eitaa logo
پژواک
778 دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
15.3هزار ویدیو
894 فایل
انعکاس بخشی از رویدادهای تربیتی آموزش و پرورش ناحیه 4 قم ارتباط با ادمین : @Payametollab
مشاهده در ایتا
دانلود
✨کاردستی کلاژ✨ ریحانه قرآنی به مناسبت حلول ماه ربیع😍 ⚡️خانم لیلا کاشانی موحد 🌸کلاس دوم شهیده عصمت پور انوری👏 دبستان دخترانه اباصالح عج
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش گرامی داشت هفته دفاع مقدس و نواختن زنگ ایثار و مقاومت ۲ ⊰⃟𖠇࿐ྀུ༅࿇༅═‎┅─ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ┄┅┅✶🍃🌸🍃✶┅┅┄
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 🎙 ترفند ثواب بردن در هنگام خواب یک دقیقه‌ای
هدایت شده از پرورشی دبیرستان شهید درودیان
شیشه ها شکستنی است زندگی گذشتنی ست این فقط محبت است که همیشه ماندنی ست ‌ ⓙⓞⓘⓝ↡ سید محمد مهدی پوررضی کلاس ۹/۲
🌸علامه حسن زاده آملی : ⭕️دو چیز باعث تاریکی قلب و بی حالی در عبادت می شود؛ ✨۱- زیاد حرف زدن ✨۲-زیاد خوردن
دو سوره در قرآن، با کلمه "ویل" شروع شده، "ویل" یکی از شدید ترین تهدید های قرآن هست و اون دو آیه اینها هستند: ویل للمطففین وای بر کم فروشان... ویل لکل همزه لمزه وای بر عیبجویان طعنه زننده... اولی در مورد مال مردم. دوم در مورد آبروی مردم. مراقب هر دو باشیم!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️چند گناه که ممکن است توفیق توبه را هم از انسان بگیرند! این گناهانان را از زبان "آیت‌الله فاطمی نیا" بشناسید... یک دقیقه‌ای
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️حکایتی شنیدنی از عیادت امام رضا علیه السلام از یک مومن یک دقیقه‌ای
🌻🍃ده پند امام علی بن موسی الرضا علیه السلام: 🌻اول: در خوشحال کردن مردم بسیار بکوشید تا در قیامت خدا خوشحال تان کند. 🌻دوم: تا می توانید سکوت اختیار کنید که سکوت موجب محبت می شود و راهنمای هر خیری است. 🌻سوم: در خواندن سوره حمد استمرار بورزید که جمیع خیردرامور دنیا و آخرت درآن گرد آمده است. 🌻چهارم: به روزی اندک خدا راضی باشید تا خدا نیز از عمل کم شما راضی باشد. 🌻پنجم: در برقرار کردن صله رحم ثابت قدم باشید که بهترین نوع آن خودداری از آزار خویشاوندان است. 🌻ششم: به کسی که از خدا نمی ترسد امید نداشته باشید که نه تعهد دارد، نه نجابت و نه کرم. 🌻هفتم: بسیار احسان کنید که خداوند در قیامت یک نصفه خرما را مانند کوه احد بزرگ می کند. 🌻هشتم: حق الناس را رعایت کنید که دوستی محمدوآل محمد بدون آن پذیرفته نیست. 🌻نهم: ازبخششی که زیانش برای تو بیش از سودی است که به دیگران میرسد، حذر کن. 🌻دهم: بسیارمراقب کردار خودباشید تا مورد تهمت واتهام قرار نگیرید،که در آن صورت حق ملامت ندارید. السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا«ع» 
🏴مراسم عزاداری شهادت امام رضا ( علیه السلام ) 📺پخش به صورت زنده و مجازی برای اولیا و دانش آموزان عزیز 🏫 دبیرستان پسرانه دوره اول غیردولتی و قرآنی امام حسن مجتبی (ع)
🏴مراسم عزاداری اربعین سید و سالار شهیدان 📺پخش به صورت زنده و مجازی برای اولیا و دانش آموزان عزیز 🏫 دبیرستان پسرانه دوره اول غیردولتی و قرآنی امام حسن مجتبی (ع)