eitaa logo
پژوهش یار
11.3هزار دنبال‌کننده
717 عکس
201 ویدیو
498 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
(‌شماره7⃣1⃣ ) چهار قاعده بارش فکری تمرکز بر کمیت، اجتناب از انتقاد، استقبال از ایده‌های غیر معمول و ترکیب و بهبود ایده‌هاکه مرحله آخر آن است. توضیح این چهار قاعده: 1⃣تمرکز بر کمیت: یعنی مهم، زیاد بودن ایده‌ها و سؤال گوناگون از زوایای مختلف مسئله است. هر چه تعداد ایده‌هایی که تولید می‌شوند بیشتر باشد، احتمال دست یافتن به یک راه حل اساسی و اثربخش‌تر، بیشتر می‌شود. 2⃣اجتناب از انتقاد: اگر در مواجهه اولیه با یک ایده، به جای انتقاد از آن، به توسعه و بهبود آن فکر کنیم، یک جو مناسب برای تولید ایده‌های غیرمعمول فراهم می‌شود. همچنین باز شدن فکر افراد را به دنبال دارد. استفاده از این روش ما را به موارد فراوانی از راه‌حل‌های باورنکردنی می‌رساند. به همین دلیل نیز جملات زیر را مانع خلاقیت در بارش فکری دانسته‌اند: "اشتباه کردن ممنوع" "برای همه چیز دلیل بیاور" "تنها یک پاسخ صحیح وجود دارد" "باید کاملا منطقی بود" و ... . 3⃣استقبال از ایده‌های دور از ذهن و غیر معمول: ممکن است ایده‌های دور از ذهن و غیرمعمول رویکردهای جدیدی را به مسئله اضافه کنند و از همین رو، باید به استقبال آنها رفت. 4⃣ترکیب و بهبود ایده‌ها: بعد از به اتمام رسیدن جمع‌آوری ایده‌ها، شروع می‌کنیم به تنظیم ایده و حذف بی‌ربط‌ها و باقی گذاشتن آن‌هایی که در کار مورد نظر قابل استفاده هستند. 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️◼️◼️◼️◼️ 🌸۵۰ جلسه (رایگان) محتوای منبر قرآنی، بصیرتی و ولایی و 🌼پاورپوینت قابل ویرایش [لایه باز] منبر قرآنی حاوی عکس‌ها و کلیپ‌های مرتبط و متناسب با . نشانی پوشه‌ها در کانال خادم الزهرا(سلام الله علیها)سنجاق شده است نشانی کانال @KHADEM_AL_ZAHRA ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◼️ 2⃣رویکرد راه حل گرا: از دیگر سو، چنین فردِ آشنا با مدیریتِ روحیه، در زندگی دارد و برای رسیدن به هدفِ متعالی و نیرومند خود برنامه دارد. هدف به او حرکت در مسیری روشن به سمت هدف می دهد و عبور از موانع را در جان او پویا و پایا می سازد به گونه‌ای که تا به آن هدف نرسیده، از پای نمی ایستد و با اشتیاقی سوزان هر روز گام بلندی به سوی هدف بر می دارد. او هر مشکلی را در مسیر نویسندگی حاوی پیشبرنده می‌بیند که او را به نتیجه بهتر و راهِ حلّ صحیح تر رهنمون می سازد. او از مسائل و مشکل‌ها، سکّوی تجربه‌ای ارتقا بخشنده می‌سازد؛ چرا که او با تمرکز بر راه‌حل‌ها به کشفِ راه‌های نرفته نایل می شود و پاسخ‌های نو، صید می کند و راهِ نویافته و شوق انگیز خود را تا رسیدن به قلّه موفقیت در نویسندگی ادامه می دهد اگر تعداد زیادی از انسانهای علاقه مند نتوانسته یا نمی توانند به حد مطلوبی از نویسندگی برسند، به این علت نیست که رسیدن به آن حد، ممکن نیست؛ به این دلیل است که برای رسیدن به آن نقطه از کامیابی، کمیاب است. : تاکتیک‌ها و تکنیک‌های راه حل گرایانه 📚اسرار نویسندگی(نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی) سید حسین اسحاقی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◾️ (سلام الله علیه) پایگاه تخصصی امام حسین(علیه‌السلام) به طور به موضوعات مرتبط با امام سوم شیعیان، حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام می‌پردازد و آن حضرت و دفاع از مکتب ایشان را به عنوان خود قرار داده است. با توجه به این هدف، «کرب‌وبلا» خود را تمام انسان‌های حق‌جو، اندیشمند و متفکری می‌داند که بدون هیچ عنادی، تشنه دست‌یابی به سرچشمه معرفتند و با جان و دل، حق و حقیقت را قبول می‌کنند. 1⃣ارائه مقالات تخصصی؛ 2⃣اطلاع‌رسانی روزانه اخبار؛ 3⃣درج سخنرانی‌های معرفتی؛ 4⃣انتشار اشعار آیینی و عاشورایی؛ 5⃣بانک تصاویر موضوعی و دلنوشته های ادبی. از جمله امکاناتی است که سعی شده در این پایگاه به آن‌ها پرداخته شود. سامانه «پرتال هیئات»، محلی برای ثبت اطلاعات هیئات سراسر کشور به شمار می‌آید که بستری مناسب جهت اطلاع‌رسانی کلیه مراسم‌های مذهبی و برنامه‌های هیئات در طول سال محسوب می‌شود. آدرس اینترنتی پایگاه karbobala.com ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◾️ إنّا لله و إنّا إلیه راجعون استاد و محقق ارجمند، حجت الاسلام و المسلمین مهدی پیشوایی(رحمة‌الله‌علیه) استاد کم نظیر تاریخ اسلام و مؤلف کتاب تاریخ اسلام ( منبع درسی کتاب تاریخ اسلام و سیره۱ پایه اول) دار فانی را وداع گفت. کانال پژوهش‌یار این ضایعه بزرگ و درگذشت این محقق معزز و استاد کم نظیر تاریخ اسلام را به حوزه‌های علمیه، محققان، اساتید و فضلای معظم و عموم مؤمنین و علاقه‌مندان خصوصا خانواده آن مرحوم، تسلیت عرض می‌کند و برای آن زنده یاد، علو درجات و برای بازماندگان، صبر و اجر، مسئلت دارد. إن‌شاءالله مورد رحمت و مغفرت خداوند متعال قرار بگیرند. 📘دسترسی به زندگی‌نامه و برخی از آثار علمی ایشان، به‌ اینـــــجا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ شماره0⃣4⃣ آيا ويرايش زباني و ساختاري آثار ديگران، مجاز است🤔 جهت دسترسی به پاسخ و راهنمایی به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فراخوان پذیرش هفتمین دوره پژوهشگری با استعانت از درگاه خداوند متعال و درود به روان پاک شهدا و امام شهیدان، مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی، دفتر حفظ و نشر آثار رهبری (حفظه‌الله) به منظور تربیت پژوهشگر معارف انقلاب اسلامی با اتکا به تجربه برگزاری شش دوره، برای سال ۱۴۰۰ با گرامیداشت یاد و نام از بین و داوطلب و علاقه‌مند یا دانش آموخته دوره دکتری و سطح چهار حوزه علمیه، از طریق آزمون و مصاحبه برای یک دوره آموزشی و پژوهشی دو ساله در شهرهای ، و ، پژوهشگر می­‌پذیرد. 🕰ثبت نام از تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۴ تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۵/۲۵ ✅ از طریق پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبری (حفظه‌الله) به آدرس KHAMENEI.IR انجام خواهد شد. 📒جهت کسب اطلاعات بیشتر به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 8⃣1⃣) چرایی بارش سوالات فکری ۱.افزایش خلاقیت؛ ــــــــــ ۲.افزایش قدرت پردازش؛ ــــــــــ ۳.امکان دست‌یابی به ایده‌های بزرگ‌؛ ــــــــــ ۴.انتخاب بهترین راه‌حل؛ ــــــــــ ۵.اندازه‌گیری میزان علم و اطلاعات ما نسبت به موضوع مورد نظر؛ ــــــــــ ۶.انضباط و نظم‌دهی؛ ــــــــــ ۷.اولویت‌بندی مسائل؛ ــــــــــ ۸.ایجاد روحیه پژوهشی، کنجکاوی، علاقه‌مندی؛ ــــــــــ ۹.ایجاد زمینه برای نگاه سیستمی یا شبکه‌ای؛ ــــــــــ ۱۰.ایجاد کار تیمی و مدیریت مشارکتی؛ ــــــــــ ۱۱.تقویت انگیزه نسبت به مطالعه و جمع‌آوری اطلاعات؛ ــــــــــ ۱۲.جبران نسبی عدم مطالعه درباره موضوع مورد نظر؛ ــــــــــ ۱۳.تشخیص وتعیین سوالات فرعی بحث؛ ــــــــــ ۱۴.جلوگیری از فراموشی برخی زوایای بحث؛ ــــــــــ ۱۵.مشخص شدن تعداد فیش‌های لازم برای تحقیق؛ ــــــــــ ۱۶.مهندسی بحث و فصل‌بندی. 📒برگرفته از جزوه روش تحقیق حجةالاسلام دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ـــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◾️ 🎥 مدرّس: حجة‌الاسلام محمدصادق فاضل {دبیر معزز جشنواره علامه حلی(رحمةالله علیه) استان مازندران} 🔹جلسه : کتابخانه‌های دیجیتال 📥 https://b2n.ir/j41097 ــــــــــ 🔹جلسه : پایگاه‌های پایان‌نامه‌ها و مقالات علمی 📥 https://b2n.ir/m31817 ــــــــــ 🔹جلسه : کاربرد جستجوگرها برای پژوهشگران 📥 https://b2n.ir/k12134 ــــــــــ 🔹جلسه : آموزش نرم افزارهای نور (قسمت اول) 📥 https://b2n.ir/u76456 ــــــــــ 🔹جلسه : آموزش نرم افزارهای نور (قسمت دوم) 📥 https://b2n.ir/w13502 ــــــــــ 🔹جلسه : آموزش نرم افزارهای نور (قسمت سوم) 📥 https://b2n.ir/f60781 ــــــــــ 🔹طریقه ساخت پرونده علمی 📥 https://b2n.ir/g93982 ــــــــــ 🔹مرور کاربردی جلسات 📥 https://b2n.ir/y89307 📒برگزار شده توسط پژوهش مدرسه علمیه بقیة الله (عج الله فرجه الشریف) آشخانه_ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آجرکَ الله یاصاحبَ الزمان فی مصیبةِ جدِّکَ‌الحسین‌علیه‌السلام اَعْظَمَ اللّهُ اُجوُرَنا وَ اُجوُرَکُم بِمُصابِنا بِالحُسَینِ عَلَیهِ السَّلامُ وجَعَلنا وَاِیّاکُم مِنَ الطّالبینَ بِثارِه مَعَ وَلیِّهِ الاِمامَ الْمَهدی مِن الِ مُحَّمَدٍ عَلَیهِمُ السَّلام ــــــــــــــــــــ ☑️ برای سلامتی امام زمان (عَجّلَ الله تعالی فرجَهُ الشَریف) فراموش نشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با عرض سلام و آرزوی قبولی عزاداری‌های همراهان معزز، درگیر بیماری کرونا شده‌ایم و فعلا در فضای مجازی، حضور نخواهیم داشت و کانال تا حدود ۱۴ روز دیگر، غیر فعال خواهد بود. تا آن زمان، پیشنهاد می‌کنیم محتوای کنونی کانال را ملاحظه بفرمایید. إن‌شاءالله با دعای خیرتان بتوانیم دومرتبه توفیق خدمت داشته و فعالیت را ادامه دهیم. التماس دعا
با سلام ضمن تشکر از همراهی و دعای خیر‌تان، الحمدلله بهبودی و توفیق خدمت، نصیب شد. إن‌شاءالله فعالیت کانال، آغاز خواهد شد. یادآور می‌شود که برای و علاقه‌مندان به پژوهش در مقام 🔹معاون و مسئول پژوهش، 🔹اساتید، 🔹طلاب 🔹و... مثمر ثمر خواهد بود إن‌شاءالله. دمتم موفقین إن‌شاءالله
◼️ تاکتیک‌ها و تکنیک‌های راه‌حل‌گرایانه 1⃣مدل سازی نویسندگان موفق: مدل سازی انسان‌های موفق، نوعی شبیه سازی فکری ـ احساسیِ خود با آنان است. یکی از اصولِ اساسی دانش «برنامه ریزی عصبی ـ کلامی» که - L(Lingustic)-P(Programming) N(Neuro) نامیده می شود، این است که می گوید: «همه ما انسان‌ها دارای سلسله اعصابِ مشابهی هستیم. بنابراین هر کس در هر جای جهان، قادر باشد هر کاری را انجام دهد، می‌توانید آن را انجام دهید به این که مغز و اعصاب و اندیشه و روحیه و باور خود را دقیقا مانند او اداره نمایید. این عملیات (یعنی جریان کشفِ دقیق و مشخّصِ راه‌هایی که دیگران می‌روند تا به نتیجه معیّنی برسند و می‌رسند) در «مدل سازی» نامیده می شود. مسئله این نیست که شما دقیقا به هر نتیجه‌ای که دیگران رسیده‌اند، برسید؛ ، «شیوه کار» است.» ــــــــــ نویسندگی نوعی است و برای موفقیت در این عرصه به سراغ نویسندگان موفق برویم. ره چنان رو که رهروان رفتند. رفتن راهِ رفته، آدمی را برای یافتنِ راه‌هایِ نرفته آبدیده و آماده می کند. نویسندگان موفق، راه را هموار و نزدیک می‌کند و انسان را از فرو لغزیدن در بی راهه‌های حیرت زا، مصون می‌دارد. 📚اسرار نویسندگی(نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی) سید حسین اسحاقی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(‌شماره9⃣1⃣ ) ✅تفاوت پیشینه پیدایشی و پیشینه پژوهشی 🔹پیشینه مسئله یا پیشینه پیدایشی: ذکر قدمت و سنّ مسئله را پیشینه مسئله می‌گویند. زمان پیدایش و شرایط بُروز و ظهور مسئله و تطورات و تحولات آن در طول زمان یا بر اساس جریان و رشد طبیعی اندیشه پیشینه مسئله است. ــــــــــ 🔸پیشینه تحقیق یا پیشینه پژوهشی: به همه تلاش‌های انجام شده برای حل مسئله،پیشینه تحقیق می‌گویند. این پیشینه ممکن است به حالت‌های مختلفی مثل کتاب، مقاله، پایان‌نامه و قالب‌های دیگر یافت شود. باید از آثار مهم در این زمینه، یک گزارش مختصر نقادانه تهیه کنید و اعلام کنید که کار شما به خاطر داشتن نوآوری موازی‌کاری و تکرار مکررات نیست. 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◾️ (حفظه‌الله) رهبری حفظه الله: اگر درس خواندیم، اگر این تحقیق را کردیم، اگر وارد رشته‌ی تحقیق و پژوهش شدیم،آیا قبول می‌شود؟ آیا دست ما را به جایی بند می‌کنند؟آیا نمی‌کنند؟ باید وارد شوید! به قول شاعر عرب می‌گوید: «شر من الشر خوف منه عن یقعی»؛ ✅از بلا بدتر، ترس از بلا است، ترس از فرود آمدن بلا است؛ این از خود بلا،سخت‌تر است.نبادا نشود؛ خوب به این «نبادا» نباید اعتنا کرد. وارد شوید، خواهید دید که می‌شود. در همه‌ی میدان‌های مادی و معنوی که انسان موفقیتی مشاهده می‌کند، این جرئت و گستاخی و نترسیدن از احتمال موفق نشدن، که ما را پیش می‌برد. 📚۱۳۸۵/۶/۲۵ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ به گزارش نورسافت، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) در نظر دارد آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه 🕰از ۱۳ شهریور الی ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، محصولات زیر را به‌صورت خاص و با ، عرضه نماید. 🔹محصولات تحت وب: اشتراک پایگاه ابر نور: ⚪️بسته عادی با ۲۰%تخفیف 🔘بسته نقره‌ای با ۳۰% تخفیف 🔸محصولات نرم‌افزاری: ارائه ۹۵ عنوان نرم‌افزارهای نور در هارد یا لپ‌ تاپ: قیمت اصلی۳۸۵۰۰۰ تومان قیمت همراه با تخفیف ۲۵۰۰۰۰ تومان 📒منبع خبر ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ آشنایی با منابع مورد استناد شیخ انصاری(رحمة الله علیه) در کتاب و نویسندگان آن‌ها جهت دسترسی به این‌جا، مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
اهداف آموزش لمعه.pdf
3.13M
نمودار جمع بندی شده «الروضه البهیه فی شرح اللمعه الدمشقیه» توسط ۴ استاد ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
دبیرخانه دائمی همایش بانوی هزاره ی اسلام، برگزار می‌نماید. 📝💻 کارگاه مجازی آموزش مقاله نویسی 🧕با حضور: استاد گرانقدر سرکار خانم دکتر آسیه ذبیح نیا عمران ( ) 📆 زمان: ۱۷ و ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ ⏰ ساعت: ۱۸ ✅📃 همراه با ارائه شرکت در دوره آموزش مقاله نویسی : @Amoradi313 @hekmat98banoo 📒به‌ درخواست کانال همایش ملی بانوی هزاره‌ی اسلام به آدرس: @BanooHezareEslam ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
الموسوعة الرجالية.zip
22.88M
🔰 💠 نرم افزار پژوهشی موسوعه الرجالیه، نرم افزار کم حجم و در عین حال بسیار خوبی است که به وسیله آن می‌توان اطلاعات رجالی یک روایت را در اسرع وقت به دست آورد. 📒معرف: پژوهش مدرسه علمیه ولیعصر کرمانی‌ها (عج الله فرجه الشریف) ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ آشنایی با منابع مورد استناد شیخ انصاری(رحمة الله علیه) در کتاب و نویسندگان آن‌ها جهت دسترسی به این‌جا، مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ (حفظه‌الله) به علم و کلاس درس و مطالعه و تحقیق و پژوهش اهمیت دهید. 📒۱۳۸۲/۰۶/۲۶ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ تبدیل تصویر به نوشته‌ : ایبو : ✅تبدیل تصویر به متن فارسی 🔸استخراج متن از اسکرین شات‌ها 🔹قابلیت استخراج متن از: کتاب روزنامه مقاله ــــــــــــــــــــ : : تبدیل گفتار به نوشتار تبدیل PDF به WORD تبدیل PDF به تصویر و بر عکس ترکیب فایل‌های PDF جداسازی صفحات PDF تعمیر و حذف رمز : سفارش تایپ سفارش ترجمه سفارش ویراستاری سفارش پروژه ⬇️جهت و کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای رسمی به آدرس زیر، مراجعه شود: eboo.ir ــــــــــــــــــــ ✅از دقت قابل قبولی، برخوردار است. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
جدول برنامه های پژوهش به صورت ماهانه و مشخص.pdf
1.54M
◼️ (شماره 1⃣2⃣) تقویم کاری همراه با رویدادهای قمری و شمسی +در حال تکمیل... ✅برای دریافت نسخه Word به پُل ارتباطی کانال، مراجعه شود. ⚠️نکات مندرج در فایل، مطالعه شود ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
◼️ #از_باب_تعامل(شماره 1⃣2⃣) #پیشنهاد‌ویژه #تولید_کانال #برنامه_کاری تقویم کاری همراه با رویدادهای
جدول برنامه های پژوهش به صورت ماهانه و مشخص.pdf
918.9K
◼️ با تفاوت جزئی به این‌صورت که به‌جای عناوین فعالیت‌ها، پایه درسی، قید شده است. : رویدادهای مذکور در جدول، رویدادهای پژوهش‌خیز است. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.