5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹ویدئویی از کَت لانچ F/A-18 Super Hornet متعلق به ناوهواپیمابر USS Dwight D. Eisenhower.
🔹پرتاب به وسیله Catapult یا به اختصار Cat lunch ، به روشی می گویند که در آن منجنیق ناوهواپیمابر که متشکل شده از پیستون ها و کپسول های پرفشار بخار است ، به جنگنده این امکان را میدهد که سرعت 165 نات را در کمتر از 2.5 ثانیه به دست آورد و اقدام به تیک آف کند و خلبان نیروی 4G را در این لانچ 2 ثانیه ای تجربه میکند.
🔹تمامی ناوهای هواپیمابر 2 تا 4 منجنیق بر روی عرشه خود دارند ، جدیدترین نوع منجنیق ها بر روی کلاس فورد نصب شده اند که مغناطیسی می باشند، و سرعتی بیشتر را فراهم میکنند ، در ضمن از مشکلات مکانیکی کمتری نسبت به سیستم قدیمی بخار بهره میبرند، همچنین منجنیق های مغناطیسی ، طول زمان 15 دقیقه ای را برای پرتاب مجدد طی میکنند، در حالی که برای لانچ مجدد از سیستم های بخاری باید تا زمان پر شدن دوباره کپسول های پرفشار(گاهی تا یک ساعت)صبر کرد ، و مهمترین مزیت منجنیق های مغناطیسی قدرت بیشتر آن ها برای پرتاب هواپیماهای ترابری C-2A و هشدار زودهنگام E-2D می باشد ، که سیستم بخاری عملکرد جالبی در این زمینه ندارد.
Maverick
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دیشب راکت آریان 5 ماهواره نظامی SES 17 فرانسه و ماهواره ارتباطی Syracuse 4A فرانسه را با موفقیت در مدار های مورد نظر قرار داد.
🔹تقریبا پس از گذشت 30 دقیقه از لیفت آف، ماهواره نظامی فرانسه از راکت آریان 5 جدا شد و 9 دقیقه بعد از آن ماهواره ارتباطی فرانسه نیز از این راکت جدا شد و در مدار خود قرار گرفت.
Maverick
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹چین ماهواره جدیدی را برای آزمایش فناوری کاهش زبالههای فضایی و حفاظت در برابر آن ها ، پرتاب کرد.
🔹چین صبح امروز با موفقیت ماهواره Shijian-21 را از طریق راکت Long March-3B از مرکز پرتاب ماهواره Xichang در استان سیچوان در جنوب غربی چین به مدار از پیش تعیین شده پرتاب کرد.
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹گزارش شبکه روسی RT از رزمایش اخیر کشورمان.
Maverick
@Partisan2015
پارتیزان
🔹شایگو وزیر دفاع روسیه در پاسخی کوبنده به اظهارات وزیر دفاع آلمان مبنی بر اینکه «در صورت لزوم علیه ر
تو که نمیتونی تولید محتوا کنی چرا کانال زدی؟
Meghdad
@Partisan2015
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ ویتنام
🔹این جنگ در سال 1973 برای امریکا به پایان رسید و اقتصاد امریکا را تا مرز ورشکستگی پیش برد ولی "نیکسون" با زیرپا گذاشتن تعهد های امریکا در کنفرانس "برتون وودز" و چاپ بدون پشتوانه دلار اقتصاد امریکا را نجات داد.
▪️(طبق تعهدی که امریکا داد قرار بود ارزش دلار ثابط و هر اونس طلا برابر با 33 دلار بماند ولی پس از این اقدام امریکا هر اونس طلا تقریبا برابر با 1300 دلار شد)
🔹پس از شکست های امریکا در ویتنام ، کامبوج ، لائوس و ضرر های بسیاری که دید تصمیم بر این شد که برای هر منطقه یک "ژاندارم" انتخاب کند تا به جای خود امریکا به امور منطقه رسیدگی کند.
▪️( مانند ورود ایران به جای امریکا در جنگ/شورش "ظفار" در عمان )
#جنگ_سرد
#جنگ_ویتنام
Tupolev - Xterm
@Partisan2015
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش افسران Vympel در کنار UGV ها در مرکز آموزشی ویژه FSB
@Tajhizat_nezami313
بمب بشکهای:
🔹بمب بشکهای یک نوع بمب دست ساز بدون هدایت که دارای قیمتی پایین، مواد منفجره فراوان، دقت بسیار ضعیف میباشد و میتوان آنرا از هر نوع هواگرد نظامی و غیر نظامی به سمت اهداف پرتاب کرد.
🔹پوسته این بمب از جنس بشکه هست و درون آن توسط مواد منفجره و قراضه های آهن (مثل قطعات خودرو، میخ و...) پر شده است و استفاده از آن در مکان های پر جمعیت به دلیل ترکش فراوان میتواند به فجایع انسانی منتهی شود.
🔹در برخی از موارد نیز به جای استفاده از قراضه های آهن از گاز کلر استفاده میشود که پخش شدن آن در محیط موجب به علت سمی بودن به مرگ انسان منتهی میشود.
🔹در نسخه های اولیه این بمب در سوریه، انفجار توسط تایمر تنظیم میشد، به این صورت که زمان دقیق برخورد محاسبه و به تایمر داده میشد و پس از پایان یافت زمان تایمر فیوز را فعال کرده و بمب منفجر میشد. البته اگر در محاسبه زمان اشتباهی رخ میداد ممکن بود بمب در هوا منفجر شود. با گذشت زمان بهینه سازی هایی در این بمب صورت گرفت و فیوز ضربه ای جایگزین فیوز قبلی شد.
🔹کشور های استفاده کننده:
▪️اسرائیل ۱۹۴۸ (اشغال فلسطین)
▪️آمریکا ۱۹۶۸ (جنگ ویتنام)
▪️سریلانکا ۱۹۸۳-۲۰۰۹ (جنگ داخلی)
▪️کرواسی ۱۹۹۱ (جنگ داخلی یوگوسلاوی)
▪️سودان ۱۹۹۰-۲۰۰۰ و ۲۰۰۳ و ۲۰۱۱ (جنگ داخلی)
▪️سوریه ۲۰۱۲-۲۰۱۸ (جنگ داخلی)
▪️عراق ۲۰۱۴-۲۰۱۵ (جنگ داخلی)
Xterm
@Partisan2015