🎥 ویدئو سخنرانی حضرت آیتاللهالعظمی
استاد #سید_علی_خامنه_ای
با موضوع #اراده
⬇️ ⬇️⬇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنده میدانم خداوند اراده فرموده است که این ملت را به عالیترین درجات برساند.
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#اراده
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حماقت ترامپ
🔻ادامه تحریم ها علیه ایران چه تاثیر متقابلی بر اقتصاد آمریکا خواهد گذاشت؟! اوباما پاسخ میدهد!
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ شان پلیس کجاست؟
❗️زنی کنار ماشین پلیس ایستاده، پلیس را عتاب و خطاب می کند، آینه بغلش را می شکند و بعد با صندلی کنار خیابان به ماشین حمله می کند.
✖️شان پلیس کجاست؟
✖️ما با پلیسمان چه کردیم؟
✖️چرا مردم خیال کردند که می توانند به مامور قانون حمله ور شوند؟
✖️چرا فرهاد مجیدی فکر کرد می تواند با فیلم گرفتن از پلیس و تحریک مردم، از تخلفش بگریزد؟
✖️چرا رئیس پلیس، به وقتش از ماموران و کارمندانش حمایت کافی نمیکند؟
✖️زن پرخاشگر با مرد ستیزه جو چه فرقی دارد؟
✖️گشت ارشاد و لشکر دوربین به دستان چقدر در این ماجرا سهیم اند؟
سروش:
https://sapp.ir/salehinrasad
ایتا
https://eitaa.com/salehinrasad
⭕️ کدام نمایندگان خواستار مسکوت ماندن طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان شدند!
▪️ در نشست علنی مجلس نیز ۱۰ ماده طرح مذکور به تصویب رسید و تنها دو ماده دیگر آن برای تصویب نهایی این طرح برای بررسی باقی مانده بود. در همین رابطه تعدادی از نمایندگان #اصلاحطلب مجلس شورای اسلامی طی نامهای به علی لاریجانی رئیس مجلس تقاضای مسکوت ماندن طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان و به تصویب نرسیدن آن شدند که البته تقاضای آنها با مخالفت مجلس روبه رو شد.
▪️متن این نامه به شرح زیر است:
بسمهتعالی
ریاست محترم مجلس
با سلام و احترام
در اجرای ماده ۱۹۳۰ آییننامه مجلس با توجه به اهمیت طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان به منظور انجام بررسی بیشتر و رفع تعارض با قوانین موجود و رفع ابهامات به کمیسیون مربوطه ارجاع و به مدت ۴ ماه مسکوت بماند.
۱- سیدفرید موسوی
۲-فرجالله رجبی
۳- علی اکبری (شیراز)
۴- جهانبخش محبینیا
۵- احمد مازنی
۶- روحالله حضرتپور
۷- بهروز نعمتی
۸- نورمحمد تربتینژاد
۹- غلامرضا شرفی
۱۰- بشیر خالقی نماینده خلخال
۱۱- غلامرضا حیدری
۱۲- محمدرضا بادامچی
۱۳- داود محمدی (تهران)
۱۴- اصغر سلیمی
۱۵- پروانه مافی
۱۶- پروانه سلحشوری
۱۷- محمدجواد فتحی
۱۸- قاسم میرزایی نیکو
۱۹- محسن علیجانی
۲۰- علی ساری
۲۱- هادی شوشتری
۲۲- الیاس حضرتی
کانال رصد
به ما بپیوندید:
http://eitaa.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
شهید بهشتی.ppsx
17.51M
❇️پاورپوینت شهید بهشتی
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خودفورواردکنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴 محجبه هایی که در تصویر میبینید، در پیاده رو خیابان های تهران راه میرفتند و با جلب توجه عجیب و زیاد، سیگار میکشیدند! دخترانی که چادر داشتند اما چادری نبودند؛ پروژه های ضدحجاب از خلق اکانت های فیک در فضای مجازی به اجرای سناریوی چادری های فیکِ سیگاری در خیابان رسیده!
@salehinrasad
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیام حجت الاسلام رئیسی علیه ریخت و پاشها در قوه قضاییه:
پیش از سفر استانی به سیستان و بلوچستان با مسئولان تماس گرفتم که برای استقبال از بنده گل تهیه نکنند. اگر گل رز کذایی چند میلیونی جلوی من نباشه والله اتفاقی نمیافتد...
🔺آدم این شیوه مدیریت رو که میبینه تحمل روحانی براش سختتر میشه! واقعا چی میتونستیم باشیم و چی هستیم 😔
@BisimchiMedia
✅حساب کِشی از تصمیمات وزیر نفت؛
فرشته نجاتی به نام صادرات گاز!
◀️ وحید حاجیپور | قصد نداریم مکانیزم دور زدن تحریمها در دوره گذشته را باز کنیم اما باید به این مهم توجه داشت که درآمد حاصل از صادرات گاز به ترکیه و استفاده از ظرفیت بزرگ هالک بانک این کشور نقش مهمی را در دور زدن تحریمها در دوره گذشته ایفا کرد. یکی از دلایل مهم موفقیت ایران در این باره، تفاوت ماهوی تجارت نفت با گاز بود که بر اساس این تفاوت، ترکیه هیچ راهی برای واردات گاز ایران نداشت و به همین منظور، از تحریمهای ضد ایرانی معاف شد.
🔺ترکها در آن دوره، واردات گاز از ایران را ادامه دادند و پول آن و البته سایر درآمدهای مخفی، با روشها و پوششهای مختلف در اختیار وزارت نفت و بانک مرکزی ایران قرار میگرفت. هرچند هالک بانک به همین دلیل 36 میلیارد دلار توسط آمریکا جریمه شد اما این مهم را به اثبات رساند که درآمدهای فروش گاز از طزیق خط لوله، چه کمک بزرگی برای اقتصاد تحت تحریم ایران بوده و است.
🔺سال گذشته، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در پاسخ به تهدید آمریکا علیه این کشور که از مجازات آنکارا به دلیل خرید گاز از ایران خبر داده بود واکنش نشان داد و گفت: «ما باید واقع بین باشیم، آیا من میتوانم اجازه دهم که مردم در زمستان از سرما یخ بزنند. هیچکس نباید آسیب ببیند. من چطور میتوانم خانههای مردمم را در صورت توقف خرید گاز طبیعی از ایران گرم کنیم؟»| این اظهارات اردوغان و تداوم صادرات گاز به ترکیه نشان میدهد قراردادهای صادرات گاز از طریق خط لوله، چگونه میتواند نقش مهمی در تداوم درآمدزایی گازی ایفا کند؛ همین نقش را امروز عراق برای ایران دارد که همچنان به واردات گاز از ایران ادامه میدهد و پول گاز را میپردازد. در این میان، وزیر نفت با انتقادهای عجیب از عراقیها از عدم تسویه پول گاز ایران میگوید در حالیکه چنین حملاتی خارح از عرف و به ضرر منافع ملی کشور است؛ چگونه است که وزیر نفت از این موضوع انتقاد میکند اما وزیر نیرو، در موضعی متفاوت از زنگنه از تسویه پول برق با شیوههای جدید گفته و خواستار افزایش صادرات برق به عراق میشود؟!
🔺این موضوع به کنار؛ مساله اصلی این است که در همان دوره تحریم و بین سالهای 92 تا 93 ترکیه خواستار افزایش دو برابری واردات گاز از ایران شد اما وزارت نفت آن را رد کرد؛ ترکها با دریافت پاسخ منفی از ایران به سراغ روسیه و کشورهای دیگر رفتند و در عرض 4 سال کار را به اتمام رساندند. فرصت سوزی بزرگ دولت یازدهم این روزها بیشتر تاثیر خود را نشان میدهد که کشور در تحصیل درآمدهای ارزی و فروش نفت خود دچار محدودیت شده است.
🔺از یک سو، بازارهای گازی از جمله ترکیه را به رقیبان واگذار کردهایم و از سوی دیگر، مشتریان فعلی گاز ایران را هم آماج حملات غیرمعقول قرار میدهیم و در نهایت استدلال میشود که اگر کرسنت اجرایی میشد و یا به سمت صادرات گاز به صورت مایع پیش میرفتیم، وضع کشور بهتر بود بدون آنکه به این مهم اشاره کنند که با توجه به افزایش عرضه کنندگان LNG ، بلایی که امروز بر سر فروش نفت آمده است، دامنگیر صادرات گاز میشد.
🔺بیمه بودن کسب درآمدهای گازی در دوره گذشته تحریم و شرایط فعلی تحریمی، به خوبی نشان میدهد که اگر دیدگاه درستی در وزارت نفت حاکم بود، دور زدن تحریمها چندان کار سختی نبود اما چه میتوان گفت وقتی برخی مدیران دولت و در راس آنها، وزیر نفت با عدم تصمیم گیری درست و گاها حرکت بر خلاف منافع ملی، کار را برای کشور سخت میکنند. موهبت صادرات گاز به ترکیه مربوط به دوران وزارت محمد آقازاده در نفت بود و صادرات گاز به عراق، نتیجه مذاکرات و قراردادهای دولت نهم و دهم بود. در دوره وزارت زنگنه، یک قرارداد به نام کرسنت امضا شد که خود بحثی مفصل است. صادرات گاز به ترکیه و عراق کمک بزرگی برای اقتصاد تحریمی ایران هستند که میشد بزرگتر هم باشد اما وزارت نفت آن را سوزاند.
@salehinrasad
✅ ارسالی از همراهان کانال
◀️تصویر روی جلد آخرین شماره مجله فارین افرز (جلد 98، شماره 4، جولای و آگست 2019):
👈«چه بر سر قرن آمریکایی آمد؟»
پرهای عقاب در حال ریختن، در انتهای شاخه در حال سقوط؛
@salehinrasad
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شکار بزرگ؛ حتما ببینید
◀️پهپاد آمریکایی MQ-4C چه قابلیتهایی دارد و چرا پهپادی غیر قابل ردیابی نام گرفته است؟
@Bayyenatt