هدایت شده از 💠کانونملافتحاله-مسجدتمنایی💠
💢سرگروه یعنی...⁉️
👈برخی فکر می کنند سرگروه یعنی: «معلم». به معنای اینکه چهار یا پنج نوبت در هفته «مباحث مورد نیاز» را با استفاده از فنون کلاسداری به اعضای گروهش تعلیم می دهد.
👈برخی فکر می کنند سرگروه یعنی: «ناظم». به معنای اینکه اعضای گروه را موقع «ورزش و تفریح» ، «اردو» ، «کلاسهای آموزشی» و.... نظم دهد؛ با آنها جهت زمان ، مکان و شرایط برگزاری برنامه ها هماهنگ کند.
👈برخی فکر می کنند سرگروه یعنی: «دوست خوب». به معنای اینکه با اعضای گروه همانند یکی از خودشان ورزش و تفریح می کند، با آنها به مسجد می رود، در مراسم اهلبیت علیهم السلام شرکت می کند در مسائل درسی کمک شان می کند و..... .
✅در حالیکه سرگروه همه اینهاست نه یکی از اینها. اگر سرگروه یکی از اینها باشد نیازی به رشد و تعالی وی نیست، نیاز نیست وی همیشه چند پله بالاتر از افراد گروهش باشد. آنچه که از سرگروه انتظار می رود مربی بودن است. مربی یعنی دوست خوب، معلمِ عالم، ناظمِ منظم و دلسوز و..... .
❗️خوب است در اینجا یادآوری شود که هدف از کار گروهی تربیت اعضای گروه است نه صرفاً برگزاری چند کلاس آموزشی و اردو و تفریح.
🌹گروه قرآنی-تربیتی عین الحیات🌹
@EINOLHAIAT
هدایت شده از 💠کانونملافتحاله-مسجدتمنایی💠
#شهید_حسین_تهرانی_مقدم
🔺فقط انسان های ضعیف به اندازه امکاناتشان کار می کنند.
🌹گروه قرآنی-تربیتی عین الحیات🌹
@EINOLHAIAT
هدایت شده از هیئت قائمیون کاشان
◾️آن روز که شهر، از تو پُر غوغا بود
◾️در خشم تو هیبت علی پیدا بود
◾️آن خطبه پُر شور تو در کوفه و شام
◾️فریادِ بلند و سرخِ عاشورا بود
🔳فرارسیدن سالروز شهادت امام سجاد(ع) را تسلیت باد.
✅زینب را انتخابهایش زینب کرد
✍رهبر معظم انقلاب: زینب کبری یک زن بزرگ است. عظمتی که این زن بزرگ در چشم ملتهای اسلامی دارد از چیست؟ نمیشود گفت بهخاطر این است که دختر علی بن ابیطالب یا خواهر حسین بن علی و یا حسن بن علی است. نسبتها هرگز نمیتوانند چنین عظمتی را خلق کنند. همهی ائمهی ما دختران و مادران و خواهرانی داشتند اما کو یک نفر مثل زینب کبری؟
ارزش و عظمت زینب کبری به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی و بر اساس تکلیف الهی است. کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او اینطور عظمت بخشید. هر کس چنین کاری بکند، ولو دختر امیرالمؤمنین هم نباشد، عظمت پیدا میکند. بخش عمدهی این عظمت از اینجاست که اولاً موقعیت را شناخت؛ هم موقعیت قبل از رفتن امام حسین به کربلا، هم موقعیت لحظات بحرانی روز عاشورا، هم موقعیت حوادث کشنده بعد از شهادت امام حسین را و ثانیاً طبق هر موقعیت یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت.
📚 برگرفته از کتاب انسان 250 ساله
السلام علیک یا ابا صالح المهدی عج
✅ ده نکته آموزنده از تشبیه انسان مومن به آیینه
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «المومن مرآه المومن» مومن آیینه ی مومن است. این تشبیه بسیار زیبا، می تواند نکات بسیاری را در برداشته باشد که به ده نکته ی آن از کتاب «تمثیلات» (به انضمام بعضی ابیات برگرفته از دیوان اشعار شاعران) اشاره می کنیم:
1⃣مثل آیینه باشیم، هم زیبایی دیگران را ببینیم و هم نقاط ضعف آنان را، مثل مگسی نباشیم که فقط روی زخم و جراحت می نشیند.
با بد و نيك است يك رنگي هوس آيينه را
نيست اظهار خلاف هيچ كس آيينه را
(بيدل دهلوي)
2⃣مثل آیینه باشیم، نه مثل ذرّه بین ؛ عیب مردم را بزرگ تر از آنچه هست نبینیم.
3⃣مثل آیینه باشیم، نه مثل شانه. آینه روبرو عیب ها را می گوید ولی شانه پشت سر رفته و در میان موها می گوید.
دوست دارم که دوست عیب مرا / هم چو آیینه پیش رو گوید
نه که چون شانه با هزار زبان / پشت سر رفته مو به مو گوید
4⃣آیینه، مراعات مقام و شخصیّت افراد را نمی کند و گرفتار تهدید و تطمیع نمی شود.
5⃣آیینه زمانی می تواند کارایی داشته باشد که غبار نگرفته و صاف و صیقلی باشد. انسان نیز زمانی می تواند انتقاد سازنده داشته باشد که خودش دارای عیب نباشد.
«چشم فرو بسته اي از عيب خويش / عيب كسان را شده آيينه پيش» (مخزن الاسرار، نظامی)
«آینه ی دل چون شود صافی و پاک / نقش ها بینی برون از آب و خاک» (مثنوی مولانا، دفتر دوم)
6⃣شکستن آیینه به خاطر آن که عیب ما را نشان می دهد خطاست، آزردن کسانی که انتقاد می کنند نیز نارواست.
«آینه ار نقش تو بنمود راست / خود شکن، آیینه شکستن خطاست.» (مخزن الاسرار، نظامی)
7⃣اگر آیینه را بشکنند، قطعات آن هم عیب ما را نشان می دهد ؛ مومن را نیز اگر اذیّت کنند، باز دست از کارش برنمی دارد.
8⃣آیینه به خاطر صیقلی بودن عیب ما را می گوید ؛ مومن نیز بر اساس صفا و صداقت باید عیب برادر دینی خود را بگوید نه بر اساس کینه و انتقام.
9⃣آیینه عیب ما را در خود نگه نمی دارد، همین که از برابر آن کنار برویم، عیب ما از صفحه آن پاک می شود. مومن نیز باید روبرو عیب را تذکر دهد و چون از او جدا شدیم، عیب ما را در دل خود نگه ندارد.
«صورت نبست در دل ما کینه ی کسی / آیینه هرچه دید فراموش می کند.» (سلیم تهرانی)
«کفرست در طریقت ما کینه داشتن / آیین ماست، سینه چون آیینه داشتن» (طالب آملی)
«ز یاران کینه هرگز در دل یاران نمی ماند / به روی آب جای قطره باران نمی ماند» (بیدل)
🔟- کسی عیب خود را می فهمد که بخواهد بفهمد وگرنه ممکن است انسان به آیینه نگاه سطحی بکند، ولی به فکر بررسی عیب های خود نباشد.
@pghaemh2b_kashan
🏴 احکام عزاداری
✍سوال: یک عزاداری مورد رضایت اهلبیت علیهمالسلام چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
جواب: در جواب باید عرض کنیم عزاداری دو حیث دارد: یک حیث محتوایی است و مطالبی که گفته میشود، یک حیث قالب و شیوه عزاداری است. از نظر محتوا آنچه که گفته میشود نباید مطالب حرام و خلاف شرع باشد، یعنی دروغ نباشد، غلو نباشد، موجب وهن مذهب نباشد، موجب تنقیص مقام اباعبدالله علیهالسلام و معصومین علیهمالسلام نباشد و همچنین موجب پایین آمدن مقام خود مومنین و عزاداران هم نباشد؛ یعنی از نظر محتوا مطالب مستند باشد، خلاف عقاید مکتب اهلبیت علیهمالسلام نباشد، خلاف مرام اهلبیت علیهمالسلام نباشد. نسبت به شیوه عزادارای اولا همراه با کار حرام نباشد مثل موسیقی حرام و امثال اینها، و موجب وهن مذهب هم نباشد، یعنی کاری نکنند که سوژه به دست دشمنان بیفتد و با این شیوه عزاداری که داریم، آنها علیه مکتب اهلبیت علیهمالسلام و پیروان مکتب اهلبیت علیهمالسلام تبلیغ سوء داشته باشند. اجمالا این را میتوانیم ویژگیهای عزاداری مناسب مورد رضایت اهلبیت علیهمالسلام برشماریم.
📚منبع: khamenei.ir
هدایت شده از 💠موسسه خیریه حضرت صاحب الزمان(عج)💠
تهیه دستگاه کارتخوان(pos)سیار
جهت سهولت در دریافت مشارکت های مردمی
💠قرارگاه جهادی حضرت قائم(عج)💠