پارتیزان
#تکمیلی 🔹در طرف دیگر رسانههای روسی هم این حمله را بررسی کردهاند. 🔹طبق آنالیز عوامل محیطی و استفاد
#تکمیلی
🔹اما ماهیت موشک مرموز چیست؟
🔹اگر به ویدئو اصلی دقت کرده باشید، لحظه و صدای شلیک موشک به خوبی شنیده میشود و چندثانیه پس از صدای شلیک، اصابت رخ میدهد، این یعنی محل شلیک موشک بسیار به شهر کوستیانتینیفکا نزدیک بوده است.
🔹موشک قبل از اصابت به زمین و با کمی ارتفاع از سطح زمین منفجر میشود(ویدئو صحنه آهسته) و ترکشهای بسیای هم برجای میگذارد، همچنین اصابت آن چند ثانیه پس از شلیک رخ داده است و از طرف خاک تحت اوکراین نیز به سمت شهر آمده، کاندید اصلی موشکی با چنین ویژگیهایی موشک ضد راداری AGM-88 هارم آمریکایی است که جنگندههای سوخو Su-27 و میگ MiG-29 اوکراینی آن را شلیک میکنند.
🔹خبرنگار آلمانی Julian Röpck که برای نشریه بیلد کار میکند و به شکل ویژه همواره حملههای هوایی به اوکراین را در توییتر خود تحلیل کرده، به مسیر موشک که از سمت شمال غربی و خاک اوکراین بوده اشاره کرده است و البته در خط آخر توئیت خود امیدوار بوده که(اوکراینیها) وی را به نامهای دیگر خطاب نکنند. (اتهامهایی چون Pro-Russian و ...)
3/4
Maverick
@Partisan2015
پارتیزان
#تکمیلی 🔹اما ماهیت موشک مرموز چیست؟ 🔹اگر به ویدئو اصلی دقت کرده باشید، لحظه و صدای شلیک موشک به خوب
#تکمیلی
🔹اولین بار نیست که موشک هارم پس از شلیک خطا رفته و به یک شهر اوکراینی اصابت کرده است، پیش از این در سال گذشته یک تیر موشک هارم به وسط پارک شهر کراماتورسک(دایره قرمز در شمال غربی شهر کوستیانتینیفکا) که تحت کنترل اوکراین است اصابت کرده بود.
https://t.me/partisan2015/47334
🔹حتی بارها موشک هارم پس از آنکه در یافتن هدف ناکام مانده به آپارتمان، خانه، خیابان و محلات در منطقه دونتسک اصابت کرده بود.
https://t.me/partisan2015/53748
https://t.me/partisan2015/49211
https://t.me/partisan2015/48171
🔹درباره اینکه چرا موشکهای هارم خطا میروند، قبلا توضیحات کاملی توسط دوستان دیگر ارائه شده است که میتواند به آن رجوع کنید.
https://t.me/partisan2015/47833
4/4
Maverick
@Partisan2015
🔷پرواز هواپیماهای نظارتی ارتش ترکیه در امتداد مرز شمال غربی کشور
🔹ساعاتی پیش هواپیمای کینگ ایر مدل 350 نیروی هوایی ترکیه که در نقش هواپیمای اطلاعاتی، نظارتی، اکتساب هدف و شناسایی(ISTAR) فعالیت میکند برای مدتی در امتداد مرز شمال غربی کشور و استان آذربایجان غربی پرواز کرده است.
Maverick
@Partisan2015
🔷پاشینیان بالاخره زبان باز کرد، شورای امنیت جلوی جنگ را بگیرد، ما صلح را در دستورکار داریم.
🔹پس از تقریبا یک هفته از آغاز تجمع نیروهای ارتش جمهوری آذربایجان در اطراف مرز ارمنستان، نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان به این موضوع اشاره کرد.
🔹پاشینیان از تشدید قابل توجه اوضاع نظامی-سیاسی در منطقه به دلیل تجمع نیروهای باکو در خط تماس منطقه قرهباغ و در امتداد مرز ارمنستان و آذربایجان خبر داد.
🔹پاشینیان: اوضاع در منطقه تشدید شده است، جامعه جهانی و شورای امنیت سازمان ملل باید اقدامات جدی برای جلوگیری از انفجار جدید(جنگ سوم قرهباغ) اتخاذ کنند.
🔹پاشینیان: آذربایجان در حال جمع آوری نیرو در مرز ما میباشد، اما ما به دستورکار صلح متعهد هستیم!
Maverick
@Partisan2015
پارتیزان
🔷پاشینیان بالاخره زبان باز کرد، شورای امنیت جلوی جنگ را بگیرد، ما صلح را در دستورکار داریم. 🔹پس از
🔹تعداد بسیاری از اکانتهای ارمنی در توییتر و شبکههای اجتماعی دیگر، از تعلل و بیتوجهی بسیار عجیب پاشینیان به تحرکات سنگین ارتش باکو انتقاد کردهاند، بسیاری گفته بودند: اگر پاشینیان خائن نبود، اکنون برای دفاع از کشور بسیج عمومی اعلام کرده و تمام تسلیحات و نیروها را برای دفاع به سمت مرز کشور با آذربایجان میفرستاد.
Maverick
@Partisan2015
🔷نقشهای از تجمع نیروهای ارتش باکو در کنار مرز ارمنستان
🔹اکانت روسی رایبار با انتشار نقشهای 3 منطقه کلی برای تمرکز ارتش جمهوری آذربایجان مشخص کرده است که به ترتیب از بالا در کنار مرز استان گغارکونیک روستای سوتک، مرز استان وایوتسجور شهر جرموک و مرز استان سیوینک شهر کاپان میباشد.
🔹توجه کنید که کریدور زنگزور قرار بود از کنار مرز جنوبی ارمنستان و ایران عبور کند و به طبع اگر باکو به دنبال به اصطلاح اجرای Plan B خود باشد، بیشترین تجمع را در جهت کاپان انجام خواهد داد.
🔹منطقه مورد نظر نیز بین 30 تا 10 کیلومتر با مرز ایران فاصله دارد، در جنگ دوم قرهباغ به علت درگیری در مناطق نزدیک به ایران، مناطق مرزی ایران متاسفانه زیرآتش توپخانه(راکت، خمپاره و ...) دو طرف رفتند و به منازل مسکونی آنها خسارت بسیاری وارد شد که نمونه آن شهرستان خداآفرین استان آذربایجان شرقی است، با توجه به محل قرارگیری کریدور زنگزور و تجمع نیروهای باکو در محور کاپان، تکرار اتفاقات گذشته دور از انتظار نیست.
🔹امیدواریم ستادکل نیروهای مسلح پیش از آغاز جنگ احتمالی، به شکل قابل توجه مرزهای شمال غربی را تقویت بکند.
Maverick
@Partisan2015
🔹 تصویری از مراحل آمادهسازی حامل اثباتکننده فناوری هایپرسونیک هند یا همان HSTDV به همراه بوستر سوخت جامد بزرگ که توسط DRDO هند در حال انجام است. 🇮🇳
🔹 این حامل عمدتاً برای دستیابی به فناوری اسکرام جت است که راه را برای توسعه موشک های کروز هایپرسونیک (HCM) هموار می کند.
🔹 هند در نتیجه آزمایش سپتامبر ۲۰۲۰ اعلام کرد، پس از اینکه بوستر، حامل را به ارتفاع ۳۰ کیلومتری و سرعت احتراق فرستاد، موتور اسکرمجت مشتعل شد و HSTDV به مدت ۲۰ ثانیه به سرعت ۶ ماخ شتاب گرفت.
#هایپرسونیک
Jīngyú
@Partisan2015