هدایت شده از اخبار سوریه
وقتی که عراقچی به آنکارا سفر کرد، هاکان فیدان چنان گرم وزیر خارجه ایران را در آغوش کشید که معشوقهاش را اینگونه در آغوش نکشیده است.. دلیل این کارش مشخص بود، طرف به صورت مشخص سرمست پیروزی بود، مثل دیوانهای که فکر میکند نبرد را پیروز شده، اما رفتارش در دوحه کاملا برعکس بود. او تازه فهمیده که رئیسش چه اشتباهی کرد و چه هزینهای را بر دولت و ملت سوریه، ایران، روسیه، منطقه و البته خود ترکیه تحمیل کرده است... او نه در دیدار با عراقچی، که از گزارشهای اطلاعاتی که به نظرم دریافت کرده به هم ریخته است. موافقتش با همین ایده مسخره و نیمبند و غیراجرایی گفتوگوی دولت سوریه با «معارضان مشروع» هم ناشی از وحشتش از آینده است. به هر حال نزدیک به دو دهه رئیس دستگاه اطلاعاتی ترکیه بوده و خط و ربط امنیتی و اطلاعاتی کاملی دارد، میداند که جنگ بر اساس آنچه فکر میکردند و میخواستند پیش نرفته، تلفات تروریستهای ترکتبار (چه زخمی و چه کشته) خارج از حد تصور بوده و آینده تاریکتر از توهمات آنها است... همه اینها باعث شد امروز در دوحه تنظیم نباشد..
@SyrianKhabar
۱۷ آذر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محتوای شبکه های اجتماعی سوریه و کشور های عربی/ آنها منتظر ایران هستند:
سوریه سقوط نخواهد کرد🇸🇾
تا زمانی که ارتش های حیدر الکرار وجود دارند
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
۱۷ آذر ۱۴۰۳
هدایت شده از ایران سیاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جمعبندی آقای رئیسجمهور بعد از ۵ ماه کارِ کارشناسی برای حل ناترازی انرژی:
راه درست اینه که راه درست رو پیدا کنیم!
👤 امین ترابی
✅ @iransiasat_ir👈
۱۷ آذر ۱۴۰۳
رسانه روسی:
ایران به زودی تروریست و ترکیه و اسرائیلی ها را شگفت زده خواهد کرد!
فقط کمی صبر کنید!!
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
۱۷ آذر ۱۴۰۳
🔻در سوریه چه میگذرد؟ (بخش اول)
✍️ #محمد_کورهپز
(در این چند روز که همه از پیشروی سریع تروریستها در حلب و حماه متعجب بودند تلاش کردم از منابع موثق برآورد صحیحی از میدان داشته باشم. متنی که پیش روی شماست حاصل این جستجو است. امید که مفید فایده باشد.)
1- بیتردید مقصر اول اتفاقات اخیر سوریه را باید ارتش فاسد و ناکارآمد این کشور دانست که البته چندان هم موضوع عجیبی نیست. رزمندگان مدافع حرم خاطرات تلخی از ارتش بعثی سوریه در دوران مبارزه با تروریستها دارند. از تسلیم خطوط به تروریستها تا نفوذ عناصر جاسوس و حتی فساد اخلاقی و اعتقادی. طبیعی است که چنین ارتشی در برابر یک نیروی تکفیری که با عقیده ولو غلط در حال جنگ و قتال است نمیتواند کاری از پیش ببرد و دلیل اصلی عقبنشینیهای مکرر ارتش عربی سوریه از حلب و حماه و ... همین است. این که میبینید بشار اسد دستور افزایش 50 درصدی حقوق ارتش را میدهد در واقع تلاشی برای تکان دادن این نظامیان است و ناگفته پیداست که این مشوقهای مالی هم موفق نخواهد بود.
البته معدودی از فرماندهان و نیروهای با غیرت ملی مثل ژنرال سهیل حسن را باید از این کلیت استثنا کرد.
2- ایران و جبهه مقاومت در این ماجرا به هیچ وجه غافلگیر نشدهاند. برآوردهای اطلاعاتی از سه ماه پیش کاملا گویای این بود که تروریستهای مستقر در ادلب در حال آمادگی برای حمله هستند. قبل از آن هم میدانستیم که به تعهدات ترکیه در سوچی و آستانه نمیتوان تکیه کرد و اردوغان ابایی از هزینه کردن تکفیریها برای مقاصد خود ندارد. اما مشکل اینجاست که در سوریه تصمیمگیری نهایی با ایران نیست. لذا خطای محاسباتی دولت سوریه در بیتوجهی به هشدارهای ایران را هم باید در نظر گرفت.
3- اجازه بدهید قدری ریشهای تر به موضوع نگاه کنیم. ترکیب جمعیتی سوریه حدود 75 درص سنی، 10 درصد مسیحی و تنها 13 درصد شیعه (علوی و اسماعیلی) است. تمامیتخواهی و دیکتاتوری حزب بعث در راه ندادن به اهل سنت در ساختار حکومتی از یک طرف و فساد گسترده در بین علویهای حاکم از طرف دیگر، زمینه اصلی بحران 2011 و نیز اتفاقات فعلی است. (البته ما میدانیم که بالا کشیدن علویان در دوره حافظ اسد در واقع دلایل دیگری داشت ولی فعلا مجال توضیح این موضوع نیست) در جامعهای با اکثریت سنی که از دیرباز با اسلام اموی و ضدشیعی خود گرفتهاند ترکیب فعلی صحنه بزرگترین انگیزهها را در اختیار عناصر تکفیری قرار میدهد تا بر روی گسلهای موجود بحرانآفرینی کنند. ایران با فهم صحیح از این مسئله به خوبی میدانست که پاکسازی سوریه -و حتی شاید بتوان گفت آزادسازی ادلب- پایان کار نخواهد بود و باید تغییرات ریشهای در دستور کار قرار گیرد وگرنه هر لحظه امکان حرکت معکوس وجود دارد.
4- شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی بعد از آزادسازی بخش اعظم خاک سوریه از عناصر تکفیری، پیشنهاد ایجاد اصلاحات در ساختار حاکمیت را به بشار اسد داد و خود نیز با مذاکره با عناصر میانهرو سنی تلاش کرد تا وضعیت صحنه را به شکل معتدلتری در آورد و توفیقاتی هم در این زمینه کسب کرد. ولی متاسفانه برخورد حکومت سوریه (و البته بعضی دولتها در ایران) با این وضعیت را باید فرصتسوزی بزرگ نامید. نتیجه این شد که ما فرصت بهرهبرداری از پیروزیهای میدانی را از دست دادیم و کشورهایی مثل امارات و ترکیه در خلاء حضور ما میداندار شدند.
ادامه دارد...
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
۱۸ آذر ۱۴۰۳
🔻در سوریه چه میگذرد؟ (بخش دوم)
✍️ #محمد_کورهپز
5- قطعا رژیم صهیونیستی، آمریکا و ترکیه –هر کدام به دلیل و نیتی- در فتنه فعلی نقشی بازی میکنند. ولی تجربه نشان داده ما از اشتباهات جبهه خودی بیش از تحرکات دشمن باید واهمه داشته باشیم. یک نمونه روشن آن موج مشکوک افغانستیزی در یکی دو سال اخیر و خصوصا بعد از روی کار آمدن طالبان است که هدف آن انشقاق بین صفوف رزمندگان فاطمیون و جبهه مقاومت بود. نمونه دیگر آن ترورهای متعدد عناصر مستشاری سپاه و حزبالله در سوریه است که ردپای عناصر نفوذی در حزب بعث در آن به چشم میخورد. این نفوذ را به هیچ وجه نباید شوخی گرفت. در زمان جنگ تحمیلی خودمان وقتی که وزیر سپاه از حافظ اسد درخواست موشک کرد او بسیار ناراحت شد و بعد از مرخص کردن اطرافیان خود گفت: «مگر شما نمیدانید سوریه پر از جاسوس است که این درخواستها را علنی مطرح میکنید؟» البته مسئله «تجارت اطلاعات» به درجاتی دیگر در لبنان و حتی اسرائیل هم وجود دارد.
6- چرا ایران در فتنه جدید سوریه حضور سریع میدانی پیدا نکرد؟ به طور خلاصه، باید حکومت سوریه به این درک برسد که قرار نیست تاوان ندانمکاریهای آنها را ایران و رزمندگان جبهه مقاومت پرداخت کنند. موضعگیری فالح الفیاض (رییس حشدالشعبی عراق) در مورد عدم مداخله در سوریه را باید در این چهارچوب فهمید. البته حرکتهای ایذایی نیروهای آمریکایی در منطقه نیز تا حدی بر سرعت عمل ایران تاثیر گذاشته است.
7- به لحاظ میدانی و نظامی، هر منطقهای که به سرعت فتح شود به سرعت نیز قابل بازپسگیری است ضمن اینکه که تحرکات عناصر تحریر الشام (النصره سابق) در این مدت به صورت پیشرویهای سریع ولی بدون تثبیت خطوط دفاعی بوده است. هلیبرد نیروهای لشکر 25 سوریه و نیروهای واگنر روسی در ارتفاعات مشرف به حماه و غرب حلب نشاندهنده سست بودن عقبه تکفیریهاست. این یعنی فرصت برای جبران این اتفاقات هست ولی سوریه باید در این زمینه نصایح و توصیههای ایران را بپذیرد. درست است که سوریه برای ما پل ارتباطی با حزب الله است ولی این موضوع نباید در تصمیمات حزب بعث سوریه اشتباه محاسباتی ایجاد کند.
8- متاسفانه فضای داخل کشور یا مشغول تحلیلهای آخرالزمانی است (که طبق آنان اساسا باید اجازه دهیم سوریه سقوط و سفیانی ظهور کند!) یا همه چیز را به منازعه ایران-رژیم صهونیستی خلاصه میکند و روی هر واقعه و اتفاقی برچسب «عقبنشینی غیرتاکتیکی و عذاب الهی(!)» میزند. چه میشود کرد که بعضیها به دنبال سادهترین تحلیل هستند نه دقیقترین تحلیل.
خناسی رسانههای معاند و غربگرایان داخلی نیز جای خود دارد. اما ما هم باید بدانیم که صحنه سوریه پیچیده و ذوابعاد است و باید در تصمیمگیری دقیق بود. اکنون وقت آیه یاس خواندن و تحلیلهای صد من یک قاز صادر کردن نیست. نه میتوان با هر کجروی سوریها کنار آمد و نه میتوان بالکل رهایشان کرد.
تردید نکنید که ایران و رهبر تیزهوش و بافراست آن و نیز کلیت جبهه مقاومت صحنه را تحت نظر و اشراف دارند. این منطقه منطقه ماست و آنهمه هزینه نکردیم که امروز به سادگی واگذارش کنیم. در روزهای آینده ایران نشان خواهد داد که ارادهاش در حفظ محور مقاومت چقدر جدی است.
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
۱۸ آذر ۱۴۰۳
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
♨️ دو نکته بسیار مهم پیشگویانه رهبر حکیم انقلاب در دیدار خردادماه با بشار اسد
🔺مراقب #نقشه_جدید غرب برای سوریه باشید!
🔴@ANALYSTS
۱۸ آذر ۱۴۰۳
فرشته وحی درباره ایران امروز به فاطمه(س) چه گفته بود؟
🔺امام خمینی (ره) این گونه فرمود:
«من راجع به حضرت صدیقه سلامالله علیها خودم را قاصر میدانم که ذکری بکنم، فقط اکتفا میکنم به یک روایت که در کافی شریف است و با سند معتبر نقل شده است و آن روایت این است که حضرت صادق(ع) میفرماید:
فاطمه سلامالله علیها بعد از پدرش ٧۵ روز زنده بودند در این دنیا، و حزن و شدّت بر ایشان غلبه داشت و جبرئیل امین میآمد خدمت ایشان و به ایشان تعزیت عرض میکرد و مسائلی از آینده نقل میکرد.
ظاهر روایت این است که در این ٧۵ روز مراودهای بوده است، یعنی رفت و آمد جبرئیل زیاد بوده است و گمان ندارم که غیر از طبقه اوّل از انبیای عظام درباره کسی این طور وارد شده باشد که ظرف ٧۵ روز جبرئیل امین رفت و آمد داشته و مسائل را در آتیهای که واقع میشده، ذکر کرده است و آنچه که به ذرّیه او میرسیده در آتیه، ذکر کرده است و حضرت امیر هم آنها را نوشته است.
مسئله آمدن جبرئیل برای کسی یک مسئله ساده نیست. خیال نشود که جبرئیل برای هر کسی میآید و امکان دارد بیاید، این یک تناسب لازم است بین روح آن کسی که جبرئیل میخواهد بیاید و مقام جبرئیل که روح اعظم است.
این تناسب بین جبرئیل که روح اعظم است و انبیای درجه اوّل بوده است مثل رسول خدا و موسی و عیسی و ابراهیم و امثال اینها، بین همه کس نبوده است، بعد از این هم بین کسی دیگر نشده است.
حتّی درباره ائمه هم من ندیدهام که وارد شده باشد این طور که جبرئیل بر آنها نازل شده باشد، فقط این است که برای حضرت زهرا سلامالله علیها است.
یکی از مسائلی که گفته است راجع به مسائلی است که در عهد ذریه بلندپایه او حضرت صاحب سلامالله علیه است برای او ذکر کرده است که مسائل #ایران جزو آن مسائل باشد، ما نمیدانیم، ممکن است»
🔻صحیفه امام، ج ۲۰
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
۱۸ آذر ۱۴۰۳
سخنگوی ارتش اسرائیل:
با توجه به ارزیابی وضعیت، مقرر شد نیروهای بیشتری برای انجام ماموریتهای دفاعی در منطقه بلندیهای جولان در نزدیکی مرز سوریه تقویت شوند.
🔸 شاهد اشغال اراضی سوریه توسط اشغالگران صهیونیستی خواهیم بود.
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
۱۸ آذر ۱۴۰۳
واکنش دکتر ثابتی به ذوقزدگی یکی از ستون پنجمهای دشمن، حشمت الله فلاحتپیشه، نماینده سابق اصلاحطلب
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
۱۸ آذر ۱۴۰۳
✍این احتمال را باید داد که از امروز موج ترور خلبانها، دانشمندان، اساتید دانشگاه و در مجموع نخبگان سوریه آغاز شود ...
همان کاری که موساد و سیا بعد از سقوط صدام با نخبگان عراقی کردند.
سال ۱۳۹۰ ویکی لیکس در چارچوب افشاگریهای خود، گزارش وزارت خارجه آمریکا را به جرج بوش رئیس جمهور وقت در رابطه با فعالیتهای موساد منتشر کرد که در آن از نقش مستقیم موساد در عملیات ترور 350 دانشمند هسته ای عراقی و 300 استاد دانشگاه از زمان آغاز اشغال عراق خبر می داد.
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
۱۸ آذر ۱۴۰۳