💢 دولت از کسری بودجه ۴۰۰ هزار میلیاردی با موفقیت عبور کرد
🔹 احمد وحیدی: دولت با اتکا به ظرفیت داخلی از کسری بودجه ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی با موفقیت عبور کرد.
🔹 در تلاش هستیم طی مذاکره با دولت عراق، گذرنامه موقت تعبیه کنیم که هنوز این توافق حاصل نشده است.
🔹 پنج میلیون کارت ملی هوشمند صادر و تحویل داده شده است و مابقی هم به سرعت صادر خواهد شد.
🔹 در مقام مقایسه با حوادث طبیعی در جهان، مدیریت به هنگام و صحیح حادثه، در ایران قویتر دنبال میشود.
🔵 هیل: بزرگترین مانع احیای برجام، کنگره است
🔻گزارش
🔹 جاناتان لرد از کارشناسان سابق پنتاگون در یادداشتی به ارزیابی نقش کنگره در احیای توافق هستهای پرداخته است. وی بیان میکند که با توجه به احتمال پیروزی جمهوریخواهان در انتخابات آتی کنگره و ریاستجمهوری، ایران انتفاع اقتصادی پایدار و بلندمدتی از توافق نخواهد داشت.
🔸 در این مقاله آمده که کنگره در سال ۲۰۱۵ با تصویب قانون «بازنگری توافق هستهای ایران» - که طبق آن رییسجمهور باید گزارشهای دورهای از پایبندی ایران به توافق را به کنگره ارائه دهد - اختیار لغو تحریمهای هستهای را نیز به کنگره اعطا کرد.
🔸 نویسنده یادآور میشود که در ۲۰۱۵ سناتورهای مخالف برجام نتوانستند رأی لازم برای جلوگیری از اجرای برجام را به دست آورند ولی اکنون اگر لایحه رد برجام در سنا تصویب شود، سپس به مجلس نمایندگان میرود و در صورت تصویب در آن مجلس، رییسجمهور برای اجرای برجام مجبور به وتوی آن خواهد بود.
🔸 در این مقاله ذکر شده که گرچه وتوی رییسجمهور بایدن منجر به اجرای برجام میشود ولی فضای دوقطبی پیرامون برجام و هزینه سیاسی جدال دولت با کنگره، باعث خواهد شد تا کاخ سفید از اجرای کامل و بهینه تعهداتش باز بماند.
🔸 نویسنده با اشاره به پیشرفتهای هستهای ایران پس از خروج آمریکا از برجام، بیان داشته که عملکرد ترامپ سبب شد تا زمان برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای کاهش یابد. اما به این علت که آلترناتیوی برای برجام وجود ندارد، در کوتاهمدت گریزی از بازگشت به آن نیست.
🔸 گاردین: آمریکا در آستانه جنگ داخلی است
🔸 روزنامه انگلیسی "گاردین" در گزارشی درباره تحولات آمریکا نوشت:
▫️ بیاعتمادی فزاینده به نهادهای سیاسی در ایالات متحده نشان میدهد که این کشور ممکن است در آستانه یک درگیری داخلی جدید قرار گیرد.
▫️ طبق نظرسنجیهای آمریکایی نیمی از آمریکاییها انتظار جنگ داخلی در چند سال آینده را دارند و از هر پنج ساکن ایالات متحده، یک نفر معتقد است که خشونت سیاسی در برخی شرایط موجه است.
▫️ سیستم سیاسی در ایالات متحده تضمین نمیکند که هیچ درگیری خشونت آمیزی در کشور وجود نداشته باشد.
▫️ شما بین سه تا پنج میلیون آمریکایی میبینید که به دلیل اعتقادات سیاسی خود مایل به آسیب رساندن به دیگر آمریکاییها هستند؛ این نشان میدهد که مردم آمریکا از دموکراسی حاکم بسیار ناامید شده و فکر میکنند که روند جاری دیگر کارساز نیست./النجبا
🔴 تافته های جدابافته
🔹وزیر بهداشت اعلام کرد ، سقف کارانه پزشکان در بخش دولتی تا ۱۲۰ میلیون تومان افزایش یافت!!
مخاطبین محترم دقت فرمایید فقط کارانه ۱۲۰ میلیون ، یعنی جدای از حقوق ثابت!! و آن هم بخش دولتی! یعنی بخش خصوصی که جای خود !!
🔺به جرات می توان گفت پزشکان جزو معدود قشرهایی هستند که هم در دولت قبل و هم در این دولت مشمول عنایات خارق العاده و همیشگی مسئولین بوده و هستند!! تا جایی که دیگر این ها از یک عده متخصص در یک امر خدمات رسانی عمومی تبدیل به یک قشر بسیار مرفه با فاصله زیاد طبقاتی نسبت به عموم جامعه شده اند.
🔺جالب اینجاست که از نظر دولت افزایش نجومی دریافتی این تافته های جدابافته هیچ تاثیری در تورم ندارد و فقط و فقط کارمندان زبان بسته عامل تورم اند.
و مضحک تر آنکه وقتی پای دریافت مالیات از این نجومی بگیران بهداشتی می رسد شاهد مماشات بی مورد و بیش از اندازه با فرارهای مالیاتی بسیار زیاد و آشکار در این قشر هستیم !!!
#انحصار_پزشکی
✍"قاسم اکبری"
🔵 گزارش کارشناسان بروکینگز از سفر به تایوان
🔻گزارش
🔹 کارشناسان اندیشکده بروکینگز طی سفری از ۸ تا ۱۳ آگوست (۱۷ تا ۲۲ مرداد) از تایوان بازدید و با مقامات سیاسی، رهبران احزاب، مدیران تجاری، روشنفکران و فعالان نهادهای مدنی ملاقات کردند و پس از سفر، گزارشی از ابعاد مختلف تایوان ارائه دادهاند.
🔸 جامعه
به ادعای نویسندگان این گزارش، جامعه تایوان حامی مقاومت در برابر چین است. رهبران تایوان نیز چنین بیان داشتند که دلیل استقبال از پلوسی (رئیس مجلس نمایندگان آمریکا) این بوده است که روحیه عمومی در تایوان را تقویت کنند.
🔸 نخبگان
اقلیتی از نخبگان سیاسی تایوان درخواست حمایت نظامی از آمریکا دارند. اما اکثریت آنها، خواستار تحکیم روابط سیاسی واشنگتن و تایوان هستند. یک اختلافنظر دیگر میان نخبگان تایوان درباره تفسیر حملات سایبری و رسانهای چین است. مقامات سیاست خارجی با نگرانی، چنین تلاشهایی را تهدیدی برای افکار عمومی تایوان میدانند. ولی مسئولان رسانهای متذکر شدند که جامعه کثرتگرا و دموکراتیک تایوان در برابر این حملات، مصونیت دارد. طبق این گزارش، حزب دموکراتیک خلق و حزب کومینتانگ اختلافنظری درباره ضرورت مقابله با نفوذ چین در تنگه تایوان ندارند.
🔸 اقتصاد
نویسندگان بیان میکنند که جنگ تجاری چین و آمریکا به نفع تایوان تمام شد. زیرا برخی شرکتها و سرمایهگذاران تایوانی برای گریز از تعرفههای آمریکا بر کالاهای چینی، مراکز تولیدی و تجاری خود را از چین به تایوان منتقل کردند. وابستگی اقتصاد تایوان به تولید نیمههادیها نیز هشداری است که در این گزارش از آن یاد شده است.
🔸 امنیت
تایوان برای مقابله با مانورها و تهدیدات نظامی چین، درصدد تقویت ترکیبی از قابلیتهای تسلیحاتی متعارف و نامتقارن است. تقویت آموزش ارتش و افزایش ذخایر سوخت، غذا و دارو از دیگر طرحهای تایوان برای آینده است. رییسجمهور تایوان معتقد است که نه چین را تحریک میکنیم و نه کوتاه میآییم. او میداند که تایوان به تنهایی حریف چین نیست. پس درصدد کسب اتحادها و حمایتهای بینالمللی است.
👈ماهی ۵٠٠میلیون تومان بابت مالیات قرارداد ویلموتس پرداخت میشود!
👤 «پاینده» مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال:
🔸واقعا نمیدانیم از کدام منبع باید مطالبات ۴میلیون یوروییِ ویلموتس را پرداخت کنیم!
🔹فیفا هم اعلام کرد مطالبات ویلموتس را از پولهای بلوکهشده فدراسیون فوتبال ایران پرداخت نمیکند.
https://twitter.com/khat_enghelab/status/1561760156014215169?t=kdnAST1cxCbQZjNPwnxkXg&s=09
🏴✨#محرم_تسلیت
💚هر ڪه دارد هوس ڪرببلا بسم الله
🌟رود ایـن قافـلہ سـوے حرمِ #ثارالله
💚چشمِ دل بازڪن وبین حرمش را وبگو
🌟السلام علیڪ یا ابا عبدالله🙏
بازم زائرت نیستم از دور سلام 😔✋
#سلام_صبحتون_حسینی 🌼🍃
الهی 🙏
دلی ده که در حرص و
آز بر ما باز نشود و
قناعتی ده که چشم امید
ما جز بروی تو باز نشود
الهی دستم گیر که دست آویز ندارم
و عذرم بپذیر که پای گریز ندارم.
الهی تحقیقی ده که از دنیا بیزار شویم و
توفیقی ده که در دین استوار شویم
#سلام_روزتون_بخیر 🌺🍃🌺
🔸با تصویب سیستم مالی موسوم به "میر"
در کشورهای عضو بریکس،
پایان مهلکی بر سروری دلار متصور است..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹در #بریتانیا به کودکان آموزش میدن که دیگه از #پدوفیلها (افرادی که تمایل جنسی به کودکان دارند) نترسن و با اونا دوست بشن🤔
🔹بعد از گرفتن حیا و تغییر پوشش و رواج همجنسبازی و .... حالا نوبت عادیسازی رابطه با کودکانه😒
✍اینا وقتی به ملت های خودشون رحم نمی کنن، به ما رحم می کنن؟!
غربگراها از توافق #برجام دنبال چی هستن واقعا؟!!!😏
🔵 پیشروی نیروهای وابسته به امارات در جنوب یمن و پیشبرد سناریوی تجزیه
🔻تحلیل
🔹 طی روزهای اخیر و بر اساس اخبار منتشر شده، نیروهای مورد حمایت امارات پیشرویهای مهمی در برخی مناطق یمن داشتند.
🔸 بر این اساس، گروههای مورد حمایت امارات ضمن پیشروی در مناطقی از استان شبوه در جنوب یمن، بر میدانهای نفتی و برخی از تأسیسات، تجهیزات و اموال این نواحی مسلط شدند. حدود دو هفته پیش نیز نیروهای مجلس انتقالی جنوب با عقب راندن نیروهای وابسته به ریاض، توانستند بر شهر عتق، مرکز استان شبوه مسلط شوند.
🔸 با پیشرویهای چند هفته اخیر، هماکنون بخش مهمی از سواحل جنوبی یمن در استان أبین و در مجاورت دریای سرخ و نیز بخشهایی از استانهای شبوه و حضرموت در اختیار نیروهای وابسته به امارات قرار دارد. از سوی دیگر طی هفتههای اخیر رزمایش مشترک نظامی میان عربستان و آمریکا در منطقه ساحلی ینبع در ساحل دریای سرخ برگزار شد.
🔸 روند کلی تحولات یمن نشاندهنده تداوم سناریوی کنترل بر منابع نفتی و جدایی مناطق جنوبی است. به عبارت دیگر نیروهای مجلس انتقالی جنوب با حمایت امارات و البته همسو با دغدغههای واشنگتن برای امنیت کشتیرانی و انتقال انرژی در دریای سرخ در حال بسط تسلط خود در نواحی ساحلی جنوبی و در مجاورت چاههای نفتی هستند.
✅ این وضعیت، علاوه بر تقویت احتمال سناریوی تجزیه یمن، از یکسو مانع از دسترسی دولت صنعا به منابع درآمدی میشود و از سوی دیگر این منابع ناشی از فروش نفت را در اختیار نیروهای مورد حمایت امارات قرار میدهد که میتواند نقش مهمی در همراه کردن برخی قبایل و نیز اداره شهرها داشته باشد.
❌💠 دومين امپراتوری بزرگ جهان
▫️▪️ شاهکار تمدن غرب ۱۶
🖋 محمدرضا مرادی / مدیر کانال جنایات غرب
🔻 فرانسه ازجمله کشورهایی بود که هرچند دیرتر از اسپانیا و پرتغال وارد عرصه استعمارگری شد اما خیلی زود توانست مستعمرات خود را گسترش دهد؛ بهنحوی که در سدههای ۱۹ و ۲۰، امپراتوری جهانی فرانسه، به دومین امپراتوری بزرگ پس از بریتانیا بدل شد و در دوره اوج خود، در میان سالهای ۱۹۱۹ و ۱۹۳۹، امپراتوری استعماری فرانسه بیش از 12.347.000کیلومترمربع را در بر میگرفت که با درنظر گرفتن فرانسه اروپایی، کل مساحت سرزمینهای تحت چیرگی فرانسه در دهههای ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ به 12.898.000کیلومترمربع یعنی 8.6درصد مساحت کل جهان رسید. به واقع وسعت امپراتوری ماوراء بحار فرانسه، 26 برابر وسعت خاک خود فرانسه، با 3 برابر جمعیت آن بود.
♻️ متن کامل یادداشت را در ص ۱۰ روزنامه #همشهری (چهارشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۱) مطالعه کنید :
🌐 https://newspaper.hamshahrionline.ir/id/167054/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبتهای مهم استاد رائفی پور درباره تحقیق و تفحص مجلس از شرکت فولاد مبارکه و حواشی آن
🔸خارج کردن سپاه از لیست ترور پیشنهاد آمریکا به دولت قبل بود
محمد جمشیدی، معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور در حساب شخصی خود در توییتر نوشت:
🔹️خارج کردن سپاه از لیست ترور (نه تحریم) پیشنهاد آمریکا به دولت قبل بود تا ایران را وادار به پذیرش مذاکرات منطقهای و موشکی کند.
🔹️آمریکا میگفت بدون مذاکره منطقهای و موشکی، بازگشت به توافق ۲۰۱۵ نیز غیرممکن است. تیم آیتالله رئیسی این خواسته را رد کرد.
🔵 پیشنهاد مؤسسه خاورمیانه: ریاض و قاهره، بازوهای I2U2
🔻گزارش
🔹 «مؤسسه خاورمیانه» در یادداشتی توصیه کرده است برای تقویت ائتلاف چهارگانه «آمریکا، اسرائیل، هند و امارات» موسوم به I2U2 از عربستان و مصر کمک گرفته شود. نویسنده، تسلط طالبان بر افغانستان، حمله روسیه به اوکراین و نفوذ منطقهای ایران و ترکیه را مهمترین دلایل ضرورت تقویت این ائتلاف چهارگانه برمیشمارد.
🔸 طبق این یادداشت، این ائتلاف به دلیل محدودیتهای اعضا در حوزه نظامی و امنیتی، فعلاً بر حوزههای اقتصادی و اجتماعی مانند انرژی، بهداشت و امنیت غذایی تمرکز کرده است. اما مصر و عربستان میتوانند ظرفیت دیپلماتیک و نظامی این ائتلاف را تقویت کنند تا معماری امنیتی نوینی بنیان گذاشته شود.
🔸 مصر با توجه به جمعیتشناسی، جغرافیا، چشمانداز تمدنی و قدرت نظامی، ظرفیت مهمی برای ارتقای روابط با هر چهار کشور دارد. علاوه بر اینکه به دلیل اشراف بر کانال سوئز، موقعیت ژئوپلتیک مهمی در محدوده غرب آسیا و شمال آفریقا دارد.
🔸 عربستان به دلیل منابع عظیم انرژی، موقعیت سیاسی مهم نزد مسلمانان و کشورهای عربی و همچنین توان فزاینده نظامی، میتواند نقش مهمی در گسترش فضای مانور این ائتلاف در غرب آسیا داشته باشد. البته شمول عربستان در این ائتلاف بستگی به روند عادیسازی روابط ریاض و تلآویو دارد.
🔸 حضور ریاض و قاهره در این ائتلاف که نویسنده از آن تحت عنوان «I2U2+2» یاد میکند، بهزعم او دارای پتانسیل هماهنگی در مورد مسائل امنیتی منطقهای و همکاری در دریای مدیترانه، دریای سرخ، شاخ آفریقا، دریای عرب و اقیانوس هند است که نیاز آمریکا به حضور نظامی در خاورمیانه را کاهش خواهد داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️روزى ڪه با
سـلام بہ تو آغاز مى شود
تا شـب
💚حسینى اسٺ تمـام دقایقش
💚 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِالله الحسین 🙏