📸
اگهـ دختــری عکساشو نمیذاره
علتـش این نیست که زشته
یا تیپــ نداره😒
شایـــد چیزی داره که خیلی ها ندارن😉
مثلا ..... #حیـــا💓
✅ فایده #حجاب ‼️
خیابون ها امن تر....
خونه های گرمتر....
زنان ارزشمندتر....
🌹🌿🌹🌿🌹
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این فیلم که قرائت قرآن با صوت زیبا توسط یک کودک فقیر در آفریقا هست، اول اینکه معجزه قرآن را نشان میدهد که پیام دین خدا را در سراسر گیتی، نورافشان کرده است. دوم اینکه مسئولیت ما را در قرآن آموزی به فرزندانمان، سنگینتر میکند که در امالقرای جهان اسلام، خدایی نکرده قرآن را مهجور کنیم.
👈خطابم به خانوادههای متدین و حزبالهی است. آیا به همان اندازه که به کلاس زبان برای کودکانمان و کلاس کنکور برای نوجوانانمان اهمیت میدهیم، به قرآن آموزی فرزندانمان (اعم از قرائت روان، صوت زیبا، عمل به محتوا) نیز اهمیت میدهیم؟
⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ما چطور میتوانیم به رئیسجمهور، وزرا و نمایندگان تذکر بدهیم یا اینکه در تصویب قوانین در مجلس مشارکت کنیم؟ 🤔
🔹مجلس سامانهای به نام «پارلمان مجازی» ایجاد کرده که با آن میتوان در مجلس مشارکت کرد و رای داد و با نمایندگان ارتباط گرفت. 🌱
👇👇👇👇
https://www.ir-vp.ir/iran-vp/default.aspx
#انتشار_عمومی
📢📢📢📢📢
#بشقابهای_سفره_پشت_باممان
#ماهواره
استاد #عباسی_ولدی
📡 پیامدهای ماهواره در خانواده
⁉️چه شد که پای ماهواره به خانههایمان باز شد؟
فصل5️⃣ : این قاب است یا قبله خانه؟! (تلویزیونی شدن خانوادهها)
😔با تأسّف باید گفت: در جامعۀ ما، تماشای تلویزیون📺، افسارگسیخته رواج یافته و در بسیاری از خانوادهها، مدیریت صحیحی بر روی آن انجام نمیگیرد.
💣 این افسارگسیختگی، زمینۀ اعتیاد🚬 به رسانه را ایجاد میکند. اعتیاد به رسانه، زمینه را برای انتخاب عاقلانۀ شبکههای موجود، بسیار تنگ میکند. کسی هم که اعتیاد پیدا کرد، تنها به تنوّع میاندیشد، همین!
💡ما باید شیوۀ زندگی خودمان را به سمت و سویی ببریم که مدیریت زندگی را خودمان به دست بگیریم؛ نه این که تلویزیون، زندگی ما را مدیریت کند.
❌این اشتباه است که ساعت ⏰خواب و بیداری ما را تلویزیون، مشخّص کند.
⁉️وقتی به خانه میرسیم، مگر کاری جز تماشای تلویزیون نداریم که اوّلین کارمان، روشن کردن آن است؟ قدیمترها که تلویزیون نبود یا این که تلویزیون این اندازه برنامه نداشت، مگر مردم در خانهها چه میکردند؟ بیکار که نمینشستند. یک کاری میکردند. با هم حرف میزدند. کارهای خانه را تقسیم میکردند. بچّهها، به کارهای هنری مشغول میشدند. خوب میخوابیدند. الآن همین خوب نخوابیدن، بلای جان بسیاری از خانوادهها شده و عامل اصلی آن، تلویزیون است...
⏳در پست بعد برای این که مسئلۀ اعتیاد به رسانه، خوب تبیین شود، برنامۀ یک «خانوادۀ تلویزیونی» را با هم مرور خواهیم کرد...
📚بشقابهای سفره پشت باممان، ص 189-190
@ pellake8
📢📢📢📢📢📢📢
#بشقابهای_سفره_پشت_باممان
#ماهواره
استاد #عباسی_ولدی
📡 پیامدهای ماهواره در خانواده
⁉️چه شد که پای ماهواره به خانههایمان باز شد؟
فصل5️⃣ : این قاب است یا قبله خانه؟! (تلویزیونی شدن خانوادهها)
💣 در پست قبل گفتیم افسارگسیختگی در تماشای تلویزیون، زمینۀ اعتیاد🚬 به رسانه را ایجاد میکند و اعتیاد به رسانه، زمینه را برای انتخاب عاقلانۀ شبکههای موجود، بسیار تنگ میکند. کسی هم که اعتیاد پیدا کرد، تنها به تنوّع میاندیشد، همین!
🎞برای این که مسئلۀ اعتیاد به رسانه، خوب تبیین شود، باید برنامۀ یک «خانوادۀ تلویزیونی» را با هم مرور کنیم. این برنامه را از شب، شروع میکنیم:
📺بعد از نماز مغرب و عشا، تلویزیون روشن است. پدر با بچّهها و بچّهها هم با یکدیگر بر سرِ این که کدام شبکه را نگاه کنند، دعوا ⚔️دارند. سرانجام با هم کنار میآیند؛ امّا با هزار درد سر! همین دعواها، رابطۀ اهالی خانه را تنشآلود😠 کرده است.
👮🏻♂️ اگر سریال امشب، از سریالهایی باشد که حکم رگِ حیات را یافته، حکومت نظامی در خانه بر پا میشود؛ مثل این سریالهای کُرهای که حکم مرگ و زندگی را برای بعضیها پیدا کرده است. وقتی پخش میشود، مادر یا پدر در حالتِ خَلسهاند. اصلاً نمیدانند که دور و بَرِشان چه میگذرد؟
خدا نکند که بچّه در حین پخش سریال، سر و صدایی کند. چنان ساکتش🔫 میکنند که بچّه، حرف زدن را فراموش کند. بعد هم سریال بعدی، فیلم بعدی، مستند بعدی. شب از نیمه گذشته و هنوز چراغها روشن است. باور کنید فلسفۀ شب، این نبود که ما پای سریال و فیلم بنشینیم.
🌙خدایی که شب را آفرید، خودش گفته است، در قرآنش هم گفته تا کسی در سندش تردید نکند:
📖هوَ الَّذی جَعَلَ لَکُمُ اللَّیلَ لِتَسکُنوا فیهِ.
اوست کسى که براى شما شب را قرار داد تا در آن بیارامید.
⁉️واقعاً این سریالها و فیلمها مایۀ آرامش هستند؟ این تنشها مایۀ آرامش است؟
🚫دیشب، همه دیر خوابیدهاند. صبح، پدر در حالی که تمام وجودش را خواب گرفته، به سرِ کار میرود. بچّه هم در حالی که دلش نمیآید چشمانش را کامل باز کند، با بیحوصلگی کیفش را روی دوشش میاندازد و به مدرسه میرود. پدر، در محل کار، حوصلۀ ارباب رجوع و بچّه هم در مدرسه، حال درس خواندن را ندارد.
وقتی هم که بعد از ظهر، مدرسه و اداره تعطیل میشود، بچّهها به همراه پدر و مادر (اگر مادر، شاغل باشد)، با جسم و اعصاب خسته به خانه میآیند، به گونهای که تا تقّی به توقّی میخورَد، عصبانی میشوند.
اوّلین کسی که وارد خانه میشود، اوّلین کاری که انجام میدهد، روشن کردن تلویزیون است.
شب هم سفرۀ شام که پهن میشود، همه در حال تماشای تلویزیون هستند و فقط مراقباند که لقمه را به جای دهان در چشمشان فرو نکنند!
🤝بیایید شجاعانه یک تصمیم بگیریم. تصمیم بگیریم مدیریت تماشای تلویزیون را خودمان به دست بگیریم. این همه فیلم و سریال دیدیم، چه شد؟
🤔کمی فکر کنیم...
📚بشقابهای سفره پشت باممان، ص 190-191
@pellake8
🎇🎇🕊
🎇
🌸سه شنبه ها
🌅درمحضرنهج البلاغه
حکمت ۱۹۱👇
حضرت علی عليه السلام فرمود: انسان در اين دنيا هدفى است كه تيرهاى مرگ همواره به سوى او نشانه گيرى مى كند و ثروتى است كه مصائب، در غارت آن شتاب دارند و بر يكديگر سبقت مى گيرند. همراه هر جرعه اى گلوگير شدنى و همراه هر لقمه اى (نيز) گلوگرفتنى است. انسان به نعمتى از آن نمى رسد جز با فراق نعمت ديگر. به استقبال هيچ روز از عمرش نمى رود جز اين كه از روز ديگرى از عمرش جدا مى شود، بنابراين ما اعوان و ياران مرگيم و جانمان هدف (عوامل) مرگبار و با اين حال چگونه مى توانيم اميد بقا داشته باشيم. اين شب و روز هرگز ارزش چيزى را بالا نبرده جز اين كه پراكنده مى كنند
✍امام(عليه السلام) در اين گفتار نورانى چهره واقعى دنيا را به همگان نشان داده و از بی وفايى و ناپايدارى مشكلات گوناگون آن سخن مى گويد; سخنى كه از جان مولا برخاسته و بر جان مى نشيند.
حضرت در آن به شش نكته مهم اشاره كرده است:
⬅️نخست مى فرمايد: «انسان در اين دنيا هدفى است كه تيرهاى مرگ همواره به سوى او نشانه گيرى مى كند و ثروتى است كه مصائب، در غارت آن شتاب دارند و بر يكديگر سبقت مى گيرند»
⬅️جالب اينكه در اين عبارت انسان به دو چيز تشبيه شده; يكى هدفى كه تيراندازان آن را نشانه مى گيرند و ديگر سرمايه اى كه غارتگران آن را چپاول مى كنند.
👈انسان آن هدف است و عوامل مرگ زا تيرهايى كه به سوى او پرتاب مى شوند.
وجود انسان و استعدادهاى فراوان او همان سرمايه عظيمى است كه مصائب مختلف به غارت آن مى پردازند و به همين دليل آرامش واقعى هرگز در اين زندگى ديده نمى شود.
⬅️در دومين نکته مى فرمايد: «همراه هر جرعه اى گلوگير شدنى و همراه هر لقمه اى (نيز) گلوگرفتنى است»
👈اشاره به اين كه در كنار هر لذتى از لذات دنيا خطرات و ناراحتى هايى وجود دارد; در كنار هر نوشى نيشى است و در كنار هر خوشبختى بدبختى.
با اين حال كدام عاقل مى تواند آن را به عنوان هدف اصلى خود برگزيند؟ زندگى خالى از هر گونه ناراحتى زندگى جاويدان آخرت در بهشت برين است.
و فقط سراى آخرت، سراى زندگى (واقعى) است، اگر مى دانستند».
سپس به سومين نكته پرداخته مى فرمايد: «(يكى از مشكلات مهم دنيا اين است كه) انسان به نعمتى از آن نمى رسد جز با فراق نعمت ديگرى»
⬅️اين نكته واقعيتى ملموس و شايان دقت و عبرت است; فى المثل كسى كه فرزند ندارد واقعاً در زحمت است; اما هنگامى كه خدا اين نعمت را به او ارزانى مى دارد مشكلات زيادى براى نگهدارى و اداره و تربيت فرزند به سراغ او مى آيد،
در واقع تمام نعمت هاى دنيا اين گونه است كه نعمت ها با هم جمع نمى شوند، بلكه يكى مى آيد و ديگرى از دست مى رود.
⬅️در چهارمين نكته مى فرمايد: «انسان به استقبال هيچ روز از عمرش نمى رود جز اين كه از روز ديگرى از عمرش جدا مى شود»
گرچه هر روزى از عمر نعمتى از نعمت هاى گرانبهاى الهى است ولى اين نعمت از سرمايه عمر انسان برداشته مى شود و او را يك گام به مرگ نزديك تر مى كند. ⬅️بسيارند كسانى كه از اين نكته غافلند; گويى عمر خود را در اين دنيا جاويدان مى دانند به همين سبب به سادگى روزها و ماه ها و سال هايى را به هدر مى دهند بى آنكه چيزى در برابر اين سرمايه عظيم دريافت دارند. .
⬅️آن گاه در پنجمين نكته مى فرمايد: «بنابراين ما اعوان و ياران مرگيم و جانمان هدف (عوامل) مرگبار و با اين حال چگونه مى توانيم اميد بقا داشته باشيم»
👈 اشاره به اين است كه عوامل نابودى، بيمارى ها، سيل ها، زلزله ها، جنگ ها و حادثه هاى ناگوار هر كدام جان انسان را
نشانه گرفته اند و سرانجام يكى از آنها تير خود را به هدف مى زند و به زندگى انسان پايان مى دهد.
و به اين دليل امام(عليه السلام) مى فرمايد: با وجود اين عوامل مرگبار ما چگونه اميد بقا داريم؟ هيچ كس از يك روز بعد از اين و يا حتى يك ساعت بعد آگاه نيست كه چه سرنوشتى دارد.
آيا در زمره زندگان است، يا در كنار مردگان آرميده; خواه پير باشد يا جوان، سالم باشد يا بيمار.
⬅️در ششمين و آخرين نكته در تكميل بحث هاى گذشته مى فرمايد: «اين شب و روز هرگز ارزش چيزى را بالا نبرده جز اين كه به سرعت باز مى گردند و آنچه را بنا كرده ويران مى سازند و هرچه را جمع كرده پراكنده مى كنند»
⬅️شب و روز در واقع واحدهاى زندگى انسان را تشكيل مى دهند كه عمر انسان با گذشت آنها سپرى مى شود و نسبت حوادث به شب و روز (با آنكه آنها ظرف زمانند نه عامل حوادث) نوعى مجاز در نسبت است.
🎇🎇🎇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ببینید امام خمینی چطور التماس میکنه به مردم که غرب زده ها را کنار بزنید، قشنگ از عمق فاجعه خبر داشتند.
🔹اگر مردم به این عمل میکردند وضع ما امروز این نبود
🌈🌙🌈🌙🌈🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سه گروه زنان که با حضرت زهرا علیهاالسلام محشور میشوند!
🔴 #آیتالله_مجتهدی_تهرانی
🌙🌷🌙🌷🌙🌷🌙