❧🔆✧﷽✧🔆❧
📖 #تقویم_روز:
☀️
شمسی: دوشنبه - ۱۵ فروردین ۱۴۰۱
میلادی: Monday - 04 April 2022
قمری: الإثنين، 2 رمضان 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️8 روز تا رحلت ام المومنین حضرت خدیجه علیها السلام
▪️13 روز تا ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام
▪️16 روز تا اولین شب قدر
▪️17 روز تا ضربت خوردن امام علی علیه السلام
▪️18 روز تا دومین شب قدر
✅ با ما همراه شوید...
••✾•🍃🌺🍃•✾••
#پنجره_هشتم 🇮🇷
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
Join🔜 @panjrehhashtom
🗒 امروز #دوشنبه
✅ امروز متعلق است به:
💚امام حسن(ع) و امام حسین(ع)💚
💠 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
- یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
🔸 دعای روز دوم ماه مبارک رمضان | دوشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۱
••✾•🍃🌺🍃•✾••
#پنجره_هشتم 🇮🇷
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
Join🔜 @panjrehhashtom
تلاش برای تربیت بچه ها
بی فایده است.
آنها در نهایت شبیه ما خواهند شد.
خودمان را تربیت کنیم
آنها هم تربیت خواهند شد.
••✾•🍃🌺🍃•✾••
#پنجره_هشتم 🇮🇷
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
Join🔜 @panjrehhashtom
#هر_روز_یک_حکمت_نهج_البلاغه
#ماه_رمضان
✅وَ قَالَ علی علیه السلام: قُرِنَتِ الْهَیْبَهُ بِالْخَیْبَهِ وَ الْحَیَاءُ بِالْحِرْمَانِ وَ الْفُرْصَهُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ فَانْتَهِزُوا فُرَصَ الْخَیْرِ.
امام علی علیه السلام فرمودند: ترس با ناامیدى و شرم با محرومیت همراه است و فرصت ها چون ابرها مى گذرند، پس فرصت هاى نیک را غنیمت شمارید.
#حکمت
#نهج_البلاغه
••✾•🍃🌺🍃•✾••
#پنجره_هشتم 🇮🇷
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
Join🔜 @panjrehhashtom
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
📝#فیش_منبر۲
🔻رمضان دانشگاه خودسازی
📌▫️رمضان باز شدن درب دانشگاه خودسازی است. در این دانشگاه که همه دانشجویش هستند، حالا یکی واحد بیشتری می گیرد، واحد خودسازی، اصلاح و آمرزش، و یکی واحد کمتری می گیرد، یکی در این دانشگاه به مراتب عالی ارتقاء پیدا می کند. بالاخره باز شدن یک دانشگاه گستردۀ تربیتی است.
▫️ماه مبارک رمضان، ماه گسترش سفره است؛ آن هم چه سفره ای! رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم ) فرمودند:
«تاکنون این سفره را نه کسی دیده، و نه کسی شنیده و نه به قلب کسی خطور کرده است».
📌▫️روایت است: «إنَّ للهِ مائِدَةً» خداوند یک سفره دارد «عَلَیها مَا لاٰ عَینٌ رَأَتْ»، چیزهایی بر سر این سفره هست که تاکنون چشمی ندیده «وَ لا َ اُذُنٌ سَمِعَتْ» و گوشی نشنیده است.
▫️ما نعمت بهشت را شنیدیم، در قرآن آمده: باغ ها، قصرها و حوریه ها؛ اما این را می گوید نه گوشی شنیده و نه چشمی دیده؛ «وَلا خَطَرَ عَلَی قَلبٍ بَشَرٍ» هر چه شما فکر کنید به ذهنتان نمی آید.
🔺اما معلوم می شود این چیز دیگری است، فرمود: «لا یَقْعُدُ عَلَیهَا إلاَّ الصّائِمُونَ»،[۲] سر سفره فقط یک گروه می نشینند این گروه فقط روزه دارها هستند.
📌▫️گاهی که در میهمانی غذا کم است، خودی ها نمی خورند، ممکن است بچه ها را کمتر بدهند، ممکن است غذا را کم بکشند. گاهی هم زمان کم است و دیر می رسی.
▫️ سفره ای با این گستردگی اگر آدم سر سفره نباشد و نتواند چیزی از آن تناول کند خیلی محروم است، خیلی غافل و مغبون است. سفره ای که یک ماه گسترده و همه چیز فراوان است، اگر انسان نتواند از این سفره بهره ببرد، ضعف است!!
✨ادامه دارد...
🌷هدیه به لبخند #امام_زمان عج
🔻پی نوشت
[۲] . حکم النبی صلی الله علیه و آله و سلم، ج 37، ص 6.
📌حجت الاسلام دکتر#رفیعی
#ماه_رمضان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
••✾•🍃🌺🍃•✾••
#پنجره_هشتم 🇮🇷
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
Join🔜 @panjrehhashtom
💢 به خودت بد کردی
💠 گاهی پیش میاد که بعضی بچهها همه جور غذایی رو دوست ندارن. وقتی مادرشون غذایی رو درست میکنه، میگن من نمیخورم. هر چی پدر و مادرشون بهشون میگن بخور، نمیخورن. اونها هم خسته میشن و میگن: نخور! خودت گرسنه میمونی. اینجا کی ضرر کرده؟ خود این بچهها.
✍️ گاهی هم بعضی دانش آموزها قهر میکنن و درس نمیخونن؛ معلم هم هرچی نصیحتشون میکنه، گوش نمیکنن. اینجا کی ضرر کرده؟ بازم همین بچه ها؛ چون این کار، ضرر به خوده.
🔰 حالا خدا هم فرموده بندهی من! خوب باش. چون اگه بد باشی، ضررش به خودت میرسه؛ ولی بندهی خدا، حرف گوش نمیکنه و راه خودش رو میره.
🔻 اینجاست که خدا میفرماید:
«ظَلَمْتُمْ أَنْفُسَكُمْ.»
شما به خودتون ستم کردید.
📚 سوره بقره / آیه 54
••✾•🍃🌺🍃•✾••
#پنجره_هشتم 🇮🇷
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
Join🔜 @panjrehhashtom
استفتائات مقام معظم رهبری.pdf
778.3K
رساله نماز و روزه امام خامنه ای.pdf
••✾•🍃🌺🍃•✾••
#پنجره_هشتم 🇮🇷
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
Join🔜 @panjrehhashtom