🔻 رفع تداخل ۱۰۶۳۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
🗓 ۱۴۰۳/۵ /۱۶
🔹در این کمیسیون پلاک های زرشک در شهرستان قزوین، پاپلی وسطی در شهرستان بوئین زهرا، شترک و باورس در شهرستان البرز پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آنها به پایان رسیده است.
🔸گفتنی است؛ از مجموع یک هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل می شود که تاکنون کار کارشناسی ۹۶۹ پلاک به پایان رسیده است.
🔗مشروح خبر
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین
🌐 https://qazvin.maj.ir
🆔 @pajqazvin
🔻 تولید بیش از۲۰هزار تن شیر خام در دامداری های شهرستان البرز
🗓 ۱۴۰۳/۵ /۱۶
🔹علیرضا برخی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان البرز گفت: در چهار ماهه اول سال جاری ۲۰ هزار و ۴۳۲ تن شیرخام در واحدهای دامداری این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
🔸هم اکنون ۳۷ واحد گاوداری صنعتی شیری با ظرفیت کل ۱۷ هزار رو ۸۰۰ راس با شش هزارو و ۷۰۰ آن دوشا در این شهرستان فعالیت دارند .
🔗مشروح خبر
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین
🌐 https://qazvin.maj.ir
🆔 @pajqazvin
🔻 گردهمایی مددکاران ترویجی در مدیریت جهادکشاورزی شهرستان قزوین برگزار شد.
🗓 ۱۴۰۳/۵ /۱۶
🔹با هدف، شناساندن اهمیت نقش و جایگاه مددکاران ترویجی و انتقال تجربیات و افزایش مهارت گردهمایی مددکاران ترویجی در مدیریت جهادکشاورزی شهرستان قزوین برگزار شد.
🔸دراین گردهمایی که کارشناسان ، مددکاران ترویجی و بهره برداران پیشرو حضور داشتند ،سعید اسدی مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین به نقش مددکاران ترویجی در جامعه روستایی اشاره کرد و یاد آورشد: مددکار ترویجی به عنوان رهبر فنی و هماهنگ کننده برای تدوین، توسعه، پیاده سازی و ارزشیابی برنامه های ترویج کشاورزی و توسعه کشاورزان در زمینه مدیریت منابع در محیط روستایی فعایت می کنند.
🔹مددکار ترویج یارو یاور ترویج بوده که با ارائه اطلاعات و نوآوری های سودمند به کشاورزان نقش مهمی در رسیدن به توسعه روستایی و کشاورزی برعهده دارند.
🔗مشروح خبر
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین
🌐 https://qazvin.maj.ir
🆔 @pajqazvin