مقاله و پایان‌نامه؛ ۳.ندانستن روش‌های مطالعه محققانه؛ ۴.بیماری مسری و صعب العلاج بی‌مسئلگی و درد بی‌دردی؛ ۵.عدم اهتمام کافی به پیشینه‌خوانی و عدم مهارت در روش پیشینه‌نویسی؛ ۶.مشکل در تبیین مسئله؛ ۷.خطای فاحش در تعیین سؤالات فرعی؛ ۸.پردازش ضعیف و به کارنبردن تفکر در تحقیق؛ ۹.ضعف شدید قلم. 📚ر.ک. خودآموز مقدمات پژوهش، حسن اسلامپور کریمی، انتشارات سمت و مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)درس ششم. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
عنوان پایگاه: "مسیر طلبگی" مسیر طلبه، تولید محتوای مورد نیاز طلاب برای انتخاب مسیر صحیح طلبگی و کارآمدسازی آنان برای رسیدن به موفقیت در راستای انجام رسالت های طلبگی است. خدمات ما در حوزه آموزش مهارت‌های ویژه توانمندسازی طلاب در عرصه ارائه خدمات اجتماعی و اداری است. بخش اول: هدایت تحصیلی و شغلی طلاب بخش دوم: سامانه مهارت آموزی طلاب است که از بخش های مختلفی مانند مهارت های عمومی، مهارت های تخصصی، تکنیک های مهارتی و مقالات انگیزشی، آموزشی تشکیل شده است. نقشه راه و مسیر طلبگی: : نقشه‌راه(طلبگی،مشاغل‌و‌کارویژه‌های‌آن) : افق های پیش روی طلاب : ماموریت های طلاب : کارویژه ها و مشاغل طلبگی: دسترسی به برخی از کارویژه‌های طلبگی و... آدرس پایگاه masirtalabe.ir ــــــــــــــــــــ ✅پیشنهاد می‌شود یک مرتبه مراجعه شود، دارای محتوای کاربردی است به ویژه در زمینه انگیزه‌بخشی و ترسیم آینده طلبگی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
رزومه مدرس.pdf
66.2K
حجت الاسلام علی نجار حیدری: طلبه سطح سه قم فعالیت در معاونت پژوهش قم به عنوان مشاور تدریس دروس سطوح حوزوی و سطوح عالی با سابقه ۱۰ سال پژوهش و... جهت مشاهده تمامی پیشنیه علمی،فایل پیوستی،مشاهده شود. پل ارتباطی با ایشان: @Ali_zaf ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(‌شماره6⃣ ) سؤال آموزشی: سؤال آموزشی یک مجهولی است که جواب آن‌ها به طور مستقیم در منابع آمده است و ما هنوز وقت نداشتیم آن‌ها را بخوانیم. این نوع سؤال به پژوهش نیاز ندارد و با خواندن آن منبع برطرف میشود. سؤال پژوهشی: سؤالی است که جواب آن در منابع به صورت مستقیم نیامده است و به فرایند پژوهشی،نیازمند است. عنوان: کوتاه‌ترین مجموعه‌ای از کلمات است که به مسئله ما اشاره می‌کند. عنوان همیشه مرکب غیرتام است و نباید پرسشی بیان شود. کلیدواژه: به تعدادی از کلمات که منعکس کننده مهم‌ترین مباحث ما در تحقیق هستند و دیگران با جست و جوهای دیجیتالی به کمک آن‌ها به تحقیق ما دست پیدا می‌کنند،کلیدواژه گفته می‌شود. تتبع موضوع‌محور: هر گاه یک موضوع عام بگیریم و سعی کنیم ابعاد متعدد آن را با توجه به مقولات متعدد بررسی کنیم، تتبع موضوع‌محور انجام دادیم. در این نوع تحقیقات، سؤال اصلی ما بیش از یکی است. تحقیق مسئله‌محور: هرگاه مشخصا بر یک دغدغه علمی مشخص،تمرکز کنیم و صدد پاسخ به آن در قالب یک سؤال اصلی برآییم، تحقیق ما مسئله‌محور است. 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای شروع پژوهش،نیاز به یک نیاز است. اساسا پژوهش بر مبنای نیاز است که این نیاز منجر به کنجکاو و تتبع می‌شود. بین نیاز(ضرورت) و اهمیت که غالبا بین این دو،اشتباه می‌شود را در ادامه ذکر می‌کنیم: أهمیّت: در مورد چیزی به کار می‌رود که بنابر دلایلی،مهم است. یعنی دو یا چند موضوع داریم که فقط یکی مهم است و بقیه یا مهم نیستند و یا اهمیت آن،قابل اعتنا نیست. نیاز(ضرورت): امر دایر است بین دو یا چند موضوع مهم که همگی آن‌ها بنابر جهاتی که دارند، مهم و دارای اهمیت هستند لکن در حال حاضر،اولویت بندی می‌کنیم و آن‌که نیاز است و ضرورت دارد را انتخاب می‌کنیم. به اصطلاح، چیزی را انتخاب می‌کنید که است. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(حفظه‌الله) وجود مبارک امام صادق(سلام الله عليه) به يکي از شاگردانش فرمود: «فَإِنْ مِتَ‏ فَوَرِّثْ‏ كُتُبَكَ‏ بَنِيك‏»؛ طرزي بخوان که بچه‌هاي تو،چهار جلد را ببرند، نه اين‌که کتاب بخري بياوري در کتابخانه. باسواد شدن جُرم نيست، عالم شدن گناه نيست، حرف فهميدن و حرف آوردن نقص نيست. فرمود طرزي زندگي کن که چهار جلد کتاب تو را بچه‌هاي تو،ارث ببرند. «فَإِنْ مِتَ‏ فَوَرِّثْ‏ كُتُبَكَ‏ بَنِيك‏»، اين‌ها را بگذار. 📚جلسه درس اخلاق (۱۳۹۷/۱۰/۱۳) جهت دسترسی به متن کامل به اینجا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(‌شماره7⃣ ) تفاوت مشکل، مسئله و عنوان یکی از چالش‌برانگیزترین مراحل پژوهش، انتخاب چالش یا مشکل و تبدیل آن به مسئله و عنوان است. این سه در آن است که "" بیشتر جنبه ذهنی و انتزاعی دارد و به تعبیری احساس ایجاد شده در آن حوزه است. وقتی مشکل از حالت ذهنی و احساسی تبدیل به حالتی عینی و واقع‌گرایانه می‌شود، به تبدیل شده است. وقتی مسئله در قالب یک عبارت قابل‌بررسی و پژوهش مطرح می‌شود به آن "" می‌گویند. 📚حمید قاسمی و همکاران، مرجع پژوهش، ص۱۹. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(‌شماره8⃣ ) تبیین مسئله: تبیین مسئله یا تعریف مسئله، عبارت است از بیان چند جمله که ناظر به واقعیات و مسلمات و یا مبانی و بدیهیات است و بعد از آن به یک خلأ یا شکاف یا ناسازگاری یا تناقض و یا امر غیرعادی یا غیر قابل انتظار اشاره کنیم و بعد از یک شیب ملایم به یک سؤال مهم ختم کنیم که همان سؤال اصلی است و از عنوان تحقیق گرفته می‌شود. تعریف مسئله را با کلمه "بدون تردید"شروع کنیم و در وسط آن از "اما" استفاده کنیم و در آخرش سؤال اصلی را با این عبارت بیاوریم: "از همین رو، تحقیق حاضر در صدد پاسخ به این سؤال محوری است که .....؟" یک نمونه برای تبیین مسئله عنوان: روش‌های مسئله‌یابی در پژوهش اولین مرحله از پژوهش که نقش تعیین‌کننده‌ای در سرنوشت تحقیق دارد،مسئله‌یابی است. مسئله‌یابی عبارت است از رسیدن محقق به یک چالش عمیق که از مطالعات و اطلاعات او ناشی می‌شود. اگر خود محقق بدون سفارش یا توصیه و تحمیل از سوی دیگران، موفق شود که در فرایند تحصیل و مطالعات و مواجهه با واقعیات زندگی و محیط اجتماعی، مستقیما به دغدغه‌های علمی عمیق برسد از تمرکز روانی و ذهنی خوبی برخوردار می‌شود و زمینه مناسبی برای خلاقیت و رشد علمی خود،فراهم می‌کند. با وجود این‌که این مرحله باید توسط خود محقق انجام شود، بسیاری از محققان به‌ویژه آن‌هایی که سابقه زیادی در این عرصه ندارند به علت ندانستن روش‌های مسئله‌یابی با آسیب‌های متعددی رو به رو می‌شوند و اغلب یا فرصت خود را هدر می‌دهند یا بدون درگیری ذهنی با یک مسئله سطحی، به تحقیق اقدام می‌کنند. این امر علاوه بر اینکه انگیزه محقق را در فراز و نشیب فرایند تحقیق کاهش می‌دهد، به معنای از دست دادن بهترین فرصت برای تولید علم است. بنا بر این، شایسته است که انواع فنون و روش‌های دستیابی به مسئله برای محققان کشف و تبیین شود. ، عهده‌دار پاسخ‌گویی به این سؤال است که: روش‌های مسئله‌یابی در پژوهش چیست؟ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 2⃣) تغییر جهت خط جدا کننده پاورقی: در صورتی که می‌خواهید در پاورقی، متن فارسی درج کنید،ابتدا روی متن نوشته شده در پاورقی کلیک کرده و سپس گزینه راست چین را از منوی Home انتخاب نمایید. متن درج شده در پاورقی، در سمت راست قرار می گیرد. اما مشاهده می کنید که خط جدا کننده پاورقی، همچنان در سمت چپ قرار گرفته است برای تغییر جهت خط جدا کننده پاورقی، از منوی View حالت نمایش را از Print Layout بهDraft تغییر دهید. اکنون به منوی References رفته و در قسمت Footnotes، بر روی Show Notes کلیک کنید. در قسمت پایین صفحه و از منوی باز شده، گزینه Footnote Separator را انتخاب کنید. همچنین می توانید در مرحله قبل به جای انتخاب گزینه Footnote Separator  ،با نگه داشتن همزمان کلیدهای Ctrl+R، یا Ctrl+L، یا Ctrl+E، خط جدا کننده پاورقی را به ترتیب به سمت راست، چپ یا وسط منتقل کنید. اکنون به منوی View رفته و در قسمت Document Views، حالت نمایش را از Draft به Print Layout تغییر دهید. خط جدا کننده پاورقی، مطابق شکل، در سمت راست قرار خواهد گرفت. 📚برگرفته از نرم افزاراندروید مقاله‌نویسی آسان و کاربردی تولید کانال. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(‌شماره9⃣ ) ساختار یک پایان نامه سطح۳و۴حوزه عنوان: نقش علمای اخالق در تربیت نخبگان حوزه صفحات اولیه: صفحه بسمله، صفحه عنوان، ، صفحه تشکر، صفحه تقدیم، تحمید چکیده شامل: جمله راهنما+ اشاره به مسئله+ اشاره به هدف تحقیق+ اشاره به اهمیت+ اشاره پیشینه+ اشاره به سؤال اصلی+ اشاره به فرضیه+اشاره به روش+ اشاره به نوع منابع+ ضمن اشاره به مهندسی بحث، اهم نتایج و دستاوردها و نوآروی‌ها را ذکر می‌کنیم. کلیدواژه: ، ، ، ، ، ، ، . فهرست مطالب مقدمه ۱.تبیین مسئله(تعریف عنوان، تبارشناسی، تعریف مسئله، محدودسازی آن) ۲.بیان اهمیت و ضرورت بحث ۳.ذكر سؤال اصلي و سؤالهای فرعي ۴.بیان پیشنیه مسئله و بیان پیشینة تحقیق ۵.بیان فرضیه و پیشفرضها ۶.بیان اهداف تحقیق ۷.توضیح روش تحقیق ۸.توجیه ساختار تحقیق فصل۱ :مفاهیم و کلیات گفتار اول:مفهومشناسی(علمای اخالق، نخبه، تربیت) گفتار دوم: وضعیت نخبگان در حوزه فصل۲:تأثیر علمای اخالق در تربیت معرفتی نخبگان حوزه مقدمه گفتار اول: نقش علمای اخالق در افزایش معرفت نخبگان حوزه گفتار دوم: نقش علمای اخالق دردفع و رفع شبهات نخبگان حوزه نتیجه فصل۳:تأثیر علمای اخالق در تربیت گرایشی و روانی نخبگان حوزه مقدمه گفتار اول: نقش علمای اخالق در اصالح باورهای نخبگان حوزه گفتار دوم: نقش علمای اخالق در الگودهی به نخبگان حوزه گفتار سوم: نقش علمای اخالق در جرح و تعدیل حب و بغضهای نخبگان نتیجه فصل۴:تأثیر علمای اخلاق در تربیت رفتاری نخبگان حوزه مقدمه گفتار اول: نقش علمای اخالق در تقویت رفتارهای شایسته نخبگان حوزه گفتار دوم: نقش علمای اخالق در تضعیت رفتارهای ناشایسته نخبگان حوزه نتیجه فصل ۴ نتیجه‌گیری منابع ـــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(‌شماره🔟 ) تبارشناسی: محقق باید بداند که موضوع او ذاتا به چه علمی تعلق دارد و علاوه بر آن، در چه علوم و شاخه‌هایی از آن‌ها و از چه حیث و زوایایی بحث دارد؛ مثلا آیا مسئله مورد بحث، اصولی است یا کلامی؟ باید تعیین شود که کدام پاسخگوی ماست. به نظر نگارنده، این مطلب را می‌توان یکی از عناصر "تحریر محل نزاع"دانست. تعیین روش، پیشینه و منابع و احیاناً نوآوری در تبارشناسی بحث است. اگر تبارشناسی دقیق نباشد، احتمال دارد بین علوم خلط کنیم. تبارشناسی، معمولا بعد از تعریف مسئله است. تبارشناسی یکی از راه‌های تحدید مسئله و تعیین قلمرو برای آن است. آیا می‌توانید موضوع "شرّ" را تبارشناسی کنید. برای تبارشناسی: تقیه به خودی خود یکی از مباحثی است که در علوم و شاخه‌های متعددی می‌تواند مورد بحث قرار بگیرد. احکام خمسه آن در شرایط مختلف بر عهده فقه است. نقش تقیه در اعتماد به احادیث و روایات و راویان آن‌ها به فقه الحدیث و علم رجال مربوط می‌شود. از این حیث که تقیه در روابط اجتماعی مردم در یک جامعه چه تغییری می‌تواند ایجاد کند، به علم جامعه‌شناسی، ربط دارد. محققان ادیان و فرق و مذاهب نیز می‌توانند از زاویه اینکه این آموزه در کدام ادیان و مذاهب و چگونه در آن‌ها جریان دارد، به بحث‌های خاص خودشان بپردازند. پیدایش، سیر، تحولات، تطورات و نیز وضع فعلی و آینده آن را از نگاه تاریخی می‌توان بحث کرد. بحث تقیه، جنبه روانشناختی نیز می‌تواند داشته باشد... اما در تحقیق حاضر ابتدا از نگاه تاریخی و سپس آن را از نگاه کلامی پیگیری خواهیم کرد تا رابطه آن را با ایمان در صورت تداوم و استمرار تقیه بررسی کنیم. ـــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
با ۹۰۰ ۳ در کافه بازار لطفا نصب نموده و را در کافه‌بازار، درج بفرمایید. از لحاظ محتوا اگر موضوعی کم دارد، بفرمایید تا بررسی و اقدام شود.
(‌شماره1⃣1⃣ ) پیشینه مسئله یا پیشینه پیدایشی: ذکر قدمت و سنّ مسئله را پیشینه مسئله می‌گویند. زمان پیدایش و شرایط بروز و ظهور مسئله و تطورات و تحولات آن در طول زمان یا بر اساس جریان و رشد طبیعی اندیشه پیشینه مسئله است. پیشینه تحقیق یا پیشینه پژوهشی: به همه تلاش‌های انجام شده برای حل مسئله را پیشینه تحقیق می‌گویند. این پیشینه ممکن است به حالت‌های مختلفی مثل کتاب، مقاله، پایان‌نامه و قالب‌های دیگر یافت شود. باید از آثار مهم در این زمینه، یک گزارش مختصر نقادانه تهیه کنید و اعلام کنید که کار شما به خاطر داشتن نوآوری موازیکاری و تکرار مکررات نیست. در این است که در اولی از عوامل پیدایش و شرایط آن صحبت می‌کنیم اما در دومی از منابعی که تلاش کردن آن را حل کنند و از میزان حل شدن مسئله، سخن می‌گوییم. ـــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(‌شماره2⃣1⃣ ) فرضیه‌سازي فرضیه به صورت یک بیان می‌شود و اطلاعات قبلی و مطالعات فعلی محقق، آن را پشتیبانی می‌کند. محقق برای رسیدن به این جواب حدسی و موقت باید به اندازه کافی و تأمل کندتوجه داشته باشید که به تعداد (سؤالاتی که عنوان فصل را می‌سازند)فرضیه ارائه دهید. برخی از کارشناسان معتقدند در مواردی که یک آیه یا حدیث یا هر نص (متن) دیگری را می‌خواهیم تفسیر کنیم، فرضیه یا هر نوع پاسخ قبلی، یک حجاب عمل می‌کند و ممکن است فرایند شرح و تفسیر و مرادشناسی متن را مختل کند. به ویژه در متون مقدس، شائبه تفسیر به رأی نیز احساس خواهد شد. از این رو، در این نوع تحقیق‌ها، داشتن پرسش را به منظور استنطاق متن، کافی می‌دانند. در همین نوع تحقیق‌ها، در ابتدای فرضیه بنویسیم: "با بررسی اولیه در آیات و روایات به این پاسخ اولیه رسیدیم که" اشکال فوق نیز پیش نیاید. اگر با فرضیه، درست برخورد شود، تعصب و حجاب نمی‌آورد. بنابراین، می‌شود که نباید پنداشت که فرضیه حتما باید اثبات شود، بلکه باید بررسی شود؛راه برای جرح و تعدیل فرضیه همیشه باقی است. ـــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
تمدید مهلت ثبت‌نام در جشنواره به گزارش روابط عمومی جشنواره علامه حلی(رحمةالله علیه)،با توجه ادامه مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و بنا به درخواست مکرر طلاب و مدارس سراسر کشور، فرصت ثبت‌نام و شرکت در سیزدهمین جشنواره علامه حلی(رحمةالله علیه) تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ تمدید شد. تاریخ یاد شده به هیچ‌وجه، قابل تمدید نخواهد بود. ⚠️با کمی تغییر،برگرفته از کانال رسمی جشنواره علامه حلی (رحمةالله علیه) به آدرس زیر @jhelli_ir ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(‌شماره3⃣1⃣ ) پرونده علمی: عبارت است از یک مجموعه‌ای از مطالب که عینا از منابع مهم،کپی شدند و به همراه کپی شناسنامه آن منبع، صحافی می‌شوند تا محقق مجبور نشود برای جست و جوی مطالب در این منابع اصیل و نایاب یا نادر، همیشه در کتابخانه حضور پیدا کند. با تهیه پرونده علمی، محقق می‌تواند در هر زمانی از آن اطلاعات استفاده کند حتی اگر در مسافرت باشد و منبع مادر در دسترس او نباشد. تعریف بارش فکری: به یک حالت رهاسازی و آزادسازی ذهن از هر قید و بندی که به رگبار و طوفانی از سؤالات یا پیشنهادها یا راه حل‌ها منجر می‌شود، بارش فکری می‌گویند. ــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 1⃣) عنوان مقاله ۱.هر آغازی، مهم و آغازی‌ترین عنصر مقاله شما، عنوان است. ــــــــــ ۲.هزاران نفر، عنوان مقاله شما را می‌خوانند اما تنها عده کمی تصمیم می‌گیرند مقاله را بخوانند. ــــــــــ ۳.پختگی و شایستگی عنوان از خبرگی و توان علمی شما حکایت می‌کند. ــــــــــ ۴.ممکن است مقاله شما علیرغم دارا بودن ارزش علمی، تنها به خاطر عنوان نامناسب، از جستجوی محققان در مطالعات مرتبط، کنار گذاشته شود. ــــــــــ ۵.عنوان را ناظر به مسأله تحقیق خود انتخاب کنید.برای نوشتن عنوان مقاله، روی پرسش اصلی مطالعه خود، متمرکز شوید تا خواننده از اصل مسأله شما مطلع شود. ــــــــــ ۶.عنوان مقاله باید حتی‌الامکان در برگیرنده واژگان کلیدی تحقیق شما باشد. ــــــــــ ۷.باید از انتخاب عنوان عام و کلی پرهیز کنید. در هر شرایطی از اخذ انتخاب عنوان تکراری،پرهیز کنید. ــــــــــ ۸.عنوان باید رسا باشد. لذا از به کار بردن واژه‌های نامأنوس،اکیداً خود داری کنید. ــــــــــ ۹.اختصار در عنوان، در شرایط مساوی یک امتیاز محسوب می‌شود. البته نباید درستی و دقت رافدای اختصار و ایجاز کنید. معمولا تعداد کلمات عنوان، بین سه تا هشت کلمه است. ــــــــــ ۱۰.عنوان پیشنهادی مقاله خود را به عده‌ای از دوستان و استادان خود عرضه کنید. اگر برداشتآنها از عنوان شما متخالف بود، عنوان شما گویا نیست. ــــــــــ ۱۱.عنوان مقاله به هیچ وجه نباید بیش از آن چیزی است را از تحقیق شما به دست می‌آید، ادعاکند. ــــــــــ ۱۲.اخذ پاسخ مسأله در عنوان، شایسته نیست. از به کار بردن کلماتی که نشانه تعصب و یا باعثبرانگیختن احساسات است بپرهیزید. ــــــــــ ۱۳.در عنوان مقاله در ابتدای تحقیق می‌توانید یک"عنوان کاری" انتخاب کنید و پس از تأمل و دقت کافی در پایان مرحله نگارش مقاله می‌توانید آن را به "عنوان نهایی" تبدیل نمائید. 📚برگرفته از فلش کارت ساختار مقاله علمی،سید مهدی موسی‌زاده ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
km_20240124_360p_6f_20240819_122037.gif
326.5K
ساختار مقاله پنج پاراگراف ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
شماره 8⃣1⃣ این جلسه: اجزای بند و ارتباط بندها مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) 🕰مدت تقریبی آموزش : ۲۳ دقیقه ـــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
نرم افزار مقاله نویسی آسان و کاربردی : 1⃣آموزش مرحله به مرحله مقاله نویسی،همراه با ارائه نمونه فعالیت؛ 2⃣تعریف اصطلاحات پرکاربرد پژوهشی؛ 3⃣سیزده نکته کاربردی Word جهت تنظیم متن مقاله. ✅: ثبت درخواست مشاوره‌های پژوهشی؛ آدرس دریافت از کافه بازار: http://cafebazaar.ir/app/?id=maqale.nevesi.asan&ref=share ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 2⃣) چکیده مقاله ۱.چکیده،ریزنگاره(مینیاتوری) از مقاله است. شما باید تنها با استفاده از نسبت کوچکی از کلمات متن مقاله، خود را با تأکید بر جنبه‌های مهم و جدید آن، بیان کنید. ــــــــــ ۲.اکثر خوانندگان پس از مطالعه چکیده شما در منابع چاپی و یا الکترونیکی، در مورد مطالعه متن کامل مقاله یا ارجاع به آن، تصمیم می‌گیرند. در حقیقت چکیده نقش #جنس را برای مشتریان بازی می‌کند. ــــــــــ ۳.در عصر انفجار اطلاعات، در وقت محققان، یک اصل اخلاقی در پژوهش است که این کار با نگارش یک چکیده حرفه‌ای، میسر می‌شود. ــــــــــ ۴. یک چکیده، معمولا تصور شما از مسأله، دلیل نوشتن مقاله و بیان مشکلی که آن را حل کرده‌اید، نظریات گوناگون در اینباره، روش حل مسأله، بیان ادله و شواهد، نتایج و یافته‌ها، پیامدها و کاربردهای تحقیق است. ــــــــــ ۵.چکیده مقاله،معمولا بین ۱۲۰ تا ۲۵۰ است. در این بین، اکثراً همه کلیدواژه‌های مقاله به کار گرفته می‌شود. ــــــــــ ۶.توصیه می‌شود چکیدۀ مقاله محققان و به استانداردهای پژوهشی را به دقت مطالعه کنید. همچنین چکیده را در پایان نگارش مقاله خود بنویسید و حتماً پس از نگارش چکیده، آن را به استادان و اهل خبره برسانید. ــــــــــ ۷. چکیده مقاله شما به فهرست و یا مقدمه مقاله تبدیل نشود همچنین در آن به مآخذ ارجاع ندهید و هرگز در نوشتن چکیده از بیان خطابی استفاده نکنید. از ذکر مثال، توضیح مفهومی نیز کنید. ــــــــــ ۸.چکیده شما باید دقیقاً منعکس کننده محتویات مقاله باشد و نباید بین متن مقاله و چکیده وجود داشته باشد 📚برگرفته از فلش کارت ساختار مقاله علمی،سید مهدی موسی‌زاده ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.