5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام ایتالیا به نمایندگی از طرف گروه هفت برای ایران!!🧐
📝 پاورقی
📌 شنبه تا چهارشنبه
🕗 ساعت ۱۹:۴۰
📺 شبکه دو سیما
🔴 پاورقی | @pavaraghi_tv2
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روحالله رحیم پور: منطق حل بحران در خاورمیانه منطق جنگ نیست!!🧐
📝 پاورقی
📌 شنبه تا چهارشنبه
🕗 ساعت ۱۹:۴۰
📺 شبکه دو سیما
🔴 پاورقی | @pavaraghi_tv2
🌷 #هر_روز_با_شهدا🌷
#ذکاوت_زن_سوسنگردی_در_اسیر_کردن_شش_مزدور_بعثی!!
🌷وقتی ارتش بعث در حمیدیه شکست خورد، سربازان دشمن با اضطراب و سراسیمه پا به فرار گذاشتند. در مسیر خود با تیراندازی به سوی مردم، سعی داشتند از دست آنها فرار کنند ولی راه رسیدن به مرز را بلد نبودند. من نیز مانند دیگران منتظر فرصتی برای دستگیری نیروی دشمن بودم. زمانی که شش تن از افراد متجاوز، نزدیک منزل ما رسیدند، به آنها گفتم:...
🌷به آنها گفتم: «اگر جلوتر بروید، در محاصره مردم و نیروهای سپاه قرار میگیرید و کشته میشوید.» گفتند: «پس چه کار کنیم؟» گفتم: «فوراً داخل خانه بروید و در اتاق پذیرایی بنشینید و اسلحه خود را درآورید تا آن را پنهان کنم.» آنها به گفته من عمل کردند. وقتی خلع سلاح شدند، از پشت، در اتاق را قفل کردم و مردم را صدا زدم و با اسلحه غنیمتی از آنها شش تن بعثی را به سوی مسجد بردم. بعداً به خاطر این کار و مواردی دیگر که در شهر انجام دادم، مورد لطف و محبت امام خامنهای قرار گرفتم.
#راوی: شیرزنی از خطه خوزستان مرحومه مجیده نگراوی (در عملیات آزادسازی حصر سوسنگرد)
منبع: خبرگزاری دفاع مقدس
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
"کوچه شهدا"💫
╭┅─────────┅╮
@kooche_shohadaa
╰┅─────────┅╯
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی «حقِ دفاع ایران» سخنگوی وزارت خارجۀ آمریکا را بههم ریخت
🔸در نشست خبری وزارت خارجۀ آمریکا، یک خبرنگار از سخنگو پرسید «شما ایرانیها را ترغیب میکنید که به نفعشان نیست که پاسخ بدهند. اما آیا آنها حق پاسخ دارند؟»
🔹میللر گفت که «حق یک چیز است و برداشتن گامهایی که سازنده و برای منافع مردمشان و منطقه مناسب است، مسئله دیگری است» و سپس مدعی شد «بههیچوجه یک اقدام تلافیجویانه از سوی ایران به نفع منطقه نخواهد بود».
🔸خبرنگار سپس گفت که «و این دقیقا چیزی است دارم میپرسم چون شما از کلمۀ حق استفاده کردید، پس تصدیق میکنید که آنها حق پاسخ دارند».
🔹میلر سپس درحالیکه مستاصل بهنظر میرسید، گفت که آنچه تایید کرده سوال بوده.
🔸در این لحظه خبرنگار پرسید اگر اتفاق مشابهی در یکی از پایتختهای غربی افتاده بود «آنها ملزم به پاسخ نبودند؟»
🔹میلر اینبار گفت نمیخواهد به یک موضوع فرضی بپردازد.
🔸خبرنگار گفت پس بگذارید به یک چیز واقعی بپردازیم. هفتۀ گذشته یک موشک اشتباه یا شاید عمدی به شهر کوچک مجدل شمس اصابت کرد و شما گفتید اسرائیل حق دفاع از خود را دارد. چند روز بعد به محل اقامت مهمان رسمی ایران حمله شده، چطور آنجا اسرائیل حق دفاع از خودش را دارد اما اینجا ایران حق ندارد؟
🔹سخنگوی وزارت خارجۀ آمریکا در پاسخ با بیان این که «منظور سوال شما را میفهمم»، بازهم بر ادعای مفیدنبودن پاسخ ایران تاکید کرد.
@Farsna - Link
آیا ماه صفر نحس است؟ ریشه این که گفته می شود ماه صفر نحس است چیست؟.mp3
1.15M
⭕️ سوال
❓آیا ماه صفر نحس است؟ ریشه این که گفته می شود ماه صفر نحس است چیست؟
🎙استاد محمدی شاهرودی
📎 #اعتقادات
📎 #امام_حسین علیهالسلام
📎 #صفر #اربعین
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آداب ماه صفر
ویدیو از صفحهٔ روضهٔ خانگی سدره
@FarsMaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونایی که اهل اصفهانن میدونن که اکثر پادگان های آموزشی ارتش و سپاه نزدیک منطقه سپاهان شهر اصفهانه و هرازگاهی برنامه های آموزشی برگزار میشه!
فیلمی که امشب به عنوان انفجار در سپاهان شهر پخش شده!برنامه آموزش تکمیلی بسیجیانه و این این انفجار فوگازه که یک چیز رایج تو آموزش های بسیجه!
🔗 امید نریمانی 🇮🇷
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الهی که هرکی یه بار این روزارو ببینه
مسیر خوب زندگیم مسیر اربعینه
حرکت مردم بصره به سمت کربلا
#حسین_دارابی
🏴 هفت مصیبت جانسوز شام از زبان امام سجاد (علیه السلام)
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
◼️مصیبت ها و توهین های صورت گرفته در شهر شام به خاندان اهل بیت (علیهم السلام) و کاروان اسرای کربلا به حدی بود که در روایت داریم، از امام سجاد (علیه السلام) پرسیدند: سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟
◼️ در پاسخ ۳ بار فرمودند: الشّام، الشّام، الشّام! امان از شام!
◾طبق روایت دیگر امام سجاد (علیه السلام) به نعمان بن منذر مدائنی فرمود: در شام ۷ مصیبت بر ما وارد کردند که از آغاز اسیری تا آخر، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود:
1⃣ . ستمگران در شام اطراف ما را به شمشیرهای برهنه و استوار کردن نیزه ها احاطه کردند و بر ما حمله می کردند و در میان جمعیت بسیار نگه داشتند و ساز و طبل می زدند.
2⃣ . سرهای شهداء را در میان کجاوه های زن های ما قرار دادند. سر پدرم و سر عمویم عباس (علیه السلام) را در برابر چشم عمه هایم زینب و ام کلثوم (علیهم السلام) نگه داشتند و سر برادرم علی اکبر و پسر عمویم قاسم (علیه السلام) را در برابر چشمان خواهرانم سکینه (سلام الله علیها) و فاطمه (سلام الله علیها) می آوردند و با سرها بازی می کردند و گاهی سرها به زمین می افتاد و زیر سم سُتوران قرار می گرفت.
3⃣ . زن های شامی از بالای بام ها، آب و آتش بر سر ما می ریختند، آتش به عمامه ام افتاد و چون دست هایم را به گردنم بسته بودند، نتوانستم آن را خاموش کنم. عمامه ام سوخت و آتش به سرم رسید و سرم را نیز سوزاند.
4⃣ . از طلوع خورشید تا نزدیک غروب در کوچه و بازار با ساز و آواز ما را در برابر تماشای مردم در کوچه و بازار چرخاندند و می گفتند: «ای مردم! بکُشید این ها را که در اسلام هیچ گونه احترامی ندارند!»
5⃣. ما را به یک ریسمان بستند و با این حال ما را در خانه یهود و نصاری عبور دادند و به آن ها می گفتند: این ها همان افرادی هستند که پدرانشان، پدران شما را (در خیبر، خندق و.. .) کشتند و خانه های آن ها را ویران کردند. امروز شما انتقام آن ها را از این ها بگیرید.
6⃣ . ما را به بازار برده فروشان بردند و خواستند ما را به جای غلام و کنیز بفروشند، ولی خداوند این موضوع را برای آن ها مقدور نساخت.
7⃣ . ما را در مکانی اسکان دادند که سقف نداشت و روزها از گرما و شب ها از سرما، آرامش نداشتیم و از تشنگی و گرسنگی و خوف کشته شدن، همواره در وحشت و اضطراب به سر می بردیم.
📌اهل بیت (علیهم السلام) نهایتا در اول ماه صفر به شام رسیدند و در مسجد اموی این شهر با یزید روبرو شدند، خطبه های امام سجاد (علیه السلام) و حضرت زینب (سلام الله علیها) و توهین ها و جسارت های صورت گرفته به سر بُریده امام حسین (علیه السلام) و اسرای اهل بیت (علیهم السلام) از جمله اتفاقاتی بود که در زمان اسارت انجام گرفت.
◾هنگامي كه امام سجاد (علیه السلام) از دنيا رفت، مردم مدينه فهميدند كه آن حضرت به صد خانواده، غذا مي رسانده است.
◾جمعي از فقراي مردم مدينه نمي دانستند كه معاش آنها از كجا تأمين مي شود، وقتي كه امام سجاد (علیه السلام) از دنيا رفت، دريافتند كه او بود شبانه به طور ناشناس غذاي آنها را به دوش خود حمل كرده و به آنها مي رسانيد،
◽هنگام غسل جنازة آن حضرت، خراشهائي در بدن او ديدند كه آثار انبانها و بارهاي غذا و طعام بود كه شبها براي فقراء حمل مي كرد.
◼️بعضي نقل كرده اند: امام باقر (علیه السلام) پس از غسل، گرية سختي كرد، بعضي از اصحاب او را دلداري مي دادند، فرمود:
◾هنگام غسل، آثار غل جامعه را در بدن نازنين پدرم ديدم بياد مصائب آن حضرت هنگام اسارت شدم....
*🏴🏴
*💚از صلوات پیوسته برای ظهور حضرت منتقم صلوات الله علیه غافل نشویم.*
*اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم والعن أعدائهم أجمعين 💚*
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
@ur_sep_farhanghian_bsij