✨
📝پرسش: یک نمونه از کشورهایی که انتخابات در آن به صورت نمایشی برگزار می شود نام ببرید و چرا انتخابات در ایران از نوع نمایشی نیست ‼️⁉️
پاسخ: در کشورهایی که در آنها فرد و یا عده معدودی حاکمیت دارند و با وجود اینکه عنوان دموکراتیک و یا جمهوری را بر خود دارند ولی انتخابات به گونهای صورت میگیرد که امکان انتخاب گزینهای غیر از گزینه دولت خواسته وجود ندارد و از طرفی مردم هم در آن کشورها هیچ استقبالی از انتخابات نمیکنند، در واقع در آن کشورها تنها ظاهری از دموکراسی وجود داشته و انتخاباتی هم که برگزار میشود نمایشی خوانده میشود همچون مصر در دوران مبارک.
البته در این میان برخی تلاش دارند تا انتخابات ریاستجمهوری ایران در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی را نیز از نوع انتخابات نمایشی قلمداد نمایند و حال آنکه اساساً چنین اتهامی به این نظام و انتخابات آن وارد نمیباشد چرا که تمامی اصول مردم سالاری و نیز شرایط واقعی بودن انتخابات، در آن لحاظ شده و وجود برخی محدودیتها نیز همچون محدودیتهایی که در هر کشور مدعی مردم سالاری مطرح میباشد مانعی در واقعی بودن انتخابات تلقی نمیشود وگرنه در هیچ کشوری انتخابات واقعی وجود خارجی ندارد و انتخابات حتی در کشورهای غربی هم باید یک نمایش دروغین بزرگ تلقی شود.
#دست_نوشته #اختصاصی
#پرونده_انتخابات #انتخابات
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
اين برف كه مانند نگين ميريزد
بـر پـاي امـام آخـــريـن مـيريـزد
نقلي است كه از يمن وجود مهدي
بـر روي سر اهــل زمـيـن مـيـريـزد...
❤️أللَّھُمَ عجل لولیک الفرج❤️
#امام_زمان #نیمه_شعبان
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: ویژگی های شاخص این دوره از انتخابات کدامند‼️⁉️
پاسخ:
۱.قرار گرفتن در عصر ظهور قدرت های جدید جهانی و افول قدرت های سابق (برپایی نظم نوین جهانی)
۲.عبور نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران از شیب های تند و نزدیکی به قله ها
۳.اولین انتخابات پس از اغتشاشات سال گذشته که دشمنان در داخل و خارج امید بسیار به از بین بردن نظام داشتند و بار ديگر ناکام ماندند.
۴.پدید آمدن دو قطبی برانداز-انقلابی و کمرنگ شدن کارآیی جریانات سیاسی
۵.درگیر بودن کماکان جامعه با جنگ ترکیبی و جنک شناختی که تشخيص بین حق و باطل رو برای عوام سخت تر کرده.
۶.ارتباط انتخابات مجلس با انتخابات ریاست جمهوری سال۱۴۰۴ و انتخابات خبرگان با وضعیت حساس انتخاب رهبر آینده
#دست_نوشته #اختصاصی
#پرونده_انتخابات #انتخابات
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
"یار مهدیم" برعکسش کنی چی میشه؟
هر چی شد قول بده عمل کنی... 🌺
#رای_میدهم
#انتخابات
#انتخابات_پرشور
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
انتخابات تو آینده همه اعضایِ مجرد
این کانال نقش داره چون مجلس
بعدی تصمیم میگیره که وام
ازدواج چقدر باشه...😅
نگید رای من اثر نداره
#رای_میدهم
#انتخابات
#انتخابات_پرشور
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: نظر مقام معظم رهبری راجع به نسبت بین کارآمدی و مشروعیت مسئولین کشور چیست ‼️⁉️
پاسخ: کارآمدی تا آنجا در مسئله مدیریت کشور اهمیت دارد که میتوان شاخصه ای برای مشروعیت داشتن یا مشروعیت نداشتن کارگزاران در نظام اسلامی قرار گیرد.
حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره نسبت بین کارآمدی و مشروعیت می فرمایند: « مشروعيت همه ما بسته به انجام وظیفه و کارآیی در انجام وظیفه است.
بنده روی این اصرار و تکیه دارم که بر روی کارآیی ها و کارآمدی مسئولان طبق همان ضوابطی که قوانین ما متخذ از شرع و قانون اساسی است بایست تکیه شود.
هر جا کارآمدی نباشد، مشروعیت از بین خواهد رفت.
اینکه ما در قانون اساسی برای رهبر، رئیس جمهور، نماینده مجلس و برای وزیر شرایطی قائل شده ایم و با این شرایط گفته ایم این وظیفه را میتواند انجام بدهد این شرایط ملاك مشروعیت برعهده گرفتن این وظایف و اختیارات و قدرتی است که قانون و ملت به ما عطا می کند.» ( ۱۳۸۳/۱/۳۱ )
#دست_نوشته #اختصاصی
#پرونده_انتخابات #انتخابات
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: از نظر مقام معظم رهبری برگزاری انتخابات پرشور در کشور چه دستاوردی برای کشور خواهد داشت ‼️⁉️
پاسخ: تجلی تأثیرگذاری مردم در سرنوشت اجتماعی انتخابات جلوه بسیار زیبا و جذاب مشارکت عمومی است، مؤثرترین وسیله برای این است که هر فردی بتواند آرمانها و خواستها و مطلوب خود را در قالب اجرایی قرار دهد و آن را به تحقق نزدیک کند.
اگر کسی را طبق آرمانها و آرزوهای خودتان انتخاب کردید این امکان که آن آرزوها تحقق پیدا کند به واقعیت نزدیک می شود کسی که فکر میکنید برای تحقق خواستها و آرزوها و گشودن گره های مهمی که برای شما در زندگی مطرح است مناسب و شایسته است وقتی او را انتخاب کردید در واقع بلندترین قدم را برداشته اید برای اینکه این مشکلات از بین برود . » ( ۱۳۸۹/۲/۱۱ )
#دست_نوشته #اختصاصی
#پرونده_انتخابات #انتخابات
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: آیا ایجاد فضای انتخاباتی دو قطبی برای کشور مثبت است یا منفی ‼️⁉️
پاسخ: ذات انتخابات مبتنی بر رقابت سیاسی شکل گرفته است انتخابات میدان ارائه آراء و نظرات مختلف و مواجهه افکار عمومی با آنها است آن کالایی که جذابتر و مفیدتر برای مشتریان باشد با اقبال عمومی مواجه خواهد شد طبیعی است که رقابت سیاسی گاه با هیجاناتی برای پیروزی و کسب رای بیشتر همراه باشد و جریانهای سیاسی از برخی شگردهای تبلیغاتی و عملیات روانی بهره بگیرند نکته اساسی در این میان آن است که حاصل رقابت نباید تبدیل به دو قطبی شود که جامعه را به دودستگی و تقابل بکشاند.
دو قطبی سازی فضای سیاسی کشور هرچند ممکن است برای احزاب و گروههای سیاسی دستاوردهایی به ویژه در رقابتهای سیاسی و انتخاباتی داشته باشد، اما بیشک تبعاتی نیز برای نظام سیاسی و جامعه خواهد داشت.
در این میان تجربیات انتخابات ریاست جمهوری نهم و دهم چندان خوشایند نبوده است این مدل وقتی خطرناک میشود که بازی آن به جای برد برد به بازی برد باخت و حتی باخت–باخت بدل شود؛ بازی های پرشدتی که فضای جامعه را از وضعیتی عقلانی به سوی احساسی–عاطفی سوق میدهد و زمینه های مناقشات اجتماعی و درگیری و آشوب را فراهم می آورد.
#دست_نوشته #اختصاصی
#پرونده_انتخابات #انتخابات
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 آهای اقا آهای خانم، آهای شمایی که نمیخوای رای بدی و تو انتخابات شرکت کنی، احتمالا شما جزو این سه گروه هستین... ❌
📌 تولید با ما، انتشار باشما دوستان
#موشن_گرافی #اختصاصی
#پرونده_انتخابات #انتخابات
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
🔶🔹 در وصف شریفترین و بصیرترین مردم تاریخ
❇️ با حماسهی امروز مردم شریف ایران اسلامی، بزرگترین کمپین تحریم انتخابات در ۴۵ سال گذشته شکست خورد!
🔻 پروژهٔ بیسابقهٔ تحریم انتخابات که از پارسال توسط دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها طراحی شده بود با مشارکت حدود ۲۵ میلیونی مردم ناکام ماند.
💢 رسانههای ضدانقلاب که تلاش داشتند مشارکت زیر ۲۰ درصد را رقم بزنند و در این مسیر طیف گستردهای از دولتهای خارجی و گروهکهای تروریستی را همراه کردند نتوانستند میزان مشارکت را از دور قبل کمتر کنند.
💠 مشارکت بیش از ۴۰ درصدی مردم در شدیدترین شرایط تحریم اقتصادی رقم خورد و نسبت به دور قبل کاهش نداشت و بهرغم تهدیدات دشمن در امنیت و سلامت کامل برگزار شد.
💎 سپاس از تمام مردم عزیز کشور؛
💎 سپاس از تمام دغدغهمندانی که این ایام در میدان تبیین حاضر بودند؛
💎 سپاس از دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی، انتظامی و حراستی بابت امنیت ۱۰۰ درصدی انتخابات؛
#انتخابات #انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
😒 «من رأی نمیدم... چون مسئولین باید تنبیه بشن!!»
🤔 به نظرتون ۵۰ درصدی که با صندوق رای، قهر کرده اند، با رای ندادن شون👇
❓باعث تنبیه و اصلاح و بیداری مسئولان تنبل و نالایق میشن؟؟
یا
❓به نظام و کشور و ملت ضربه میزنند و امنیت کشور رو تضعیف می کنند؟؟
❓آیا این کارشون دشمن رو ناراحت و عصبانی می کنه؟؟
یا
❓دشمن رو خوشحال و امیدوار می کنه؟؟
💢 یه نکته دوستان👇
❌ مسئولی که بد است، با قهر ما خوب نمی شود!
اما
❌ کشوری که قوی است، با قهر این افراد ضعیف می شود!
♨️ ترکیب مسئولان بد و کشور ضعیف، می شود= قوز بالای قوز!!
و البته کسانی که با نیت خیر😇
قهر با صندوق را تشویق می کنند😳
به کشور و نظام ضربه می زنند😔
👈 چه بخواهند و چه نخواهند!!
🗳 | #انتخابات
🌀 | #انتخاب_مردم
📉 | #مشارکت_حداکثری
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: علت اینکه عرفان و معنویت اصیل اسلامی کمتر مورد توجه قرار میگیرد و افرادی به سوی عرفانهای کاذب میروند چیست؟
پاسخ: اولا: انگیزه معنویت گرایان میباشد، زیرا اکثر معنویت دوستان به دنبال این میباشند که قدرت ایجاد کارهای خارق العاده مثل شفا دادن به مریض، خوردن شیشه، فرو کردن خنجر در شکم و گردن و امثال اینها را به دست آورند و این امور با عرفان و معنویت اصیل اسلامی قابل حصول نمیباشند، آنان غافلند از اینکه هدف معنویت گرایی و عرفان این اموری که غالبا با تردستی و شعبده بازی و سحر و جادو محقق میشوند، نمیباشد بلکه غایت عرفان و پرداختن به امور معنوی حصول کمال انسانی و تقرب جستن به خدا است تا از یک طرف اعمال عبادی در قالب نماز و روزه و خدمت به مردم و ... با میل و اشتیاق درونی انجام شوند و از طرف دیگر نتایجی در قیامت داشته باشد و در دار ابدی مایه تنعم ابدی گردد.
و این امور خارق العاده ای که برخی میخواهند توسط معنویت گرایی به دست آورند هیچ مشکلی از مشکلات دنیایی و اخروی را حل نمی کنند بلکه با قرار گرفتن در معرض دید دیگران یک نوع سرگرمی به حساب می آیند.
ثانیا: چون عرفان و معنویت اسلامی با عمل به شریعت و انجام تکالیف عقلی و شرعی قابل تحقق میباشد، معمولا بسياری به این امور تکلیف آور علاقه نشان نمیدهند بلکه در صدد این هستند که بدون تکلیف و پرداختن به امور شرعی و عقلی و فقط با سیر در باطن به معنویت برسند، در حالی که چنین چیزی امکان عقلی و شرعی ندارد.
#اختصاصی #دست_نوشته
#عرفان_کاذب #پرونده_معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: ماجرای معنویت در دوران جدید چه روندی را طی کرده و چه آسیب هایی دیده است ‼️⁉️
پاسخ: با کمال تأسف در دوران و عصر جدید ماجرای معنویت به انحراف گراییده و این انحراف نتیجه ی فاصله گرفتن از قرآن و اهل بیت رسول خدا(ص) میباشد.
مسئله معنویت از دو جهت مورد آسیب و چالش قرار گرفته است.
از یک طرف معنویت اسلامی و واقعی در میان جامعه اسلامی کم رنگتر شده است و اکثریت مسلمانان با تأثیر پذیری از امور مادی و تجملات دنیایی از مسائل معنوی که در قالب زهد، عبادت، تقوی و قناعت و رعایت سایر امور اخلاقی قابل تحقق میباشد، دور شده اند و از طرف دیگر کسانی که به مسائل معنوی علاقه مند هستند گرفتار فرقه های نوظهور و یا سنتی انحرافی شده اند و نه تنها با گرایش و جذب در این گروهها، راه معنویت را نمی پیمایند، بلکه به مراتب از کسانی که اصلا تمایل به مسائل معنوی ندارند، از معنویت و خدا جویی فاصله گرفته و به بهانه معنویت گرایی گرفتار هوا و هوس گرایی شده و در دامن اباحه گری افتاده اند.
البته خستگی از مادیات و تجملات دنیایی فراگیر بوده و در میان پیروان ادیان مختلف احساس فرار از این امور و گرایش به سوی معنویت به وجود آمده لکن این معنویت و عرفانهای کاذب هستند که آنان را به سوی خود جذب می کنند.
گروه ها و فرقه های مختلفی که در سطح جهان متصدی این امر شده و برخی از آنها در داخل کشور ایران نیزکم و بیش فعالیت دارند.
#اختصاصی #دست_نوشته
#عرفان_کاذب #پرونده_معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
🔷 عرفانهای کاذب و نو ظهور نه تنها مبتنی بر معنویت اصیل خدا جویانه نیستند بلکه هر کدام دکانی است برای اهداف مادی و شهوانی که به علت فاصله گرفتن از قرآن و اهل بیت به انحراف رفته و اموری را به عنوان معنویت اسلامی به خورد مریدان خود میدهند که با شریعت اسلام منافات دارند.
لینک رسانه پریزاد در ویراستی ✔️
#عرفان_های_کاذب #عرفان_های_نو_ظهور
#پرونده_معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝 پرسش: عرفانهای کاذب و منحرف که در کشور ایران هم مریدانی دارند کدامند و از کجا نشأت گرفته اند ‼️⁉️
پاسخ: عرفان بودیسم، رام الله، اوشو، اکنکار، سای بابا، در حوزه شرقی و جنوب شرقی جهان حضور دارند.
عرفانهای که مبتنی بر سحر و جادو و امثال اینها است مانند پائیلو کوئیلو، فالون دافا، مدی تیشن، وین دایر و امثال اینها از غرب سر درآورده اند و عرفانهای شاهدان یهوه و قبالا یا کبالا منسوب به پیروان ادیان مسیحیت و یهودیت می باشند.
و عرفانهای خانقاهی صوفیه در قالب گروه های مختلف مانند ذهبیه، گنابادیه، چشتیه، نقشبندیه، قادریه، خاکساریه، اویسیه، و امثال اینها در میان مسلمانان شیعه و سنی فعالیت دیرینه دارند و عرفان کیهانی هم که در این چند سال اخیر به وجود آمده و عده ای را به خود مشغول کرده است.
#اختصاصی #دست_نوشته
#عرفان_کاذب #پرونده_معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
🔸 متاسفانه در عصر حاضر که عده ای که تا به حال کاملا بيگانه با معارف اسلامی بوده اند به سرعت به آیین اسلامی روی می آورند، عده ای مسلمان زاده نیز از اسلام اصیل و ناب محمدی (ص)منحرف می شوند .
خطر انحراف را جدی بگیریم.
لینک رسانه پریزاد در توییتر ✔️
#اختصاصی #عرفان_های_کاذب #توییتر
#پرونده_معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝 پرسش: در صورتی كه نظام ارزشی جامعه به سوی معنويت تغيير كند چه آثاری خواهد داشت ‼️⁉️
پاسخ: 1. گرايش به معنويت و باورهای دينی؛
اصلی ترين اثر تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی معنويت اين است كه افراد جامعه به سوی خدا محوری گام بردارند و خدا را در همه جا و همه حال ناظر بر اعمال و رفتار خود بدانند.
2. محوريت قرآن در جامعه؛
يعنی حكومت و نظام سياسی، اجتماعی براساس دستورات و احكام قرآن پايهريزی شود.
3. ولايت مداری؛
امام سجاد ـ عليهالسّلام ـ در مورد اصل ولايتمداری و اينكه تمسك به آن يكی از آثار معنويت در جامعه است میفرمايد: خدايا بر پيامبر و دودمان او درود فرست. آنان همانند كشتی جاری در اقيانوسهای بيكران هستند، هركس سوار آن كشتی شود ايمن می گردد. و هر كه آن را ترك كند غرق میشود، پيشی گيرنده برايشان، از دين بيرون رفته است، عقبمانده از آنان نابود خواهد شد و همراه و ملازم ايشان به مقصد خواهد رسيد.»
4. اهتمام به آموزه امر به معروف و نهی از منكر؛
امر به معروف خوبی ها و زيبايی های فردی و جمعی را ترويج می كند و نهی از منكر به مبارزه با انحرافات و آلودگی ها برخاسته و جامعه را از آسيبپذيری و سلطهگری و سلطه پذيری باز می دارد. به تعبير حضرت علی ـ عليه السّلام ـ امر به معروف و نهی از منكر راه انبياء و روش مصلحان است. اين فريضه سبب پايداری ساير فرايض و احكام الهی می شود، امور اجتماعی و اقتصادی در سايه امنيت آن جريان می يابد، ظالمين رانده می شوند و كشور آباد می گردد.بنابراين يكی از آثار اصلاح جامعه گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر است.
#اختصاصی #دست_نوشته
#عرفان_کاذب #پرونده_معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: از کجا می توان به تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی معنويت پی برد ‼️⁉️
پاسخ: نشانههای تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی معنويت، را می توان در الگوهای رفتاری، گفتار، سبك زندگی، مدل لباس و... افراد مشاهده نمود و اساساً از طريق مشاهده رفتار و عملكردهای افراد در جامعه می توان به اثرات تغيير نظام ارزشی جامعه پی برد. خوش رفتاری و حسن معاشرت، صداقت و راستی، انصاف، وفاداری، عدالت اجتماعی و پايبندی به ديگر ارزشهای اسلامی، هر كدام می تواند نشانه تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی صلاح و معنويت باشد.
نقطه مقابل آن یعنی تغییر نظام ارزشی جامعه به سمت انحرافات هم وجود دارد که در مطلب بعدی به آن می پردازیم.
#اختصاصی #دست_نوشته
#عرفان_کاذب #پرونده_معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: نشانههای تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحرافات کدامند ⁉️‼️
پاسخ:
۱: پوشش و ظاهر نامناسب پسران؛ يكی از نشانهای تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحراف اين است كه جوانان با فرهنگها و افراد خارجی همانندسازی نمايند مثلاً از كراوات به عنوان سمبل لباس بيگانه استفاده كنند و نيز داشتن چاقو، زنجير طلا و پوشيدن لباسهايی با عكس و آرم خارجی می تواند از نشانههای انحرافات اجتماعی باشد.
۲: بدحجابی و عدم پوشش مناسب دختران و بانوان؛ استفاده از روسری های رنگارنگ، بيرون نهادن قسمتی از موی سر، استفاده از جورابهای بدننما، پوشيدن لباس و كفش با رنگهای مهيّج و خيره كننده.
۳: استفاده از خط و زبان بيگانه؛ مانند پوشيدن لباسهای با تصاوير و علايم گروه های منحرف غربی، نوشتن جملات و علائم گروههای منحرف بر در و ديوار شهر، نامگذاری مغازهها با اسامی خارجی، نامگذاری فرزندان با اسامی غير اسلامی و...
۴: تكثير و مشاهده فيلمهای ويدئویی مبتذل و انحرافی، پخش نوارهای موسيقی خوانندگان فراری و يا خارجی، توزيع عكسهای مبتذل، مشاهده فليمها و برنامههای مبتذل ماهوارهای و...
۵: ارتباط نامناسب و غیرشرعی دختران و پسران؛ مزاحمتهای خيابانی و تلفنی، اختلاط كنترل نشده دختران و پسران در كلاسها، پاركها، مراكز ورزشی و... .
۶: ترويج مصرف مواد مخدّر؛ ترويج روحيه مصرفگرايی و تجملپرستی و... .
#اختصاصی #پرونده_معنویت #تغییر_نظام_ارزشی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
من از آدابِ مهمانداریات چیزی نمیدانم...
ولی در شهرِ من رسم است، میبوسند مهمان را
#ماه_رمضان
#عاشقانه_ها
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحرافات چه آثاری از خود به جای می گذارد ‼️⁉️
پاسخ: آثار تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحرافات، نقطه مقابل آثار تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی معنويت است، بنابراين اگر ديديم در جامعه به اصول و مبانی اسلام عمل نمی شود چنين نتيجه می گيريم كه جامعه به سوی انحراف پيش رفته است. عمدهترين آثارش هم دو مورد زیر است:
۱: تضعيف باورها و اعتقادات مذهبی؛
محوری ترين اثر تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحرافات، تضعيف باورها و اعتقادات مذهبی افراد جامعه است. در حال حاضر يكی از اهداف اصلی مهاجمان فرهنگی اين است كه با ترويج انديشه و افكار مخرب، گرايشهای مذهبی جامعه ما به ويژه نسل جوان ما را تحريف كنند.
۲: نفی هويت اسلامی و گسترش روحیه غربگرایی؛
دشمن برای گسترش نفوذ فرهنگی خويش و تضعيف نظام ارزشی جامعه ما به سوی بی بندوباری، ميكوشد روحیه غربگرایی را در جامعه ما ايجاد نمايد. اگر ديديم خدای نكرده روحیه غربگرایی واهتمام به الگوهای غربی در بين اقشار جامعه ما رواج يافت، در اثر اين است كه جامعه درجهت دگرگون شدن ارزشهای اسلامی در حرکت است.
#اختصاصی #پرونده_معنویت #تغییر_نظام_ارزشی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
💠 به تعبير حضرت علی (علیه السلام) امر به معروف و نهی از منكر راه انبياء و روش مصلحان است.
اين فريضه سبب پايداری ساير فرايض و احكام الهی می شود، امور اجتماعی و اقتصادی در سايه امنيت آن جريان می يابد، ظالمين رانده می شوند و كشور آباد می گردد. بنابراين يكی از آثار اصلاح جامعه گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر است.
لینک رسانه پریزاد در ویراستی ✔️
#پرونده_معنویت #ویراستی #حدیث
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: تغيير نظام ارزشی جامعه چه علت هایی می تواند داشته باشد ‼️⁉️
پاسخ: در بررسی علل تغيير نظام ارزشی جامعه، نيز دو بُعد منفی و مثبت متصور است و به طور كلی علل اصلی تغيير نظام ارزشی جامعه عبارتند از:
۱: خلأ و غنای فرهنگی جامعه؛ خلأ فرهنگی، زمينه و علّت تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحرافات و غنای فرهنگی زمينه تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی كمال و معنويت است.
اين امر، مهمترين علت در تغيير نظام ارزشی جامعه می باشد. اگر فرهنگ غنی اسلام، به صورت كامل ارائه شود، جامعه به سوی ارزشها سوق می يابد و خود به خود جايی برای ارزشهای منفی باقی نمی ماند.
۲: استقلال و عدم استقلال از نظر اقتصادی، سياسی و فرهنگی يكی ديگر از علل و زمينههای تغيير نظام ارزشی جامعه محسوب ميشود.
هر اندازه جامعه از نظر سياسی، اقتصادی و فرهنگی وابسته به بيگانگان به خصوص غرب باشد، بيشتر زمينه نظام ارزشی به سوی انحرافات، وجود دارد.
۳: عدالت و بی عدالتی اجتماعی و اقتصادی؛ عدالت اقتصادی بستر مناسبی برای رشد معنوی جامعه و تبعيض، زمينه تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی معنويتزدايی است؛ لذا در فرهنگ اسلام فقر محكوم گرديد. پيامبر اكرم ـ صلی الله عليه و آله ـ ميفرمايد: كاد الفقر ان يكون كفراً يعنی فقر نزديك است انسان را به كفر بكشاند.
#اختصاصی #پرونده_معنویت #تغییر_نظام_ارزشی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia