اصرار بر توسعه همکاری با FATF
چرا تبانی با دشمن است؟
✍ اروپایی ها آشکارا در عمل نشان می دهند که نمی خواهند مقابل تحریم های آمریکا بایستند؛ اما برخی مدیران و رسانه های همسو همچنان به مردم آدرس غلط می دهند.
🔹این طیف چنین القا می کنند که؛ از سمت اروپا برای دور زدن تحریم ها جدّیت وجود دارد اما این، برخی دستگاه های نظارتی هستند که نمی گذارند موضوع الحاق به FATF و CFT انجام شود(!) برخلاف این تصویر سازی، اروپا نمی پذیرد حداقل تعهدات برجامی (همان کانال بی محتوای مالی- SPV) را عملی کند؛ تا بعدا بتواند وارد فاز تعامل های جدید شود.
♦️اگر خوش بینانه نگاه کنیم، طیف مذکور برای فرار از پاسخگویی درباره برعکس درآمدن وعده های دیپلماتیک و اقتصادی، مردم را دنبال نخود سیاه می فرستند. البته با نگاه دقیق تر می شود فهمید که برای بخشی از همین طیف، این یک ماموریت برای تحمیل مابقی دیکته های آمریکا و اروپا ست.
🔹اصرار بر نگه داشتن مردم در حالت انتظار واهی و کتمان خیانت بر ملای سه کشور اروپایی عضو برجام، خیانتی بزرگ است و مرتکبان آن را در مظانّ اتهام "تبانی با دشمن" می برد، ضمن اینکه فرصت تدبیر جدید را از دستگاه های ذی ربط اقتصادی سلب می کند.
♦️آنها پیش از این، با وجود هشدار و انذار های رهبر حکیم انقلاب و صاحب نظران، امید واهی به غرب را بر سر مذاکرات برجامی به جامعه تزریق کردند که عایدی آن را در شوک های اقتصادی ناشی از تناقض وعده با واقعیت دیدیم.
🔹تکرار دوباره این رویکرد با علم به خباثت عیان شده اروپا، تردیدی باقی نمی گذارد که مرتکبان این رفتار، نفوذی و مهره ماموریت دار دشمن برای تولید فشار علیه نظام (و دولت) هستند. آنها قبل از هر کس به دولت و روحانی خیانت می کنند، حتی اگر نقاب همراهی و حمایت زده باشند.
@salehinrasad
هدایت شده از اخبار تهران20:20
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺گزارش باورنکردنی شبکه انگلیسی از وجود فقر بین دانشآموزان این کشور
#اخبار_2030
☢️️ @Bisto30_IRIB
هدایت شده از پاورپوینت سیاسی
فلسفه تشکیل بسیج.pptx
676.4K
🏠 ایرانیها در ماه اکتبر ۵۵۷ واحد مسکونی در ترکیه خریدند
🏡 خبرگزاری آناتولی نوشت: خرید خانه توسط اتباع خارجی در ترکیه طی ماه اکتبر امسال با افزایش ۱۳۴.۴ درصدی نسبت به ماه مشابه سال ۲۰۱۷ به رقم ۶ هزار و ۲۷۶ واحد رسید.
🏡 اتباع خارجی طی ماه اکتبر بیشترین خانه در ترکیه را از شهرهای استانبول، آنتالیا، بورسا، آنکارا و یالووا خریداری کرده اند.
🏡 طی این مدت شهروندان عراق با خرید هزار و ۴۳۹ واحد مسکونی مقام اول خرید خانه در ترکیه را به خود اختصاص دادند. اتباع ایرانی با ۵۵۷ واحد مسکونی، کویت ۳۷۸ خانه، آلمان با ۳۴۱ و روسیه با ۳۳۶ واحد مسکونی نیز در رتبههای بعدی قرار داشته اند.
@salehinrasad
یگان عملیاتی لیبرال- مارکسیست!
♦️دقت کرده اید؟ مدیران لیبرال مآب با رسیدگی نکردن به مشکلات اقتصادی و اجتماعی، موجب انباشت آنها و تولید نارضایتی می شوند. مدتی بعد، سر و کله شبه مارکسیست ها و چپ نماها برای موج سواری روی همین نارضایتی پیدا می شود!
🔹هردو آمریکایی-انگلیسی هستند و مانند دو لبه یک قیچی عمل می کنند. میان آنها تقسیم کاری در جریان است، حتی اگر مخالف هم به نظر بیایند. رد پای هر دو طیف را در تولید برخی نارضایتی های کارگری و صنفی و سپس موج سواری سیاسی و براندازانه و ضد انقلابی می توان دید که همواره موجب به حاشیه افتادن مطالبات مشروع صنفی بوده است.
♦️سیا و ام آی سیکس مهارت دیرینه ای در تربیت ماموران چب نما و شبه عدالت خواه دارند؛ قدیم ها به همین آدم های آمریکا و انگلیس، توده ای- نفتی و چپ آمریکایی می گفتند. آنها یگان عملیاتی و خرابکاری هستند.
@salehinrasad