⚔ @Iranian_Militarism ⚔
نظامیان ایرانی رسانهای برخاسته از آتش و خاکستر🇮🇷
❗️نیروهای مخصوص تبعید و محکوم شده به دفاع جانانه از وطن❗️
🔹 آموزشات رزم انفرادی
🔸 دانستنی های نیروهای ویژه
🔹 معرفی تسلیحات ، تجهیزات ، مهمات و ادوات
همه در کانال ایرنین میلیتاریسم ⬇️
https://t.me/+m7Wu3F5RxFs1Zjg0
🔺 همچنین گروه نظامی ما 👇
https://t.me/+9gSzrUBj1uw5NTBk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷صبح بخیر
🔹نیروهای اوکراینی و تلاش ناموفق برای سرنگونی یک جفت پهپاد انتحاری شاهد با سلاح ابداعی و یک تیربار DPM(البته به نظر تیربار DPM گیر میکند)
Maverick
@Partisan2015
🔷بازدید از موشک ماهواره بر ساترن 1
🔹در سال 1958 در پی آغاز رقابت فضایی آمریکا و شوروی، دوایت آیزنهاور رئیس جمهور وقت آمریکا در فرمانی برای تمرکز تلاش های فضایی این کشور، NASA را تشکیل میدهد.
🔹تصاویر فوق مربوط به بازدید آیزنهاور در سال 1960 از موشک ساترن 1 به همراه پدرموشکی آلمان نازی و بعد ها آمریکا، ورنر فون براون.
🔹ساترن 1 اولین قدم های آمریکا برای پروژه آپولو می باشد.
Maverick
@Partisan2015
1/4🔷ای کی 103 ایرانی و گمراهی!
🔹اخیرا در فضای مجازی مطالبی در مورد تفنگ تهاجمی کلاش 133 و 103 ساخت کشورمان منتشر شده است که شایسته بررسی بیشتر و شفاف سازی در مورد این ماجرا است.
🔹چندی پس از خرید محموله ای از تفنگ تهاجمی ای کی 103 توسط کشورمان، سلاحی مشابه تفنگ تهاجمی ای کی 103 روس، دیده شد که در دست نیروهای مسلح نیز قرار دارد و استفاده می شود. این سلاح گاه با عنوان کلاش 133 و گاه تحت عنوان کلاش 103 (تصویر شماره 3) شناخته می شود. از اصلی ترین تفاوت های آن با نمونه روس استفاده از نشانه های L (خودکار) و D (نیم خودکار) در برگه ناظم آتش بجای AB (خودکار) و OA (نیم خودکار) است.
🔹تا اینجای کار بنظر مسائل تمام شده است اما با کمی دقت و ریزبینی اختلاف ها آغاز می شود. ابتدا جهت آشنایی دوستان تصویری از یک کلاش تولیدی چین با چینش ای کی 103 (تصویر 1) و یک ای کی 103 روس (تصویر 2) قرار می دهم. جهت درک بهتر این پست لازم است که به چند نقطه در این 2 تصویر نگاه کنید.
🔹بخش اول اتصال جلویی دو سلاح است. ای کی 103 نسخه روسی در نحوه تولید بدنه، اتصال جلویی و لوله، مشابه تفنگ تهاجمی ای کی ام است و چینش پرچ های اتصال جلویی آن نیز بدین گونه است که در تصویر می بینید. در نمونه چینی به سبب تلفیق نحوه تولید تفنگ تهاجمی ای کی ام و تفنگ خودکار گروه آر پی کی در ساخت تفنگ تهاجمی تایپ 56، از بدنه ای ضخیم تر استفاده شده است و نحوه چینش پرچ نیز متفاوت است.
◾️اتصال جلویی قطعه ای است که لوله به روش های مختلف در آن قرار می گیرد و سپس قطعه مذکور به بدنه سلاح از طرفین پرچ می شود.
◾️مستطیل سفید محدوده حدودی اتصال جلویی نمونه چینی است.
FND
@Partisan2015
پارتیزان
1/4🔷ای کی 103 ایرانی و گمراهی! 🔹اخیرا در فضای مجازی مطالبی در مورد تفنگ تهاجمی کلاش 133 و 103 ساخت
2/4🔹نقطه بعدی تفاوت میان نمونه روسی و چینی در برگه ناظم آتش آن 2 است که با دقت می توان تفاوت در ساختار را متوجه شد و نقطه سوم تفاوت در اتصال عقبی (قنداق به بدنه) است. ساختار و اشکال پرچ های نمونه روسی و چینی متفاوت است. و نقطه چهارم که اغلب به آن اشاره می شود تفاوت در برگه ناظم آتش است.
🔹حال به تصاویر نمونه های ایرانی می پردازیم. در ابتدا باید عرض کنم که این سلاح در ایران با توجه به خبرگزاری های رسمی کشور و کاتالوگ های مختلف با عنوان های کلاش 133 (جهت استفاده در داخل کشور) و کلاش 103 (جهت صادرات) شناخته می شود. از مسائل دیگر این است که برخی نمونه های رونمایی شده یا استفاده شده در کاتالوگ ها (تصویر 3) با نمونه های تحویلی به نیروها تفاوت دارد که در اینجا به آن نمی پردازیم.
◾️محل حدودی اتصال عقبی و برگه ناظم آتش سلاح ها با مستطیل سفید مشخص شده است.
FND
@Partisan2015
پارتیزان
3/4🔹حال به بررسی نمونه ایرانی بپردازیم. تصاویر 4 الی 8 متعلق به کلاش 133 های تحویلی به نیروها یا نمونه ارائه شده در نمایشگاه ها می باشد و تصاویر 9 و 10 نیز متعلق به سلاح کلاش 133 ادعایی ایرانی در اتیوپی است. با دقت می توانیم متوجه شویم که نمونه ایرانی در هرکجا متفاوت از دیگری است!
🔹برای نمونه کافی است به برگه ناظم آتش تصاویر 4 و 5 دقت کنید تا متوجه شوید تمام نقاط سلاح دقیقا مشابه یکدیگر است اما برگه های ناظم یکی به نمونه روس و دیگری به نمونه چینی شباهت دارد. جهت آوردن مثالی دیگر به تصویر 6 که در نمایشگاه نداجا با عنوان کلاش 133 ارائه شده بود می توان نگاه کرد و تفاوت نشانه های برگه ناظم آتش را با دو نمونه قبلی (تصاویر 4 و 5) و البته تفاوت ساختاری خود برگه ناظم را با تصویر 4 مشاهده کرد.
◾️برگه های ناظم و نشانه های آن توسط مستطیل های سفید مشخص شده اند.
FND
@Partisan2015