فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
285📌
#خطر_حوزه
#خطر_دانشگاه
#امام_خمینی ره
❓سلام در مورد این فیلم توضیح بدید لطفا
✅پاسخ:
سلام علیکم
از شایعه تا واقعیت:
شبکه «من وتو» چندی پیش ویدئویی از یک سخنرانی امام خمینی(ره) را به گونهای تقطیع کرد تا وانمود کند که بنیانگذار انقلاب اسلامی با «دانشگاه» مخالفت هستند و هردانشگاهی را منشاء فساد میدانند.
اما مراجعه به اصل سخنان معمار کبیر انقلاب اسلامی بیانگر شیطنت این رسانه بهایی دارد.
امام خمینی(ره) بمناسبت «وحدت حوزه و دانشگاه» در تاریخ 27 آذر 1359 به تبیین خطرات حوزه فاسد و دانشگاه ناسالم میپردازند و میفرمایند:
خطر دانشگاه از خطر بمب خوشهای بالاتر است، چنانچه خطر حوزههای علمیه هم از خطر دانشگاه بالاتر است باید اینها تهذیب بشوند باید اشخاص متعهد چه در حوزههای علمیه و دانشگاه کمر خود را برای اصلاح این محیط هامحکم ببندند.
در واقع منوتو بخشهایی از سخنان حضرت امام که درباره حوزه علمیه صحبت کرده بودند را حذف و همان بخش مربوط به دانشگاه را هم به گونهای تدوین کرده که گویی امام خمینی(ره) ضددانشگاه بودند.
در پست بعدی قطعه و فیلم اصلی را ببینید
لینک قطعه و فیلم اصلی
#احکام #پاسخگویی
#موعظه_حسنه
مرکز پاسخگویی موعظه |@pasokhha
موعظه | پاسخگویی به سوالات دینی
285📌 #خطر_حوزه #خطر_دانشگاه #امام_خمینی ره ❓سلام در مورد این فیلم توضیح بدید لطفا ✅پاسخ: سلام ع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم اصلی نظر امام در مورد حوزه و دانشگاه
مربوط به سوال شماره 285
#احکام #پاسخگویی
#موعظه_حسنه
مرکز پاسخگویی موعظه |@pasokhha
🔴 فوری
فتوای رهبر انقلاب امام خامنه ای حفظه الله
در مورد سفر غیر ضروی در ایام شیوع #کرونا
سوال:
در حالی که مسئولان محترم، در شرایط فعلی و شیوع ویروس کرونا، مردم را از سفر نهی می کنند، آیا مسافرت کردن، سفر معصیت خواهد بود و در چنین سفرهایی، نماز را باید تمام خواند؟
جواب:
چنانچه بر اساس تدابیر ستاد ملی و وزارت بهداشت، برای جلوگیری از گسترش بیماری، رفتن به مسافرت غیر ضروری، ممنوع باشد، اجرای این تدبیر بر همه لازم است و رفتن به چنین مسافرتی، جایز نبوده و نماز در این گونه سفرها، تمام است.
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#در_خانه_بمانیم
#احکام #پاسخگویی
#موعظه_حسنه
مرکز پاسخگویی موعظه |@pasokhha
موعظه | پاسخگویی به سوالات دینی
🔴 فوری فتوای رهبر انقلاب امام خامنه ای حفظه الله در مورد سفر غیر ضروی در ایام شیوع #کرونا سوال:
🔴 توجه :
استفتای فوق
با وجود اینکه در سایت (khamenei.ir) منتشر شده بود،
بعد از ساعاتی برداشته شد
لذا این استفتاء ظاهرا تکذیب شده است!
#احکام #پاسخگویی
#موعظه_حسنه
مرکز پاسخگویی موعظه |@pasokhha
هدایت شده از پست اخر رو ببینید
📸 اطلاعیه دفتر رهبر انقلاب درباره حذف استفتا با موضوع سفر نوروزی در این ایام
🔹استناد استفتاء (مربوط به سفر در این ایام) به رهبر معظم انقلاب اسلامی دامت برکاته، صحت ندارد لذا از بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر حذف شد.
fna.ir/dflzxk
@mawezah_ir
هدایت شده از 💖 همسرانه حوایِ آدم 💖
⭕️ کرونا نباشیم!
📣 یکی از درس های #کرونا اینه که:
🔸همه بفهمند جواب امر به معروف و نهی از منکر
#به_تو_چه نیست!
🚨 بدانند آلودگی یک نفر به همه ربط داره
🔺آلودگی ظاهری، روانی، روحی، معنوی
هم مثل آلودگی جسمیه
🔻واگیر داره!
به یاری خدا #کرونا_را_شکست_میدهیم
💞 ڪآناڷ همسرداری حــۏاے آدݦ 😍
❤️ @havayeadam 💚
286📌
#روزه مستحبی و #روزه_قضا
❓سوال:
سلام وقت بخیر
ا1. ینکه در احادیث و روایات بسیار تاکید شده که روزه در ماه رجب ثواب داره.. اگه روزه های قضامون رو هم بگیریم باز همین قدر ثواب داره یا منظور روزه مستحبی هستش؟
مرجع آیتالله شبیری زنجانی
2. سوال دوم اینکه
اگه روزه قضا برگردن داشته باشیم... و روزه مستحبی گرفته بشه.. صحیح هستش یا نه؟
مرجع آیتالله شبیری زنجانی
✅پاسخ:
سلام علیکم
پاسخ سوال اول و دوم:
بله ثواب روزه در ماه رجب را دارد.
طبق فتوای معظم له ؛ در غير ماه رمضان، چنانچه تنها روزۀ قضا به گردنش باشد، اگر نيت روزه مستحبي هم بکند روزه قضا به حساب مي آيد.
#احکام #پاسخگویی
#موعظه_حسنه
مرکز پاسخگویی موعظه |@pasokhha
287📌
#ترک_گناه
❓سوال:
سلام علیکم
از گناه خسته شدم .. برسم لطفاً کمک کنید
من ب یه گناه خیلی علاقه دارم ه کاری میکنم نمیتونم ترک کنم چیکار کنم خسته شدم کلیپ های مبتذل
✅پاسخ:
سلام علیکم
خداوند ما رو خلق کرده و ظرفیت های زیادی به ما داده. ظرف وجود ما می تونه از خوبی ها و افکار و دغدغه هایی پر بشه که موجب افتخار خداوند و ملائکه بشه و موجب خدمت به مردم و تعالی روح خود انسان.
خداوند بنده و جوان توبه کننده رو خیلی دوست داره. و به او مباهات و افتخار میکنه.
به شرطی که این توبه #توبه_واقعی باشه. توبه ای باشه که بازگشتی به سمت گناه توش نباشه.
برای توبه ی بدون بازگشت باید حواسمون باشه یکسری چیزها رو رعایت کنیم:
1. #پشیمانی از گناه . واقعا پشیمون باشیم و بدونیم راه و کارمون اشتباهه
2. #قصد و تصمیم بر توبه واقعی و بدون بازگشت داشته باشیم
3. همه #زمینه_های_گناه رو از بین ببریم. گوشی، اینترنت، شبکه های مجازی و حتی دوست و آشنا و سی دی و هارد و هر چیزی که حداقل ترین زمینه های گناه رو فراهم می کنند باید ، این زمنیه ها رو از بین ببریم. مثلا اگر در تلگرام هیچ کاری نداریم به جز کانال های غیر اخلاقی و دوستان ناباب و ... و بودن ما در تلگرام موجب گناه میشه، باید از تلگرام خارج بشیم. هر چی تصویر و فیلم و لینک و صفحه و شبکه ای که به سمت گناه ما رو می کشونه از خودمون دور کنیم و خارج بشیم و حذف کنیم.
4. سعی کنیم #زمینه_های_پاکی و خوبی رو ایجاد کنیم. دوستان بد رو کنار بگذاریم دوستان بهتری انتخاب کنیم. گروه های خوب و ارزشی باشیم. مطالب درست و خوب رو بخونیم . به هیچ وجه هیچ مطلب و حرفی که ما رو به سمت #فکر_گناه بکشونه ، طرفش نریم.
5. #کنترل_فکر ؛ یکی از اساسی ترین چیزهایی است که میتونه به ما کمک کنه به سمت گناه نریم. هر وقت اندک فکری به سمت شما اومد، خیلی سریع حالتتون رو عوض کنید، جاتون رو عوض کنید. سعی کنید در جمع ظاهر بشید . با دیگران شروع به حرف زدن کنید. قرآن رو باز کنید و تا وقتی که ذهنتون آرام بگیره قرآن بخونید.
6. از #تنهایی دوری کنیم. سعی کنید بیشترین اوقاتتون حتما کسی که با بودنش به سمت گناه نمیرید کنارتون باشه. در جمع باشید. فقط وقتی که خسته اید و واقعا خوابتون میبره به سمت رختخواب و خواب و اتاق و خلوتتون برید.
7. #نماز هاتون رو سر وقت بخونید. نماز یکی از دژهای محکم الهی در مقابل وسوسه های شیطان است. نماز اول وقت قدرت و اراده ی زیاد وخوبی به ما میده. نماز رو خیلی خیلی جدی بگیرید.
8. در گوش دادن به هر نوع #موسیقی دقت کنید. هر موسیقی رو گوش ندید . لااقل موسیقی هایی که در این مدت گوش میداید و فضای ذهن و قلب شما رو از خدا و معنویت و پاکی دور کرده اند، گوش ندید. برای روح و گوش جانتون ارزش قائل باشید.
9. لباس مناسب بپوشید که بدنتون رو تحریک نکنه.
10. از زیاده روی در خوردن غذاهایی که طبع انسان رو گرم میکنه خودداری کنید.
11. #چشمانتون رو بصورت کامل از هر چیزی که شما رو به سمت گناه می کشونه و یاداوری میکنه، ببندید. در روایت هست با بستن چشم ها از گناه ، خداوند شگفتیهایی رو به آدم نشون میده که دیگه هیچ وقت نخواد سمت گناه بره.
12. زیاد #استغفار کنید . و ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه را زیاد تکرار کنید با توجه به معناش:
از خداوند طلب بخشش و غفران می کنم و به سوی او باز می گردم
این امور رو به عنوان یک سبک زندگی و بصورت دائمی باید انجام بدید تا کم کم روحتون و وجودتون با نور و پاکی و خوبی ها رفیق بشه و موندگار بشه.
#احکام #پاسخگویی
#موعظه_حسنه
مرکز پاسخگویی موعظه |@pasokhha
288 📌
❓سوال:
باعرض سلام ووقت بخیر
میخواستم بدونم سرسفره عقد وموقع خطبه عقد چه سوره ای عروس وداماد بخونن؟
ممنون از راهنمایی تون🙏🙏
✅پاسخ:
سلام علیکم
برای لحظه ی عقد آنچه که بین مردم رواج دارد که سوره ی خاصی خوانده شود، در روایات چیزی نیامده است. اما با توجه به اینکه لحظه عقد و نکاح، از زمانهایی است که خداوند دعای زوجین را اجابت میکند بهتر است بهترین دعاها خوانده شود.
پیشنهاد ما این است که دعای فرج امام زمان عج خوانده شود، که در روایت است فرج و گشایش انسان ها در فرج و ظهور امام زمان عج است.
دعای الهیـــــ عظم البلاء...
اما در کتب روایی شیعه این روایات برای آداب هنگام عقد و ازدواج آمده است که خلاصه آن بیان می گردد:
1- گذارندن دو رکعت نماز و خواندن دعاي خاصي پس از نماز ( که البته به شکل هاي مختلف بيان شده است)
ـ از امام صادق عليه السلام بيان شده است که هر يک از شما قبل از خواند ن صيغه عقد دو رکعت نماز بگذارد و پس از آن حمد خداوند به جاي آورد و سپس اين دعا را بخواند:
« اللَّهُمَّ إِنِّي أُرِيدُ أَنْ أَتَزَوَّجَ اللَّهُمَّ فَقَدِّرْ لِي مِنَ النِّسَاءِ أَحْسَنَهُنَّ خُلْقاً وَ خَلْقاً وَ أَعَفَّهُنَّ فَرْجاً وَ أَحْفَظَهُنَّ لِي فِي نَفْسِهَا وَ مَالِي وَ أَوْسَعَهُنَّ رِزْقاً وَ أَعْظَمَهُنَّ بَرَكَةً وَ قَيِّضْ لِي مِنْهَا وَلَداً طَيِّباً تَجْعَلُهُ لِي خَلَفاً صَالِحاً فِي حَيَاتِي وَ بَعْدَ مَوْتِي[1]»
ـ نماز ديگري که مستحب است قبل از صيغه عقد خوانده شود ( با توجه به متن دعاي پس از نماز بهتر است اين نماز ها را مرد بخواند) نمازي است به نقل از امير مومنان علي عليه السلام که مي فرمايند:
هنگامي که خواستي عقد نکاح بخواني دو رکعت نماز بخوان و در يک رکعت حمد و سوره توحيد و در رکعت ديگر حمد و سوره ياسين ، وقتي از نماز فارغ شدي خداوند را تحميد و ثنا کن و اين دعا را بخوان:
ِ
« اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي زَوْجَةً صَالِحَةً وَدُوداً وَلُوداً شَكُوراً قَنُوعاً غَيُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَكَرَتْ وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَكَرْتُ اللَّهَ تَعَالَى أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِيتُ ذَكَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَيْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِي وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَيْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِي وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَيْهَا أَرْضَتْنِي يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ هَبْ لِي ذَلِكَ فَإِنَّمَا أَسْأَلُكَ وَ لَا أَجِدُ إِلَّا مَا قَسَمْتَ لِي فَمَنْ فَعَلَ ذَلِكَ أَعْطَاهُ اللَّهُ مَا سَأَلَ ثُمَّ إِذَا زُفَّتْ إِلَيْهِ وَ دَخَلَتْ عَلَيْهِ فَلْيُصَلِّ رَكْعَتَيْنِ ثُمَّ لْيَمْسَحْ يَدَهُ عَلَى نَاصِيَتِهَا وَ لْيَقُلِ اللَّهُمَّ بَارِكْ لِي فِي أَهْلِي وَ بَارِكْ لَهَا فِيَّ وَ مَا جَمَعْتَ بَيْنَنَا فَاجْمَعْ بَيْنَنَا فِي خَيْرٍ وَ يُمْنٍ وَ بَرَكَةٍ وَ إِنْ جَعَلْتَهَا فُرْقَةً فَاجْعَلْهَا فُرْقَةً إِلَى خَيْر[2]»
ـ از امام علي عليه السلام نفل شده است که هر کدام از مردان شما خواستند ازدواج کنند( صيغة عقد را بخوانند) دو رکعت نماز بگذارد و سپس اين دعا را بخواند:
«ُ اللَّهُمَّ إِنِّي أُرِيدُ أَنْ أَتَزَوَّجَ فَسَهِّلْ لِي مِنَ النِّسَاءِ أَحْسَنَهُنَّ خُلُقاً وَ أَعَفَّهُنَّ فَرْجاً وَ أَحْفَظَهُنَّ لِي فِي نَفْسِهَا وَ مَالِي وَ أَوْسَعَهُنَّ رِزْقاً وَ أَعْظَمَهُنَّ بَرَكَةً وَ قَيِّضْ لِي مِنْهَا وَلَداً تَجْعَلُهُ لِي خَلَفاً فِي حَيَاتِي وَ بَعْدَ مَوْتِي وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ شِرْكاً وَ لَا نَصِيبا[3]»
2- از امام صادق عليه السلام و پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله نقل شده است که شب زفاف کنيد و ظهر نهار بدهيد به عنوان وليمه عروسي.
3- از امام علي بن ابيطالب عليه السلام نقل شده است که مواظب باشيد زمان خواندن صيغة عقد و يا زفاف در زمان قمر در عقرب نباشد( حالتي است که در مباحث نجومي به آن پرداخته مي شود و براي پي بردن به زمان هاي ايجاد آن مي توانيد به تقويم هاي نجومي معتبر و يا اهل فن مراجعه کنيد) زيرا اگر قمر در عقرب باشد نيکويي از زندگي اين زوج از بين مي رود.
4- در روايتي ديگر از امام علي عليه السلام نقل شده است که روز جمعه، روز خواندن خطبه نکاح و ازدواج است.
5- دادن وليمه يک روز يا دو روز و نه بيشتر براي ازدواج.
و موارد ديگري که با مراجعه به کتب روائي مي توانيد استفاده کنيد .
#احکام #پاسخگویی
#موعظه_حسنه
مرکز پاسخگویی موعظه |@pasokhha
289 📌
✅ پاسخ به شایعه روز سعد اکبر ✅
🔴 ⛔️ متن شایعه ⛔️
" سلام عزیزانم فردا روز سعد اكبر است روزى كه دعا درحق فرزندان به اجابت ميرسد مخصوصاً دعاى مادر ويك نماز مخصوص دارد كه بعد از نماز صبح زمانيكه خوشيد بالا ميايد خوانده ميشود درركعت اول بعد از حمد ٣ مرتبه سوره نصر ودرركعت دوم بعد از حمد ٣ مرتبه سوره ضحى ٠٠٠بعد ازسلام نماز يك مرتبه اية الكرسى پنج تا صلوات خوانده ميشود وخداوند را به عزت وجلالش و ملايكه اش وجميع خلقش قسم ميدهيم ودر حق همه فرزندان وبعد درحق فرزندان خودمان دعا مى كنيم التماس دعا امشب تلاوت آيه29و30سوره فاطر باعث نزول بركت است. شما هم مثل من برای دوستاتون ارسال کنید. بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين
حضرت محمد(ص) فرمودند هر کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود... فقط امشب "
✅ در پاسخ به شایعه
"اجابت دعا در حق فرزند در شب سعد اکبر و نماز خاص این شب !!" :
1️⃣ مفهومی به نام "سعد اکبر" در هیچ یک از کتب روایی از معصومین(ع) نقل نشده و اعمالی هم برای آن بیان نگردیده است! ضمن اینکه در شایعه زمان مشخصی هم برای آن تعیین نشده است!
2️⃣ در باب سعد یا نحس بودن برخی ایام مانند سعد بودن نوروز روایاتی موجود است، اما نماز ادعا شده در متن، در کتب ادعیه شیعه مانند مفاتیح الجنان و اقبال الاعمال یافت نشد!
http://yon.ir/sdkbr1
3️⃣ روایتی از شب خاصی که دعای والدین برای فرزندان اجابت شود موجود نیست! در روایات مرتبط هم استجابت دعا محدود به هیچ زمانی نشده است!
http://yon.ir/sdkbr2
4️⃣ اعمال مستحب باید مطابق دستور و روایت باشد وگرنه بدعت محسوب شده و عمل به آن حرام می باشد!
http://yon.ir/sdkbr3
5️⃣ مطلب ادعا شده در مورد آیات ۲۹ و ۳۰ سوره فاطر یافت نشد و در خواص این آیات فقط مطلبی با موضوع رشد سود و تجارت بیان شده است!
http://yon.ir/sdkbr4
6️⃣ عبارت "سبحان الله یا فارج..." دعایی با سند مشخص نیست و ادعای رفع گرفتاری منتشر کننده آن از قول پیامبر اکرم (ص) نیز کذب و فاقد اعتبار است !
http://yon.ir/sdkbr5
7️⃣ دروغ بستن بر دیگران از زشتترین انواع گناهان کبیره است؛ زشتى افترا بسته به شأن فرد مورد اتّهام می باشد و دروغ بستن بر خدا و پیامبر(ص)، از بدترین گناهان کبیره است!
http://yon.ir/sdkbr6
#احکام #پاسخگویی
#موعظه_حسنه
مرکز پاسخگویی موعظه |@pasokhha
290 📌
❓سوال:
ببخشید ما وقتی ایمانمونو قوی کنیم دعاهامون زود تربراورده میشه ؟
✅پاسخ:
سلام علیکم
بله قطعا هر مقدار ما ایمان بهتری داشته باشیم و به خدا نزدیک تر باشیم ، دعامون به اجابت نزدیکتره.
برخی شرایط استجابت دعا یا به تاخیر نیفتادن آن عبارتند از:
۱. رعایت خصوصیاتی به هنگام دعا کردن، از جمله: حمد خدا، یاد نعمت او، شکر او، درود بر پیامبر (صلی اللَّه علیه وآله)؛ یادآوری گناهان، توبه . [۷]
۲. اعمال صالح ناشی از ایمان ، که محور اصلی پذیرش دعاست.[۸]
۳. شناخت خدا، شستشوی قلب و دل ، جلب رضایت او و توجه کامل به هنگام دعا.
۴. مضطر بودن واقعی؛ حتی در حالت عادی.[۹]
۵. دعا توام با تضرع و مخفیانه بودن.[۱۰]
۶. اصرار در دعا، نام بردن چیز مورد نظر، در نظر گرفتن اوقات مخصوص، گریه کردن، هر چند کم باشد، برای همه مؤمنان دعا کردن. [۱۱]
رهبر معظم انقلاب نیز در بیاناتی با اشاره به این موضوع فرمود: «چه دعایی باید بکنیم که دنبال آن، اجابت باشد؟ گاهی انسان چیزی را از خدا میخواهد و به حسب ظاهر احساس میکند که این خواسته برآورده نشد. شرط مهم اجابت دعا این است که دعا به معنای حقیقی کلمه و با شرایط خود انجام بگیرد. اولین شرط دعا این است که با دلِ باطراوت و بیآلایش درخواست شود؛ مثل دل جوانها؛ لذا دعای جوانان اقبال و احتمال اجابت را بیش از همه دارد. گاهی بعضیها به بنده میگویند برای جوانهای ما دعا کن. البته ما همیشه برای همه جوانها دعا میکنیم اما در واقع این جوانها هستند که اگر قدر دل بیآلایش و باطراوت خود را بدانند، دعای آنها از هر دعایی میتواند به استجابت نزدیکتر باشد.
یکی از شرایط دعای مستجاب این است که انسان دعا را با معرفت انجام دهد؛ یعنی بداند که این دعا و این درخواست از کسی است که قدرت دارد همه آنچه را که انسان میخواهد، برای او انجام دهد؛ یعنی به اثر دعا باور داشته باشد. به امام صادق(ع) عرض که «نَدعُوا فَلا یُستجابَ لَنا»؛ دعا میکنیم، اما اثر اجابت را نمیبینیم. فرمود «لِأنـّکم تَدعونَ مَن لا تعرفونَه»؛ بیمعرفت دعا میکنید. در روایتی درباره معرفت در دعا نقل شده است که «یعلمون انی اقدر علی ان اعطیهم ما سألونی»؛ به قدرت اجابت پروردگار باور داشته باشند.» (خطبههای نماز جمعه تهران؛ 84/07/29)
۷.حسینی بحرانی، هاشم، تفسیر برهان، ج۱، ص۳۹۶.
۸.آل عمران/سوره۳، آیه۱۹۴-۱۹۰.
۹. نمل/سوره۲۷، آیه۶۲.
۱۰. اعراف/سوره۷، آیه۵۵.
11. کلینی، محمد بن یعقوب، اصول کافی، ترجمه سید هاشم رسولی، کتاب الدعا، ج۴، ص۲۵۳-۲۱۰.
#احکام #پاسخگویی
#موعظه_حسنه
مرکز پاسخگویی موعظه |@pasokhha