🔸شیوۀ حکمرانی امامزمان(ع) چگونه خواهد بود؟
🔸اربعین نمونهای از روش حکومت امامزمان(ع) است
💎 #هر_هفته_یک_نکته_اربعینی (۱۰)
⭕️شیوۀ حکمرانی امامزمان(ع) چگونه خواهد بود؟ ایشان چگونه بر میلیارها انسان با انواع سلایق فرهنگی حکومت خواهد کرد؟ آیا حضرت، بهوسیلۀ نیرویهای امنیتی و نظارت شدید، افراد را کنترل میکند، یا اینکه با معجزه، آدمها را بیاختیار کرده و مطیع خودش میکند؟!
⭕️قدرت حکومت امامزمان(ع)، نه مبتنی بر معجره است نه نظارتِ شدید مأموران حضرت، بلکه ناشی از محبت مردم نسبت به ایشان است؛ مردمی که حاضرند بهخاطر امامشان بمیرند نه اینکه از او طلبکار باشند! مردمی که حاضرند بهخاطر او، سختیها را به جان بخرند و برای همدیگر فداکاری کنند.
⭕️اربعین یک نمونه از شیوۀ حکمرانی امامزمان(ع) را به نمایش گذاشته است؛ اولاً کسانی که به زیارت اربعین میآیند، برایشان واجب نبوده که بیایند! ثانیاً کسانی که به زائران، خدمت میکنند غالباً هموطنان خودشان هم نیستند! ثالثاً کسانی که در این راه، نذورات میدهند، اکثراً ثروتمند نیستند و از اضافیِ پولشان در اینجا خرج نمیکنند، بلکه از زندگیشان زدهاند و با عشق، دارند به مردم خدمت میکنند.
⭕️در فضایی که همه دارند با عشق، برای مولای خود حرکت میکنند و برای هم فداکاری و خدمت میکنند، دیگر چه نیازی به نظارت و قوۀ قضائیه هست؟! کسی که هستیِ خودش را آورده و برای زائران خرج میکند، چه کنترل و نظارتی میخواهد؟! نظارت و کنترل آنجایی لازم است که زمینۀ رانتخواریِ دولتی وجود داشته باشد.
👤علیرضا پناهیان
🚩 عمود۷۰۷ | موکب امام رضا(ع) - ۹۷.۷.۳۰
👈🏻 برای بهرهبرداری بهتر از اربعین، باید از یکسال قبل، تفکر و برنامهریزی کرد
@Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما
💬من هر زمان خسته میشم و میبینم چرا بعضی کارهام اون نتیجه دلخواه رو نمیده یاد فایل صوتی "ژِن خوب ژِن بد" می افتم و اونو گوش میدم.
چون از وقتی فهمیدم "برای انسان هیچ بهره ای جز تلاشش نیست" خیلی خیییلی آرامش بیشتری پیدا کردم.
و فهمیدم مهم تلاشیه که من در راه خودسازی میکنم حتی اگر ظاهرا نتیجه رو به زودی نبینم.
فایل بعدی درباره این بود که "چرا انقدر حرص میخوری!" و خاطره اون شهید که یادش رفته بود بره دنبال قابله برای همسر باردارش.
هردوتای این صوتها عااالی هستن و با اینکه بارها و بارها گوش دادم اما اصلا تکراری نمیشن.
______________________________
👈🏻کلیپ صوتی "ژن خوب، ژِن بد!"
🔗 Panahian.ir/post/4951
👈🏻کلیپ صوتی "چرا انقدر حرص میخوری!"
🔗 panahian.ir/post/4360
👈🏻شما میتوانید نظرات خود در مورد هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید.
🔻پیامگیر:
@Admin_Panahian
@Panahian_ir
🌀 تربیت ذهن، دو وجه دارد:
📌 منصرفکردنِ ذهن از امور بد
📌 متوجّهکردنِ ذهن به امور خوب
💎 #کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۹) – قسمت اول
🔹قدرت ذهنیِ انسان از اینجا آغاز میشود: «به چیزی که نمیخواهی، ذهنت سراغش نرود و به چیزی که میخواهی، ذهنت را روی همان متمرکز کنی» این بزرگترین منشأ قدرت در روح انسان و آغاز قدمهایی است که انسان بهسوی رشد و کمال برمیدارد.
🔹البته قبل از این هم میتوان مقدّماتی برای رسیدن به قدرت ذهنی در نظر گرفت؛ مثل سبکزندگیِ درست و برخی رفتارهایی که انسان باید انجام بدهد یا انجام ندهد؛ مثلاً اینکه انسان نباید هرزهچشمی و هرزهگوشی کند؛ یعنی نباید هر چیزی را گوش بدهد که ذهنش بهسمت هر فکری برود.
🔹اسلام اصلیترین برنامهاش یعنی نماز را برای تمرین کنترل ذهن گذاشته است. اصلِ اصلِ نماز این است که «به چی نیندیشی و به چی بیندیشی؟»
🔹اگر ذهن انسان تربیت نشود، غالباً دربارۀ امور منفی فکر میکند. ذهن را باید تربیت کرد؛ یک وجهِ این تربیت، منصرفکردن ذهن از امور بد است، وجه دیگرش، متوجّهکردن ذهن به امور خوب است.
🔹به چه چیزهایی نباید بیندیشیم؟ هر چیز بدی دربارۀ گذشته و آینده! باید ذهن را از آیندهاندیشیِ بد که موجب نگرانی میشود و از گذشتهاندیشیِ بد که موجب حسرت میشود، بازداشت.
🔹اگر قدرت ذهنی نداشته باشی، در اثر صفات خوبی مثل «کمالطلبی» و«خوف از خطر» ذهنت بهطور خودکار سراغ امور منفی میرود. از یکطرف، چون کمالطلب هستی، نقصهایت تو را اذیت میکند. از طرف دیگر، چون میخواهی خودت را از خطرها نجات بدهی و دنیای اطراف پُر از عوامل خطر است؛ لذا دچار ترس و نگرانی میشوی.
👤علیرضا پناهیان
🚩حسینیه آیتالله حقشناس - ۹۷.۰۶.۲۸
متن کامل: @Panahian_text
@Panahian_ir
📌سلسله جلسات چگونه مهربانی خدا را باور کنیم؟ | صوت، متن و کلیپ
🔰کلیپهای تصویری
🎞چرا احساس تنهایی می کنیم؟
🎞 چه کار کنیم تا بتوانیم از مهربانی خدا لذت ببریم؟
🎞وقتی همه با تو بد میشوند!
🎞 طلب مغفرت یعنی طلب معجزه!
🎞مثل لوتیها باش! | راز بازگشت خیلی از لوتیها با یک توبه
🎞ما تنها نیستیم!
🎞و ...
➕ به همراه:
🎙فایل صوتی تمام جلسات با سه کیفیت
📄 متن تمام جلسات
👈برای مشاهده و دریافت مطالب این پرونده به لینک زیر مراجعه کنید:
🔗 Panahian.ir/post/4961
@Panahian_ir
🌀 چگونه ذهنمان را به امور خوب متوجه کنیم؟
🌀 متمرکزشدن بر یادِ خدا دشوار است اما «مکرّر به یادِ خدا افتادن» آسان!
💎 #کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۹) – قسمت دوم
🔹برای تربیت ذهن، دو نوع عملیات باید انجام شود: یکی منصرفکردنِ ذهن از امور بد و دیگری متوجّهکردنِ ذهن به امور خوب؛ که در رأس امور خوب، خود پروردگار است!
🔹خدا با آن عظمت، خودش را وسیلۀ تربیت ما قرار میدهد؛ از بس ما را دوست دارد! وقتی میخواهد به ما قوّت ذهن بدهد، میگوید: به من فکر کن؛ به قدرت من، به علم من، به مهربانی من، به اینکه همهچیز دست من است...
🔹اگر انسان نمیتوانست به امور خوب-خصوصاً به خدا- توجّه پیدا کند، خدا دستور نمیداد که او را زیاد یاد کنیم (اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيراً) حتی نمیفرمود: کسی که از یاد خدا خودداری کند مجازات میشود! (مَنْ أَعْرَضَ عَن ذِکْرِی فَإِنَّ لَهُ مَعِیشَةً ضَنکًا) پس ما حتماً میتوانیم!
🔹توجه به خدا را از کم شروع کن؛ اول سعی کن یکلحظه به یاد خدا بیفتی، وقتی ذهنت منصرف شد، دوباره آن را برگردان و بعد، این کار را ادامه بده و تعدادش را زیاد کن؛ یعنی تعدادِ «بهیاد خدا افتادن» را در زندگیات زیاد کن، تا مقدارِ یاد خدا افزایش پیدا کند.
🔹متمرکزشدن روی یادِ خدا، بسیار دشوار است اما «مکرّر به یاد خدا افتادن» بسیار آسان است. لذا توصیه کردهاند که تسبیح بهدست بگیرید. همانطور که نخ تسبیح نمیگذارد دانهها پراکنده شوند، ذکرگفتن با تسبیح هم نمیگذارد ذهن تو پراکنده شود. مثلاً ده تا را بدون توجه میگردانی، یکدفعهای در یازدهمی یادت میافتد و توجه پیدا میکنی.
👤علیرضا پناهیان
🚩حسینیه آیتالله حقشناس - ۹۷.۰۶.۲۸
متن کامل: @Panahian_text
@Panahian_ir