eitaa logo
ساکنین پلاک "8"
272 دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
6.3هزار ویدیو
102 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_3794827975.mp3
12.64M
متن زیارت عاشورا بزن روی متن👆 صوتی وتصویری👆 🌷 اللَّهُم‌َّصَلّ‌ِعَلَی‌مُحَمَّد‌ٍوَآل‌ِمُحَمَّدٍو عجل فرجهم ◼️روز/۱۲/صفر
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴جوان غربی: حجاب در انجیل وجود داره ولی در مسیحیت امروز نیست. حالا چه کسانی اینکار رو انجام میدن؟ -مسلمانان امروزی من دارم بیدار میشم!
🔰 (۶۸) 💠 نشان دادن زندگی‌های لاکچری و تجملاتی در رسانه‌ها، انگیزه جوانان به ازدواج را کاهش و در ادامه زندگی خانواده را با آسیب‌های بسیاری روبرو می‌سازد. ✅ چنانچه تجملات هدف زندگی ترسیم گردد؛ گناه، بی‌حیایی و بی‌حجابی در جامعه اوج گرفته و انواع فساد گسترش پیدا خواهد کرد لذا اگر زمینه زندگی فطری را برای نسل‌مان فراهم نسازیم آنها به سراغ زندگیِ غریزی و خوش گذرانی‌های هوای‌نفس خواهند رفت. 📝«استاد تراشیون»
حماسهٔ اربعين حسينی؛ «نه» به فرهنگ يزيدی استکبار جهانی 🔻 حماسهٔ اربعين حسينی، حضور ميليونی انسان‌های وفادار به آرمان‌های قدسی امام حسين(ع) است. در این حماسه، ميليون‌ها انسان مصمّم حضور پیدا کرده‌اند برای پشت کردن به فرهنگ يزيدی استکبار جهانی. این حضور حماسی، خبر از آن می‌دهد که برای شیعه هويتی ديگر در حال شکوفایی است و شيعه از این طریق می‌خواهد به بهترين شکل با فرهنگِ حضور مردم در صحنه‌ها، از حيطۀ جهان استکباری عبور نمايد. اين حضور حماسی مردمی، مسلّماً آثار بسيار عميقی در وجود تک‌تک انسان‌های حاضر در اين اقيانوس انسانی خواهد گذاشت؛ به‌طوری که هرکس خود را يک اقيانوس انسانِ تمدن‌ساز احساس می‌کند. 🔸 در حماسۀ اربعين حسينی رفتارهايی از تمدن‌سازی شيعه ظهور می‌کند که هرگز به چشم فرهنگ غربی نمی‌آيد. از مردان و زنان محترمی که با پای پياده خود را به ساده‌ترين شکل در انبوه جمعيت غرق کرده‌اند تا از اَنانيّت خود هيچ چيز باقی نگذارند، تا خادمان زوّار حسين(ع) که با اندک بضاعت خود، در خدمت زوّار قرار می‌گيرند؛ همه در حالِ نشان دادن اهدافی برای زندگی دينی هستند. 👤 📚 از کتاب «اربعین حسینی؛ امکان حضور در تاریخی دیگر»
خاک شو تا گُل بروید رنگ‌رنگ! 🔻 امام کاظم (ع) می‌فرمایند: «اِنَّ الزَّرعَ یَنبُتُ فی السَّهلِ وَ لا یَنبُتُ فِی الصَّفا، فَکذلِکَ الحِکمَهُ تَعمُرُ فی قَلبِ المُتواضعِ وَ لا تَعمُرُ فی قَلبِ المُتَکَّبِرِ الجَبّارِ»؛ ای هشام! گیاه در زمینی که حاصلخیز و نرم است رشد می‌کند، نه در صخره و سنگ سخت. حکمت نیز در قلبی که متواضع باشد رشد می‌کند. صرف اینکه انسان در ظاهر افتاده باشد منظور نیست؛ اگرچه آن هم اثرش را می‌گذارد. امام می‌فرمایند تواضع قلب. آن چیزی که مهم است این است که قلب انسان، یعنی حقیقت و جان و خود انسان باید متواضع باشد. 💠 امام در ادامه می‌فرمایند: «لأنّ اللّه َجَعلَ التَّواضُعَ آلَةَ العَقلِ» ابزار عقل، تواضع است. خیلی عجیب است! عقل بالاخره باید با یک ابزاری کار کند دیگر. ابزارش تواضع است. یعنی تواضع نباشد، عقل تعطیل است و هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد! پ.ن: مولوی در این زمینه این‌گونه سروده است: در بهاران کی شود سرسبز سنگ/ خاک شو تا گل بروید رنگ‌رنگ 👤 🎙 ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ #⃣