طیبنیا نیامده ظریف را ضعیف خواند
🔹طیب نیا: ظریف کارشناس خوبی است ولی ضعیفترین وزیرخارجه ایران است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگویند رئیسی چون شهید شد عزیز شد …. یک مقام و مسئول اصلاح طلب شهید نام ببرید تا من بگویم چرا شهادت لیاقت میخواهد و نصیب هرکس نمیشود
شهدا زنده اند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رو بفرستید برای هر کسی گفت جلیلی باعث تحریم ها بوده
+طبق گفته اوباما زمان دکتر جلیلی کارداشت به جایی میرسید که نظام تحریم ها نابود بشند ولی رئیس جمهور شدن کسی مثل حسن روحانی اون ها رو امیدوار میکنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگریهای سخنگوی ستاد پزشکیان علیه همه کارهی ستاد پزشکیان!
حمیده زرآبادی:
🔹 آذری جهرمی پروندهسازی امنیتی میکند، ثنا اسدیان خواهر زن آذری جهرمی از رانت او در دولت روحانی برخوردار بود، روایت شبکهسازی تلگرامی آذری جهرمی از زبان زرآبادی، آذریجهرمی برای هر توئیت ۵۰۰ هزار تومان پول میدهد (سال ۱۳۹۸!)، مگر به مکالمات تلفنیام دسترسی دارید که از متن نطقم باخبرید؟، در مورد انتصابات و استخدامهای فامیلی و گروهی شفاف سازی کنید!
🔹حمیده زرآبادی که سال ۹۸ نماینده مردم قزوین و رئیس کمیته ارتباطات مجلس بود، در یک نطق پیش از دستور و یک نشست خبری اظهارات قابل تاملی درباره آذری جهرمی مطرح کرد که متن کامل این نشست و گفتگو را میتوانید اینجا بخوانید!
🔹اما نکته قابل تامل این است که امروز هر دو، در ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان مشغول به فعالیت هستند؛ یکی به عنوان سخنگو و دیگری به عنوان قائم مقام، مشاور، عضو یا هر عنوان دیگری! (آذریجهرمی پیش از این قائم مقامی ستاد پزشکیان را تکذیب کرده بود)
@Partisanplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دکتر جلیلی: در آبان ۹۸ هم کسی نمی رفت دانشگاه؛ در همین شهر آقای پزشکیان در دانشگاه شهید مدنی تبریز حضور یافتم. آنجا گفتند که واگذاری تراکتورسازی تبریز اشکال داشته و من اتفاقاً تحسین کردم و گفتم همین نقد درست است
🔹وقتی کارخانه واگذار می شود نباید بگوییم که به کارگر چه ربطی دارد؟
🔹آنجا گفتند که واگذاری تراکتورسازی تبریز اشکال داشته و من اتفاقاً تحسین کردم و گفتم همین نقد درست است.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️ صحبتهای سال ۱۴۰۰ استاد حسن عباسی در خصوص دولت #حسن_روحانی و سیاست خارجه #جواد_ظریف رو ببینید - بخش دوم
🔸 جماعتی که همیشه بر روی فراموشی تاریخی بخشی از مردم حساب باز میکنند و اسب خود را برای چمبره دوباره بر سرنوشت این ملت زین کرده اند
💬 ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
@Hasanabbasi_ir
35.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️ صحبتهای سال ۱۴۰۰ استاد حسن عباسی در خصوص دولت #حسن_روحانی و سیاست خارجه #جواد_ظریف رو ببینید - بخش اول
🔸 جماعتی که همیشه بر روی فراموشی تاریخی بخشی از مردم حساب باز میکنند و اسب خود را برای چمبره دوباره بر سرنوشت این ملت زین کرده اند
💬 ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
@Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودمم دیروز فهمیدم ریشهش کُرده 😐 راحت با پدر و مادرش میتونست رای قومیتی جمع کنه اما اهل بازی روی گسلها نیست.
🔸همسرش #پزشک است ولی از او سوء استفاده نمیکند
🔹 #حافظ_قرآن است ولی دم به دم آیه نمیخواند
🔸 #جانباز است ولی مدام از خاطرات جبهه نمیگوید
🔹 خودش به ۳ #زبان مسلط است ولی فخر فروشی نمیکند
🔹مادرش ترک است و اهل اردبیل ولی از ترک ها سواستفاده نمی کند
بله، او #سعید_جلیلی است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما را به همان خدایی که میپرستید از هر گروهی که هستید چپ یا راست، به این کلیپ گوش کنید بعد به هر کس که میخواهید رأی بدهید.
حتماً ملاحظه بفرمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ مسعود پزشکیان، ۶ آذر ۱۳۹۳:
اول انقلاب مسئول پاکسازی بودم هنوز بحث حجاب نشده بود حجاب را در بیمارستانها و دانشگاهها اجباری کردم
❌ با دادگاه انقلاب هماهنگ کردم بخشنامه کردم که همه باید روسری و مانتو و لباس آستینبلند بپوشید
❌ دانشگاه را ما بستیم. انقلاب فرهنگی و بستن دانشگاهها را ما شروع کردیم
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️غوغای دانشجوی ترکزبان در حضور جلیلی
🔹آقای پزشکیان زمانیکه ماشینسازی تبریز را به ثمن بخس فروختند شما در مجلس نماینده ما بودید
🔸زمانی که قطار-تبریز دچار سانحه شد و مردم تبریز در آن کشته شدند، مشاور امروز شما گفت نگران نباشید، مردم بیمه بودند!
🔹دریاچه ارومیه را هم شهید رئیسی احیا کرد؛ آقای جلیلی شما امتداد شهید رئیسی هستید.
🔸مردم آذربایجان گول حرفهای پوپولیستی را نخواهند خورد.
🔹آقای جلیلی! ما میدانیم مادر شما ترکزبان و اهل اردبیل هستند؛ اما از این موضوع استفاده ابزاری نکردید
🔸به آقای جلیلی رای میدهیم؛ چون برای قومیتها احترام قائل است و به آنها وعده و وعید دروغ نمیدهد
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#جلیلی
✅@jalili_saeed
طیب نیا : ظریف ضعیف ترین وزیرخارجه تاریخ است.
طیب نیا در کلاس درسی خود در دانشگاه تهران:
🔹 ایشان (پزشکیان) فردا بشود رییس جمهور، ظریف را می خواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند حتما مجلس رای نخواهد داد بگذریم از اینکه من ظریف رو ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب می دانم.
قوی ترین کارشناس، هر چیزی جای خودش را دارد. قوی ترین کارشناس، ضعیف ترین وزیر خارجه!
دوره آقای ظریف روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقه ای!
ایشان اصلا آدم اجرایی نیست. قائم مقامش هم یک آدم خیلی ضعیفی گذاشته بود.
وزیر خارجه خوب می خواهید آقای عراقچی، من اگر رییس جمهور بودم ایشان را می گذاشتمش.
@Partisanplus
به حاج قاسم گفت موی دماغ
لفظ آتش به اختیار رهبری و مسخره کرد
به رهبری گفت از هرچی خوشش بیاد همونو اجرا میکنه
کلی تهمت به شهید رئیسی زد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش قاطع پزشکیان به پیشنهاد مذاکره با آمریکا
چیشد دکتر ؟ حرفات یادت رفت ؟
انتخابات، جمهوری اسلامی ایران و هویت مشترک منطقهای
برای من که ۴۰ سال از زندگیام در ایران میگذرد و تاکنون بواسطه تابعیت غیر ایرانیام در هیچ انتخاباتی رای ندادهام، حال و هوای انتخابات حال و هوای غریبی است؛ نقش نداشتن در رویدادی که نقشی موثر در زندگیام دارد. در زندگی صدها میلیون انسان!
من که از هر وام بانکی محروم بودم در آن سالهای بنفش، از اقوامم خارج از ایران قرضی گرفتم و بعد که ارز ده برابر شد، ۱۰ سال دویدم تا ۱۰ برابر پولی که قرض الحسنه کرده بودم را برگردانم؛ چون حقوق ساعتیام به تومن بود و قرضی که گرفته بودم تابع نوسانات ارزی! الباقی اوضاع اقتصادی برای من هم همانی بود که برای همه فقط با این تفاوت که نه تسهیلاتی دریافت میکردم و پست و مسوولیتی میتوانستم داشته باشم و نه یارانهای و نه وام بانکی. اما همهی این تورم و ارز و گرانی آن نقش موثری نیست که انتخابات ایران برای من و صدها میلیون دیگر رقم میزند.
زمانی در ذهن خودم یک ایرانی تمام عیار بودم. جوانی پر شور و انگیزه در فضای دانشجویی سالها بعد از ۷۸. بعدتر اما جهانوطن شدم و خودم را از قید مرزها رهاندم. مرزها برایم بیاعتبار جلو میکردند و چه بسیار از کنار واژههای وطنپرستی و وطندوستی با حسی منفی میگذشتم. جلوتر اما دریافتم که این رهایی از مرزهای میان دولتملتها، تلاشی بیهوده است و چه ایرادی دارد که برای مرزها به اعتبار توافقی که میان ملتی ولو ضمنا درگرفته، اعتبار قائل شد. اعتباری که البته حدود و ثغوری دارد و قرار نیست به اعتبار این مرزها، مرزهای انسانیت زیر پا له شوند.
اما نقطه اوج این مسیر ادراکی، فهم بُعدی از هویت منطقهای بود که خود را بیش از پیش به آن پیوند خورده یافتم؛ هویت مشترک ملتهایی که بواسطه تاریخ و جغرافیا و فرهنگ و دین از سویی و بواسطه حضور پررنگ «دیگری» در این منطقه به هم گره خوردهاند. برایم معنا و مفهوم جمهوری اسلامی ایران، با این ادراک هویت منطقهای اساسا متفاوت شد؛ کشوری با ساختارهای مدرن دولت ملت و جغرافیا و جمعیت موثر، که عملاً به کنشگری بیبدیل در این حوزه منطقهای تبدیل شده و خواه ناخواه سرنوشت بسیاری را به خود گره زده و البته سرنوشتش به بسیاری دیگر گره خورده.
خلال این سالها هر چه سفر کردم و از مرزهای این کشور فاصله گرفتم، برایم این تصویر هوایی منطقهای نمایانتر شد که ملتهای این منطقه به مثابه چرخدندههای درگیری هستند که چرخش هریکی به چرخش ساعتگرد یا پادساعتگرد دیگری منتج میشود و ساز ناکوک یکی میتواند به هرزگردی بسیاری دیگر از چرخ دندهها منتج شود. وقتی عاملی خارجی چوب لای یکی از این چرخدندهها بگذارد، دیگر نمیشود توقع چرخش بیعیب و نقص چرخدندهی دیگری را داشت. کل این سیستم به هم میخورد. تقریبا همین شرایطی که در آن قرار داریم.
به زعم من ادراک این هویت منطقهای، غرب را از خونریزیهای جنگهای جهانی رهاند و همافزایی قدرت را برایشان رقم زد که هرقدر برای خودشان منشا خیر و برکت شد برای جهان شرق ـ به معنای هویتیاش و نه به معنای جغرافیایی اش ـ اسباب محنت و زحمت گشت.
قرنهاست ما به مثابه انسانهای شرقی هیچ مسالهی موثرتری از غرب بر زندگی خودمان نداریم و این نه گزارهای ایدئولوژیک که گزارهای کاملا ناظر به حیات و معیشت مردم است. وجه این تاثیرگذاری غرب بر حیات روزمره ما انسانهای شرقی هم ماهیت کماکان استعمارگرانه غرب و نگرش کماکان شرق شناسانهی غرب به ما انسانهای این سوی عالم است. شک دارید که آیا این نگرش، با توسعه و تغییر و تبدلی که در دنیای غرب رخ داده تغییر کرده یا نه؟ غزه را ببینید که چطور در دنیای غرب انسانزدایی شده و غرب با تمام میراث اومانیستیاش سهمش را در این نسلکشی نقدا به اسرائیل پرداخت میکند. اینکه ما نه ماه است شب و روز از غزه میگوییم همهاش به فلسطین دوستی ما بر نمیگردد؛ ما در میانه تکه تکه های بدن های نحیف نوزادان غزه، به دنبال اصلاح ادراکمان از دنیا هستیم.
احیانا در مقام پاسخ میخواهید به تظاهراتهای پر شور مردم دنیای غرب در دفاع از غزه اشاره کنید. اما فارغ از اینکه اطلاق غرب به این جماعت معترض و خسته از تعارضات غربی صحیح است یا نه، آنچه ما با آن روبرو بودهایم و هستیم نه غربِ در کف خیابان، که غربِ در کاخ سفید و الیزه و خیابان داونینگ است.
@roohullahrazavi | سرباز روحالله
ادامه در 🔽🔽
ادامه از 🔼🔼
تغییر و تحولات سیاسی در این منطقه از این رو گره خورده به هم است؛ چه تغییر نظام در سوریه باشد و چه تغییر حاکمیت یمن باشد و چه تغییر دولت در عراق و چه تغییر ریاست جمهوری در ایران. در نگرش کلان هم دو جهت بیشتر نیز برای این تغییرات نمیتوانم متصور شوم: یا بازی تغییرات بر مدار غرب است و یا بازی تغییرات بر خلاف مدار غرب و با عرض معذرت بگذارید راهحلهای هماینهمآنی را به کناری بنهم و برایشان محلی از اعراب قائل نشوم چه آنکه این غرب است که حاضر نیست راه حلی میانی را برای ملتهای این منطقه بپذیرد. یا تن به این مدار غربی میدهی و تبدیل میشوی به مصر که اسرائیل یکی پس از دیگری توافقاتش را با تو بر هم میزند و تمامی محور صلاح الدین را به اشغال خودش در میآورد و نخواهی توانست لام تا کام سخنی بگویی و یا تن به این مدار غربی نمیدهی و میشوی جمهوری اسلامی ایران و سیلی از تحریمها و فشارها را به سویت روانه میکنند.
سوال؛ پس چاره برای ملتی که تحت این فشارها قرار گرفته چیست؟ اینکه استخوانهایش زیرفشار اقتصادی خرد شود؟
من در مقام پاسخ اولا رفتن به دامان غرب و خزیدن به آغوش آنها را پاک کردن صورت مساله میدانم نه حل کردن مساله. هنری نیست که جماعتی سبز و بنفش ایران را به همان مسیری بکشانند که مصر چهل و اندی سال قبل پای در آن نهاد و خواستهی آخر غرب را همان اول اجابت کرد و قله دموکراسی و ارزشهای غربی یعنی اسرائیل را به رسمیت شناخت و بعد این همه سال با دهها میلیون گورخواب و گرسنه و گرانی روی دست منطقه باد کرده باقی ماند.
ثانیا در کنار حل مسائل از درون و پیش فرض گرفتن تمامی سیاستهای ایرانستیزانه غرب، آنچه میتواند غرب را برای پذیرش خواستههای بحق ایران به زانو در آورد و مذاکره با غرب ـ نه معامله با غرب ـ را به نفع مردم ایران محقق سازد، نه فقط قدرت مرکزی ایران که قدرت منطقهای گفتمان ایران است. جمهوری اسلامی ایران برای اعتلای حیات دنیوی مردمش که گره و پیوند خورده با حیات و معیشت مردم این منطقه است، هیچ راهی بجز به شکست کشاندن سیاست عمومی دنیای غرب در خود ایران و البته در سرتاسر این منطقه ندارد و این امر در گروی خلق قدرت منطقهای با تمامی فاکتورهاش است. هرچه دیگری ایران در منطقه ـ رژیم اسرائیل ـ به ضعف کشانده شود اوضاع برای مردم منطقه که ایرانیان نیز عضوی از آن هستند «میتواند» بهتر شود؛ دقت کند که میتواند بهتر شود اما تا زمانیکه دیگری ایران در منطقه یعنی اسرائیل به حیثیت قدرتی هژمونیک حضور دارد، ایران «نمیتواند» بر حل مشکلات و مسائلش فائق آید.
ثالثا هیچ راه میانبری برای حل مسائل جمهوری اسلامی ایران و هیچ موسی صاحب عصایی در کار نیست. اما طریق و مسیر به سوی قله روشن است همانقدر که طریق و مسیر به سوی دره نیز. آنچه نسخه جمهوری اسلامی ایران است نسخه عمومی دیگر کشورهای منطقه نیز هست. عامل ناپایدار کننده منطقه که به ضعف کشانده شود و یا به امید خدا از بین برود، شک نکنید که موانع اصلی پیش روی توسعه فراگیر منطقه برداشته خواهد شد.
من و صدها میلیون انسان این منطقه، در برابر انتخاب مردم ایران و ریلی که برای دولت پیش رو طراحی میکنند هم سرنوشت هستیم ولو مستقیما نقشی در این انتخابات نداشته باشیم و شما مردم ایران هم آیندهای منفک از آینده مردم این منطقه ندارید چه آنکه همهمان، هویت منطقهای مشترکی در برابر غرب داریم. من طرح هر پارادایم دیگری را بجز پارادایم «تقابل ما و غرب» در فضای انتخاباتی، بازی انحرافیای میدانم که نمیخواهد اصل قصه را برای شما باز گو کند. انتخاب مسیر با شماست.
حق
@roohullahrazavi | سرباز روحالله
انصارالله یمن اعلام کرد طی حملاتی ۴ کشتی متعلق به کشورهای آمریکا، بریتانیا و رژیم اسرائیل را هدف قرار داده است.
⭕️ندانستن پزشکیان از سیاست خارجی و FATF و سیاست های کلی نظام و قطعنامه ها و نداشتن پلن دو
پزشکیان : رشد ۸٪ اقتصاد غیرممکن است
جلیلی: رشد ۸٪ سیاست های کلی نظام است؛ شما برنامه تان آماده و سیاست های کلی نظام است، پس چطور نمیدانید آنهم جزو آن است؟
مجریگر: تفاوت سیاست خارجی شما با دولت روحانی چیست؟
پزشکیان: حکمت و عزت و مصلحت!
جلیلی: پزشکیان اف ای تی اف در بند همان نامه ارسال رییسی به مجلس بود
پزشکیان: آن بند را نخواندم
جلیلی: اف ای تی اف چیست ؟
پزشکیان: حالا اونو ولش کن!
پزشکیان: در دوره شما قطعنامه ها صادر شد
جلیلی: از ۹ قطعنامه نصف آن زمان نمایندگی ظریف در سازمان ملل و ریاست مجلس جهانگیری که شما نایب رییس آن بودید درموردش بخوانید!
مجریگر: اگر آمریکا نخواست به تعهدات عمل کند و حتی فرمانده سپاه شهید کند؛ برنامه شما چیست؟
پزشکیان: برادر با برادر و پسر با پدر گاه اختلاف پیش میاد و باهم حل میکنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️تسلط حیرت انگیز پرفسور آذری جهرمی بر زبان انگلیسی
پارتیزان نیوز
پرشکیان ورژن ایرانی بایدن است
پزشکیان تمرکز ندارد و چیزی را گردن نمی گیرد. دائم فرافکنی می کند، فراموش کار است ، سخنان خودش را نقض م کند، دائم از عبارت های «نمی شود» و «امکان ندارد» استفاده می نماید.
با افتخار می گوید و حتی بر روی برگه ای که به مردم نشان می دهد نوشته «برنامه ندارم» تا یادش نرود بگوید برنامه ندارد.
وقتی با این سوال مواجه می شود که بدون برنامه چه می خواهی بکنی ؟ می گوید : برنامه هفتم توسعه هست همان را اجرا می کنم.
جلیلی می گوید برنامه هفتم رشد ۸ درصدی را تعیین کرده.پاسخ پزشکیان مرا مبهوت کرد بلافاصله گفت برنامه هفتم علمی نیست!!!
چرا اینقدر دستمان از سیاستمدار طراز خالی است؟
موحدیان
سردار حاجیزاده: منتظر فرصت «عملیات وعده صادق 2» هستیم که تعداد موشکهای آن مشخص نیست
🔹فرمانده نیروی هوافضای سپاه:
🔸در عملیاتی که علیه هواپیمای متجاوز آمریکایی در خلیجفارس اقدام کردیم با یک موشک هواپیمای گلوبالهاوک را سرنگون کردیم.
🔸در عملیات دوم علیه آمریکا 13 موشک به عینالاسد زدیم.
🔸در عملیات سوم و در عملیات وعده صادق 300 فروند موشک شلیک کردیم.
🔸آرزومند رسیدن فرصت «عملیات وعده صادق 2» هستیم که نمیدانم تعداد موشکهای آن چقدر باید باشد.
پزشکیان در مناظره دیشب گفت: "نقدینگی رفته بالا، چرا؟ راهحل چیه؟ اختلافات داخلی را کنار بگذاریم...."
والله عین جمله بالا را گفت
اگر جلیلی امشب این حرف اعدام رو زده بود با همین ریاست جمهوری رو از ما میگرفتن و چنان ما رو متحجر و تند رو و طالبان و اهل اعدام مخالفین جا میزدن که نفس نتونیم بکشیم
آقای پزشکیان در مناظره شاکی بودند که چرا پولهای ایران در برخی کشورها قفل است. خب این نتیجه توافق تیم آقای روحانی با این کشورها بود: آن هم در دوره برجام. توافق کردند که انرژی بفروشند و بجای پول، تدریجی کالا بخرند. ضمنا ایشان در آن دوره در مجلس بودند. شهید رئیسی همه آنها را به هم زد.
محمد جمشیدی
معاون امور سیاسی دفتر رئیسجمهور