eitaa logo
معاونت پژوهش مؤسسه دارالثقلین امام عصر(عج)
202 دنبال‌کننده
121 عکس
8 ویدیو
25 فایل
ارتباط با معاونت پژوهش @try110
مشاهده در ایتا
دانلود
مركز آموزش‌های علمی کاربردی حوزه علمیه خراسان با توجه به نزدیک شدن ایام امتحانات، برگزار مي‌كند: «دوره مهارت تند خواني» به‌صورت آفلاين 🕰زمان استفاده از محتوا : از اول تا پايان خرداد ۱۴۰۱ 🔹جهت استفاده از دوره به این‌جا مراجعه شود. ✅سرفصل کارگاه در تصویر پیوستی ــــــــــــــــــــ به‌نوبه خود از این اقدام مبارک، از حوزه علمیه خراسان، تشکر می‌کنیم💐 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
راههای کمک به مسئله یابی طلاب.pdf
225K
0⃣5⃣ ۸۰ راه‌ کمک به مسئله‌یابی طلاب 📒حجةالاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ دانش پژوهان گرامی لطفا توجه فرمایید طبق سنوات قبل مقاله نویسی از برنامه‌های اصلی مؤسسه است و هر یک از دانش پژوهان باید در هر ترم یک مقاله زیر نظر اساتید مربوطه نوشته و تحویل دهند. ❇️ زمانبندی تحویل مقالات به شرح ذیل است: 1. انتخاب موضوع و اعلام به مؤسسه تا روز 30 مهرماه 2. ارائه طرح به استاد تا 20 آبان 3. ارائه چک نویس به استاد مربوطه تا 10 دیماه 4. ارائه فایل ورد اصلاح شده نهایی تا 30 دیماه موضوع مقاله را خود دانش پژوهان باید مشخص نموده و به معاونت پژوهش به آی دی @try110 اعلام نمایند و پس از تأیید موضوع و معرفی استاد روی موضوع تایید شده کار کنند. 📛 موضوع کلی مقالات: در فقه: کهانت در اصول: اوامر و در فقه معاصر: اطعمه و اشربه (موضوعات مورد بحث حضرت آیت الله فقیهی دامت برکاته) است. 💢 دانش پژوهانی که در طرح هدایت علمی تربیتی ثبت نام نموده‌اند حتما باید یک موضوع فقهی و یک موضوع اصولی ارائه نمایند. 💢 دانش پژوهانی که در طرح هدایت علمی تربیتی ثبت نام نکرده‌ اند می توانند علاوه بر موضوع فقه و اصول موضوع مرتبط با گرایش خود را نیز انتخاب نمایند. جهت اطلاع از برنامه های پژوهشی در کانال معاونت پژوهش عضو شوید. @pejuhesh
🔊🔊توجه به چندین نکته کلیدی در مورد عنوان یا موضوع مقاله🔊🔊 ✅ عنوان باید حاوی روح تحقیق باشد و اندیشه اصلی مطالعه را نشان دهد. ✅ عنوان باید حاوی متغیرهای اصلی پژوهش باشد. ✅ عنوان توصیف کننده محتوای تحقیق و متناسب با هدف اصلی آن باشد. ✅ عنوان باید روشن و بدون ابهام باشد. ✅ عنوان باید تا حد ممکن به صورت یک جمله خبری یا استفهامی مطرح نشود. ✅ عنوان باید غیر سوالی و به صورت جمله ناقص بیان شود. ✅ جلب توجه کردن عنوان از طریق رعایت سلاست و بلاغت و ایجاد وزن و آهنگ خاص در کل عبارت عنوان. 📛 در عنوان نباید از کوتاه نوشت‌ها یا اختصارات، فرمول‌ها، واژه‌های اختصاری و جدید استفاده شود؛ زیرا باعث می‌شود تحقیق به ندرت بازیابی و یا هرگز بازیابی نشود. یعنی در هنگام جستجو توسط پژوهشگران دیگر ممکن است توسط به مقاله شما دسترسی نداشته باشند. ✅ کوتاه و مختصر بودن عنوان، اما نه به اندازه‌اي كوتاه كه در انتقال موضوع پژوهش شكست بخورد. (زیر ۸ کلمه عالی، ۱۲-۸ کلمه خوب، ۱۸-۱۲ کلمه متوسط، ۲۴-۱۸ کلمه ضعیف و بالای ۲۵ بسیار ضعیف). 📛 اجتناب از تکرار واژه‌های مترادف و آوردن کلمات اضافی مانند «پژوهشی درباره …»، «مطالعه‌ای پیرامون…». 📛 از آوردن نام مکان و زمان مطالعه خودداری شود مگر آنکه مطالعه از نوع شیوع شناسی باشد یا آنکه زمان یا مکان مطالعه جزء مسئله پژوهشی پژوهشگر باشد. 📛 واژه‌های اثربخشی، کارایی و کارامدی خود جزء متغیرهای وابسته محسوب می‌شوند. از آوردن آن‌ها همراه با حرف «بر» همراه با متغیرهای وابسته خودداری شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش محدود سازی موضوع 🕰مدت تقریبی کارگاه: ۱۱ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
✅ دوستانی که تاکنون موضوع مقاله انتخاب نکرده اند جهت سهولت و سرعت بیشتر در انتخاب موضوع، تعدادی موضوع آماده شده که می توانید انتخاب کنید: ❇️ موضوعات فقهی جهت مقاله نویسی: 1. بررسی حکم فقهی هیپنوتیزم و خواب مصنوعی برای دستیابی به اخبار غیبی 2. بررسی حکم فقهی کهانت بر اساس دیدگاه فریقین 3. برسی حکم فقهی ارتباط با ارواح و اجنه 4. بررسی حکم فقهی استفاده از مصادیق کهانت برای دفاع از دین و رفع مشکلات. ❇️ موضوعات اصولی جهت مقاله نویسی: 1. بررسی ثمرات مسأله امر در موضوع روابط کارگر و کارفرما 2. بررسی ثمرات مسأله امر در پیمانها و روابط بین المللی 3. بررسی ثمرات مسأله امر در قوانین حقوقی 💯 جهت ثبت موضوع مقاله، ابتدا موضوع مورد نظر خود را تعیین نموده سپس موضوع انتخاب شده را به همراه نام و نام خانوادگی و شماره پرونده و شماره موبایل و اینکه آیا عضو طرح هدایت علمی تربیتی هستید یا نه، به آی دی @try110 اعلام نمایید.
آشنایی با شیوه نامه مقاله نویسی مؤسسه دارالثقلین امام عصر(عج) پنجشنبه 28 مهر ساعت 9 الی 11 مکان: صفائیه کوچه 25 فرعی وسط پلاک 77 حضور الزامی است.
آشنایی با شیوه نامه مقاله نویسی مؤسسه دارالثقلین امام عصر(عج) دوشنبه 2 آبان ساعت 8 الی 9:30 مکان: صفائیه کوچه 25 فرعی وسط پلاک 77 حضور الزامی است.
دانش پژوهان گرامی: کلاس آشنایی با شیوه نامه مقاله نویسی مؤسسه مخصوص دانش پژوهان ورودی امسال هست. همچنین کسانی که سالهای گذشته مقاله ننوشته اند یا در نوشتن مقاله مشکل دارند می توانند در این کلاس شرکت کنند.
دانش پژوهان گرامی برنامه مؤسسه به آموزشی و پژوهشی تقسیم می‌شود که هردو در معدل تاثیرگذار است. هر دانش پژوه در هر ترم طی مراحل آتی باید یک مقاله بنویسد 1. انتخاب موضوع و تعیین استاد راهنما 2. تحویل طرح به استاد 3. تحویل چک نویس به استاد 4. تحویل فایل ورد به استاد زمانبندی هر مرحله در کانال اعلام شده پس از تحویل چنانچه موسسه اصالت مقاله را تایید کرد شهریه پژوهشی به حساب دانش پژوه واریز می‌شود و چنانچه از لحاظ محتوایی تایید شد، در نوبت نشر قرار می‌گیرد. از نویسنده مقاله چاپ شده در جلسه ای با حضور حضرت آیت الله فقیهی تجلیل می‌ شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با توجه به درخواست تعدادی از دانش پژوهان جهت برگزاری مجدد کلاس آشنایی با شیوه نامه مقاله نویسی، بناست جهت متقاضیان، این کلاس مجددا برگزار شود. لذا دوستانی که مایل به شرکت در این کلاس هستند با شماره 37841541 داخلی 3 (معاونت پژوهش) تماس گرفته و ثبت نام کنند. مهلت ثبت نام تا روز شنبه 7 آبان (روز پنجشنبه مؤسسه تعطیل است) از ساعت 8 صبح تا 12 زمان برگزاری کلاس متعاقبا اعلام می شود.
شيوه_نامه_نگارش_مقاله_و_پژوهش_درسي.pdf
547K
✅شیوه نامه نگارش مقاله و پژوهش درسی ❇️ابلاغ شده از طرف معاونت پژوهش مرکز مدیریت دانش پژوهان عزیز ⚠️جهت دریافت نمره کامل پژوهشی لازم است مطابق دستور العمل ابلاغ شده مقالات خود را نوشته و به استاد مشاور خود تحویل دهید.
تقریر به ارائه نظرات استاد به بیان شاگرد گفته می‌شود. تقریر را می‌توان در یک نگاه کلی به دو قسم تقسیم کرد: 1- تقریر تطبیقی (استاد محور): به معنای تطبیق تقریر با مطالب ارائه شده در درس استاد است. 2- تقریر تحقیقی (شاگرد محور): به معنای غنابخشی به مباحث درس و پردازش متن درس توسط شاگرد است. با توجه به اینکه تقریر به معنای استادمحور (تطبیق تقریر با مطالب ارائه شده در درس استاد) معمولا تهیه می‌گردد و در سایت بارگزاری می‌شود، این نوع از تقریر برای طلاب درس خارج مورد نظر نیست و موجب اخذ نمره تقریرات نمی‌گردد؛ بلکه فقط تقریر تحقیقی شاگرد محور مورد نظر می‌باشد و مبنای نمره تقریرات قرار می‌گیرد. انواع تقریر: تقریر شاگرد محور به دو صورت ذیل قابل ارائه است: الف) تقریر تشریحی: تقریری است که به صورت نگارش کامل محتوای درس همراه با شرح و رفع ابهام‌ها و تکمیل منابع می‌باشد؛ شیوه نگارش تقریر تشریحی به صورت ذیل است: 1. پیش درآمد: تبیین مسئله و محل نزاع. 2. بدنه تقریر: بیان اقوال، مستندها و مناقشه‌ها. 3. تبیین اقوال و آراء علمی و ادله ارائه شده توسط استاد. 4. شرح و رفع ابهام‌ها از مطالب استاد و توضیح مباحث غامض. 5. جمع بندی و نتیجه گیری: تبیین رای استاد به صورت تشریحی. ب) تقریر پژوهشی: تقریر تفصیلی به صورت نگارش کامل محتوای درس همراه با نقد و بررسی دیدگاه‌ها و اظهار نظر اجتهادی مقرر؛ شیوه نگارش تقریر پژوهشی به صورت ذیل است: 1. پیش درآمد: تبیین مسئله و محل نزاع. 2. بدنه تقریر: بیان اقوال، مستندها و مناقشه‌ها. 3. تبیین اقوال و آراء علمی و ادله ارائه شده توسط استاد. 4. شرح و رفع ابهام‌ها از مطالب استاد. 5. ذکر مناقشه‌های اقوال. 6. تبیین رای استاد به صورت تشریحی. 7. نقد مطالب استاد و اظهار نظر اجتهادی مقرر. 8. جمع بندی و نتیجه گیری. این تقریرات توسط اساتید درس خارج، اعضای لجنه‌های علمی و مشاوران علمی درس خارج مراکز هدایت علمی تربیتی انجام و نمره آن پس از تایید معاونت پژوهش در سامانه نجاح ثبت می‌شود. تبصره: در صورتی که طلبه از تقریر پژوهشی خود، مقاله علمی – پژوهشی (طبق ضوابط مندرج در آیین‌نامه مقاله علمی – پژوهشی) استخراج نماید، پس از ارزیابی و تایید معاونت پژوهش علاوه بر 4 نمره تقریر، از 5 نمره مقاله علمی – پژوهشی نیز برخوردار خواهد شد. تقریر مورد نظر مرکز مدیریت برای دوستانی که در طرح هدایت علمی تربیتی ثبت نام نکرده و می‌خواهند از مزایای درس فقه معاصر استفاده کنند، یکی از این نوع تقریر ها است. بعضی از دوستان تقریرات سایت مدرسه فقاهت را کپی کرده و به عنوان تقریر ارائه می‌کنند و انتظار دارند مورد تأیید قرار گیرد. https://eitaa.com/pejuhesh
قابل توجه طلاب محترم کلاس آشنایی با شیوه‌نامه روش تحقیق موسسه، روز دوشنبه مورخه ۲۳ آبان ساعت ۸ صبح در محل موسسه برگزار می‌گردد.
یادآوری روز پنجشنبه 3 آذر ماه کرسی نظریه پردازی با موضوع «واکاوی فقهی تخلیه اطلاعاتی» رأس ساعت 9 صبح در مؤسسه برگزار می‌گردد. شرکت دانش پژوهان الزامی است. @pejuhesh