eitaa logo
پیرِ پالان دوز
223 دنبال‌کننده
190 عکس
179 ویدیو
7 فایل
خسته و عصبانی از غوغای شیاطین محمد بن علی الملقب ب «ملایی» مدرس،‌پژوهشگر،مترجم، مبلغ. حوزوی (فقه و اصول) و دانشگاهی (علوم سیاسی) @Pedestrian1
مشاهده در ایتا
دانلود
مشکل پناهیان این بود که از کیهان اسم آورد. اگر پناهیان می‌گفت دو قطبی سازی نکنید و فقط به روزنامه های اطلاعات و جمهوری اسلامی اشاره میکرد هیچ گاه اینگونه نواخته نمیشد
۱. فرانسه در افتتاحیه المپیک، به حضرت عیسی توهین کرد و با نمایش افراد دو جنسیتی، این پیامبر بزرگ و حواریون ایشان را به تمسخر گرفت و به جای آن، به همجنسگرایان ادای احترام کرد. ۲. همین فرانسه، طلای پرتاب نیزه را از صادق بیت سیاح پس گرفت چون به پرچم عزای حضرت زهرا سلام الله علیها ادای احترام کرد. ۳. همانطورکه آنها برای پیروزی شیطان، میجنگند ما هم باید برای پیروزی جبهه حق بجنگیم.
40.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️برای نخستین بار توسط رسانه حرف نو انجام شد: ✅اعدام های سال ۶۷! 👥 مناظره جنجالی آقایان نصیری و موگویی! 🔹نصیری بر اساس کدام موازین قانونی یا شرعی یا حقوق بین الملل این اعدام ها انجام شده است؟/ دفن اجساد در گورهای دسته جمعی و عدم تحویل آنها؛ چطور قابل دفاع است؟/ من از بازماندگان این اعدام ها عذرخواهی میکنم./ اساسا جان انسان ها برای جمهوری اسلامی اهمیتی ندارد./ دروغ سکه رایج جمهوری اسلامی است./ چرا اینها دادگاه نرفتند و چرا این دادگاه ها علنی برگزار نشد؟ 🔸موگویی آقای نصیری هیچ اطلاعی از این موضوع ندارد./ در سال ۶۵ پنج هزار نفر توسط جمهوری اسلامی آزاد شدند که ۳۰ درصد آنها در عملیات مرصاد حضور داشتند./ در زندان ها جرم جدید توسط اینها انجام شد./ جمهوری اسلامی تا مدتها با اینها مدارا میکرد./ اعدام های سال ۶۷ قابل دفاع است./ این اقدام خواسته عمومی مردم بود. 📆 دوشنبه ۱۴ شهریور ماه ۱۴۰۳ ◀️ برای مشاهده فیلم کامل مناظره از طریق لینک زیر اقدام کنید. آپارات یوتیوب ✅🆔 t.me/new_harf ✅🆔 eitaa.com/new_harf ✅🆔 www.aparat.com/new_harf
‌ 📌۱۵ هزار نفر رفتن کنسرت معین تو استانبول! با میانگین قیمت ۳۶ میلیون (۲۰۰ دلار بلیط+ ۲۴ تومن تور)  میشه ۵۴۰ میلیارد تومن! با این پولا نمیشه به فقرا کمک کرد؟! فقط با پولای محرم میشه؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺محقق داماد: «تجربه 45 ساله نشان داد تفکرات چپ اقتصاد ایران را ویران کرد و از مغول بیشتر ضربه زد» عمق فاجعه را می بینید؟ این آقا با لقب آیت اللهی، نمی داند که سی سال از این چهل و پنج سال، اقتصاد لیبرال و بلک نئولیبرال در ایران اجرا شده. این آقا با کلی سابقه حوزوی و دانشگاهی، نمی داند که هاشمی رفسنجانی و خاتمی و روحانی و حتی احمدی نژاد، مجری سیاست های حلقه های کارگزاران سازندگی بودند. فقط در دوره اول احمدی نژاد و سه سال شهید رییسی و دهه شصت بود که اقتصاد ایران، نئولیبرال نبود. این خصیصه روشنفکران هست. یعنی کلی گویی. اگر کسی به ایشان بگوید آیا هاشمی رفسنجانی و روحانی و خاتمی هم در اقتصاد، تفکرات چپ را داشتند حتما می گوید بله!!!
امروز یازده سپتامبر هست. در سال ۲۰۰۱ دو هواپیما به برج های دوقلوی نیویورک کوبیده شد. القاعده مسئولیت این حمله را به عهده گرفت. پس از این واقعه، برخی از مردم در تهران، همانطور که در فیلم اول می‌بینید شمع روشن کردند و یاد کشته شدگان در آن حادثه را گرامی داشتند. سرود خواندند و شعار مرگ بر تروریست سر دادند. باور میکنید آنها در شعار خود صادق بودند؟ اگر اینگونه هست چرا این افراد و امثال آنها، هیچ واکنشی نسبت به قتل عام مردم غزه توسط اسرائیل و آمریکا نشان نمیدهند؟ حالا فهمیدید قضیه چیست؟ قضیه، تروریست نیست، بلکه قضیه غربزدگی است. آمریکا پرستی است. تلک قضیه و تلک قضیه.
امشب، شب شهادت امام حسن عسکری سلام الله علیه است. من هم از باب تعظیم شعائر، به سالروز شهادت امام یازدهم خویش، احترام گذاشته و سیاه می پوشم. اما ... اما من چرا عزادار سالروز شهادت ائمه هستم؟ چون آنها مظهر تام و تمام اسمای الهی، انسان کامل و امام ما هستند. آنها کسانی هستند که مبارزه با ظلم و ایستادن در کنار مظلوم را به ما آموختند. من عزادار امامی هستم که راضی نشد مظلوم تنها بماند. عزادار امامی هستم که ظالم را نفی می کرد ولو به قلب و لسان. و اگر می توانست حتما با ظالم می جنگید تا او را نابود کند. در این وانفسای فلسطین، چه عزایی بالاتر از عزای انسان باقی می ماند؟ آیا می توان عزادار امام یازدهم بود ولی از نسل کشی کودکان و زنان مسلمان دلخون نبود؟ به نظر شما کسی پیدا می شود که عزادار امام یازدهم باشد ولی نسبت به غزه بی تفاوت؟ بله. متاسفانه هستند کسانی که در عزای امام حسن عسکری، عزاداری می کنند ولی هیچ دغدغه ای نسبت به فلسطین مظلوم ندارند. آن سروده ای که در مطلب قبلی گذاشتم با عنوان «تلک قضیه و تلک قضیه» فقط مختص جهان غرب و شاهان بی خاصیت عرب نیست. بلکه در میان خود ما شیعیان هم هستند کسانی که برای آنها باید گفت «تلک قضیه و تلک قضیه». من چون عزادار امام یازدهم هستم عزادار فلسطین هم هستم. امام یازدهم من را چنین تربیت کرده که مقابل ظلم بایستم و کنار مظلوم باشم. امتحان و ابتلای سنگینی است که تمام دنیا علیه کودکان و زنان و مسلمانان فلسطینی هم پیمان شدند و آنها را بدون هیچ نگرانی می کشند و درد و رنج آنها را تشدید می کنند ولی برخی از شیعیان، بدون اینکه هیچ نسبتی با این مظلومان عالم داشته باشند عزادار امام یازدهم هستم. اینان همان کسانی هستند که اگر در عاشورا بودند بر تنهایی حسین می گریستند ولی به یاری امام نمی آمدند. حرفم را باور ندارید؟ منتظر بمانید و اگر عصر ظهور حضرت حجت را درک کردید همین افراد را زیر نظر بگیرید و ببینید به یاری امام زمان بر می خیزند و یا با تشکیک های منطقی و فقهی و اصالة عدم ولایت و حرمت خون و دم و مسلمان کشی، خود را از مهلکه عظیم آن دوره، کنار می کشند.
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این اوضاع انگلیس هست. این حرفها را هیچ وقت در بی بی سی و اینترنشنال نمیشنوید. وقتی دکتر مرندی از زمستان سخت حرف زد، او را مسخره کردند. غربزده ها میگفتند اروپا نمی‌گذارد مردمش بدون گاز و انرژی بمانند. بله. گاز از آمریکا و امارات و عربستان وارد میکند ولی آنقدر گران هست که این سالخوردگان انگلیسی حتی حاضر به پختن غذا بر روی اجاق گاز خود نیستند زیرا نمی‌توانند قبض گاز را پرداخت کنند. این را مقایسه کنید با ایران خودمان. طرف در اوج سرمای زمستان، آنچنان خانه را گرم می‌کند که پنجره ها را باز کرده تا هوا خنک تر شود. با این حال، هوس مهاجرت به اروپا را هم دارد. ببینید رسانه با مردم چه کرده است.
قطعا ایران بیخیال انتقام خون شهید هنیه نشده است. اما این همه معطلی توجیهی داشت؟ بله. علاوه بر جو روانی سنگین بر ساکنان اسراییل، می توان به هزینه سنگین نیروهای آمریکایی و ناتو و کشورهای عربی اشاره کرد که نزدیک دو ماه هست که در آماده باش کامل به سر می برند. این آماده باش صددرصدی به قدری هزینه آفرین است که امروز خبر رسید آمریکا، ناو هواپیمابر روزولت را از غرب آسیا بیرون کشید. اما یک نکته دیگر هم وجود دارد. شواهد نشان می دهد این مدت طولانی، اتفاقات عجیبی در جبهه مقاومت افتاده است. حداقل این را می توان حس کرد. به عبارت دیگر، مساله فقط منتظر گذاشتن اسراییل و آمریکا و ناتو نبود. احساس می شود تدارکات بسیار عجیبی برای خونخواهی دیده شده که فقط در هنگام انتقام می توان آن را درک کرد. هر چند که این انتقام، قطعا یک مرحله ای نیست. چون هدف اصلی جبهه مقاومت، پایان حملات اسراییل به غزه است و ایران نباید به گونه ای عمل کند که مساله غزه، تبدیل به امر درجه دو شده و جنگ ایران و اسراییل،در صدر اخبار قرار گیرد. این مساله بسیار مهم است که جواب ایران، در وهله اول باید اسراییل را در جنگ علیه غزه، در موضع ضعف قرار دهد. این نکته خیلی مهم است. اما بسیار مهم است که واکنش نتانیاهو به جواب ایران چه خواهد بود. آنجاست که معادلات، ممکن است تغییر کرده و اهداف دیگری تعیین شود. به عنوان مثال آنطور که به نظر می رسد اسراییل به دنبال تدارک حمله به سوریه و لبنان است. اگر این اتفاق بیافتد هدف جبهه مقاومت نه تنها پیروزی غزه بلکه تضعیف همه جانبه اسراییل در همه زمینه هاست به گونه ای که حتی تا زمینهای 1948 عقب بنشیند. به نظرم باید به قوه عاقله جبهه مقاومت اعتماد کرد. فقط این نکته گم نشود که به نظر می رسد در این مدت انتظار طولانی، تدارکات بسیار عجیبی در جبهه مقاومت صورت گرفته است. نمونه اش حضور یمنی ها در سوریه و تونل های آنجاست. خدا می داند چه چیزی در انتظار اسراییل است.
پیرِ پالان دوز
🔺محقق داماد: «تجربه 45 ساله نشان داد تفکرات چپ اقتصاد ایران را ویران کرد و از مغول بیشتر ضربه زد» عم
همین آقای محقق داماد در گفتگو با اکوایران می‌گوید: تاکید پیامبر بر بازار آزاد، هزار سال قبل از آدام اسمیت بوده است! این شخص یا نمی‌داند بازار آزاد چیست یا اصلا از احکام شرعی مربوط به معاملات در اسلام خبر ندارد یعنی وی با اینکه در کتاب مکاسب، حرمت احتکار و تقبیح گران فروشی و استحباب اقاله و خیار غبن و ... را تدریس کرده نمی‌داند که همه آنها در تضاد با بازار آزاد آدام اسمیت است. اصلا نمی‌داند که بازار آزاد آدام اسمیت در بستری خاص برای سود جویی بی حد و اندازه سرمایه داری متولد شد به آیت الله محقق داماد پیشنهاد میکنم قبل از اینکه درباره اقتصاد و بازار آزاد و ... حرفی بزند کتاب «حرفهایی با دخترم درباره اقتصاد» تألیف اقتصاد دادن شهیر، یانیس واروفاکیس را مطالعه کند. از این طریق میتواند با تاریخ مختصر سرمایه داری آشنا شده و اینگونه چوب حراج به آبروی علمی خویش نزند.
به بهانه کنفرانس خبری رییس دولت چهاردهم، یاد شهید مظلوم، سید ابراهیم رییسی افتادم. تاریخ خواهد گفت در روزی بهاری در امتداد جاده ی خدمتگزاری در گوشه‌ ای از مرزها در جای دوری در راه‌ های ابری و صعب‌ العبوری مردی که عشق مردمش در سینه‌ اش بود شوق شهادت حسرت دیرینه‌ اش بود مردی که می‌ فهمید درد کشورش را آورد بین روستاها دفترش را مردی از اقلیم بلند روشنایی شد نسخه ی اصلی تکرار رجایی یادآور تصویر لبخند بهشتی از هر نظر مظلوم ، مانند بهشتی این مرد در آن‌ روز با همسنگرانش پرواز کرد و رفت سوی آسمانش آهسته پر زد سوی میقاتش ، نیامد این دفعه ابراهیم از آتش نیامد