📰 یک پناهجوی سوری در استرالیا از درخواست عجیبی برای استخدام او در بانک متعجب شد
یک بانک استرالیایی با وجود فرار از سوریه در سال 2015 به دلیل ترس از تعقیب قضایی و دستگیری، پناهجوی سوری را که برای شغل حسابداری درخواست داده بود، غافلگیر کرد و از وی درخواست کرد که یک برگه معاینه امنیتی از رژیم سوریه به منظور استخدام بیاورد. کمپین ها
به گزارش خبرگزاری فرانسه، جاد سلیمان در حاشیه یک نمایشگاه شغلی که پناهندگان و مهاجران جدید را در غرب سیدنی هدف قرار می دهد، گفت: "آنها در سوریه از پلیس درخواست کردند. در تئوری، چگونه می توانم آن را دریافت کنم."
وی افزود: ما به خاطر جنگ و تعقیب های امنیتی فرار کردیم و اکنون به نوعی ما را تعقیب می کنند.
سلیمان که اهل شهر ساحلی لاذقیه است، شش ماه پیش پس از گذراندن هفت سال در عراق برای رسیدگی به درخواستش، به عنوان یک پناهنده بشردوستانه وارد استرالیا شد.
این جوان 31 ساله کار حرفه ای خود را از زمان ورودش آغاز کرد و مدرک حسابداری خود را از سوریه به معادل آن در استرالیا تبدیل کرد و در برنامه TAFE ثبت نام کرد تا مهارت های زبان انگلیسی خود را افزایش دهد.
اما او به عنوان یک مهاجر بشردوستانه با پیشینه حرفه ای با موانعی از جمله درخواست تغییر گواهینامه محلی خود مواجه شد و گفت: "من در بازار کار با مردم محلی برابر نیستم زیرا کارفرمایان همیشه از تجربه محلی درخواست می کنند و من ندارم. آی تی."
یکی از دلایلی که ممکن است در ابتدا مانع از یافتن شغل یک مهاجر جدید در رشته تخصصی خود در استرالیا شود، تجربه محلی است.
وی ادامه داد: سیستمهای حسابداری در سرتاسر دنیا بسیار شبیه به هم هستند و تفاوتهای جزئی در اینجا و آنجا وجود دارد و اگر شکافی وجود داشته باشد میتوانم با آموزش در حین کار آنها را پر کنم.
تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه سیدنی و بنیاد کرسنت در اوایل سال 2023 نشان داد که تجربه جاد سلیمان جوان منحصر به فرد نیست، زیرا کارفرمایان تمایلی به سوء استفاده از پناهندگان و درخواست اسناد غیرممکن ندارند.
مرکز خدمات اجتماعی، مستقر در غرب سیدنی، در تلاش است تا مشکل اشتغال پناهندگان را از طریق ابتکارات اختصاصی حل کند.
یکی از برنامه های آنها پناهندگان را تشویق می کند تا با ارائه آموزش با همکاری دولت ایالتی و TAFE وارد بخش مراقبت های بهداشتی شوند.
آژانس اشاره کرد که جریان دیگری وجود دارد که دانشگاه وسترن سیدنی را با پزشکان عمومی واجد شرایط در خارج از کشور پیوند می دهد تا مدرک آنها را به رسمیت بشناسند.
به نوبه خود، Juana Reynoso، مدیر عامل Core، گفت: "یکی از موانع اصلی برای متخصصان - چه پزشکی، دندانپزشکی یا مهندسی - با تخصص متمایز این است که آنها باید از صفر شروع کنند."
وی افزود: هیچ راه ساده تری برای تشخیص صلاحیت ها وجود ندارد و اغلب مجبورند زبان جدیدی را یاد بگیرند و این فقط یک امر کلامی نیست.
در گزارشی در سال 2023، این گروه توصیه کرد که یک واحد صلاحیت خارجی در NSW ایجاد شود و دولت فدرال در کلاسهای زبان انگلیسی مناسب برای مشاغل خاص سرمایهگذاری کند.
/رسانه معارضین سوریه
@Partisanplus
⭕️ عراق: محمد شیعه السودانی، نخست وزیر، دستور داد سه روز عزای عمومی در سراسر عراق برای قربانیان حادثه آتش سوزی حمدانیه اعلام شود.
/المیادین
@Partisanplus
آیا نتانیاهو توان بمباران اتمی ایران را دارد؟ - علی عبدی.mp3
78.12M
🎙فایل صوتی سیصد و بیست و هفتمین اپیزود رادیو جدال منتشر شد.
📣 #اپیزود ۳۲۷: آیا نتانیاهو توان بمباران اتمی ایران را دارد؟
🔹 گفتگو با علی #عبدی
📆 ۳ مهر ماه ۱۴۰۲
⏱ مدت زمان: ۹۳ دقیقه
📍 این فایل را در کستباکس رادیو جدال بشنوید.
📻 castbox.fm/vb/635217317
📌 مصاحبه این گفتگو را در کانال یوتیوب جدال ببینید.
📺 youtube.com/live/jgnOlf63eLo
🚩 دیگر برنامهها را در سایت جدال دنبال کنید.
🌐 jedaal.tv/radio
🌐انچه که بعنوان تغییر نظم نوین جهانی در موازنه قوا در دنیا عنوان می گردد همان مسیر و ابزار تحقق سرکوب دوم بنی اسراییل در بیت المقدس ، حسب ایه هفتم سوره اسراء می باشد که به اراده خداوند در حال رقم خوردن است . و این تحلیل ذیل نمونه ای از ان ابزار را واگو می نماید .
🔺 موازنه قوا در دنیا در حال تغییر است و این تغییرات به سمت تغییر نظم جهانی پیش می رود. امروزه کاملا مشخص است این توان و قدرت است که نظم جهانی را تعیین میکند. یک روز کشورهای کوچک مانند مجارستان در اتحادیه اروپا هیچ کاره بودند اما امروز در اوج جنگ روسیه و ناتو در اوکراین این مجارستان است که
"بوداپست هر گونه تحریم اتحادیه اروپا علیه صنعت انرژی هسته ای روسیه را وتو خواهد کرد"
این اینکه مجارستان اینچنین در این مقطع حساس چنین از روسیه حمایت و به اتحادیه اروپا بی محلی میکند بدان علت است که دریافته است توان غرب کم و قدرتش تضعیف شده است و از دیگر سو قدرت محور شرقی ایران - روسیه - چین افزایش یافته است. تغییر برای نظم جهانی فقط در همین نقطه خلاصه نمی شود. یکی از ابزارهای استعماری غرب که نقش استعماریشان را به خوبی اعمال میکنند قوانین بین الملل و نهادهای بین الملل میباشند. اینکه میگوییم این قدرت است که نظم جهانی را شکل می دهد به این معنی است که اگر نازی ها در جنگ جهانی دوم پیروز می شدند دنیا شکل دیگری میافت. قوانین بین الملل ، ژئوپلتیک، روابط بین الملل و نهادهای بین الملل با آنچه امروز میبینیم متفاوت بودند (چه بهتر چه بدتر). اکنون موازنه قوا تغییر کرده است و قدرت غرب کم شده و قدرت محور شرقی افزایش یافته است. روسیه با این افزایش توان پا در جای پای ایران میگذارد و آن تحقیر نهادهای بین الملل است. چندی قبل ایران در پی گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی ، بازرسان آژانس را از ایران اخراج کرد. البته ایران از این حرکت ها بسیار انجام داده است. اکنون روسیه در تحقیر نهادهای بین الملل (بین الدُوَل) حکم تعقیب "پیوتر هافمانسکی" را صادر کرده است. هافماسکی رئیس دیوان کیفری بین المللی لاهه است که حکم بازداشت پوتین را صادر کرده بود. این یعنی محور شرق به دنبال تغییر نهادهای بین الملل هستند که در راستای اهداف استعماری حرکت میکنند.
🔻یعنی مسئله تغییر نظم جهانی بسیار جدی است. محور شرق در این فکر است در زمینی که قوانینش را غرب مدون نموده است بازی نکند. محور شرق به این نتیجه رسیده است قوانین بازی را تغییر دهد و غرب را در بازی در چهارچوب قوانین شرق ملزم نماید.
maziarshakouri
@twovadeh
- ناشناس.mp3
19.12M
فایل صوتی چرا از ایران اسلامی دفاع می کنیم؟
#پروفسوریوسفی
#جهادتبیین
#خورشیدتفکر
#ماایرانیم
#نشرحداکثری
https://t.me/Mairaniim 🇮🇷 👈: تلگرام
https://eitaa.com/mairaniiim👈:ایتا
- ناشناس.mp3
64.82M
در گزارش امشب به دو موضوع مهم پرداختهام؛ نخست به تحولات روزهای اخیر افریقای غربی به ویژه نیجر و خروج نظامیان فرانسوی از این کشور اشاره کرده و تبعات و پیامدهای آن را برشمردهام. در ادامه نیز نگاهی به تحولات قفقاز، سفر اردوغان به نخجوان و صحبت او در مورد اینکه گذرگاه زنگزور از ایران عبور خواهد کرد را مورد اشاره قرار داده و به این مسئله پرداختم که چرا ترکیه از رقیب ایران به دشمن تبدیل شد و چرا در تهران کسی کلاهبرداری و دروغگویی رئیس جمهور ترکیه را باور نمیکند.
@syriankhabar
آخرین آمار کشتهشدگان فاجعه انفجار مخزن سوخت در قرهباغ!
هلیکوپترهای روسی و ارمنی تاکنون 185 جسد را منتقل کردهاند!
مجروحین زیر 300 نفر هستند!
خانوم آناهیتا آواسیان وزیربهداشت به خبرنگاران گفت:
بقایای 125 قربانی انفجار در نزدیکی استپاناکرت برای معاینه پزشکی قانونی و شناسایی به ارمنستان منتقل شده است!
در این بین هلیکوپترهای روسی کمک قابل تقدیری کرده و مابقی اجساد توسط هلیکوپترهای ارتش ارمنستان و چندین آمبولانس منتقل شده است!
توییتی قابل تامل از ارمنستان:
مرزهای آرتساخ امن تر از سیونیک بود و دیدید چه شد.من تمام مرز سیونیک و خطوط اول(دفاعی) را دیده ام.تعداد پلیسها در ایروان بیشتر (از تعداد نظامیان) در مرز سیونیک است.
https://t.me/ehsan_movahedian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجمع چندها نفره ی برعندازان در مقابل ساختمان فدرال کانادا..!😁
آدرس پیج دوم اینستاگرام خبر ری اکشن
https://instagram.com/khabarreaction
به خبر ری اکشن بپیوندید:
@khabar_reaction
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت اول👇
❌اغاز پروژه ایجاد درگیری بین شهروندان ایران با مهاجران
پس از شکست پروژه احیای آشوبهای سال گذشته و لو رفتن تیم های تروریستی و تکفیری که از کردستان عراق،باکو و شرق کشور وارد شده بودند که حداقل جلوی بیش از 200 انفجار در طی دو ماه اخیر گرفته شده
دشمن به سراغ راه حل بعدی جهت ایجاد بحران حرکت کرده و آن پروژه درگیری با مهاجران افغانستانی است.
دقیقا زمانی که رژیم علیف و ترکیه و البته پاشینیان طرح ایجاد کریدور جعلی زنگزور را به علت مخالفت ایران و عدم بهم ریختن داخل کشور نتوانستند اجرا کنند
پروژه بحران سازی از مهاجران اوج گرفته است
همه کشورهای دنیا از جمله آمریکا طی قرن گذشته با مشکلات ناشی از مهاجرت مواجه بودند و هر کاری برای رفع بحران انجام دادند به جایی نرسیدند.
بحران مهاجرت یک بحران تمدنی و فرا منطقه ای است و در هیچ کجای دنیا هیچ حاکمیتی اجازه نمیدهد که مردم عادی جامعه وارد فاز برخورد با مهاجران شوند زیرا امنیت ملی کشور به خطر می افتد.
↩️کیسان ابوعمره
پایگاه کنفرانس شهید دیالمه وحاج قاسم
https://t.me/joinchat/73SWbl9JR3U3YWU0
♦️جمهوری باکو کشته شدن ۱۹۲ سرباز را در جریان عملیات نظامی خود در آرتساخ تایید کرد.
@Partisanplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حملات همه جانبه روسیه به زیر ساختهای انرژی اوکراین: بحران قیمت گاز.دکتر زهرا فتوره چی و محمد ندیمی
- ناشناس.mp3
4.23M
حملات همه جانبه روسیه به زیر ساختهای انرژی اوکراین: بحران قیمت گاز.دکتر زهرا فتوره چی و محمد ندیمی
یورو نیوز
مصاحبه با محمد ندیمی، قسمت اول:
محمد ندیمی کارشناس ژئوپلتیک و امور راهبردی در تهران اما معتقد است: « اگر ترکیه در قالب سیاست دو دولت-یک ملت با جمهوری آذربایجان بخواهد با ایران وارد رویارویی نظامی شود چنین رویارویی هیچگاه شکل جنگ کلاسیک و متعارف نخواهد داشت بلکه از جنس جنگ نیابتی خواهد بود. یعنی همان کاری که ایران در سوریه با ترکیه انجام داد.»
ندیمی میگوید: «ایران و ترکیه حدود ۲ قرن است که با هم نجنگیدهاند و پیش از آن هم حدود ۲ قرن جنگ مهمی نداشتند. بنابراین اولین نکته این است که این امر نشان میدهد دو طرف تمایلی به جنگ ندارند اما ویژگی ۲ جنگ مهم ایران-ترکیه، چه جنگهای ۱۶۲۳-۱۶۳۹ در دوره شاه عباس و شاه صفی و چه جنگ ۲ ساله عباسمیرزا که به توافق ارضروم منتهی میشود با شرایط حال حاضر ایران-ترکیه شباهت زیادی دارد. در ۱۶۲۳ شاه عباس بغداد را تصرف میکند و سپس موصل و کربلا و نجف و بصره را میگیرد. در ۱۶۲۹ غازی اکرم به ایران حمله میکند اما دچار زمستان سخت میشود و مجبور میشود از همدان و کرمانشاه عقبنشینی کند و بغداد را محاصره میکند که آن هم میشکند اما میبینیم که در همین سالهایی که ایران و عثمانی در عراق درگیرند حاکم گرجستان در قفقاز با تحریک عثمانی شورش میکند و یا وقتی سلطان مراد چهارم برای فتح بغداد با سپاهی به سوی شرق میآید اول به سمت قفقاز میرود و ایروان را اشغال میکند و سپس دایره جنگ وسیعتر میشود و به جنگ بغداد میرسد. همینطور وقتی عباسمیرزا در کنار دریاچه وان عثمانی را شکست میدهد جنگ به سرعت به بغداد میکشد که نهایتا به توافق ارضروم منتهی میشود.
یورو نیوز
مصاحبه با محمد ندیمی قسمت دوم:
این یعنی اینکه هرگونه درگیری بین ایران و ترکیه محدود و محلی نمیماند و به سرعت دایره وسیعی از مناطق از مدیترانه تا قفقاز و دریای سیاه را شعلهور خواهد ساخت.»
ندیمی میافزاید: « در چنین جنگ احتمالی بر سر قفقاز بین ایران و ترکیه که قطعا آخرین انتخاب دو طرف است، ترکیه آسیبپذیرتر خواهد بود چرا که اولا ترکیه باید در حوزه وسیعتری درگیر باشد که از مدیترانه و سوریه شروع میشود و تا عراق و سپس قفقاز ادامه میابد. همینطور بالادست ترکیه در دریای سیاه هم مرز دریایی ترکیه با روسیه و اوکراین هست که آنجا هم پیشاپیش بحرانی است و درگیر جنگ. پس شما اینجا با ترکیهای مواجه خواهید بود که باید در یک زمین بسیار وسیع بجنگد. دوم اینکه ترکیه کشوری است حاملهای انرژی ندارد و این همان ضعفی است که در جنگ دوم هم موجب شکست ژاپن از امریکا شد و هم آلمان را در مقابل متفقین زمینگیر کرد. هرگونه درگیری در این سطح باعث میشود که ترکیه به شدت در این حوزه نیز آسیبپذیر باشد.»
این کارشناس امور دفاعی و راهبردی تاکید میکند: «البته مهمترین نقطه ضعف ترکیه این است که روسیه اجازه نداده و نخواهد داد ناوگان نیروی دریایی ترکیه از روستف و کانال ولگا-دُن عبور کند و وارد دریای کاسپین شود. آذربایجان هم در خزر ناوگانی ندارد. این در حالیست که ایران در این دریا حداقل ۴ شناور کلاس سینا دارد و ناوچه دماوندش نیز آماده است که به آب انداخته شود و همچنین ایران در کمتر از ۴۸ ساعت میتواند هزاران قایق تندروی خود را وارد دریای کاسپین کند.»
یورو نیوز
مصاحبه با محمد ندیمی قسمت سوم:
ندیمی آخرین نقطه ضعف ترکیه را کسری طراز تجاری ۱۳۰-۱۲۰ میلیارد دلاری ترکیه و صندوق ذخیره ارزی منفی ۶۴ میلیارد دلاری این کشور میداند و میگوید: «اقتصاد ترکیه به شدت وابسته به توریسم است. ترکیه امسال چهارمین کشور در جذب توریست بوده و این یعنی آنکه اگر این کشور یک تنش مستقیم نظامی با هر کشور دیگری داشته باشد این امر به معنای نابودی صنعت توریسم خواهد بود.»
لازم به ذکر است:
اقتصاد ترکیه به شدت وابسته به توریسم است. ترکیه امسال چهارمین کشور در جذب توریست بوده و این یعنی آنکه اگر این کشور یک تنش مستقیم نظامی با هر کشور دیگری داشته باشد این امر به معنای نابودی صنعت توریسم خواهد بود.
https://parsi.euronews.com/2023/09/27/honeymoon-in-nakhchivan-how-does-the-tension-in-yerevan-and-tehran-look