eitaa logo
پـــلاکِ۴
571 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
529 ویدیو
2 فایل
بسمِ ☫ پـــلاکِ چـهار؛ آدرسِ فکرهایِ بزرگ! • این‌جا، نشانیِ مأمنی‌ست که بر مدارِ کنشگری می‌گردد🪐. • - حرکتِ جمعیِ دخترانِ بسیجی حوزهٔ ۴ قم -
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨 هر لحظه تعداد بیشتری از وانت‌ها و ون‌های حامل پهپاد در حال کشف و ضبط توسط نیروهای امنیتی است
🚨 یکی از شیوه های عملیاتی موساد خرید و یا اجاره ملک توسط افراد ناآگاه در اطراف و یا محدوده مراکز حساس و نظامی است. عوامل موساد با خرید و یا اجاره ملک با پوشش‌های مختلف اقدام به اجرای عملیات های خود با ریزپرنده ها می کنند.
🔺مواردی که باید جدی بگیرید و فورا به شماره ۱۱۳ یا ۱۱۴ اطلاع رسانی کنید: لطفا به جهت حفظ امنیت کشور و حفظ جان هموطنان عزیزمان موارد زیر را و بی درنگ و بدون تردید با شماره ۱۱۳ تماس بگیرید. 🔹اگر یک وانت (از تمام انواع) دیدید که با دو یا سه سرنشین وارد یک ویلای اجاره ای یا باغ ها و واحدهای صنعتی و...شد. 🔹اگر از اطراف محل اقامت خود صدای پرواز کواد کوپتر شنیدید. 🔹اگر دیدید یک یا چند فرد در حال فیلم برداری از حوالی یک منطقه نظامی، صنعتی و یا حتی مناطق مسکونی سازمانی هستند. 🔹اگر دیدید یک وانت (از تمام انواع) یا کامیونت به صورت مشکوک یا حتی نیمه مشکوک از جاده خارج شد و به سمت مسیرهای آفرودی حرکت کرد. 🔹اگر دیدید تمامی سرنشینان یک وانت ماسک و عینک زدند. 🔹اگر دیدید فرد یا افرادی در هر نقطه ای حتی به ظاهر نقاط معمولی در حال پرواز دادن کواد کوپتر هستند. 🔹اگر دیدید وسایل نقلیه اعم از سواری یا وانت در حال جابجایی کیف های سامسونت مانند بزرگ هستند. 🔹اگر دیدید فرد یا افرادی با کیفهای سامسونت بزرگ وارد ساختمانی شدند و یا در حال پیاده روی به سمت بیرون جاده هستند.
🔺علاوه بر انواع وانت و کامیون و کامیونت باید به برخی دستفروشان موقت یا حتی زباله گردان نیز توجه کرد؛ چه در بحث اختفای پرتابه در کیسه و گونی و سطل زباله و چه در بحث عمل کردن به عنوان رابط و تحویل قطعات ریزپرنده یا موشک به عاملین عملیاتی. 📌 «اخبار جامع و فوری‌ با پروندهٔ ویژه» @parvande_vije
📣 توصیه‌ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به قرائت قرآن و دعا برای پیروزی جبهه مقاومت ❤️ رهبر انقلاب اسلامی در پاسخ به سوالی، قرائت سوره فتح، دعای ۱۴ صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای پیروزی جبهه مقاومت توصیه کردند.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پهپادهای Fpv که توسط منافقین کوردل داخلی علیه ایران استفاده شد.
تا پایان جنگ نسخه های هیچ نرم افزاری را روی گوشی خود بروز رسانی نکنید 👈واتساپ و اینستا را حذف کنید •┈┈••••✾•🌸🌹🌸•✾•••┈┈•
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نَصر مِن الله و فَتح قَریب
📣اطلاع رسانی| اگر خانه‌تان را به‌تازگی به شرکتی اجاره داده‌اید فوراً به پلیس اعلام کنید‌